22959
-
#5793 Kérlek magyarázd már el akkor hogy te miért nem vagy T-Com előfőtzető? (Ja és ha lehet ne gyere azzal a dumával, hogy itt meg ott nem elérhető.)
A T-Mobil aranykártyát meg kend a hajadra. Ki a f*sz akar minden héten új telefont venni, de most olvasom hogy az aranytárskártyával újabb előfizetéseket lehet kapni. Ezzel nem sporolsz hanem mégtöbbet fizetsz a magentaszínű kecsegeknek.
Aranytárskártya
Ha csak ez a bjod akkor igényeljél még vagy húsz chello előfizetést és biztos kapsz engedményt.
Egyébként ha van TV + Chello + Telefon előfőzetésed akkor arra is kapsz engedményt. -
#5792 Azt megnézném, hogy küldesz a bh-ra meghívót....
Mondjuk minden oldalon ki van írva, hogy ne cserélgess nyilvános helyen meghívót -
A tumi #5791 Hello
A chellobay-ra csak meghívóval lehet bekerülni?
Nincs esetleg meghívója valakinek?Tudok helyette adni endless ill. bithumenre meghívót. -
#5790 Ha már kötekedsz, előtte legalább nézz normálisan körbe:
http://www.tvnet.hu/index2.php?id=cegismerteto&alid=egyhir&fajta=0&hirid=87 -
#5789 "szeretem ezeket a "belső emberektől" szerzett infókat:))))))
sokaknak van beéső embere ezekszerint:) csak mind1ik más infót tud:D:D:D"
Teljesen egyetértek! Ahelyett, hogy a UPC-s beépített emberkék a fórumozókat hülyítenék, inkább egy hivatalos bejelentést sürgetnének házon belül! Ez legalább annyira kiábrándító, mint a Prémium kártyájuk :-) Vazze ha normális lojalitásprogramot akartok csinálni, először nézzetek körbe legalább itthon (T-Mobile Aranykártya) -
do2 #5788 szeretem ezeket a "belső emberektől" szerzett infókat:))))))
sokaknak van beéső embere ezekszerint:) csak mind1ik más infót tud:D:D:D
-
#5787 Ja, ilyen kis területi lefedettségnél nem játszik be nagyon a távolság. Szóval elképzelhetőnek tartom, hogy mindenki megkapja ezt a sávszélt. Viszont még mindig csak nagyon kevés embernek elérhető.
A lefedett terület :) (a piros karika kicsit csalóka. A Kárpát utca láthatóan hosszabb) -
#5786 A tvnet honlapjáról:
"Hagyományos ADSL
(Maximális letöltési sebességek)
512 kbps > 1 Mbps
1 Mbps > 4 Mbps
2 Mbps / 3 Mbps > 8 Mbps
6 Mbps > 18 Mbps
ADSL3G
(Maximális letöltési sebességek)
1 Mbps > 5 Mbps
2,5 Mbps > 8 Mbps
3,5 Mbps > 12 Mbps
4,5 / 6,5 Mbps > 18 Mbps "
Hol van (a legkisebb csomagon kívül) az 5x-ös emelés? Kiemelném még a "Maximális letöltési sebességek" mondatot is, ami ugyebár távolság függvényében csökken. Valamint a TVNet szolgáltatási területe igencsak kicsinyke.
"Az alábbi hálózatokon szolgáltatunk:
XIII. kerület Kárpát utca és környéke"
Na ez aztán jó. Költözzön minden letöltőgép a Kárpát utca és környékére -
#5785 ugyanazt, amit nálunk, nincs korlát (annyi adatmennyiséget forgalmazol, amennyit akarsz), csak éppen bizonyos határ átlépése után lassabban fogsz le/feltölteni. -
mariusz #5784 unlimitiert - ''Fair Use''
mi az ???? -
#5783 omfglmaololrotfl -
#5782 Te egyébként normálisnak mondod magad?
A classic 30mbit? Kisfiam, 30 megabit SEHOL sincs a chello az egész világon, még a legdurvább országok chello extreme csomagjai sincsenek 30 megásak. ADSL dettó nincs. Azért nem kéne hülyeségeket beszélni... -
#5781 -
Aspyrin #5780 A 30Gb-os korlátról egy kis offban:
Feltörték a HD DVD és Blu-Ray másolásvédelmét.
Vagyis egy film közel 20-25Gb -
#5779 Hi allz!
5727...
Ez engem is érdekelne...
Asszociáltam már, de lehet hogy helytelenül...
Pls help us!
-
Aspyrin #5778 Classicnak 5 emilcíme és 25 aliasa lehet. -
Aspyrin #5777 Sőt, 1TB! -
#5775 "mondjuk szóltak a hírek erről is,hogy classic 8mega le/1 mega fel,korlát:unlimitiert - ''Fair Use''
a plus meg 20mega le/2 fel,korlát:unlimitiert - ''Fair Use''
Meginogtam,lehet,hogy csak kitaláció?"
Vazze ez is nagyon kevés!!!! TV Net 5x-ére emelte a sávszélességet...egy szar Tv Net! Hasonlísd össze a kettőt ár/teljesítmény arányban, kiderül hogy a béka segge alatt van a UPC! 30 mbit lenne egy Classic-nál egyáltalán az elfogadható minimum!!!!! -
Aspyrin #5774 Nem bizony, a kukac előtti részt kell beírni. Viszont egy idő után (azt hiszem öt sikertelen próbálkozás) letiltanak, olyankor felhívod a 1221-et és generálnak neked egy új jelszót.
Ez nagyrészt NeoMannak szólt :P -
#5773 mindkettőt próbáltam
:)
Az adatforgalom mérő oldalra fel tudok menni, oda is ezek kellenek.... -
#5772 felhasználóvenet hogy írtad? vezeteknev.keresztven v. [email protected] ? mer asszem nem mind1 -
#5771 Nem tudk belépni az admin oldalra (http://prov.chello.hu/selfcare/), azt írja, rossz felhasználónév/jelszó. Peig jók. :)
Nem tudok így e-mail fiókokat létrehozni. Hogyan csináljam? Most csak 1 postafiókunk van, és szeretnénk többet.
Köfi! -
#5770 Még nem erre várunk. Ebben még csak egy új szolgáltatási terület van benne változásként. -
#5769 hm -
#5768 A UPC Magyarország Kft. 2007. február 15-től hatályos Internetes Szerződési Feltételei: link
Hát itt nem írnak semmi változtatást! -
#5767 ;) -
#5766 Nekem még mindig Nincs adat. De jó ez így. Azért röhej ez az egész mérő, mivel simán meg lehetne buktatni az egészet az NHH-nál, hogy nem egységesen működik. Van akinél jó, van akinél nem. Gondolkodom is, hogy írok nekik ez ügyben, ha nem lesz korláteltörlés. -
#5765 Aha, be tudok, kemény 1894 MB-ot mutat, tegnap volt az első nap, amikor mért a jelek szerint, de akkor sem a reális mennyiséget :) Most már 145GB-nál tartok amúgy (ebben minden benne van, chellósok is). -
#5764 Első negyedévben lesz már telefondíj nélküli ADSL is. -
#5763 Tényleg pyrex be tudsz már lépni a forgalommérő oldalra? -
#5762 De az se 9e hanem 12e, mert kell a telefon. Ahol meg nincs más lehetőség, akkor szopunk mint a torkosborz a chelloval és a korlátjával. -
#5761 elég az... :) -
#5760 Akkor még húzzál bele, az 1TB-vel még gyenge vagy. -
#5759 Én sem... :/ -
#5758 chellobay-en csak én nem látom a regisztrál gombot? :S -
#5757 Hátvazz akkor télleg le a kalap... -
#5756 nem, bh-n. chello-s hubokat meg trackereket nem használok, mert mint mondtam: nekem a sebesség a fontos. chellosoktól meg minimum 5x annyi idő, míg lejön valami :( legalábbis, még 1-1,5 éve így volt. -
#5755 No:
Hogy tudok regelni a bayre? Sehogy?
Mert akkor télleg fasza.
:P -
#5754 mondtam már, hogy nemszóltam na!
:D
bocs
Ezt az 1 terrát cselló hubon hoztad össze? mert az nemééér...
:D -