UPC Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát akkor be*a**atják a ******at

Z
ez vicc??? 😄D

kb olyan, mint: SÜKETEK ÁLLJANAK FEL!

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

nem, egyáltalán nem (bp)

Z
nekem mostanában folyamatosan laggol, és a jel-zaj viszony is béka feneke alatti... 😞((

egy évig kb ok volt. most, hogy kicsit többet fizetek, miért lett fekália? :\

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

hát nekem is de már k***ára unom

Hellhammer
Aham. De már visszajött 😊

Nektek is elemnt a net?

ezt tapasztalatból mondod?

The Garrett
babrálni annyit lehet, hogy kiszeded az ellenállást abból az elosztóból amin kapja a netet, és akkor 120-150k val töltessz 😉

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

hm, az érdekes, a motorola oldalán errõl egy szó sincs
http://broadband.motorola.com/consumers/products/sb5100/

Match
lecserélték...
nem mondom hoyg rossz....de azt se hoyg jó.
eddig 90-101 között ugrált kb, most inkább 90-95 között.

meg aszongya a csávó:
van benne web server, meg dhcp szerver...
monodm az jó, hoyghasználjam?
Háááát.....azt sehogy, csak van benne...
köszike 😄
örülök 😄
nem lehet megbabrálni valahogy? 😄

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Z
ha sose olvasol vissza, akkor honnan tudtad, tudod, hogy mire kellett, kell reagálni pl a 734-ben?? ;-)

Match
ha azt mondták akkor jöjjenek is...
itt cég van, nem érünk rájuk...

The Garrett
*aztmondták hogy holnap jönnek 😄...

Match
holna jönnewk cserélni a modemet....
ha rosszabb lesz visszahozatom velük...

Botond
akkor ne állj rájuk
FtranX
a régi fejállomások teherbírása kevés.

repro
sose olvasok vissza 😛

de akkor meg nám értem, h minek szenvedtek, h a régi modemen jön a 768?

N0 TXT TLK PLZ!4!

ez egyáltalán nem volt bennfentes info, ha visszaolvasol láthatod hogy hónapok ota tudjuk :>

repro
na, mint benfentes elárulom😊
a régi modemekkel is megy a magasabb sávszél, egyáltalán nem tõlük függ.
a régi modemet azért cserélték le, mert lecserélték a fejállomásokat és azokra az új modemek csatlakoznak, a régi állomásokat meg leselejtezik... kicsit hülyén hangzik, de ez van.
Nekem ezt mondta a haver, aki beszerelte az új modemet.

N0 TXT TLK PLZ!4!

The Garrett
ajja miskolc és környéke is megtért a szélessávú mennyurszágba 😊

Z
ahh, dehogyis. Nekünk siman jött a sávszél növelés. Azután kb két héttel egy mél is, hogy : ...bizonyára Ön is észrevette, hogy.... és hozzá ingyen....stb.

Szóval ment az még a régi modemmel is. Jobban, mert az átállások megkezdése óta, elég sokszor laggolok.

1-es pinget, valóban csak helyi hálón tudnék elképzelni. De szerintem valamit csal az új modem, mert egy ismerõsömnek is folyton 4-7-es a pingje. Na most õ nem pesten van...hanem "kicsit" messzebb. Onnét szerintem még 100Mbittel sem lenne 4-7-es pingje, hanem olyan 10-12 talán. Ki tudja mi az igazság? De fõleg minek tudni? Csak menjen és kész. 😄

Z
a szkrínshot (ha IE-s, akkor lóxar- sajna). Mutogat itt nekem mindent: 500k-tól 90-ig mindent, és a fix az 120k.

a régi terayonnál még számit a chello-chello közötti forgalom, mert az a modemnél mér

Match
én se értem mi a gond ezzel...

ÁjjLe BoBBi
én sem kaptam még új modemet, de már én is 768/256-on vagyok...legalábbis a speed ezt mutatja...

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

FtranX
és ez miért gond?

FtranX
én elhiszem neked. pont ezért csodálkoztam.

a gond azzal csak az, hogy a terayonoknál még a modemnél mérik a forgalmat, viszont az uj motoroláknál már a fejállomáson

Match
igazából szerintem kurvára nem az én dolgom...
engem az se érdekel ha 128-on vagyok...
a lényeg hogy 100K le, 30 fel...
kell szkrínsot?
és a modem meg a régi szép kék terayon csúcsmodell.

FtranX
Ezt nem értem. Eddig mindenhol azt olvastam, hogy csak akkor raknak át egy körzetet 768/256-ra, ha ott már az összes modemet lecserélték. Most akkor mi lehet a helyzet?

Match
lehet hoyg hamis, de annyi volt végig 😄
terayon modem van még mindig...

FtranX
az 1-es ping nyilván hamis érték, hacsak nem helyihálón van a szerver 😊

Z
a ping azt jelenti, hogy egy adott helyról hány milliszekundum alatt "pattan" vissza (ezért amikor megpingelsz valamit, akkor azt írja a gép, hogy ping-pong) az elküldött adat.

30-40-es ping 30-40-es milliszekundumot jelent.

1-es ping? Bameg! 😄DD
És milyen kapcsolat/modemed van?

FtranX
úgy látszik téged is átraktak 768/256-ra. <|., 😊

Match
ezt a pinget nem tom hogy értitek, de egy ideje megvadult a csellóm!
100K le, 30 fel!
Battlefield-en 1es pingem volt mindig 😄

Guest
#710: Na látod 😊)
The Garrett
betelefonálsz UPC nek megadod a neved stb és leellenõrzik ott helyben.

Z
A jelerõsséget milyen címen lehet megnézni?

Mert egy ismerõsömnek berakták az új motorola modemet, és sokkal jobbak a pingjei, mint elõtte voltak (olyan, mint egy 100Mbit-es kapcsolaté). Az enyém viszont b.szik javulni.

Z
tápos magyar... 😛

Z
aztán mi van, ha akkor szünetel a szolgáltatás, de "a kollégák már dolgoznak rajta"??? 😄DDDD

XIII.ker-ben a legutóbbi vihar után eléggé akadozott a net. Bitang nagy lagok voltak.

Z
egy kis extra lóvé mi? hehehe

ÁjjLe BoBBi
😊)

Pheel
Én csak otthon töltök, de ha megszorulnék, én is besétálnék a 100 Mbit-hez :-P
Guest
#698: Jah, a helyetekben engem se izgatna, hogy otthon korlátozva van az adatforgalom... 😉
FtranX
akkor 27-én kell kezdeni! 😊

ÁjjLe BoBBi
hmmm....768/256 😛

FtranX
Szerintem inkább az a legjobb, ha tartogatod a gigabájtokat 25-éig, aztán éjjel nappal folyamatosan töltesz lefelé. Három nap alatt eléred a korlátot, de azonnal úgysem korlátoznak le, így túl lehet szaladni rajta jó pár gigával.

The Garrett
akkor leszedem jóvõhónapban, vahy megnézem moziban. 😊 ha annyira érdekel.

hülye taktika 😊 hisz mi van ha kijön egy téged marhára érdeklõ film 12én, és akkor várnod kell három hetet? jobb az hogy hetente fejadagokat adsz magadnak 😄