22959
-
#6073 helyesbítek: feltöltési = letöltési -
#6072 "amúgy meg annyit segítek hogy a két lehetséges fejleszthető dologból csak egyet fognak változtatni és ez a többségnek nem fog tetszeni nekem se"
Az egyenesen képtelenség hogy a feltöltési sebesség emelésével ne emelkedjen a korlát... tehát valamennyire mindkettőnek emelkednie kell! -
re1212 #6071 ezt én is tudtam, én a korlátra gondoltam -
Dodo55 #6070 Igen, itt megnézheted az adatforgalmadat: kezeles.chello.hu
:D:D:D -
Dodo55 #6069 Ahová meghívás 2007.06.26 18:32-ig szünetel :)
Meg amúgy is van valaki aki majd küld.
Ezzel csupán arra célozgattam, hogy mivel lehet belőlünk info-t kiszedni. -
#6068 Még jó hogy már lejárt a szerződésem. Most szépen nyugodtan körbe tudok nézni gond nélkül. -
#6067 Szóval marad a korlát! -
re1212 #6066 sziasztok!
Az adatforgalomról tud valaki vmilyen infot?? -
#6065 Én már ismerem a jövőévi adóemelés (csökkentés) mértékét. Azt hiszem viszont, hogy a forrásom nem örülne neki, ha elárulnám idő előtt, ezért nem teszem. -
#6064 torrentmeghívó egy light-osnak -
#6063 Privátba nekem se szólj plZ :) -
amúgy meg annyit segítek hogy a két lehetséges fejleszthető dologból csak egyet fognak változtatni és ez a többségnek nem fog tetszeni nekem se az én csomagomnál de nyáron jár csak le a szerdzsó de akkor viszont tipli a upc-től -
#6061 Melyik torrentoldalra kellene? -
Dodo55 #6060 Tüzesvassal tényleg nem.
Más eszközökkel igen(pénz, torrentmeghívó, stb) :D -
#6059 A múltkor is ezt írtad,mikor írod azt,hogy forró!
Belőletek még tüzes vassal sem lehet kiszedni semmit? -
#6058 Ok. Privibe véletlenül se mondd majd el. -
#6057 "langyos" -
Dodo55 #6056 mi????
2Mbit???
Hát ha annyi, akkor kötök a UPC-vel 10 évre hűséget.
Amúgy nekem hamarosan lesznek infoim, ha minden igaz.
De ha a forrásom úgy szeretné, hogy ne mondjam el, akkor nem fogom szóval előre szólok, hogyha nem mondok részleteket, akkor nem kell zaklatni, mert idő előtt úgy se mondom el. -
#6055 Ha ennyi a light akkor a classic.. omg! (elment) -
Dodo55 #6054 Én meg az előbb lekorlátozódtam 40KBps/8KBps-re. Kb 10 másodpercre, utána visszaállt.
Amúgy 20GB-nál tartok, szóval nem igazi korlátozás. -
#6053 Annyi hallottam,hogy a light 2mbit-es lesz!
Többiről csak este lesz info! -
#6052 ez volt az emelés, csá.. -
#6051 nem fussa neki kamerás mobilra most elrohant az szúterszba képet csinátatni -
Scooby87 #6050 na mi van az újság hírdetéssel? -
#6049 ezt nem értem
milyen nyugdíjas kedvezmény -
#6048 Még szerencse, nem kellett sokáig korlátozva maradnom
De már megint nagyszerűen kilogikáztam a modemrestartot :P -
#6047 Jééé, folyamatosan 370kB/sec-el töltök, eddig 320-al jött a cucc mindig...
Túl jól sikerült visszagyorsítaniuk :D -
Aspyrin #6046 Remek, szóval megkapjuk az ingyenes, korlátlan 16/16mbitet, köszi :) -
#6045 na azt várhatod, hogy ő eláruljon bármilyen konkrétumot ha kell a cégért beáldozná a fél karját is -
#6044 Az előbb tette meg :)
Én, mint topic házigazda, jogom van ilyeneket tudni, szal azonnal, de izibe kéretik a fülembe súgni a részleteket Igérem:
-
#6043 Lécci lécci lécci!
-
ULTRA #6042 Oszd meg velünk is gondolataid -
#6041 Én ma már totál világos lettem. Szerintem mindenki örülni fog a változásoknak. De elégedetlenek mindig lesznek. Szóval faxa lesz.
SCHRANK a te "korcsoportodra is gondoltak" -
jajlis #6040 1221-et most hívtam a szokásos válasz: Egyenlőre nincs információ hogy bármilyen változás lenne, de követik a konkurens cég változásait, és e-mailban, vagy a számlalevélen informálnak majd, szóval a szokásos blablabla..... -
ULTRA #6039 srácok, mi van ma a chello-val? eddig le voltam korlátozva, most viszont újra max sebességre kapcsolt -
#6038 megvolt -
CUCLI #6037 gép/modem restart. -
#6036 De jó egyeseknek.Én még mindig 40kbyte-al töltök... -
#6035 sem megerősíteni, sem cáfolni nem szeretném -
#6034 Cáfolom.