UPC Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
ehhez képest mi Mo. ? ... fejlõdni kéne
De most, hogy így belegondolok, senki nem is hívta fel a figyelmünket, hogy ez lehetséges...
Még a UPC-nél sem... Pedig nekik aztán érdekük lenne a minnél nagyobb lefedettség, de még csak utalást sem kaptunk a dologra... <#kuss>#kuss>
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
ez egy sima hozzájárulás, egyoldalas papirka - a mi házunkban is van matávkábel, mégis behozattam UPCt
más kérdés, hogy UPC nem nagyon fog erre rámozdulni, kell több ember hozzá, mert egyszerüen nem éri meg versenyeznie egy másikkal, amikor van olyan ház ahol még nincs senki, ergo valószínûleg többen fognak ott elõfizetni rá
szerintem érdemes megnézni a házban hány embernek van olyan netje, és meggyõzni õket hogy jobb lenne nekik chello - utána nagyon sokat kell pattogni a helyi ügyfélszolgálaton, és bekötik
Nekünk is az van...; ma magyarországon ezzel a kedvezménnyel éri meg legjobban az internetezés.
Más:
Haverommal voltunk bent chellonál, mert elõ akart fizetni.
Erre sajnos azt közölték vele, hogy a chello-nak nincs jogosultsága abban a háztömbben mert valami takarék szövetkezet szolgáltatja ott az internetet. Mondjuk akkor ok, átmegyünk oda, annyira nem lehet sz@r... (késöbb kiderült, hogy lehet)
Erre átmásztunk a város másik felébe, hogy megérdeklõdjük mekkora sávszél/mennyi $...
512-es vonal 8e ft!!
És akkor merje valaki azt mondani, hogy a chello szar + drága + monopol helyzetben van amikor ilyen kis privát sz@r cégek terjesztik a gagyi netet számomra felfoghatatlan irreális áron...
Sztem teljesen korrekt... Ahogy nézem itt egyedül te vagy <#lama>#lama>
"12.800,-Ft-ot az 1 megabitesért"
Akkor téged nagyon átbasztak a palánkon.... <#nyes>#nyes>
49 euróért 4 megabites vonal...pahh...az kb. 12.300,-Ft!!
Én meg fizetek 12.800,-Ft-ot az 1 megabitesért...messze van még európa!
nem tudok sehova kapcsolódni... egyszerûen nem értem <#shakehead>#shakehead>
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
Úgyhogy idáig nem lettem okosabb.
Na szal akkor senki nem tud semmi megoldást lekorlátozott userekre?
Az adatforgalmamat meg se tudom nézni... mert mindig azt löki, hogy a kérés nem teljesíthetõ... próbálja meg késõbb..
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
30 giga egy értelmes embernek elég kell legyen....ha nem tudod normálisan beosztani egy hónapra és eldönteni hogy mire van valóban szükséged meg mire nincs, akkor szenvedj a korláttal...(csendben megjegyzem, hogy a korlátozás sem olyan vészes ma már köszönhetõen az emeléseknek....bezzeg hogy utáltam anno 10 kb/s-el töltögetni 😄)
Tudna vki segiteni chello korlát megkerülésében? Ha jól tudom vmi azonosító számot kell lecserélni.
Emailben is jó [email protected]
Elõre is thx
nektek nem volt ilyen probléma?
Már gondoltam arra is hogy a modemem döglõdik....1.5 éve van chellom és eddig semmi gond nem volt,,,
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.