UPC Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
Még jó , hogy pont emiatt választották dsl-t.
de az elsõ mondatodban azt sugalltad, hogy a különbözõ spyware-ek más-más gépeken más-mást csinálnak. Ez így nem igaz. Egy spyware minden rendszeren ugyanazt akarja csinálni, azt, amilyen célból írták. Nem valószínü, hogy egy spyware másoknál kevés adatot forgalmaz, nálad meg lefogja a 2,5 megabites netet. (de megint csak szóljon, aki tud ilyenrõl)
Ez így igaz, félreérthetõen fogalmaztam a gond az, hogy "nem tudom mire" fogni a hibát.. :) Elég egyértelmûnek tûnik, hogy felkerül a gépre spyware-->behal a net, leirtom--> jó a net. Nem értem én se de mégis ez van valamiért....
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
"Juteszembe az normális hogy a modem gyakran vált IPt?"
Ez telejesen független a gépedtõl. Akkor kapsz új IP-t, amikor a UPC-nek olyanja van. Szerencsére viszonylag ritkán változtatják. Haveromnak ADSL-je van, és minden egyes felcsatlakozásnál be kell állítania a DC-ben a címét.
"Miért? Ez az igazság! Van elég tapasztalatom windózbn ahhoz hogy tudjam hogy nincs két egyforma windóz (és telepítés) még akkor sem ha csak azonos gépre azonos lemezrõl telepítek többször! És ez innentõl kezdve mindenre igaz, ami a gépen fut, hiszen a windóz a platform..."
Valóban nincs két egyforma oprendszer (kivéve ha ghost-tal telepítették :)), de az elsõ mondatodban azt sugalltad, hogy a különbözõ spyware-ek más-más gépeken más-mást csinálnak. Ez így nem igaz. Egy spyware minden rendszeren ugyanazt akarja csinálni, azt, amilyen célból írták. Nem valószínü, hogy egy spyware másoknál kevés adatot forgalmaz, nálad meg lefogja a 2,5 megabites netet. (de megint csak szóljon, aki tud ilyenrõl)
A gond az, hogy itt nem pici sávszélcsökkenésrõl van szó! Ha arról lenne szó akkor jóformán leszarnám a dolgot :). Abban az esetben ha akármilyen tracker cookie vagy tudomisén micsoda spyware kirül a gépre (havonta 1x talán 2x elõfordul..), akkor jóformán nem tudok netezni, mert a reakcióideje iszonyúan megnõ a netnek, és mindezen kívül olyan 10kb/s nél nagyobb sebességet elérni képtelen....
Juteszembe az normális hogy a modem gyakran vált IPt? Errõla részérõl a dolognak nem sok fogalmam van, de nálam nagyob spywarek után minden esetben IPcím váltás következik be! (automatikusan..modemreset után..(modemreset..minden éjjel ki van kapcsolva szal..))
"Az hogy nektek nem fogja le a netet az egy dolog, minden rendszer egyedi, mindegyik máshogy reagál egy spywarere...."
ilyeneket meg szvsz nem kéne írni.
Miért? Ez az igazság! Van elég tapasztalatom windózbn ahhoz hogy tudjam hogy nincs két egyforma windóz (és telepítés) még akkor sem ha csak azonos gépre azonos lemezrõl telepítek többször! És ez innentõl kezdve mindenre igaz, ami a gépen fut, hiszen a windóz a platform...
UI.: Köszi a tippet az activeports-al kapcsolatban, nemismerem meg is nézem azonnal mi is az!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Én úgy szoktam, hogy ha felkerül valamilyen hírdetõprogi, akkor megnézem, hogy honnan szedi az anyagot és tûzfalban letiltom.
A témához:
Négy éve van netem és szinte az összes létezõ ártó progi (malware/spyware/adware) megfordult a gépemen. :) Volt olyan ami átbuherálta a hálózati beállításokat, lelassította a gépet, tönkretette az oprendszert, stb, de olyannal még nem találkoztam, amely számottevõ adatforgalmat generált volna. (de cáfolj meg, ha név szerint tudsz ilyen(ek)rõl)
"Az hogy nektek nem fogja le a netet az egy dolog, minden rendszer egyedi, mindegyik máshogy reagál egy spywarere...."
ilyeneket meg szvsz nem kéne írni.
ez az elsõre a válasz
Második:
Onnan, hogyha leirtom akkor megy megint full speeddel a net...
Harmadik:
Hogy hogy fogja le ennyira a netem a spyware? Na ez egy nagyon jó kérdés, halovány lilám sincs, ezek nem használnak akkor sávszélt(igazából szerintem ezek úgy vannak megírva hogy minél kevesebbet használjanak, hogy ne tûnjön fel az embernek..), hogy mindez indokolná azt hogy ennyire belassul..Szóval ezt a részét nem értem teljesen, dehát windóz... :))
Mellesleg ha kíváncsi vagy rá elmondom, hogy Ad-Aware SE Pro 1.06-ot használok, 2005-ös norton antivírussal (mindkettõnek bentvan az automata figyelõje, folyamatosan naprakész), és mindemellett Zonealarm Pro tûzfal van bent....
ez pontosan így van :)
oké, bocsi de akkor magyarázd el, hogyha esetleg "lefogja" a sávszéled a spyware vagy vírus, miért teszi ha egyáltalán használsz irtót ? o__O Másrészt honnan tudod, hogy épp az fogja le ? Harmadrészt hogyan ?
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Aztmontad hogy nem befolyásolja a netet a spíware, vírus, erre válaszoltam hogy ez nemigaz, mert igenis nagyon le tudja húzni a sebességet (trapasztalatból beszélek)
de azt honnan a jó büdös picsából veszed (már bocsáss meg) hogy én nem használok vírusirtót, spywareírtót, meg tûzfalat, meg egyéb nyavaját, de mivel semmi sem 100%-os így elõfordul, hogy bejön pár dolog, és ezt mindíg abból veszem észre, hogy észveszejtõ módon lelassul a net, és ekkor foganatosítok további intázkedéseket, a mindenféle automata scennelõ cucc felett hogy lekerüljön...
Szóval nagyon boldog lennék ha semmi infó alapján nem néznél hülyének..
Az hogy nektek nem fogja le a netet az egy dolog, minden rendszer egyedi, mindegyik máshogy reagál egy spywarere....
egyedül proxy-t használok de azt keményen :))
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
...
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Nekem még 290-nél nm ment többel és mérések se mutatnak többet
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
#2060: Igen bejelentettem, de nem telefonon, hanem ímélt küldtem nekik....nem jött válasz....