UPC Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FtranX
attól függ, mit akarsz vele csinálni

pedestrian
Vigo. A 2185-ös hozzászólásodnak volt olyan fílingje, hogy te tudod.

LDC
Szerintetek megéri a Chello Light?

LDC

FtranX
nálunk most is úgy van megosztva

Te osztottal mar meg igy chellot?
Szabi84
De Magyarországon csak 10 millióan élnek. És abból nem soknak van internet elérhetõsége.

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

bertino
veszel kábelroutert és máris megtörtént a csoda (megfelelõ bekonfigolás mellett persze)

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Hella! Ki tudja, hogy hogy lehet chello-t megosztani? Mert allitolag csak ugy siman nem lehet. Ki tud errol valami okosat?
nem kell ez a demegog szöveg...!

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

bertino
nézz meg egy francia NETszolgáltatót, ahol Ftnak megfelelõen 8e-ért lehet kapni 8mbitet<#idiota><#idiota>

ehhez képest mi Mo. ? ... fejlõdni kéne

Na ez yó ötlet <#eljen>, erre nem is gondoltunk. Szólok is havernak, hogy kezdhet lobbizni a szomszédoknál <#hehe>
De most, hogy így belegondolok, senki nem is hívta fel a figyelmünket, hogy ez lehetséges...
Még a UPC-nél sem... Pedig nekik aztán érdekük lenne a minnél nagyobb lefedettség, de még csak utalást sem kaptunk a dologra... <#kuss>

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

olyan nincs hogy nincs jogosultsága, ha a ház közös képviselõje engedélyt ad hogy még egy kábelt bevigyenek (és miért ne adna, hisz ez minden lakónak jó lehet) akkor bevihetnek
ez egy sima hozzájárulás, egyoldalas papirka - a mi házunkban is van matávkábel, mégis behozattam UPCt

más kérdés, hogy UPC nem nagyon fog erre rámozdulni, kell több ember hozzá, mert egyszerüen nem éri meg versenyeznie egy másikkal, amikor van olyan ház ahol még nincs senki, ergo valószínûleg többen fognak ott elõfizetni rá

szerintem érdemes megnézni a házban hány embernek van olyan netje, és meggyõzni õket hogy jobb lenne nekik chello - utána nagyon sokat kell pattogni a helyi ügyfélszolgálaton, és bekötik

Dolgozónet <#eljen>
Nekünk is az van...; ma magyarországon ezzel a kedvezménnyel éri meg legjobban az internetezés.

Más:
Haverommal voltunk bent chellonál, mert elõ akart fizetni.
Erre sajnos azt közölték vele, hogy a chello-nak nincs jogosultsága abban a háztömbben mert valami takarék szövetkezet szolgáltatja ott az internetet. Mondjuk akkor ok, átmegyünk oda, annyira nem lehet sz@r... (késöbb kiderült, hogy lehet)
Erre átmásztunk a város másik felébe, hogy megérdeklõdjük mekkora sávszél/mennyi $...
512-es vonal 8e ft!!
És akkor merje valaki azt mondani, hogy a chello szar + drága + monopol helyzetben van amikor ilyen kis privát sz@r cégek terjesztik a gagyi netet számomra felfoghatatlan irreális áron...

hogy mivan? <#wilting>
Sztem teljesen korrekt... Ahogy nézem itt egyedül te vagy <#lama>
"12.800,-Ft-ot az 1 megabitesért"
Akkor téged nagyon átbasztak a palánkon.... <#nyes>

én 7ezret fizetek a 2,5 megabitesért, nemtom mit akarsz itt

És a legszebb, hogy amikor tavaly kint voltam, nekem is 4 megabites vonalam volt (kb. 70 €😉, de már akkor ígérték, hogy megduplázzák!
jah...lámáknak --> www.upc.nl
Nézzétek meg a UPC Holland oldalát!
49 euróért 4 megabites vonal...pahh...az kb. 12.300,-Ft!!
Én meg fizetek 12.800,-Ft-ot az 1 megabitesért...messze van még európa!
NuCLEARScoRp
valaki help! Hogy lehetséges az hogy sg.hu blikk.hu és még néhány weblapon kívül
nem tudok sehova kapcsolódni... egyszerûen nem értem <#shakehead>

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

Nahh. Az lett az eredménye a kérdezõsködésemnek, hogy kaptam vagy 10 priv üzenetet miszerint áruljam el hogyan kell a korlátot megkerülni.
Úgyhogy idáig nem lettem okosabb.
Gyorsabb meg tán olcsóbb vmivel
Csello miben jobb az adsltöl?
Nekem is ez volt, de mióta megemelték a sebességet rendesen mér. 😞
Na szal akkor senki nem tud semmi megoldást lekorlátozott userekre?
bertino

I love chello light 😊

Zsolo007
nekem jó a chellos mérõ.....de valami abszolút hülyeséget mutat 😊

NuCLEARScoRp
Hát nálam nem müködik rendesen a forgalommérõ..... persze nem bánom 😄

Az adatforgalmamat meg se tudom nézni... mert mindig azt löki, hogy a kérés nem teljesíthetõ... próbálja meg késõbb..

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

FtranX
a 10 kb még istenes is. régen az összes korlátot átlépõ usert egy 64 K-s vonalra rakták (azt nemtom, hogy hogyan csinálták). egy éjszakán át töltöttem egy 1 megás driver-t. 😄

Zsolo007
Nem nem az upctól vok...<#ravasz1>

30 giga egy értelmes embernek elég kell legyen....ha nem tudod normálisan beosztani egy hónapra és eldönteni hogy mire van valóban szükséged meg mire nincs, akkor szenvedj a korláttal...(csendben megjegyzem, hogy a korlátozás sem olyan vészes ma már köszönhetõen az emeléseknek....bezzeg hogy utáltam anno 10 kb/s-el töltögetni 😄)

nyami
egyébként nem szoktam túllépni a 30 gigás korlátot csak érdekelt... de ha nem hát nem

nyami
te biztos az upc-tõl vagy <#eplus2>

Zsolo007
Sehol...oszd be a 30 gigát...

nyami
hol kérdezzem meg? <#nemtudom> 😊

FtranX
az nem fog mûködni...

bertino
az a baj veletek tulságosan is kíváncsiak vagytok 😊

Balumann
ezt nekem is elmondhatná valaki <#kuss>

Nem azé, de szerintem ezt itt nem nagyon kéne kérdezgetni. (szvsz)

Grat, és nagyon köszi 😊
...

Hali

Tudna vki segiteni chello korlát megkerülésében? Ha jól tudom vmi azonosító számot kell lecserélni.
Emailben is jó [email protected]
Elõre is thx
lehet csak a led ment tönkre... 😊

Zsolo007
nekem fasza a netem (lekopogom), egyetlen zavar dolog van csak: a modem ledje még mindíg úgy villog mintha gyenge lenne a jel 😊

chellosoknak szóltál?

NuCLEARScoRp
Ugy látom egyedül vagyok a problémámmal... mióta megtörtént a sebbeségnövelés, azóta szinte minden nap (fõleg este) akadozik a netem, értem ez alatt azt, hogy egyik pillanatról a másikra lecsökken a sebbesség 1 Kbyte/sec alá.. jobb esetben csak percekre, de van hogy órákig.... a modem persze nem jelez semmit...

nektek nem volt ilyen probléma?

Már gondoltam arra is hogy a modemem döglõdik....1.5 éve van chellom és eddig semmi gond nem volt,,,

Zsolo007
Hát mikor felraktam a pro-t prbáltam, és elég lassan ment a dolog. Alég ramagy már a windózom.....már hónapokkal ezelõtt újra kellett volna rakni 😄 de nem tettem mert jön az új gép 😊 és semmi kedvem megint napokat elbaszni rendszerbeállításra 😊

mrzed001
512 szintén. Nekem víruskergetõvel, peerguardiannal, firewallal, ad-watch-al eszik meg 256-ot az XP. Nem eszik az ad-watch annyit, hogy ne érné meg amikor gép online folyamatosan futtatni (ha meg game jön, offline, és stop minden)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Zsolo007
512 van....de a winfos megeszik 256-ot szal csak 256....az így meg lóxar

mrzed001
Mennyire kevés? <512 ?

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

bertino
hmmm, mégcsak nem is ismerõs 😞 (persze koppkoppkopp hálistennek)

Zsolo007
Kevés a memória 😉

mrzed001
Hát, az ad-watch-ot nem árt folyamatosan futtatni 😊