22959
-
#6273 Ma esti kommentidézet:
"Light: 1,2 Mb/s , Standard: 5Mb/s , Classic: 10Mb/s , Plus: 20Mb/s. ( T-online + 20 % )
A korlátok könnyítve lesznek erről nincs pontos infóm"
-
Drizzthsz #6272 Ha úgy jön majd ki a lépés, akkor természetesen utánanézek pontosan, testvérem azt mondta, itt van az utca végén az alközpont, szóval max. 300 méter. -
#6271 Nálam már fél tíz mocsok :) -
#6270 Na fél tízkor számok nélkül leírom azt a verziot amit tudok
Addig is türelem -
#6269 Ő az egyetlen, akinek elhiszem, hogyha komolyan mond valamit. -
Scooby87 #6268 Nagyrigó most miért nem csiripel? -
#6267 azért mielőtt váltasz, nézd meg hány km -re vagy a központtól, nehogy az a 8mbit a valóságban mondjuk csak 2-3 mbit legyen... -
trigonometry #6266 tud mindent csak nem mondja el -
Scooby87 #6265 meg feldobni a UPC oldalára sem nagy dolog felrakni egy modosítást....otthon kényelmesen a fotelból is lehet.. -
#6264 És te el is hiszed? Ha ezeket tudja, akkor a többit miért nem? baromság.. -
jajlis #6263 Létszi mond meg hogy mikor lesz hivatalos bejelentés?Illetve Classicot érinti -e a korlát eltörlés.Köszi a választ. -
Drizzthsz #6262 Na, hogy legyeen valami normális dolog is: örülök, hogy ma feloldták a 23-a óta életben lévő lekorlátozásomat, most ez a nagy örömöm. Ha következő hó végéig nem lesz konkrétum a Chello lépéseiről, akkor nyomok egy 8mbites Externetet. Ez még mindig az álláspontom. -
#6261 én ezt sem venném biztosra (sry Mo.Organ) -
Scooby87 #6260 automatikus üzenetküldésről mégcsak nem is hallottál hírből sem? -
A tumi #6259 Akinek nem inge... -
#6258 Ugyanezt gondolom. Eddig Mo Organ mondott egyetlen számomra hihető konkrétumot: új csomag és két csomagnál korlát eltörlés. Semmi egyéb egyelőre nem biztos. -
CUCLI #6257 :DDDDDDDDDDDDDDDD -
#6256 nincs és csak flame meg egymás anyázása ment, szal nem is érdemes visszaolvasni :D -
A tumi #6255 Tényleg nem értem,hogy miért kell hülyíteni a népet.
Most vagy KONKRÉTUMOKAT kellen mondani,vagy inkább semmit,még utalást sem rá.
Ez így lenne korrekt.
-
#6254 áh, 230 új üzenet, már megörültem hogy van hivatalos info... -
#6253 VAGY: mindennek leviszik az árát a béka segge alá és lesz egy új csomag chelo extreme. Ekkor sem kellene ÁSZF :) -
#6252 Gondolkozzá már kicsi rigó. Ki a picsa fog neked este 20:45-kor ÁSZF-t küldeni? -
trigonometry #6251 persze névre szól majd és arany pecsét is lesz rajta már le lett írva: Március -
#6250 SCHRANK olyan könnyen ki tudnánk mi ketten pattintani egy anarhiát!
Mit csinálsz holnap délután? -
Scooby87 #6249 VKI VÁLASZOLNA AZ ÉN EGYETLEN SZERÉNY KÉRDÉSEMRE!???....MA LESSZ ÁSZF VAGY SEM????? -
#6248 Ha hoz be új csomagot, csak akkor nem kell ÁSZF 30 nappal előtte, ha a többit nem érinti a változás. Mit nem értesz? Mivel lesz új csomag, de változnak a többi csomag feltételei így ÁSZF-t 30 nappal a változások életbelépése előtt közzé kell tenni. -
#6247 Szerintem be kéne ezt fejezni, KONKRÉTUMOT itt még senki nem mondott... csak a hülyítés megy ezerrel -
#6246 -
#6245 "A Szolgáltató nem köteles a 30 napos értesítési határidő betartására olyan esetekben, amikor az ÁSZF
módosítása új szolgáltatás bevezetése miatt válik szükségessé, és a módosítás a már nyújtott
szolgáltatások feltételeit nem érinti, vagy ha a módosítással kizárólag valamely előfizetői díj csökken." -
trigonometry #6244 ettől függetlenül biztos nem lesz februárban változás...mondjuk a biztos csak a halál -
#6243 csak a előfizetőt negatívan befolyásolót kötelesek bejelenteni múltkoriában is már jóval előbb lehetett emelni modem resettel mint a bejelentés dátuma -
Scooby87 #6242 na akkor még ma lessz ÁSZF vagy sem????? -
#6241 eddig morgan csak az én blöffömra bólintott rám és ha én nem blöffölök a mónika show vége óta akkor sose lettünk volna leglátogatottabb topik -
tompo78 #6240 nem kötelesek előre bejelenteni a változást,én úgy tudom -
#6239 Jóval alattam vagy! Végeztem! -
Lager #6238 Dante nem szeretnék lesüllyedni a szintedre, mert úgy is legyőznél a rutinoddal. Szép napot neked. -
#6237 Naa, vegyetek vissza picit, pls :) -
#6236 Igen de chello plusz mindig hozza a minimum 5,5 megát, ami a 6 megának igen magas aránya. Ellenben 24/6... enyhén átvágás szagú. -
#6235 Mit kapod fel a vizet te köcsög!
Húzd le magad! -
#6234 1. 10690 Ft
2. + telefonköltség "A teljes szolgáltatóváltás során ügyfeleink meglévő telefonvonalának a helyi távközlési központ és a lakhelye közötti részét a PanTel a helyi szolgáltatótól kibéreli és ezen saját telefon és internet szolgáltatásokat nyújt. Ez a vonalhordozás, mely lehetővé teszi, hogy ügyfeleink szerződéses viszonya korábbi szolgáltatójukkal megszűnjön és a vonalon ezentúl kizárólag a PanTel által nyújtott szolgáltatásokat vegye igénybe. Ügyfeleink ezután kizárólag a PanTeltől kapnak számlát."
3. 768kbit feltöltés (LOL???)
4. 24 megabites sebességed a VALÓSÁGBAN nem lesz :)