UPC Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát ilyen!
Mondjuk ezt a broadcastPC-t most látom elõször...
De az új modemet megcsinálták
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
szal kinek van UPC telefonja ? mert nekünk tegnap kötötték be és azóta vonalat még nem hallottunk a kagylóból 😊
mennyit várjak rá ? <#idiota>#idiota> mert a csávó aki csinálta persze, hogy ki van kapcsolva... van remény, hogy egyszercsak megjön az a vonal ? :_ )
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
töltöttem 5nap alatt 4-5 játékot meg 3 filmet, 2x szedtem le a fear demót+ torrenten aktívan feltöltök. mondom magamban megnézem hol járok nehogy lekorlátozzanak. bakker 356megát töltöttem le elvileg 😄DDDDD
http://thenamelessphoto.com/
lehet a seedeléssel volt problem...
280-al jön Torrenrõl a cucc... utána meg lemegy nullára....
Csak tudnám mi a faxt csinálnak...
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
csak hogy párat mondjak amin néztem: filefront, gamestar, fileplanet, worthdownloading (vagy worthplaying, franc se tudja), gamespot
Nemhinném, hogy mindnél 200k/user lenne a limit... (bár kitudja..)
Ftp-rõl a max stabil speed 200K....megyek reklamálok én is <#vigyor5>#vigyor5>
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Mert nekem szó nincs 250 kb/s röl...!
Addig járnak ide amig megnem csinálják normáslisan...!
Valakinek tapasztalata a VIII-ba...?
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Amúgy nekem 300 kB/s-el jön a cucc átlagban.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
mert hát irtam a Chellonak örüljön mindenki ha a 80% ot eléri a letöltés..!
tehát 312 kb/s nek a 80% 249.6..!
Csak hát több probléma is van..!!!
1.Ha 1 neven nincsen cég..Fibernet azt mondja hogy emeli a sávot 3 mbit/s
akkor ez miért történik már meg a következõ napon...?
És miért van hogy 3.1 Mbit/s lehet tölteni....?
2.A chello miért reklámozza hogy 2.5 mbit/s..hol ott még annak a 80% sem éri el egyes esetben...?
Én eddig azt hittem hogy az ADSL nem is méri hogy mennyit tölt le valaki <#guluszem1>#guluszem1>
részletek:
"A forgalomkorlátozás semmiképpen sem újdonság, a Chello például mindig is így mûködött, és oda is írta a hirdetéseiben, hogy mennyi a limit. Az újítás az, hogy a T-Online eltekint a korlát publikálásától, sõt jó alaposan kihúzza tussal, hogy nincs határ, aztán egyszer csak mégis van."
"Azért csöndesen megjegyezném, hogy egyelõre a T-Online-nak és Simó Györgynek kurvára semmi köze hozzá, jogtiszta tartalom forog-e a hálózaton vagy sem"
http://thenamelessphoto.com/
Meg volt a nagy emelés....?
Mennyiröl is beszélünk...?
Én már mértem minden szarral de az a 2 m is alig érte el😞((
Mi a honlapjuk címe?
Ha tényleg úgy van amit mondassz annak csak örülni tudok 😊
ettõl még úgy reklámozzák hogy korlátlan net, tehát igen, megtévesztõ a reklámjuk
persze ettõl még lehet hogy a szerzõdés 42dik oldalának 14dik alcikkelyében van egy kitétel, ami alapján a nagyon magas adatforgalom miatt szerzõdést bonthatnak egyoldalúan.
Ezért alakult meg a MACI hisz nem egyértelmüek a jogszabályok!!! keresd fel a honlapjukat és nem lesz kifogásod.. Ami a T-online illeti õk se követtek el bûnt mert megváltoztathatják bármikor a szerzõdést!
Itt arról van szó, hogy eredeti mûrõl (amit a boltban saját célra megvettél) saját célra lemásolhatod. ENNYI.
Szoftvereknél is van ilyen engedmény, pl: Win biztonsági másolata, de ehhez a gyártó elõzetes engedélye szükséges.
Ne keverd ide a netröl leszedett eleve másolt, tört, hekkelt cuccokat. Ezekre hiába próbálnád ráhúzni ezt a jogszabályt, mivel ezek eleve másolt egyszóval illegális cuccok. Szal amit netrõl töltessz le 24óráig birtokolhatod, utánna ELVILEG törölnöd kellene 😊
Persze magyarországon a netezõk 85%ához ki lehetne menni ellenõrzésre, de ott a letöltött adatok mennyisége elenyészõ.
Ekkora adatmozgatás esetén viszont joggal következtethetnek arra, hogy illegális dolog mûködik a háttérben, ezért kérhetnek házkutatást esetleg ha szerencséjük van egy nagyobb hálózatot fülelhetnek le...
Vagy ha kiirod adathordozóra azzal kapásból törvényt sértessz...
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Ha a Rózsaszinek nagyon ki akart volna velük baszni akkor simán rendörségi ügy, feljelentés, házkutatás, stb... a letöltések mennyiségére hivatkozva. És hát gondolom a 200GB adatforgalom nem chatelébõl, fórumozásból, meg legális dolgok letöltésével jött össze.
Ezek után én biztos meghúznám magam, nem hogy problémázok, és a szerzõdést lobogtatom, hogy ez sehol nincs leírva... Persze élnék a jogaimmal de hogy lázadjak a döntés ellen, merész... 😊
És a Rózsaszinek erre mit tudnak mondani?
Max annyit, hogy akkor legyen belõle bírósági ügy, pereljen be minket. Aki bepereli õket az meg a legnagyobb hülye a világon 😊