UPC Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi ez a progi? vagy mi ez?
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
Es gibt drei Möglichkeiten dies zu interpretieren:
Communications 1423,64 Kilobits pro Sekunde
Storage 177,96 kilobytes pro Sekunde
1MB file download in 5,75
WWWWWYÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÁÍÍÁÍÁÍÁÍ HUCSÁCSÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
bár városon belül is eltérõ, a város másik felében már teljesen átálltak, nálam viszont még a régi rendszer van
A modemet resetelni kell, hogy érvénybe lépjen a dolog (ki kell húzni a 220-ból a kábelt, majd vissza 1-2 perc múlva).
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
180k-val töltök!
Na nem semmi nem gondoltam volna hogy Dec. közepétõl hamarabb emelni fognak DE mégis ez nagyon KAFFFAAA....<#circling>#circling>
de három napig alig volt netem bazze, 40-60%os packet loss
Speedtest
0% .... 10% .... 20% .... 30% .... 40% .... 50% .... 60% .... 70% .... 80% .... 90% ....100%
--> Dateigrösse: 1000 KByte
80.98.167.xxx
Übertragungsdauer: 5 sec.
Bandbreite: ~1600 Kbit/s
A netrol itt lehet vagy huzzatok ki a tapbol a modemet, majd vissza kis ido mulva!
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Kerdezd meg a miskolciakat nekeik mikor lett 768? Viszonyitasi alap: az elso emelesek majus 1-e utan kezdodtek. Nekik meg asszem jo 2 honap multan...
Elösször Pesten aztán Kelet-Mo.-n kezdik az átálást utánna Buda majd Nyugat-Mo.
"hónap eleje, közepe felé 14855 megánál megálltam nehogy levágjanak"
ismerõs helyzet. 😊 most én is 14,6-on vagyok
Ez nálam is így volt 😊) Várom már én is az átállást
egyébként keletmo-n kezdik az átállást nem? (úgy hallottam)
mondjuk az egész mozzanat szinte semmi idõben...
512 rõl 768-ra sem vettem észre semmit csak hogy egyik pillanatban 60k másikban meg 90k
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
Úgy hogy ezt nem én találom ki!!!!!!!
Mert náluk már antennáról jön a telefon!!!
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
kb 4 hetes hír 😊
A nagymértékû sebességváltással együtt a UPC természetesen hasonló mértékben megemeli az egyes csomagokhoz rendelt sávszélességen átvihetõ adatmennyiséget is. A chello classic esetében ez az érték 15-rõl 30 GB-ra, míg a chello plus esetén 20-ról 60 GB-ra emelkedik.
Budapest, 2004. november 4. – A UPC Magyarország az idén immár másodjára növeli jelentõsen chello internetszolgáltatásának adatforgalmi sebességét. A kábeltévés társaság a változó elõfizetõi igényekhez igazodva december elejétõl a chello classic szolgáltatás esetén a duplájára, a chello plus esetén pedig a háromszorosára gyorsítja az internetkapcsolatot. A jelenleg széles körben elérhetõ leggyorsabb hazai lakossági kábeles internetkapcsolatot a szolgáltató változatlan áron, az elõfizetési díj emelése nélkül biztosítja.
Az internet merõben újfajta használatát lehetõvé tevõ gyors, szélessávú kapcsolatok iránti egyre növekvõ igények teljesítése érdekében a UPC a chello szolgáltatásának újabb továbbfejlesztését jelentette be. A változtatásokat a legújabb európai szabványnak (EuroDOCSIS) megfelelõ kábelinternetes kiszolgáló rendszer alkalmazása teszi lehetõvé, amelyet a UPC az idei év folyamán vezetett be országszerte. A megújult technikai háttér hosszú távon lehetõvé teszi az adatátviteli sebesség lényeges növelését. Ennek révén a UPC a kábeles internetfelhasználói számára idén májusban változatlan elõfizetési díj mellett már a másfélszeresére emelte a maximális le- és feltöltési sebességet.
A december elején megvalósuló újabb sebességnövelés során a szolgáltató - ugyancsak változatlan havidíj mellett - megduplázza, azaz 768/256-ról 1536/512 kbps-ra emeli a chello classic szolgáltatás jelenlegi átviteli sebességét. A gyorsabb adatlehívás (letöltés) mellett a felhasználók a korábbi sebesség kétszeresével küldhetnek adatokat, így a nagyobb méretû dokumentumok, saját készítésû nagyfelbontású képek, videóüzenetek és más tartalmak eljuttatása is minden eddiginél gyorsabbá, egyszerûbbé és kényelmesebbé vált.
Az ennél is gyorsabb kapcsolatot biztosító chello plus szolgáltatás sebességét pedig a háromszorosára, 1024/512-rol 3072/512 kbps-ra növeli a UPC. Ezáltal lehetõvé válik, hogy akár otthoni felhasználók is megfizethetõ áron a régi telefonos csatlakozásnál több mint ötvenszer gyorsabb, 3 megabites internetkapcsolathoz juthassanak.
Szolgáltatás
Jelenlegi sebesség
Megnövelt sebesség
chello classic
768/256
1536/512
chello plus
1024/512
3072/512
idézet nyugat.hu-ról
legkésöbb Dec1. szal lehetséges, hogy elöbb nekiállnak...
de legalább király mert akkor dec 5. környékén felnyomnak 1.5 megabitre
Szombathelyi vagyok és a város másik felében tesómnak Motorola modem van már 1 hónapja, nálam meg még mindig gagyi Terayon... <#rinya>#rinya>
Legkésöbb December 1. de lehet elöbb nekiállnak <#vigyor2>#vigyor2>
Annyi a baja hogy 785kb-el kéne mennije és közbe csak 100kb-al megy.
L0000LA 😊))))
768-at oszd el 8-al és kb 100-at kapsz szal azzal nincs semmi bai...
meg ha egy adott gigát letöltesz akkor lelassúl de teljesen!
Igen, jelenleg 15GB ami hamaroszan 30 lessz szal ha nem vagy b@lf@sz akkor bõven elég...
ADSL-em volt 3,5 éven keresztül az Enternetnél és kb 3x-4x volt vele baj de akkoris csak 1-2 órán keresztül. ADSL-el soha nem volt semmi bajom
Ha te ezeket tapasztaltad akkor ott valami nagyon nagy gáz van 😊