UPC Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://thenamelessphoto.com/
Véletlenül találtam egy srácot dc-n akitõl 150-160Kb-al töltöttem, ráadásul nem is a csellós hubon, örültem is, mint majom a farkának<#idiota>#idiota>
on
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Szoktam DC++-zni, de nekem az lassú, nem azért van 192 KB/sec-es sebességem hogy 20-al töltsek...<#unalmas>#unalmas>, és akkor is csak zenét töltök
Végülis egyenlõre úgyse töltök 30 GB-nél többet, ha meg lesz nemsokára DVD íróm akkor meg remélem lesz valaki aki megtudja osztani mással is az ilyen nem nagy titkot <#nemtudom>#nemtudom> <#whatever>#whatever><#rinya>#rinya>
Aki meg nem tudja a modot, annak meg mindig ott a lehetoseg, hogy toltogessen a zeneszhubrol.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Vagy akkor legalább valami nyomot ahonnan kilehet következtetni hogy hogy lehet kijátszani <#zavart2>#zavart2>
Szóval akik pü-ztek ne nagyon reménykedjenek, hogy válaszolok
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
nagyon megköszönném,mert nekem állandóan öszejön a 30giga,és 20-adika után már levagyok korlátozva :D
szal légyszives valaki mondja el,akár privibe,akár msn-en <#vigyor3>#vigyor3>
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
mutl havi adatforgalmam a rendszer szerint 4.3 giga
de 22-õt töltöttem...mondjuk a 30-at sose érem el szóval nekem alapból nincs veszély :)
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Most megyek futni meg Squasolni
Délután meg sógoroméknál kell segíteni <#wow3>#wow3>
majd este fele leszek, akkor keress meg
Én pl. ebben a hónapban eddig 45GB-ot töltöttem le, a számláló 1GB-on áll :)))
Nem a HUB-ról töltök... <#idiota>#idiota> Teljesen álltalános oldalakról...
HUB-ra havonta ha 1x megyek ha haveromnak kell valami zene... :)
engem már 3x....!
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Iktatószám: CC-1153733/1-2005
Ügyfélszám: 0011584034
Ügyintézõ: Szlávi Domokos
2005. 07. 06.
Tisztelt ............
Köszönettel vettük a UPC Magyarország Kft.-hez érkezett megkeresését, mellyel kapcsolatban az alábbiakról szeretnénk tájékoztatni Önt.
A sebességnöveléseket 2005. július 4. napjától 2005. szeptember 30. napjáig folyamatosan, a mûszaki elérhetõség függvényében végezzük.Ennek az idõintervallunak valószínüleg az elején fog sor kerülni Budapest kerületeire.
A sávszélesség bõvítése nem jelenti az adatforgalmi korlát emelését is egyenlõre, ez marad Chello Classic esetén 30 GByte és Chello Plus esetén 60 GByte.
Továbbá kérjük, hogy levelében minden esetben küldje el nevét, ügyfélszámát, chello-s e-mail címét és a modem hátulján található modem szériaszámot (utóbbit a modem hátulján lévõ vonalkódos matrica alján találja meg), ezek hiányában ugyanis nem tudjuk Önt azonosítani, ami a segítségnyújtást megnehezíti vagy lehetetlenné teszi. Köszönjük szíves segítségét!
Amennyiben bármilyen kérdése van, várjuk e-mailen történõ megkeresését az [email protected] címen, vagy kérjük, forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz, a TeleUPC-hez a 1221-es, helyi tarifával hívható telefonszámon, ahol munkatársaink hétfõtõl péntekig 7 és 21 óra között készséggel állnak a rendelkezésére.
Tisztelettel:
UPC Internet HelpDesk
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Amúgy nemhiszem.
Álltalában elösször kelet mo. majd pest, buda, utánna dunántúl...
Viszont ilyen szempontból is szopóka-nyalóka
Szal a lényeg, hogy én igyis-úgyis az utolsók között leszek... <#nyes>#nyes>
több, mint valószínû <#shakehead>#shakehead><#falbav>#falbav>
Valaki használja már az UPC telefont? Mûködik rendesen, és nem befolyásolja a netet?
Egyébként én írtam a UPC-nek a gyorsításról, és írta hogy az aorta bõvítés szüksége miatt csúszik az emelés, és augusztustól emelik a netet, de már elkezdték korábban, és lehet hogy néhány elõfizetõnél sokkal elõbb megtörténik! (Sztem a Budapestieknek lesz legelöször :) )
A modem nem kapcsol szét (szal világitt minden normálisan) viszont a net abszolut lehal...
Ezek után én biztosan kijelentem, hogy ezek nem fogják Aug1-ig húzni.
Ha ennyire biztosra mennek (sztem a mai naptól nyomatják tv-ben is az új reklámot) akkor minnél hamarabb meg fogják ejteniük az emelést.
Sztem a hétvégéig
És sztem a reklám értelmében aki elõfizet az már egybõl a gyorsított sávszélt kapja.
Úgyérzem nekünk sem kell aug1-ig várni... <#eljen>#eljen>
Lehet megkéne próbálni resetelni a modemet <#idiota>#idiota>
YÁY de örülnék neki ha véletlenül <#nyes>#nyes> a plusz sávszélt állítanának be :)
a multkori érdekes volt...!
mert amikor bejelentették már az nap annyi lett...!!
Próbaképpen elindítottam innen ZSG-rõl egy letöltést és itt stabil 180k-val jön.
Csak a szerver kapcsolata ingadozik ahonnan éppen töltök, sztem eléggé le lehet terhelve... Szal nálam nincs semmi gond, stabil 180k, emelésnek még nyoma sincs :)
ti merre lax...?