UPC Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsolo007
Korábban valaki kérdezte, hogy mégis milyen spyware jön be hozzám amitõl nincs net..

Hát ilyen!

Mondjuk ezt a broadcastPC-t most látom elõször...

Balumann
UPC telefon

Balumann
nekem most kötötték be, most icsnálták meg de még nem megy, csak asszem jövõhét valamikortól
De az új modemet megcsinálták

bertino
megjött a vonal <#idiota>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

csak lessz, de hogy mikor... <#vigyor1>

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

bertino
ez egy kicsit offos ide, de uj témát ezért inkább nem nyitok:
szal kinek van UPC telefonja ? mert nekünk tegnap kötötték be és azóta vonalat még nem hallottunk a kagylóból 😊
mennyit várjak rá ? <#idiota> mert a csávó aki csinálta persze, hogy ki van kapcsolva... van remény, hogy egyszercsak megjön az a vonal ? :_ )

na ez mókás 😄
töltöttem 5nap alatt 4-5 játékot meg 3 filmet, 2x szedtem le a fear demót+ torrenten aktívan feltöltök. mondom magamban megnézem hol járok nehogy lekorlátozzanak. bakker 356megát töltöttem le elvileg 😄DDDDD

http://thenamelessphoto.com/

ez nem feltétlen a chello-tól függ...
lehet a seedeléssel volt problem...

NuCLEARScoRp
Én is örülök a sávszélnövelésnek... illetve örülnék csak mióta emeltek erõsen ingadozik a sávszél... ma este meg egyenesen katasztrófális... egyíik percben még
280-al jön Torrenrõl a cucc... utána meg lemegy nullára....

Csak tudnám mi a faxt csinálnak...

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

Zsolo007
Stabil 290-300k <#nyes>

Kösz a tippet, asszem mégsem reklamálok <#vigyor5>

sgn nézd meg

Zsolo007
Nemcsak 1 Ftp alapján mopndom ezt, ne nézz madárnak 😄

csak hogy párat mondjak amin néztem: filefront, gamestar, fileplanet, worthdownloading (vagy worthplaying, franc se tudja), gamespot

Nemhinném, hogy mindnél 200k/user lenne a limit... (bár kitudja..)

lehet az ftp van így beállítva, 1user = 200k sávszél...

Zsolo007
Vicces, csak torrent esetén jött 250, 260-al

Ftp-rõl a max stabil speed 200K....megyek reklamálok én is <#vigyor5>

akkor huzd ki az árambol és dugd be, és akkor megjavul

Szabi84
Szerintem az írja hogy a lassab Classicomról váltsak a gyorsabbra! "Váltson most chello light vagy chello classic elõfizetésérõl - a 2560 kbit/másodperc letöltési és 512 kbit/másodperc feltöltési sebességû chello classic-ra"

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

robotnyk
olvasd el mégegyszer. lightról classicra, classicrol plusra.
Ez nem így van! light ról classicra classicról plusra lehet váltani.... vissza fele már nem lehet csak akkor ha már lejárt a hûségszerzõdés
Szabi84
"Váltson most chello light vagy chello classic elõfizetésérõl - a 2560 kbit/másodperc letöltési és 512 kbit/másodperc feltöltési sebességû chello classic-ra, vagy az 5120 kbit/másodperc letöltési és 512 kbit/másodperc feltöltési sebességû - chello plus-ra" - nekem chello classicom van most hova váltsk még egy classicra. Ezek át akarnak baszni???

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Szabi84
Nem!

bertino
modem reset megvolt ?

Szabi84
Veszprémben van ami változás mert én nem vettem észre?!<#nemtudom>

Holnap elutazok de ha vissza jövök akkor elkezdem csesztetni ezeket a Chellosokat!

Mert nekem szó nincs 250 kb/s röl...!

Addig járnak ide amig megnem csinálják normáslisan...!

Valakinek tapasztalata a VIII-ba...?

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

Zsolo007
Nálam még 260-nál több tartósan sosem volt, bár talán a legjellemzõbb a 250k..

nálam stabilan 290 kbyte/sec körül van, szoval az a 80% inkább 95%

Mighty
Újpesten. Lekopogom, nálam nagyon ritkán szarik be (évente kb egyszer).

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

te hol lax???

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

Mighty
Nem garantált 2.5 MBit/s-et kapsz. Tény, hogy a maximumot sose fogod elérni.

Amúgy nekem 300 kB/s-el jön a cucc átlagban.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Mint kiderült..

mert hát irtam a Chellonak örüljön mindenki ha a 80% ot eléri a letöltés..!

tehát 312 kb/s nek a 80% 249.6..!

Csak hát több probléma is van..!!!

1.Ha 1 neven nincsen cég..Fibernet azt mondja hogy emeli a sávot 3 mbit/s
akkor ez miért történik már meg a következõ napon...?
És miért van hogy 3.1 Mbit/s lehet tölteni....?

2.A chello miért reklámozza hogy 2.5 mbit/s..hol ott még annak a 80% sem éri el egyes esetben...?

nyami
i love chello

Balumann
huh ez keményen megírta a kritikáját <#wink>
Én eddig azt hittem hogy az ADSL nem is méri hogy mennyit tölt le valaki <#guluszem1>

Mond te valami chellos belsõ ember vagy...????

robotnyk
indexes jegyzet a letiltott adsl vonalakoról

részletek:

"A forgalomkorlátozás semmiképpen sem újdonság, a Chello például mindig is így mûködött, és oda is írta a hirdetéseiben, hogy mennyi a limit. Az újítás az, hogy a T-Online eltekint a korlát publikálásától, sõt jó alaposan kihúzza tussal, hogy nincs határ, aztán egyszer csak mégis van."

"Azért csöndesen megjegyezném, hogy egyelõre a T-Online-nak és Simó Györgynek kurvára semmi köze hozzá, jogtiszta tartalom forog-e a hálózaton vagy sem"
én olyan 700kb/s al tok tölteni
nah. egy német oldalról szedtem egy farcry modot és jött végig stabilan 350(!)kval. 😄 fear demo meg 290..

http://thenamelessphoto.com/

Na most akkor mi van....?

Meg volt a nagy emelés....?

Mennyiröl is beszélünk...?

Én már mértem minden szarral de az a 2 m is alig érte el😞((

Semmi baj 😊 http://maci.org.hu/ elég jo oldal <#nyes> és a legfontosabb hogy részben minekt véd
jah télleg 😊 fáradt vagyok, bocsi 😊
Mi a honlapjuk címe?
Ha tényleg úgy van amit mondassz annak csak örülni tudok 😊

robotnyk
nem módosították a szerzõdést
ettõl még úgy reklámozzák hogy korlátlan net, tehát igen, megtévesztõ a reklámjuk
persze ettõl még lehet hogy a szerzõdés 42dik oldalának 14dik alcikkelyében van egy kitétel, ami alapján a nagyon magas adatforgalom miatt szerzõdést bonthatnak egyoldalúan.
Ott van hogy .----> Azaz: film, zene magáncélra szabadon letölthetõ. <---
Ezért alakult meg a MACI hisz nem egyértelmüek a jogszabályok!!! keresd fel a honlapjukat és nem lesz kifogásod.. Ami a T-online illeti õk se követtek el bûnt mert megváltoztathatják bármikor a szerzõdést!
Ebben hol van szó a letöltésrõl?
Itt arról van szó, hogy eredeti mûrõl (amit a boltban saját célra megvettél) saját célra lemásolhatod. ENNYI.
Szoftvereknél is van ilyen engedmény, pl: Win biztonsági másolata, de ehhez a gyártó elõzetes engedélye szükséges.
Ne keverd ide a netröl leszedett eleve másolt, tört, hekkelt cuccokat. Ezekre hiába próbálnád ráhúzni ezt a jogszabályt, mivel ezek eleve másolt egyszóval illegális cuccok. Szal amit netrõl töltessz le 24óráig birtokolhatod, utánna ELVILEG törölnöd kellene 😊

"Magánszemély szabadon készíthet a mûrõl másolatot magáncélra, ha jövedelemszerzés vagy jövedelemfokozás célját közvetve sem szolgálja. Kivétel: szoftver és digitális adatbázis. Azaz: film, zene magáncélra szabadon letölthetõ. Akár jogsértõ forrásból is." elnézést az elõbbi hozzászólásomba bele írtam a szoftvert is ... szóval.. nem kell törölni 24 órán belül
nem is az adatforgalom miatt, hanem az adatforgalom miértje miatt, vagyis illegális anyagok ekkora méretû átmozgatása miatt...
Persze magyarországon a netezõk 85%ához ki lehetne menni ellenõrzésre, de ott a letöltött adatok mennyisége elenyészõ.
Ekkora adatmozgatás esetén viszont joggal következtethetnek arra, hogy illegális dolog mûködik a háttérben, ezért kérhetnek házkutatást esetleg ha szerencséjük van egy nagyobb hálózatot fülelhetnek le...

persze bármit le lehet tölteni, viszont 24órán belül törölnöd kell, különben azon túl törvényt sértessz... <#ticking>
Vagy ha kiirod adathordozóra azzal kapásból törvényt sértessz...

Hello azt az ötven felhasználot nem nagyon lehet megszívatni hisz a jelenlegi jogálás szerint bármilyen illegális film game illetve program letöltése nem bûncselekmény!<#crazya>
báttyó02
<#eljen><#eljen>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

robotnyk
adatforgalmi mennyiség alapján nem rendelhetnek el házkutatást, másrészt viszont simán perelhetõek a félrevezetõ reklámért
báttyó02
ja mondjuk nem egy-két illegális cuccot találtak volna náluk....de szvsz. ez köcsögség akkoris...ha korlátlan akkor legyen korlátlan

örüljenek neki, hogy csak ennyi következménye lett a dolognak...
Ha a Rózsaszinek nagyon ki akart volna velük baszni akkor simán rendörségi ügy, feljelentés, házkutatás, stb... a letöltések mennyiségére hivatkozva. És hát gondolom a 200GB adatforgalom nem chatelébõl, fórumozásból, meg legális dolgok letöltésével jött össze.
Ezek után én biztos meghúznám magam, nem hogy problémázok, és a szerzõdést lobogtatom, hogy ez sehol nincs leírva... Persze élnék a jogaimmal de hogy lázadjak a döntés ellen, merész... 😊
És a Rózsaszinek erre mit tudnak mondani?
Max annyit, hogy akkor legyen belõle bírósági ügy, pereljen be minket. Aki bepereli õket az meg a legnagyobb hülye a világon 😊

báttyó02
lol.....mekkora köcsögség