UPC Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ÁjjLe BoBBi
nem akarom elkiabálni de nincs packetloss...
kopp kopp kopp

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

lessz ez még igy sem <#idiota>

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

nemcsakfeel
hahá!
bertragungsdauer: 5 sec.
Bandbreite: ~1600 Kbit/s

meghallgatták szavainkat?????? éljen :?!

*hihi ** *

[HUN]PAStheLoD
hat ahogy NSD mondta nalatok most megcirkumvenialtak a hibat , nalunk siman nem birja a fej.

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

The Garrett
nekem eddig volt packetloss most !0! packetloss és hasit 1700kbitpersec!

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

[HUN]PAStheLoD
nekem full szar .. letölteni lehet , de packetlossos és kurvamagas a ping

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

The Garrett
fulljó a netem!

StephenKing
a Sport1 is???

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

Én Chris Tv programot használok hozzá.Hol kell beállítani a cuccokat, és akkor milyen csatornák jönnek be?

Az én tunerkártyám szoftverében lehet turkálni, hogy milyen típusú csatornákat jelenítsen meg. Egyébként nálam az összes csatorna bejön.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

StephenKing
Helló! Tudna valaki több infót adni erröl a tv-s dologról ez nekem tök új. Milyen program kell hozzá?

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

Csá!Leszedtem egy UPC dekódert de nem tom használni.(van TV kártyám)Valaki segítsen vagy küldjön egy olyat amit könnyû megcsinálni.
Thanxs

XI. ker. UPC chellos vagyok, és most vettem egy tunerkártyát (leadtek winfast 2000 XP). Több helyen olvastam, hogy nem is kell elõfizetni a tévére (UPC szerelõ is mondta), hanem elég ha chello elõfizetõ vagyok, a tunerkártyával menni fognak a tv csatornák. (bár mondjuk nem teljesen értem hogy mi a különbség a tv és a tuner csatornakeresése között). Ez így is volt régen legalábbis, mert kb. 2 éve volt 1 hétig egy video-in-es videokártyám, és azzal minden adót tudtam fogni (HBO-t kivéve, amit nem sajnálok). Az új tunerkártyával kb. négy adót tudok fogni (fix, ert, valami külföldi + viva fekete fehéren) + még 5-6 csatornát, de azokat nagyon rossz minõségben. Kérdésem az lenne, hogy a tuner a hibás (amit nem nagyon hiszek), vagy mégis elõ kell-e fizetni a tv-re, vagy esetleg más gond van.

Bemész hozzájuk, telefonon semmit sem érsz, leráznak a szokásos sablonszöveggekel. De ha bemész neugy kezd h a büdösistenf....t hanem szépen illedelmesen 😄

Sziasztok!

Decemberben sikerült túllépnem a korlátot, és természetesen belassítottak. De valahogy így is sikerült a dc-rõl egy-két embertõl tölteni (140-175), mintha nem is lassították volna be. Most ugyebár visszaállították a sebességet, de rosszabb lett mint volt. Az oldalak tök lassan jönnek be, a dc-n max 65-70, de inkább 55 körül megy. Felhívtük õket, hogy vissza e állították (mert a múltkor elfelejtették a drágák), de azt mondták, hogy minden oké. Modem áramtalanítást javasolt, de ugyanolyan rossz.

Ez Tatabányán történik. Ha esetleg tudtok valamit, vagy más is így járt, akkor szóljatok.

Elõre is köszi

sziasztok valaki segitsen! Amikor bekötötték hozzám a chellot, akkor adtak hozzá 1 kamerát TEKRAM usb tm-505 Nincs meg a drivere😞 valaki eltudná küldeni ? vagy feltudnátok tenni vhova ? a mailom [email protected]
thx
Botond
nekem 10 hónapja van,és én is csak jót tudok mondani,eddig egyszer volt 10 percnél hosszabb leállás az is 2 órás volt
The Garrett
engem is ledobott ma 2x 😄
jobb az nemlett :/

ÁjjLe BoBBi
tudlak irigyelni! nekem kb 3 éve van chellom és nem tagadom voltak teljesen hibamentes idõszakok. sok de sajnos mindig megszakadt egy idõ után és hulladék lett a net...

ÁjjLe BoBBi
de beám.

ÁjjLe BoBBi
most volt két leállás is, reméltem hogy mert valamit csinálnak. természetesen nem lett jobb...

The Garrett

The Garrett
tudom, attól még jólenne nekem a stabil 768 is 😛 csak stabil legyen és ne full packetloss.

nemcsakfeel
csomagvesztéssel van a baj..
szar cuccokat használnak, mer geciek, és spórolnának azon is..

*hihi ** *

The Garrett
nekem stabil 768 is jólenne, ha nem akadna/dobálna le msn/dc/icq.

nemcsakfeel
itt is uaz..

*hihi ** *

ÁjjLe BoBBi
hát ez még mindig szar. ingadozik de nagyon. valamivel jobb a speed mint emelés elõtt volt...de nekem nem az kell hanem hogyha már emeltek akkor legyen is annyi.

nálam reggel elment a tvadás, meg a net .. 1 óra múlva visszajött minden.. de a net nagyon szar lett. 1 csomó oldalra azt irja hogy nemtalálja.. vagy 5 frissitést kell nyomnom hogy behivja😞
Botond
itt is szokás szerint zsír jó ^^
a szokásos

na?
Nálatok mien mostanában a kapcsolat minõsége?
Nálam csoda történt. Folyamatosan tok 180-183-al tölteni, néha gyorsabban!
(Bár attól félek ez ugysem lessz hosszúéletû)

FtranX
nekem az upload szokott behalni éjjszakánként. átlagban lemegy 1-2 K/sec-re.

nemcsakfeel
cselló néha nagyon kiakaszt a szar rendszerével.
nekem adjanak stabil, megbízhazó elérést, ne azzal szúrják ki a szememet, hogy héten egyszer tudok tölteni 100 kval, többi nap meg még a DNS szerverük se megy normálisan..

két DNS szerverükrõl ennyit:

--- 213.46.246.52 ping statistics ---
546 packets transmitted, 328 packets received, 39% packet loss
round-trip min/avg/max = 13.6/42.1/1125.0 ms

--- 213.46.246.51 ping statistics ---
268 packets transmitted, 58 packets received, 78% packet loss
round-trip min/avg/max = 14.0/36.7/306.6 ms

*hihi ** *

Robox
Már a speed jo is csak a limitet emelhetnék már! Igaz a chello hubon nincs számolás csak onnan nagyon lassu a letöltés! Amugy zsir a hub!

Mighty
Ha jol tudom, Nyhazan nagyon elavult kabelhalozat van. Ott a csucsidoben extrem lassulasok vannak. NSD asszem marc-aprilisi idopontot emlegetett a DOCSIS atallas kapcsan.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Botond
10 hónapja van chellóm,elõtte 36k modemmel nyomultam,szal én nem érzem annak :-)
Sianis
Türelem van. A baj ott van, hogy esténként annyira elszáll néha, hogy még a régi szinthez képest sincs sehol. 30k-val is szokott menni néha. Az meg kicsit röhejes azért nem?

\"Aki ártalmamra volt, nem érdemli meg kezemből a halált\" http://www.hafclan.hu

Botond
emelés után pár napig rossz volt nagyon,most is kicsit bizonytalan,de azé már türhetõ,és egyre jobb,türelem
Sianis
Ez így van. Nekem elég gyors, csak stabilnak nem az sajnos...

\"Aki ártalmamra volt, nem érdemli meg kezemből a halált\" http://www.hafclan.hu

április 1. kategória...a srác idióta😊Axelero meg ugye nem emelt semmit(matáv nem egyenlõ axival)

ÁjjLe BoBBi
fasznak emelnek már? elõbb csinálják meg ezt rendesen! emelés után 1-2 hétig faszául ment most meg szar. csinálják meg! ha meglesz onnantól kezdve tõlem emelhetik a felhõk közé is nem érdekel

Botond
1,5mbit azé már kellõen gyors,de akinek nem,annak ott a 3mbit,az már télleg elég kell,hogy legyen
Sianis
Még egyenlõre ez legyen stabil. Asszem ezt is március végére ígérték, hogy megcsinálják rendesen. Szóval addig valszeg nem lesz. Bár ha az axelero megint emel akkor nekik is kell majd. Pár éven belül lesz itt süvtés! <#guluszem1>

Csello HUB-on egyik gyerek ugyhallotta és aszonta, hogy:
"Lehet, hogy a csello ujra emelni fog a sávszélen a közeljövõben"

Mighty

heheö, kusé=<#kuss>

Mighty
Remélem nem... 😊

kusé... valamilyen hülye gumiszleng (szamomra idiotak nyelvjarasa)

lessz ez még igy sem... <#idiota>

Aspyrin: Mi az a kusé? <#ticking>