22959
-
Dancyka2 #5873 Bocsesz teljesen összekavartam a dolgokat!
Nem rég jöttem vissza 12 órából és egy kicsit romon vagyok!!!
Sorry mindenkinek!!
Igaza van Aspyrin-nek!!
Egyébként lehetne azokat tölteni csak még az író nincs olyan árba!!! :):)
Mégegyszer bocsika mindenkinek!!!4 -
Aspyrin #5872 A HD filmek méretei 20-25Gb közé esnek. További adatok erre. -
Dancyka2 #5871 Én kérlek DVD filmeket gyűjtök! Ha illegális ha nem!!
Olvastam ezt a HD filmeket meg Lossless-eket!
Ezek még most kezdenek bejönni szereintem nálunk (országban) és azért furcsa mindenkinek!!
Egyébként nem nagyobb a mérete a HD filmek mértete mert a chellobay-on is vannak fent ----> 4.5 - 4.7Gbyte közöttiek!!!
Múltkor az Intersparba volt a UPC,chello meg ilyenek és odamentünk apámmal a chello-s fószerhez és megkérdeztük miért korlátozzák az Internetet:
Először hebegett,habogott utána azt mondta hogy ők a VALÓSÁGOT adják!
?????????????? ilyenkor mivan Részbe igaz részbe nem. -
#5870 Egyébként nem is értem miért lyukadtunk megint ki ide... Én csak azt kérdeztem, hogy Dancyka2 mit csinál a letöltött több terabyte-nyi adatmennyiséggel? 1 hónapban ugyebár hálózaton belül lefele irányban forgalmazhat kb 1.6 terat. -
#5869 "Ha annyira bassza a chello csőrét a hardcore letöltők tábora, akkor áldozzanak rá pénzt és oldják meg, hogy csak azok szívjanak, akik tényleg eszement módon használják a hálózatot."
Szerintem a lehető legmagasabbról leszarja a UPC a hardcore letöltők táborát. Nem belőlük van a pénz, hanem azokból, akik a lehető legkevesebbet töltenek le, de ugyanannyit fizetnek, mint a HC letöltők. -
#5868 "De egy sima streaming tartalom nézése miatt milyen jogon veszik el tőlem X nap múlva a sávot?? "
Azon a jogon, hogy ez van az általad is aláírt szerződésben. -
#5867 Nem a "fair use" a gond itt, hanem az, hogy ezzel amúgy teljesen átlagos dolgoktól is megfosztanak.
Tegyük fel, hogy interneten TV-zek (van csomó online TV adás).
Megtehetem, nem? Semmi illegális nincs benne.
Mondjuk 2007-ben vegyünk egy 512 kilobit / sec sebességű stream-et...
Nézzük, mennyit nézhetem ezt a TV-t egy hónapban úgy, hogy SEMMI mást nem csinálok (de egy byte-ot sem töltök le / fel, csak nézem a TV-t)
60 GB = 61440 MB = 62914560 kilobyte
512 kilobit-es stream az másodpercenként 64 kbyte
62914560 / 64 = 983040
983040 másodperc = 16384 perc = 273,06 óra = 11,37 nap
Ami azt jelenti, hogyha chello plus előfizető vagyok, akkor mindössze napi 0,5 megabit folyamatos LEGÁLIS használatával 11,37 nap alatt lekorlátoznak... Nem beszélek arról, hogy mi van akkor, ha az ember nem 0,5 megabit-et használ, hanem 4-5-6-ot (elvégre megteheti), vagy ha esetleg mást is csinál.
Ez a genyaság és ezt kurvára senki ne akarja megmagyarázni, hogy ez rendben van így, mert nincs. Ha annyira bassza a chello csőrét a hardcore letöltők tábora, akkor áldozzanak rá pénzt és oldják meg, hogy csak azok szívjanak, akik tényleg eszement módon használják a hálózatot.
De egy sima streaming tartalom nézése miatt milyen jogon veszik el tőlem X nap múlva a sávot?? -
#5866 Tömörítetlen video: nővérem esküvői felvétele 14 giga körül van (1 órás, 320x240 felbontás). 1 megabites uploaddal is másfél nap. Kösz, de inkább odaadtam neki hordozható hdd-n :) -
#5865 Ja és általában ilyen anyagok vannak fenn a chello torrenten, mi? Ne rohogtess már.
Részletezném: mennyire vannak elterjedve a HD felbontású videók? (neked pl. mennyi van?)
lossless zenét és raw képeket még megértem. Tömörítetlen videót is napi rendszerességgel küldözgethetnek az átlag felhasználok, ja ez olyan reális :)
torrenten nem szokás (ha jól tudom ilyen még nincs is) online tv-t nézni. -
#5864 Gondolkozz el mennyit foglal egy hd felbontású videó... Vagy egy lossless zene. És mi van ha videókkal dolgoznék és a tömörítetlen még szerkesztés alatt álló nyersanyagot szeretném eljuttatni spanomnak renderelni?!
Vagy ha raw formátumú fényképeket használok? Esetleg online tv-t nézek minden nap? -
#5863 terrabyte-okat le és fel: és mit csinálsz annyi irdatlan adattal? Letöltöd és a következő napon shift+delete? Mert játszani velük, megnézni, hallgatni, használni mindet nem tudod, az 100%... -
Dancyka2 #5862 Hali!
Együttérzek a chellos-okkal hisz nekem is az van! (PLUS)
Nekem is mindig baj volt mikor töltögettem mert 5 nap alatt elfogyott a 60Gbyte!!! :(:(
De hála Istennek sikerült bejutni a chello-s oldalra és most már nyomhatom a Terrabyte-okat le és fel!! :):)
Valakinél olvastam hogy nem látja a regisztrációt a chellos oldalon --> nem is fogja mert MEGHÍVÁS van!!!!
Nehéz bejutni de NAGYON MEGÉRI!!! :)))) én már csak tom :))
További szép napot mindenkiek!!!!
Csőváz!! -
#5861 Az normális hogy miután lekorlátoztak 3-400-as pingem van játékoknál (percenként felugrik 10-ről 400-ra)? Csak mert az előző wireless netes szolgáltatómnál ekkora sávszélem volt mint most lekorlátozva és simán működött.(term ugyanezen játékkal) -
#5860 Az a maximális 768 az inkább 720 körül van (valós "normális" esetben - a tied az meg egészen abnormális, de pozitív értelemben :) -
#5859 na valaki szedje itt össze egy esszébe a dolgozónettel való fontos tudnivalókat mert ha nem kapok információkat akkor maradok a light-on és a többi kreditemet elbaszom ... -ra -
#5858 Nagyobb sávszélességre meg csak annyit hogy ha ennyi lesz az emelés, akkor inkább kenjék a hajukra :D -
#5857 840-850kbyte/sec a letöltésem (a maximális 768kbyte/s helyett)
Upload meg nekem elég :)
-
#5856 LOOL, de ez valós? Mármint ténylegesen ennyivel is töltesz le folyamatosan??? Mert akkor qrva nagy mákod van :D Vagy nálad már tesztelik a nagyobb plus sávszélességet? :)
Upload viszont érdekes, hogy gyengébb, mint kellene -
#5855 -
#5854 Mo.Organ szar a netem, az adás is szar a tv-ben.
Intézkedj baszki, mert megtalállak. :))))) -
#5853 régen (régi lakás, de ugyanabban a háztömbben), amikor még 96KBy/s volt a letöltési maxom, akkor én töltögettem 110-120-szal, de akkor még kezdetleges volt a kiépítés meg nem voltak ilyen faja modemek...
(a szerelő azt mondta, h lesz ez még így se, mert fejlesztik a hálózatot, mert amikor sokan neteznek, nem tudja hozni az előírt teljesítményt másoknál, mondom az klafa, mert nálam mindig többet hoz :P) -
#5852 Nesztek lekorlátozott chello light:
még a szerződéses 64k--t sem éri el, szopó upc perelhetném őket -
#5851 Passz mindig ennyit mér :D
Sőt mért már majd 8M-t :)
-
#5850 Ja, azt elfelejtettem. Akkor méginkább csend legyen és ne hőbörgés :) -
#5849 "A semmiért nem fog adni nektek senki, semmit."
Már hogyne adnának: Prémium kártyát -
Dodo55 #5848 Fehérvár
-
#5847 VII. ker Classic
-
#5846 ez az umbulla -
Aspyrin #5845 Én hasonlóképp szoktam tenni annyi kivétellel, hogy nem én telefonálok hanem engem hívnak fel -
Aspyrin #5844 Csak így lehet valamit elérni ha nincs kedved örjöngeni személyesen :) -
#5843 micsoda van ingyen ez csak az új előfizetőkre vonatkozik?? -
#5842 Hőbörgők:
Miért kellene mindig valamit adnia a UPC-nek a hűséges (a hűséges itt azt jelenti, hogy hűségszerződés nélküli előfizető) előfizetőknek? Ha aláírsz +1 vagy +2 évet, kapsz kedvezményt (ingyen hónap, csökkentett havidíj). A semmiért nem fog adni nektek senki, semmit. -
#5841 -
Aspyrin #5840 Én a múltkor addig panaszkodtam telefonon amíg kijöttek behúzni egy új kábelt :) -
#5839 azigen, nekem meg 180 lol :D -
Aspyrin #5838 Jaj a lényeg lemaradt :)
13ms azért nem vészes :) -
#5837 6861? Azt hogy csinálod?? -
CUCLI #5836 9ker. klasszig
-
#5835 szintén klasszik szintén nyócker
-
Aspyrin #5834 Hamár homár, classic, nyócker: