22959
-
#5311 Érdekes nekem pont annyi veszik el amennyi a fejléc. -
#5310 Nem a layereket kell ismerni, hanem a windows müködését. Megfogom keresni neked azt az ablakot ami van a win.-ben és ott látni fogod azt hogy 10% alapból elvesz. -
#5309 Te tényleg ennyire vak vagy? Nekem semmi bajom a chello-val láma. Csak ne oszd itt az észt, hogy az a 10% fejléc eltűntethető, stb. Sehogy nem lehet eltűntetni, az van, volt és lesz is. Egy kicsit olvass utána a hálózati kapcsolatok működésének, és mind a 7 layernek, hogy mi hogyan van. Imádom, mikor valaki ontja magából a sok balf*szságot 1000-el. -
#5308 Ne hisztizz te választottad. Egyébként most invitálom át hozzád Mozesapot.
Vedd fele vele a kapcsolatot. -
#5307 b@szódjon meg a trékom b@sszátokmeg... hihetetlen mekkora tetű cég :)
még azt se hajlandóak lassan megnézni, elérhető-e az ügyfélnél a DSL, ha nem is tőlük veszi a némber a vonalat :D
rohadt trágyabagázs -
#5306 Akkor ballagjál át a másik szolgáltatóhoz. -
#5305 Meg tudod ilyen erővel írhatnák azt is, hogy a chello plus-szal elérhető maximális sávszélesség az 100Mbit, a garantált meg 512kbit. Ugyanolyan félrevezetés lenne, mint ez. Mert a rohadt életbe nem érheted el a 6 megát, fizikai képtelenség az általad említett dolog miatt. -
#5304 De az ADSL-nél sincs leírva, hogy ennyi meg annyi, csak az hogy maximum annyi és mégis hozza azt a sebességet. Tehát ugyanúgy van megfogalmazva de az ADSL jobb :) Igaz feltöltésből meg szarabb sokkal... -
#5303 Nem pofátlanság, mert nézd meg mennyi a garantált az ÁSZF-ben. Sehol nincs leírva, hogy pl. a Plus 6Mbit. -
#5302 Na én is valami ilyesmit hallottam anno, azért kérdeztem rá. Csak akkor elég pofátlanság, hogy a 6Mbit az csak 5,5 Megabit valójában kb. -
#5301 Jaj ennyi lámát. A fejléc, stb. vesz le kb 10%-ot minden csomagból. Adsl-nél úgy vannak beállítva a dolgok, hogy kb 10%-al nagyobbra állítják a sávszélt, hogy a kedves ügyfél megkapja nettóban pl. a 2Mbitet.
Ha valamit nem tudtok, akkor google, és ne a hülyeséget nyomassátok 1000-el. -
#5300 De ADSL sebességéből miért nem vesz le? Ugyanúgy default-ra felrakott win xp nálam chello-val nem hozza a maxot, ismerősnél adsl-lel meg pontosan a maxon megy, vagy még felette is pár kbyte-tal... -
#5299 Erre a válsz nagyon egyszerü.
A WINDOWS alapjáraton 10%-ot levesz a sebbésegedből. Ezt kilehet kapcsolni. Plusz a regisztrácios adatsorban két kulcsot ki kell törölni és máris gyorsabb lesz.
Ha megtalálom melyik lemezre írtam ki ezt akkor majd elküldöm neked. -
#5298 mutass netlimiter screenshotot -
#5297 Meg a windows is lefoglal magának a sávszélből... -
#5296 A paritás bit és még egyéb dolgok kavarnak be a max sávszél elérésénél. Mondjuk beállíthatnák úgy, hogy ezekkel növelt sávszél legyen :)
Hátteret nem tudom hogy kell beállítani, de nem is akarom nagyon. Jó ez a piskosszürke :P -
#5295 nekem eddig light volt, most standard van és ezokkal el tudtam érni a max sebességet (kertvárosi részben lakok távol a központtól :P) -
#5294 Mr. Organ: az miért van (technikailag), hogy a chellónál soha nem lehet elérni az elméleti max. sebességet? Tehát chello plus ugye 768KByte / sec sebességre képes (maximum), de valójában 726 fölé soha nem tudtam menni vele a legideálisabb esetben sem. De soha, egyetlen chello csomagnál, a kezdetek óta nem tudtam sem én sem ismerőseim elérni a maximum sebességet. -
trigonometry #5293 egy sötét narancs színű háttér ténylen nem rossz ötlet
pl: a csomag vagy a light sorban lévő árnyalattal -
#5292 ejjejj :) -
#5291 a betű meg legyen vörös hogy a komcsik is örüljenek -
#5290 narancssárga meg rózsaszín nnna szép egy fideszes meg egy langyi-bangyi -
#5289 inkább rózsaszínbe -
Aspyrin #5288 Perverz. -
Cat #5287 Én azt is el tudnám képzelni, hogy narancssárgára rakjátok a topik hátterét... -
Aspyrin #5286 Tőccsd -
#5285 biztos van itt vmi photshop guru, sztem egy ilyennek kéne odaadni a képeket és alkotna vmi szépet :)
bár a régi nekem is tetszett -
#5284 Majd csinálok egy jobbat. A csomagok szerintem is gázul néznek ki. Magasságát kisebbre veszem és faltól falig ér majd.
Most ismerkedem a Pain.NET nevű ingyenes progival. Elég használhatónak tűnik.
Organ: Galériámba feltölthetem a két alapképet, hogy mások is próbálkozhassanak? -
#5283 ÁÁÁÁÁ ez nekem nagyonnemteccik :( Előzőt mé' kellett lecserélni?? -
#5282 Szerintem a csomagokat vedd ki belöle az tényleg gagyi, de a többi jó.
Csak faltól falig érjen ez a kép, és akkor már faszánkos az egész. -
#5281 Egy eléggé kezdetleges banner lett ebből. Asszem kicsit jobban meg kellene tanulni a képszerkesztést :)
Így elsőre elég nagy lett. -
#5280 Köszi! Mr Organ küldött két szép képet. Valamikor lesz belőle valami. Majd nekifekszem a témának. -
#5279 Csak a banner miatt? :) -
#5278 Unauthorized ip adress, pedig chellos vagyok. Eddig jó. :D -
trigonometry #5277 hehe nem rossz az új banner
eddig alig néztem be ebbe a fórumba de már mindennap látogatom rendesen -
#5276 ja és nice banner -
#5275 az ötlet jónak tűnik így első olvasatra de reméljük nem lesz rá szükségünk , mert eltörlik a korlátot -
allpeers #5274 Szeva For All!!
Régóta nézegetem a fórumot, mert félig-meddig érdekelt vagyok.
Van egy érdekes P2P alkalmazás ami esetleg a Chello-soknak segíthet. Ez az AllPeers. Ha valaki nem ismeri, akkor nézze meg vagy az Allpeers hivatalos oldalát, vagy a magyar AllPeers.HU oldalt...
Ha elvileg olyan csoportban osztunk meg ahol csak chello-sok vannak, akkor chellon belüli P2P megosztási "hálózatot" lehetne létrehozni....
Az AllPeers.HU oldalt meg arra lehetne használni, hogy a csoportokat hogyan és miként alakítsuk ki.
Észrevétel? -
#5273 minden igényt ki kell elégíteni -
#5272 aha szóval ez lesz az új csomag BUZI light az extrém magánfelhasználónak számító töltögetős buziknak