22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • NeoMaN
    Ma esti kommentidézet:

"Light: 1,2 Mb/s , Standard: 5Mb/s , Classic: 10Mb/s , Plus: 20Mb/s. ( T-online + 20 % )
    A korlátok könnyítve lesznek erről nincs pontos infóm"

• Drizzthsz
    Ha úgy jön majd ki a lépés, akkor természetesen utánanézek pontosan, testvérem azt mondta, itt van az utca végén az alközpont, szóval max. 300 méter.
  • Grave Digger
    Nálam már fél tíz mocsok :)
  • Mo.Organ
    Na fél tízkor számok nélkül leírom azt a verziot amit tudok
    Addig is türelem
  • PyRex
    Ő az egyetlen, akinek elhiszem, hogyha komolyan mond valamit.
  • Scooby87
    Nagyrigó most miért nem csiripel?
  • precision
    azért mielőtt váltasz, nézd meg hány km -re vagy a központtól, nehogy az a 8mbit a valóságban mondjuk csak 2-3 mbit legyen...
  • trigonometry
    tud mindent csak nem mondja el
  • Scooby87
    meg feldobni a UPC oldalára sem nagy dolog felrakni egy modosítást....otthon kényelmesen a fotelból is lehet..
  • DjDano
    És te el is hiszed? Ha ezeket tudja, akkor a többit miért nem? baromság..
  • jajlis
    Létszi mond meg hogy mikor lesz hivatalos bejelentés?Illetve Classicot érinti -e a korlát eltörlés.Köszi a választ.
  • Drizzthsz
    Na, hogy legyeen valami normális dolog is: örülök, hogy ma feloldták a 23-a óta életben lévő lekorlátozásomat, most ez a nagy örömöm. Ha következő hó végéig nem lesz konkrétum a Chello lépéseiről, akkor nyomok egy 8mbites Externetet. Ez még mindig az álláspontom.
  • precision
    én ezt sem venném biztosra (sry Mo.Organ)
  • Scooby87
    automatikus üzenetküldésről mégcsak nem is hallottál hírből sem?
  • A tumi
    Akinek nem inge...
  • PyRex
    Ugyanezt gondolom. Eddig Mo Organ mondott egyetlen számomra hihető konkrétumot: új csomag és két csomagnál korlát eltörlés. Semmi egyéb egyelőre nem biztos.
  • CUCLI
    :DDDDDDDDDDDDDDDD
  • PyRex
    nincs és csak flame meg egymás anyázása ment, szal nem is érdemes visszaolvasni :D
  • A tumi
    Tényleg nem értem,hogy miért kell hülyíteni a népet.
    Most vagy KONKRÉTUMOKAT kellen mondani,vagy inkább semmit,még utalást sem rá.
    Ez így lenne korrekt.
  • precision
    áh, 230 új üzenet, már megörültem hogy van hivatalos info...
  • PyRex
    VAGY: mindennek leviszik az árát a béka segge alá és lesz egy új csomag chelo extreme. Ekkor sem kellene ÁSZF :)
  • Mo.Organ
    Gondolkozzá már kicsi rigó. Ki a picsa fog neked este 20:45-kor ÁSZF-t küldeni?
  • trigonometry
    persze névre szól majd és arany pecsét is lesz rajta már le lett írva: Március
  • Mo.Organ
    SCHRANK olyan könnyen ki tudnánk mi ketten pattintani egy anarhiát!
    Mit csinálsz holnap délután?
  • Scooby87
    VKI VÁLASZOLNA AZ ÉN EGYETLEN SZERÉNY KÉRDÉSEMRE!???....MA LESSZ ÁSZF VAGY SEM?????
  • mozesapo
    Ha hoz be új csomagot, csak akkor nem kell ÁSZF 30 nappal előtte, ha a többit nem érinti a változás. Mit nem értesz? Mivel lesz új csomag, de változnak a többi csomag feltételei így ÁSZF-t 30 nappal a változások életbelépése előtt közzé kell tenni.
  • DjDano
    Szerintem be kéne ezt fejezni, KONKRÉTUMOT itt még senki nem mondott... csak a hülyítés megy ezerrel
  • schrank
  • mozesapo
    "A Szolgáltató nem köteles a 30 napos értesítési határidő betartására olyan esetekben, amikor az ÁSZF
    módosítása új szolgáltatás bevezetése miatt válik szükségessé, és a módosítás a már nyújtott
    szolgáltatások feltételeit nem érinti, vagy ha a módosítással kizárólag valamely előfizetői díj csökken."
  • trigonometry
    ettől függetlenül biztos nem lesz februárban változás...mondjuk a biztos csak a halál
  • schrank
    csak a előfizetőt negatívan befolyásolót kötelesek bejelenteni múltkoriában is már jóval előbb lehetett emelni modem resettel mint a bejelentés dátuma
  • Scooby87
    na akkor még ma lessz ÁSZF vagy sem?????
  • schrank
    eddig morgan csak az én blöffömra bólintott rám és ha én nem blöffölök a mónika show vége óta akkor sose lettünk volna leglátogatottabb topik
  • tompo78
    nem kötelesek előre bejelenteni a változást,én úgy tudom
  • dante3
    Jóval alattam vagy! Végeztem!
  • Lager
    Dante nem szeretnék lesüllyedni a szintedre, mert úgy is legyőznél a rutinoddal. Szép napot neked.
  • PyRex
    Naa, vegyetek vissza picit, pls :)
  • PyRex
    Igen de chello plusz mindig hozza a minimum 5,5 megát, ami a 6 megának igen magas aránya. Ellenben 24/6... enyhén átvágás szagú.
  • dante3
    Mit kapod fel a vizet te köcsög!
    Húzd le magad!
  • PyRex
    1. 10690 Ft

2. + telefonköltség "A teljes szolgáltatóváltás során ügyfeleink meglévő telefonvonalának a helyi távközlési központ és a lakhelye közötti részét a PanTel a helyi szolgáltatótól kibéreli és ezen saját telefon és internet szolgáltatásokat nyújt. Ez a vonalhordozás, mely lehetővé teszi, hogy ügyfeleink szerződéses viszonya korábbi szolgáltatójukkal megszűnjön és a vonalon ezentúl kizárólag a PanTel által nyújtott szolgáltatásokat vegye igénybe. Ügyfeleink ezután kizárólag a PanTeltől kapnak számlát."

3. 768kbit feltöltés (LOL???)

4. 24 megabites sebességed a VALÓSÁGBAN nem lesz :)