22959
-
#6352 ez pont jól jött thx!
nehezen tudtam kiszűrni a valós dolgokat...;)
viszont azt hittem hogy hamarosan változás...nem azt hogy márciusban valamikor :| -
#6351 #6294
A többi csak hülyeség :D -
#6350 fúúú...miről maradtam le ? O.o -
#6349 Nah alvás mostmár mindenkinek, mert nem fogtok tudni felébredni a sajtótájékoztatóra :D -
trigonometry #6348 Most akkor nem Gbit?Eddig nem úgy volt? -
#6347 na mennyé aludni :))))))))))) -
#6346 holnaptól eltörlik a sévszélkorlátot mindenki 100 megabittel tölthet le fel -
#6345 várható volt :D -
#6344 helyeshelyes -
#6343 népszerü témák:
1. UPC-CHELLO
:D -
#6342 "Az egy évre szóló tagdíj összege: 250 000 forint + áfa"
Ez azért elég lol. -
#6341 akkor lehet, hogy holnap fel is kerül az új ÁSZF -
Dodo55 #6340 -
#6339 Holnap megtudunk mindent az írott és netes sajtóból.
Hoppá
-
#6338 light és a classic közé most vezettek be egy új csomagot.
Sztem classic és a plus közé jön az új csomag -
#6337 én is light és standard közöttire gondolok -
Dodo55 #6336 Hát a nagy különbség sebességben tényleg a Classic és a Plus között van MOST.
Tehát lehetséges, hogy a módosítás után két másik csomag között lesz a legnagyobb a különbség, és majd oda jön az új, nem pedig ide.
Amúgy szerintem hülyeség lenne középfelé új csomagot berakni, mert az sokakat megkeverhetne kicsit.
Szerintem a Light alá, vagy a Plus fölé kéne. Esetleg a Standard és a Light közé.
Mert végülis ha nem számokat, hanem arányokat nézünk, akkor ott a legnagyobb a szakadék ugyanis:
Standard=3*Light
Classic=2*Standard
Plus=2*Classic
Tehát ha így nézzük, akkor nem a Classic és a Plus között van a legnagyobb különbség.
Másrészt a standard szó általánost jelent.
Namost ha fölé tennének új csomagot, akkor 5/2 lenne, ami nem annyira általános. Inkább az 5/3 az általános, tehát ha lenne 5 csomag, akkor a középsőnek kéne lennie a standardnek, hogy megfeleljen a jelentésének.
Tehát az én tippem: Light és Standard között lesz az új csomag. -
#6335 ezzel a 99% -al nem értek egyet, de ha igy is lenne, miért "szopatná" a upc az ügyfelei legnagyobb % -át? -
#6334 Tényleg akkora arcod lett hogy be sem fér a fejlécbe. -
#6333 tényleg visszavehetnél az arcodból...méghogy töltögetős kecsegek...attól még hogy neked csak lightod van nem kell beszólni a nagyobb csomaggal rendelkezőknek, hidd el ha neked is gyorsabb lenne a net te is többet töltenél
amugymeg mindenki arra használja a netet amire akarja, és azt a csomagot veszi meg ami a leginkább megfelel a pénztárcájának/szükségleteinek
szóval fejezd be ezt a kecsegezést, és inkább válts classicra... legalább nem fogsz kecsegezni meg a síránkozásaidat sem kell többé olvasnunk hogy egy hét alatt elment az 5gb -
Tmac #6332 Ha jönnek az új csomag akkor a dolgozó nettel mi lesz mert szeretnék majd arra váltani (marad a dolgozónet a classic) -
tompo78 #6331 mekkora arcod van -
lacafaca #6330 -
Dodo55 #6329 Szerintem a Classicnál is lesz korláttörlés, mert:
"Maradj mert a classic az egy jó termék, és annál lesznek jó változások." -
#6328 a kommunizmusban is így csinálták, és hogy örült neki a nép. -
lacafaca #6327 ez az utolsó párszáz hsz-ből nem volt nehéz összemazsolázni -
#6326 ebben mi a semmi? nemtom számomra elég sok érdekes - és tök pozitív - info derült ki, csak nem tudtok a sorok között olvasni. -
#6325 mivelhogy a töltögetős kecsegek 99%-a klasszikos amit gondolom a upc is tud őket fogja szopatni azzal hogy ismeri ezen személyek mohóságát és ezt kihasználva még több lóvéért cserébe kielégíti őket egy új csomaggal úgy hogy nyissátok ki a pénztárcátokat fanatikusok -
lacafaca #6324 háát...köszi a semmit...majd ha számszerűsíted biztos bezsong a nép.. -
argab #6323 Agyaltam rajta én is, és Classic és a Plus közé van értelme egyedül az új csomagot rakni, másrészt a - szerintem - átlagos igényeket kielégítő és talán legelterjedtebb Classicot nem hiszem, hogy korlátlanná tennék. -
midsummer #6322 engem speciel standard érdekelne, mert olyanom van.
a sebesség nem érdekel, csak a hülye korláttól mászok már a falra, hogy egy hét alatt elfogy.
mekkora mértékű javulás várható, ha szabad még ennyit kérdezni?
annak lehet nem is örülnék, ha növekedne a sebesség, mert akkor ugyanolyan gyorsan elfogyna :D -
#6321 Persze, barátok köztöt nézted, tudom, hogy ilyenkor nem lehet hozzádszólni sem :D -
#6320 Hellosztok
Az igaz hogy márciustól duplázza a upc a sebességet minden csomagnál és eltörli a korlátot? -
#6319 Ha jön az új csomag,akkor szerintem a classic és a plus között lesz,így a korláteltörlés az új csomagra és a plusra fog vonatkozni.Nekem classic van így nem nagyon örülnék ennek. -
#6318 Pedig de, megvan neki az összes része, nagyon durva -
#6317 elvileg még nem kaptam... -
#6316 Kapd be a tököm dolgoztam akkor érek haza. -
#6315 PyRex küldtem privit, de nem látom most elment vagy sem??? -
#6314 b+ ez a fél tízes időpont ugye nem a barátokközt végét jelenti nálad -
#6313 ámen :D