22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • bakvarnyu
    hát nem is szoktak amióta felfedeztem a chello szűrőt.
  • schrank
    ha annyira tapasztalt lennél nem korlátoznának le
  • Cat #5509
    [b]nyilván két hét mulva jön a bejelentés, hisz még ennyi idő van hátra februárig :D
  • bakvarnyu
    Honnan veszed ezt,nekem max. 6-8k-val megy a letöltés ha lekorlátoznak tehát az 64k akárhogy is nézzük.CS-nek annyi biztosan elég,meg a BF1942-nek is, mindig azokkal játszok ha lekorlátoznak.
    BF2-nek viszont biztosan nem elég. Az 12k-val tölt le folyamatosan játék közben.eleve jóval összetettebb játék mint a többi.
    Én tapasztalatból írok öreg nem pedig "azt mondják /azt hallottam blabla"
  • scs17
  • schrank
    jja az más akkor csak depressziós lettél
  • scs17
    nem hanem standardra :P
  • schrank
    "akkor még lájtom volt" aztán lelkileg teljesen összetörtél és visszaváltottál classicra
  • scs17
    nekem 64k/64k volt amikor még 3 hónappal lekorlátoztak (akkor még lightom volt)
  • schrank
    az fasság van valami törvény hogy a szélessávú net előfizunak min. 128/64-nek kell lenni bármi áron korlát ide vagy oda és engem egyszer korlátoztak le light-tal és 128/64-el töltöttem napokig
  • K Ace
    Light nál 64/64 re korlátoznak. A chello honlapján van írva.
  • PyRex
    Jó arc! :)
  • precision
    yes he is
  • PyRex
    Novemberi :) De még mielőtt a BSA rám szállna közlöm, hogy legális netrádiót üzemeltetünk és az ahhoz tartozó anyagokat kell le-fel töltögetnem, szóval mindenkinek nyasgem. (Meg nem egyszer itthonról tesztelünk új stream-eket, stb.)

• mooo
    Nekem 110giga körül dec23-tól jan2-ig classical.
  • PyRex
    Bár ez semmi a novemberi 261GB-hoz képest (egyéni rekord) :)
  • PyRex
    Hátő, én ebben a hónapban jelenleg így állok:

Az ÁSZF szerint kb. most kellene 2. lekorlátozniuk
  • PyRex
    NSD a hwsw-n? :D
  • schrank
    jön a bejelentés hogy két hét múlva jelentik be azt hogy ....
  • mozesapo
    Általában amit írni szokott, az úgy is van.
  • precision
    egy másik fórum chellos topicjában az egyik upc -s arc írta hogy _szerinte_ max két hét és jön a bejelentés... persze ez még nem jelent semmit
  • schrank
    1. nem 64/64-re korlátoznak hanem 128/64
    2. én úgy tudom a csé kakásabb ezzel a nettel mint a bf ezt a bf fórumban panaszkodták a lekorlátozottak azt hitték majd a csé-vel tudnak játszani de a bf2 jobban ment a csének meg kurva magas volt a pingje
    3. valószínűleg duplázzák a korlátot a kis csomagoknál a két nagyobbnál meg emelnek sávszélt is azt ennyi de ha a lightnál csak sebességet emelnemk korlát helyett akkor elmennek az ötgigás jók...va annyukba
  • Mattboy
    Hi allz!
    Az naon feltűnő, hogy 2 nap alatt értem el a 28 giga forgalmat?
  • báttyó02
    nah jelentem maradtam a chellonál,lejebb léptem a standard-ra :)
    és reménykedek hogy feljebb tolják a korlátozást
  • PyRex
    ezt most honnan?
  • mozesapo
    2 héten belül várható a bejelentés és az új ÁSZF.
  • bakvarnyu
    Igen, amikor light-ról lekorlátoztak a CS Condition Zerot próbáltam multiba (kínomban) és ment simán.Megy a Battlefield 1942 meg a COD is. Viszont a BF2-nek már kevés ez a sávszél.
  • CzGobe
    #5481 első pont, nem kell váltani, a szolgáltató változtatott a csomagon, magától megváltozik második pont, nem lehet lassabb semmiképp, maximum gyorsabb, vagy nem változik...
    #5482 annyival szerintem magyar szervereken még játszhatsz, meszebb már lehet nagy lesz a ping
    #5478 mi nem felel meg neked most a chellonál? miért váltanál, mire?
  • PyRex
    Korlátot amúgy leszarom, ha mondjuk megemelik 12 megabitre a sebességet (szerintem ennyi simán lehet, vagy ha nem is 12, de 10) mert akkor korlátozás után is még bőven jó vagyok :D (Mondjuk most is)
  • K Ace
    Ha mondjuk bekorlátoznak 64/64 k ra mer túllépem a keretet akkor az mennyire lassú. És ilyen korlátozott sebeséggel még lehet cs-zni (1.6) rendesen?
  • mozesapo
    És felébredsz, hogy bilibe lóg a kezed.
    Az a gond, hogy nagyon sokan itt, csak a számot olvassátok el, hogy így 4Mb a T meg úgy 8Mb a T, de azt átugorjátok, hogy AKÁR, vagyis lehet, hogyha váltasz, szarabb neted lesz mint most.
  • CzGobe
    Azt vágod, hogy korlát szempontjából is a chello a jobb...
    (bár én mondjuk t-kábelben vok otthon, havernak az van. 1,5MB [amit már 1x beígértek duplázni, de nem tették meg...] 40GBos korláttal, meg ilyenek :P ha hozzáveszed h itt nincs hálózaton belül mérés, akkor simán jobb. Annyit csak kibírsz, h ha DVDt akarsz letölteni, akkor nem 12 óra alatt jön le, hanem 30 óra)
  • CzGobe
    videogizmo-n, te!!! :DDD
    jaj, az biztos chellos és akkor hálózaton belül... :P
  • PyRex
    Hát ha csak a korlátot törlik el és nem emelnek, akkor viszlát chello...
    Amúgy szerintem korlát eltörlés is lesz (vagy korlát triplázása minimum), meg sávnövelés is.
  • CzGobe
    szentem lesz sávszélemelés is, még talán a duplája is (ezzel együtt ugyi duplájára nő a limit is*), de szentem teljes limittörlés nem lesz, mert akkor a plus 12MB/2MB korlát nélkül egy számjeggyel olcsóbb lenne, mint a bérelt vonal és jobb is lenne :DDD esélytelen...

* mindenki észrevette már, h egy teljes napig tölthetsz full sávszéllel és kifújt a korlátod^^
  • Cat #5476
    aha, és a reklámokban ezt hogy lehet kommunikálni? "Most már nem 834 videót nézhetsz meg a yutubon, hanem 1457-et!"
    Képtelenség.
  • Mo.Organ
    Az a baj hogy én mindig terepen vagyok.
  • schrank
    most néztem a mérőműszert a chello.hu-n és amikor csak játszok meg böngészek az kb. 100MB-ba fáj délutánonként ezt csak a light miatt mondom
  • schrank
    legújabb pletyka : "Nem tudom mi igaz belőle, de tegnap járt nálam egy UPC-s szakember a telefont bekötni, kérdeztem tőle, hogy nem tervezik e a havi limitet kibővíteni. Azt felelte, hogy szerinte hamarosan előrelépés lesz az ügyben, mert a versenytársakkal lépést kell tartani. Eddig a sávszélességet bővítgették, most ez következik. Ámen."
    morgen te már nem jársz ki terepre ?
  • schrank
    muszáj lesz adatforgalmat is emelniük a sebesség mellett még ha nem is mindegyik csomagnál mert különben ha már a hó nem akkor az előfizetők kezdenek el szállinkózni