22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • Mo.Organ
    Igazábol a cég kért meg hogy tartsak közvélemény kutatást mit is akar a nép. Majd e szerint döntenek.
    De az én tippem a következő.

Minden csomagot eltöröl nek egy lesz helyette. 1bps/0bps.
    1Mbit havi forgalommal 154.000 forintért.

De ez csak az én tippem
  • Mo.Organ
    Te mondod, aki maga is egyhúsz magas, rizsát eszel reggelire. Te kis vietkong
  • Tigristank
    Biztos azért nem mondja, mert vállalati titok. :)
  • Mattboy
    És tudja, és tudja....
    De miért nem mondja?
    Annyira, de annyira szeretnénk tudni....
    lécciléccilécci
  • Athletic  Bilbo
    de te meg ne húzzad az idegeinket, hanem told ide a rizsát, mert mennek a négerek a lakásodra. :)
  • PyRex
    Mo.Organ: halljuk a TE tippedet is!
  • PyRex
    Szerintem egyébként:

- korlát eltörlés
    - csomagok árainak csökkenése (esetleg 1-2 csomagnál a FELtöltési sebesség emelése pluszban)
    - új csomag chello extreme (mint ahogy mozesapo is írta)
    - bár ez a dolog ott bukik, hogy csomagot gondolom nehezebben váltanak az emberek, szóval az is lehet, hogy a mostani csomagok alakulnak át. Tehát mindenki eggyel feljebb lép, kvázi a pluszból lesz extreme, és így tovább...

De amúgy az is érdekes, hogy pl. Ausztriában csupán a felére csökken a korlátozás utáni sebesség...
  • Athletic  Bilbo
    nekem nem fontos, hogy megemeljék a letőltési sebességet, de a feltőltést duplázhatnák vagy triplázhatnák. :)
  • Athletic  Bilbo
    Light: 10Mbps/2560Kbps 1000GB
    Standard: 250Mbps/5120Kbps 5000GB
    Classic: 50Mbps/10Mbps 10000GB
    Plus: 100Mbps/20Mbps 20000GB

:)
  • PyRex
    Valami ilyesmire gondolok én is, de ha tényleg új csomag lesz, akkor tuti hogy a többi árait leviszik a béka segge alá, tekintve, hogy (max) 8MBit-es ADSL valami 6 ezerért van, akkor nehogy a chello 16-ért adja, mert az vicces lenne. Tudom, sok helyen nem 8Mbit a 8Mbit adsl, de sok helyen meg igen, szal... ^^
  • mozesapo
    Light 1M/marad
    Standard 2M/marad
    Classic 5M/512k
    Plus 8M/1M
    És lesz egy Extreme csomag 16M/2M korlátlan, FUP-al.

Korlát elképzelni nem tudom mi lesz, talán 2x-3x-ás.
  • zerosdfd
    ...csak úgy mint DODO55?

akkor tessék:

Light: 12Mbps/1256Kbps 100GB
    Standard: 18Mbps/1512Kbps 500GB
    Classic: 30Mbps/11Mbps 1000GB
    Plus: 42Mbps/12Mbps 2000GB

Valaki tudja mi van a metalrat-tel????
  • Mo.Organ
    Na megjött a reggeli kakaó apuci formában.
    Ma megtudtam mi is lesz a változás.
    Arra szeretném kérni a vállalkozó kedvüeket, hogy tömören mint DODO55 tette, írja le ki szerint mi fog változni?!
    Hajrá,
  • schrank
    ja ja do-do ha ébren vagy ne álmodjál
  • Cat #5537
    A feltöltést biztosan nem emelik, igy is kiemelkedően magas. És 30rol nem fognak 100ra emelni. Szóval ezek az álmaid, de nemsokára jön anyuci, és hozza a reggeli kakaódat...
  • Dodo55
    Amúgy szerintem:
    Light: 1Mbps/256Kbps 10GB
    Standard: 2.5Mbps/512Kbps 50GB
    Classic: 5Mbps/1Mbps 100GB
    Plus: 10Mbps/2Mbps 200GB
  • Tigristank
    :D
  • Jobson
    a nevet én írtam át :)
  • Jobson
    Ezt írta a UPC :

Iktatószám: CC-131071/2-2007
    Ügyfélszám: 0009958562

Ügyintéző: Vargha Beáta
    2007. január 18.

Tisztelt Jobson Úr!

Köszönettel vettük a UPC Magyarország Kft.-hez érkezett megkeresését, mellyel kapcsolatban az alábbiakról szeretnénk tájékoztatni Önt.

Tájékoztatjuk, hogy a chello mindig is kiemelkedet ár érték arányban mind a magyar mind a nemzetközi piacon. Társaságunk mindenképp megteszi azon lépéseit, hogy a versenyképességünk és ügyfeleink elégedettsége tovább növekedjen. A termékfejlesztésünkről, illetve minden egyéb változásról honlapunkon, megújult magazinunkban és a sajtóban hamarosan értesítjük ügyfeleinket.
    További türelmét és megértését kérjük.

Továbbá megkérjük, hogy esetleges későbbi megkereséseiben szíveskedjen (0009958562) azonosító számra hivatkozni.

Amennyiben további kérdése van, várjuk e-mailen történő megkeresését az [email protected] címen, vagy kérjük, forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz, a TeleUPC-hez a 1221-es, helyi tarifával hívható telefonszámon, ahol munkatársaink hétfőtől péntekig 7 és 21 óra között készséggel állnak a rendelkezésére.

Tisztelettel:

UPC Magyarország Kft.
    ügyfélszolgálat
  • A tumi
    Köszi a segítséget srácok.
  • PyRex
    persze mindenre
  • CUCLI
    igen
  • A tumi
  • A tumi
    Köszi így nagyjából értem.
    Ez akár vonatkozhat torrent fájlok töltésére is?
  • PyRex
    minden számítógépnek van egy ip címe, amikor csatlakozik az internetre, és ha azoktól töltesz, akik chello-s ip-t használnak (chello felhasználók), akkor az nem számít bele az adatforgalomba. Tehát hálózaton "belül" maradsz.
  • A tumi
    Ne haragudj már hogy ilyen balfasz vagyok hozzá,de mit jelet az hogy chellos tartományon belül maradni?
    Tényleg nem értem.
    :(
  • schrank
  • PyRex
    Hát ha sokat töltesz le/fel, akkor azért, mert ha chello-s tartoményon belül maradsz, akkor az nem számít bele az adatforgalomba.
  • PyRex
    csak tippelek :D
  • A tumi
    Nekem már egy éve van chello classicom.
    Az ip tartomány szűrése miért fontos a chellonál?
  • CzGobe
    ilyen biztos nem lesz (ha már emelnek akkor korlátot is, és a közel 90%os szűkítés is megmarad)(szerintem)
  • PyRex
    Netlimitert ajánlom, sok hasznos funkciót tud, pl alkalmazásonkénti sávszélesség-felhasználás korlátozása, sőt, az új verzió asszem ip tartományt is tud szűrni, ami a chello-nál szintén fontos (amíg van korlátozás)
  • A tumi
    Köszönöm.
    :)
  • PyRex
    Netlimiter, DU Meter
  • A tumi
    Hello
    Tudnátok olyan progit amivel a letöltött adatmennyiséget lehet nyomon követni akár napi szinten is a chellonál?
  • PyRex
    Egyébként egy olyat is el tudok képzelni, hogy ha marad is a korlát, akkor sem korlátoznak annyira, csak mondjuk a felére, az már sokkal jobb lenne...
  • PyRex
    Hát ha a 6 megás plust nem emelik minimum 10-re, akkor morci leszek... :)
  • K Ace
    Én csak attól félek, hogy ha fejlesztenek, akkor azt csak felsőbb csomagoknál teszik. Remélem a light-hoz is hozzányúlnak.
  • CUCLI
    próbáld meg microtorrentel. legjobb
  • schrank
    nekem az nem vált be de hogy mit ...szhattam el