22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • Zsoltika 007
  • Aspyrin
    Inkább cáfolom.
  • Zsoltika 007
    Nah és ha már ilyen tájékozott vagy akkor mondhatnál valami részletet is.
  • Aspyrin
    Megerősítem.
  • jajlis
    1221 nem mond semmit? hívta valaki őket ma?
  • Zsoltika 007
    Jó lenne ha vki megerősítené vagy cáfolná.
  • Scooby87
    amúgy arról a hirdetésről van vkinek másnak is infoja vagy csak hantabantázik a srác?
  • Blekk Síp
    Höh, engem is visszagyorsítottak :D
    Már el is felejtettem milyen az ha nem csak max 40Kbyte/sec-el /Classic/ töltök :DD
  • rekettyes
    en ugy tudom ma ejfeltol oldjak fel a korlatot.
  • Zsoltika 007
    Szerintem ez a szokványos visszaállítás.
  • jajlis
    De ez azért van mert változik valami, vagy mert 29-van, nem tudom. Jó lenne valami igazi infó.
  • Zsoltika 007
    Nagyon helyes!
  • jajlis
    Képzeljétek el visszagyorsítottak.Lehetséges ez?
  • HunnernesKonge
    Vagy ha nem is scannaeled be fotózod le stb. Egy listát írhatnál az új sebességekről (márha egyátalán van emelés...)
  • mozesapo
    Akkor pls egy fotót róla igazán betehetnél ide.
    Addig meg kamu.
  • mariusz
    Menj UPC-hoz és keresd meg reklám újságot !!!!

NEM MESE !!! ÉRTED ?
  • mozesapo
    A következő fair use-t el is fogadnánk szerintem.
    Light - 50GB, Standard - 100GB, Classic - 200GB, Plus - 400GB.
  • PíszLávJuniti
    Gondolom a fair use arra vonatkozik, hogy ne egészen orrba szájba töltsél le minden szart megállás nélkül. ez tejlesen jogos.
    azt akarják elkerülni, ami az adsl-es letöltési botránynál volt százgigányi anyagokat szedett le az ipse.
  • dante3
    Aha,ilyet:
  • Mo.Organ
    Na mivan emeltek már?
  • PyRex
    "LIMIT : fair user !!!!!!!!!"

Most meg "Fair use policy" -van. Mi a különbség? Szvsz ugyanez, csak más a neve. (Parasztvakítás) DE NE LEGYEN IGAZAM! Csak akkor meg hogy döntik el, hogy ki a fair user és ki nem? Valahogy mégiscsak. És tuti, hogy nem emberek döntik el, hanem ráeresztenek egy scriptet -> ergo VALAMILYEN formában mégiscsak lesz adatforgalom nézegetés.
  • dante3
    De ne a középső ujjukat!
  • HunnernesKonge
    Nah; emeljenek máááár :)
  • Dodo55
    Hát mostmár ideje lenne :D
  • Zsoltika 007
    Hát remélem :D
  • dante3
    Tuti?
  • Dodo55
    Meg fog.
  • mozesapo
    Pedig ha március 1-től akarnak változást, akkor ma de legkésőbb holnap meg kéne jelennie az új ÁSZF-nek, mivel február csak 28 napos.
  • dante3
    Mese!
  • mozesapo
    Sehol semmi, pedig túrtam a netet.
  • precision
    link? v. vmi?
  • mariusz
    Elolvastam chello reklám újságot.....
  • mariusz
    Hallottam ,hogy sebesség növekedés és adatforgalomtól függyetlen ....

LIMIT : fair user !!!!!!!!!

KIRÁLY !!!!
  • Scooby87
    nekem is lcd-tv-m van ,de "csak" 720p-s ..szóval nem fullhd-s mégsem esek neki minden hd filmnek ami neten van....1.nagyon kevés van...2.nagyon sokat kell rá várni mig lejön....1-2-t leszedtem megnézni,hogy milyen...szép-szép...,de még jócskán nem tartunk ott,hogy ezzel lehesen gizdulni..mozesapo:"milyen forrásból skáláz fel 2376 X 833 képpontra"...na az meg milyen csóda Tv...full hd 1920*1080-tudtommal...szóval azon a megjelenítőn már nem rakja ki teljesen ami neked van és gondolom nem is lcd-tv-d van...mert még ilyen felbontású tudtommal nem létezik max tft,lcd-monitor esetleg...,de semmikép lcd-tv...LOSER...
  • precision
    gyerekek miért kell a hd -ról beszélgetni a chello topicban? azthittem már van vmi fejlemény azért ez a sok hsz, de nem...
  • NeoMaN
    Vagy több...
    A kódolási idő is ennek arányában nő.
  • Dodo55
    Hmm.
    Kösz, mert az lesz szerintem is, ugyanis nem pixeles a kép(tehát valószínüleg a bitrate elég), meg ilyesmi, hanem ilyen szemcsés.
    Tehát annyi, hogy az encoding type-nál two pass-t válasszak ki?
  • mozesapo
    Többmenetes VBR kódolás. Kb ugyanilyen különbség van hogy egy dvd9-ből shrinkkel v. pl. CCE 8 pass csinálsz DVD5-öt. Ég és föld a különbség.
  • Dodo55
    Azt hittem, hogy már kijöttek az infok az emelés/korlátmódosításról, erre csak a HD-ról beszélgettek...

Ezzel kapcsolatban:
    Vannak 640*350 körüli felbontású Xvid tömörítésű 1000Kbit/s bitrate-ű videóim.
    Viszonylag szép a képük.
    Viszont ha én próbálok valami videot Xvid-be tömöríteni 640x512 felbontásban, akkor 1000kbps bitrate-el írtó ronda.
    Gondoltam a 350!=512, tehát ennek nem elég az 1000.
    Jó mondom akkor legyen 1200. Úgy is ronda. 1500 úgy is. 2000 úgy is.
    Természetesen tömörítetlen AVI-ról van szó.

Szóval hogy a fenébe csinálják meg a relaserek, hogy 1000-es bitrate mellett olyan szép a kép, és nekem meg miért nem sikerül?

Amúgy a 640x512 nem elírás, 1280x1024 felezett Counter-Strike Source capture-ről van szó.
  • mozesapo
    Én ugyanígy vagyok az SG és SG-A sorozatokkal, inkább letöltöm a HD verziót mert sokkal szebb, meg a házimozin jobban szól mint mp3 hanggal, meg nem mindegy, hogy a tv-m milyen forrásból skáláz fel 2376 X 833 képpontra. A fikázóknak meg . És sajnos azok fikázzák a HD-t akik képtelenek megkeresni egy jobb pc-re, tv-re, stb..-re valót.