22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • ÁjjLe BoBBi
    ez pont jól jött thx!
    nehezen tudtam kiszűrni a valós dolgokat...;)
    viszont azt hittem hogy hamarosan változás...nem azt hogy márciusban valamikor :|
  • HunnernesKonge

A többi csak hülyeség :D
  • ÁjjLe BoBBi
    fúúú...miről maradtam le ? O.o
  • HunnernesKonge
    Nah alvás mostmár mindenkinek, mert nem fogtok tudni felébredni a sajtótájékoztatóra :D
  • trigonometry
    Most akkor nem Gbit?Eddig nem úgy volt?
  • PyRex
    na mennyé aludni :)))))))))))
  • DjDano
    holnaptól eltörlik a sévszélkorlátot mindenki 100 megabittel tölthet le fel
  • PyRex
    várható volt :D
  • precision
    helyeshelyes
  • precision
    népszerü témák:
    1. UPC-CHELLO

:D
  • Munch
    "Az egy évre szóló tagdíj összege: 250 000 forint + áfa"
    Ez azért elég lol.
  • PyRex
    akkor lehet, hogy holnap fel is kerül az új ÁSZF
  • Dodo55
  • mozesapo
    Holnap megtudunk mindent az írott és netes sajtóból.
    Hoppá
  • nyamiag #6338
    light és a classic közé most vezettek be egy új csomagot.

Sztem classic és a plus közé jön az új csomag
  • precision
    én is light és standard közöttire gondolok
  • Dodo55
    Hát a nagy különbség sebességben tényleg a Classic és a Plus között van MOST.
    Tehát lehetséges, hogy a módosítás után két másik csomag között lesz a legnagyobb a különbség, és majd oda jön az új, nem pedig ide.

Amúgy szerintem hülyeség lenne középfelé új csomagot berakni, mert az sokakat megkeverhetne kicsit.
    Szerintem a Light alá, vagy a Plus fölé kéne. Esetleg a Standard és a Light közé.
    Mert végülis ha nem számokat, hanem arányokat nézünk, akkor ott a legnagyobb a szakadék ugyanis:
    Standard=3*Light
    Classic=2*Standard
    Plus=2*Classic

Tehát ha így nézzük, akkor nem a Classic és a Plus között van a legnagyobb különbség.

Másrészt a standard szó általánost jelent.
    Namost ha fölé tennének új csomagot, akkor 5/2 lenne, ami nem annyira általános. Inkább az 5/3 az általános, tehát ha lenne 5 csomag, akkor a középsőnek kéne lennie a standardnek, hogy megfeleljen a jelentésének.

Tehát az én tippem: Light és Standard között lesz az új csomag.
  • precision
    ezzel a 99% -al nem értek egyet, de ha igy is lenne, miért "szopatná" a upc az ügyfelei legnagyobb % -át?
  • Mo.Organ
    Tényleg akkora arcod lett hogy be sem fér a fejlécbe.
  • precision
    tényleg visszavehetnél az arcodból...méghogy töltögetős kecsegek...attól még hogy neked csak lightod van nem kell beszólni a nagyobb csomaggal rendelkezőknek, hidd el ha neked is gyorsabb lenne a net te is többet töltenél
    amugymeg mindenki arra használja a netet amire akarja, és azt a csomagot veszi meg ami a leginkább megfelel a pénztárcájának/szükségleteinek
    szóval fejezd be ezt a kecsegezést, és inkább válts classicra... legalább nem fogsz kecsegezni meg a síránkozásaidat sem kell többé olvasnunk hogy egy hét alatt elment az 5gb
  • Tmac
    Ha jönnek az új csomag akkor a dolgozó nettel mi lesz mert szeretnék majd arra váltani (marad a dolgozónet a classic)
  • tompo78
    mekkora arcod van
  • lacafaca
  • Dodo55
    Szerintem a Classicnál is lesz korláttörlés, mert:
    "Maradj mert a classic az egy jó termék, és annál lesznek jó változások."
  • Mo.Organ
    a kommunizmusban is így csinálták, és hogy örült neki a nép.
  • lacafaca
    ez az utolsó párszáz hsz-ből nem volt nehéz összemazsolázni
  • PyRex
    ebben mi a semmi? nemtom számomra elég sok érdekes - és tök pozitív - info derült ki, csak nem tudtok a sorok között olvasni.
  • schrank
    mivelhogy a töltögetős kecsegek 99%-a klasszikos amit gondolom a upc is tud őket fogja szopatni azzal hogy ismeri ezen személyek mohóságát és ezt kihasználva még több lóvéért cserébe kielégíti őket egy új csomaggal úgy hogy nyissátok ki a pénztárcátokat fanatikusok
  • lacafaca
    háát...köszi a semmit...majd ha számszerűsíted biztos bezsong a nép..
  • argab
    Agyaltam rajta én is, és Classic és a Plus közé van értelme egyedül az új csomagot rakni, másrészt a - szerintem - átlagos igényeket kielégítő és talán legelterjedtebb Classicot nem hiszem, hogy korlátlanná tennék.
  • midsummer
    engem speciel standard érdekelne, mert olyanom van.
    a sebesség nem érdekel, csak a hülye korláttól mászok már a falra, hogy egy hét alatt elfogy.
    mekkora mértékű javulás várható, ha szabad még ennyit kérdezni?
    annak lehet nem is örülnék, ha növekedne a sebesség, mert akkor ugyanolyan gyorsan elfogyna :D
  • Grave Digger
    Persze, barátok köztöt nézted, tudom, hogy ilyenkor nem lehet hozzádszólni sem :D
  • Evogordon
    Hellosztok
    Az igaz hogy márciustól duplázza a upc a sebességet minden csomagnál és eltörli a korlátot?
  • mooo
    Ha jön az új csomag,akkor szerintem a classic és a plus között lesz,így a korláteltörlés az új csomagra és a plusra fog vonatkozni.Nekem classic van így nem nagyon örülnék ennek.
  • Grave Digger
    Pedig de, megvan neki az összes része, nagyon durva
  • PyRex
    elvileg még nem kaptam...
  • Mo.Organ
    Kapd be a tököm dolgoztam akkor érek haza.
  • Mo.Organ
    PyRex küldtem privit, de nem látom most elment vagy sem???
  • schrank
    b+ ez a fél tízes időpont ugye nem a barátokközt végét jelenti nálad
  • PyRex
    ámen :D