22959
-
#5712 Mondjuk szóltak a hírek erről is,hogy classic 8mega le/1 mega fel,korlát:unlimitiert - ''Fair Use''
a plus meg 20mega le/2 fel,korlát:unlimitiert - ''Fair Use''
Meginogtam,lehet,hogy csak kitaláció?
Az a baj,hogy rohadtul türelmetlen vagyok! -
trigonometry #5711 hm...
reálismak mondható, de azért a classic down-ja nem kevés?
mondjuk már hány "belső forrásnak" köszönhető hírt olvastam -
#5710 Belső embertől való a hír,van valóság alapja! -
CUCLI #5709 ezeket hol. -
#5708 Új híreket hallottam ill. olvastam:
classic 4mega le/512 fel, korlát:unlimitiert - ''Fair Use''
plus 8mega le/1mega fel, korlát:unlimitiert - ''Fair Use''
új csomag!! chello extreme 16mega le/1mega fel vagy 2mega fel még nem tudni, korlát:unlimitiert - ''Fair Use'' -
#5707 kabbe -
#5706 Majd egyszer, talán. :)
Amúgy meg mi bajod volt vele? Sokkal jobb volt, mint a tied. :D -
#5705 Megint kiderült egy szelet a upc lépéséről! -
#5704 hát az amatőr lightosoknak nem is , még egy kibasztt szűrőt se bír belőni rendesen -
#5703 nem nem a light-osoknak nem kell törni a fejüket új háttértárolók vásárlásán -
#5702 Akkor te is gyűjtesz új vinyóra? -
#5701 a karácsonyi ajándék forgalomban én is torrenteztem 25GB grandma poreszt -
#5700 Pöcsödre lépek megsántulsz. -
#5699 nana, te is torrenteznél ha nem holmi lightod lenne -
#5698 kecsege. :) -
#5697 És mennyié adod majd a dvd-t? :) -
#5696 Én felvásárolom a DVD és CD piacot hogy a sok torrentes kis pöcsnek eladjam a lemezeket. -
#5695 kitaláltad a gondalataim -
#5694 az az egy hónap pont elég lesz arra hogy a sok torrentes qeci összespóroljon egy plusz vinyóra -
#5693 Ez elég egyértelmű, hogy így lesz, ebben csak az a gáz, hogy annak tudatában, hogy mi lesz márc. 1-től, még nehezebb lesz kivárni azt az egy hónapot :D -
#5692 inkább vissza a kilapított tankot -
#5691 Ez nem az a topik. :D -
#5690 :DDDDDDDdd -
#5689 "Bár minnél előbb anál jobb." -
#5688 looooool -
#5687 MGM hallgatunk sztereoban :) -
#5686 reméljük vihar előtti :) -
Dodo55 #5685 Mi ez a csend? :) -
#5684 kéremszépen, a szemműtétes dolog igaz mert a Nagy durranásban is azt mondják -
#5683 Na kapizsgálsz valamit. Örülök hogy egyesek gondolkoznak. Ritka ez az állat faj itt a kárpát-medencében -
Robikas #5682 Ez amúgy nem egy CHELLO fórum???? -
Robikas #5681 De ahogy elnézem nem csak ő van így ezzel -
#5680 Akkor neked mono. Jól van te nyertél. Kérlek szépen akkor hívd a 1221-et azt kérj tájékoztatást, vagy jelentsd be a hibát és beszélj a kiérkező szerelővel.
Egyébként megjegyzem hogy az ilyen emberekkel van ki a ******* aki mindent tud és mindenben okos mert te aztán az vagy most már biztos. Te egy orvosnak is megmagyaráznád hogyan kell műteni, mert a fórumban ezt mondták, hogy a szemműtétet is végbélen keresztűl műtik.
Te aztán sosem tudsz veszíteni az egyszer qrwa biztos.
De nyertél, IGAZAD VAN.......
-
#5679 Ha én azt mondom hogy február 1-én jelentik be (10 nap múlva) és rá egy hónappal végzik a változtatásokat (március 1) akkor sztem ebben van a legtöbb logika. Bár minél előbb annál jobb -
#5678 Én most nem az A2 hiányán lepődök meg, hanem azon, hogy egyáltalán valaki is nézi az mgm-et. xD -
#5677 gondolom a panasonic topikban kérdezted ami rajtad nem segít ha csak abban nem hogy sorstársak közt kisírhattátok magatokat -
do2 #5676 mozesapo: sajnos szar a tévéd nekem sterejó... dea telekre jó egy ilyen kezdetleges tv minta tied megveszem 20 forintért
-
#5675 Figy megkérdeztem másokat a másik fórumon, és nekik is mono. Gondolom akkor nem a tv-vel van baj, mivel tudja a Nicam/A2-t is. -
#5674 Egy problema van az mgm-mel. Szokol Petert tul sokszor hasznaljak szinkronszinesznek. Olyan irritalo hangja van, hogy az nem emberi. -
#5673 persze hatványozottan mi ?