22959
-
#6632 az egyik hwsw forumozó tippelt ilyet :D -
#6631 jaja :D -
#6630 A minimum csomagot leszámítva, mindegyiknél csaknek 3.5-szeres a növelés, épeszű ember erre nem száíthatott :)) -
Tmac #6629 nah nekem ill. szüleimnem az pont jó lesz mivel mind a 2 közalakalmazott már csak váltani kell :) -
#6628 felfelé bárhogyan lehet (nem kell aláírni mármint ha mondjuk most classic-ból van még 6 hónapod hátra, akkor gondolom plus-ból lesz 6 hónapod) -
FLeK0 #6627 felfelé lehet, ha még aláírsz 1-2 évet -
Papesz #6626 A DolgozóNET meg a Közalkalmazotti kedvezmény NEM ugyanaz.
A DolgozóNET teljesen ingyen van, lévén azt a munkahelyed fizeti helyetted.
A Közalkalmazotti kedvezmény pedig olcsóbb, mint a listaár, jelenleg 7190 forint és csak Classic előfizetésre használhatod fel. Értelemszerűen közalkalmazottak vehetik igénybe. -
Robikas #6625 Ez nagyon komoly:)
Hűségidő lejárta előtt lehet felfelé váltani? :)
Megtetszett az extreme csomag:)
-
A tumi #6624 Nekem is "dolgozó" netem van(classic) és HAVI 7300FT-t fizetek. -
#6623 Megmondom őszintén én kb. 12 vagy maximum 16 megás plus-ra számítottam. Szóval ez igen durva szerintem a chello-tól :D -
#6622 "attól még, hogy több adsl előfizető van, nem jelenti azt hogy az adsl jobb is"
Így van, Chello álatlában csak a közepes/nagyobb városokban (esetleg vonzáskörzetében) van, míg az ADSL-nél sokkal szélesebb a lehetséges ügyfelek köre -
Cat #6621 nem erről beszél - nekem apám postás, és 7e körül fizetünk a classicért. Simán ezt kell kérni. -
#6620 Gondolom, igen. Ha bármi probléma van, akkor segítenek. Ha classicnál osztod routerrel mondjuk 5 felé, és nem működik, akkor csak a jóindulatukon múlik, hogy segítenek-e.
De szerintem jobban jársz, ha felhívod 1221-et. -
Tmac #6619 "egy évre, havi 7200ft"... -
#6618 és ez mit jelent? mi az h támogatás? idejönnek és bekonfigolják a hálózatot 3 gépen? -
#6617 Minden csomagban megvásárolt előfizut lehet osztani (lakáson/telephelyen belül), viszont támogatást csak a plus (professional) esetében kapsz 3 gépre osztott netnél. -
#6616 http://www.upc.hu/index.php?PageID=111924&&R=20605 -
#6615 éló-éló-éló azé az egy évre 7200 az egy kicsit túlzás havi 600ft -
A tumi #6614 Srácok ez nadon jóóóóóó.
Az én "kis Classicom" nagyfiúvá cseperedik.
Egyébként a Professional csomagot korlátlan gépre le lehet leosztani?
A cégünknek kellene(van 14 gépünk). -
do2 #6613 miért ? szerintem mindenki irogason bátran:D -
#6612 Bizony igaz és ha előfizetsz lesz 10Mbites neted 7200-ért mint nekem :) -
#6611 Kezdeményezem, hogy mostantól csak Chello-s IP címmel lehessen írni ebbe a topicba! -
Tmac #6610 Valaki leírná hogy pontosan mi is ez a dolgozónet? mert nem sok hivalalos infót találtam. És egyszer kaptam egy olyan levelet, ha a családban valaki közalkalmazot akkor rendelheti meg és hogy ez 1 évre havi 7200ft lenne (ez mennyire igaz?) -
#6609 ENNYI ERŐVEL LE IS IRHATTAD VOLNA b+ -
#6608 Mérges vagy kicsirigó?
Miért?
:-) -
#6607 olvass vissza? -
#6606 és akkor no limit vagy még nem tudni mennyi -
#6605 Ebből hármat nyugodtan húzzál ki.
ADSl elavult
Kell hozzá telefon
Csökkenő sávszél
-
#6604 te primitívebb vagy mint gondoltam,,, A te barom megjegyzésedre reagáltam erre mondasz egy mágnagyobb baromságot Grat birka
-
#6603 lehet szeretni az adsl -t, csak nem értem hogy miért :)
elavult, aránytalanul csökkenő sávszél a távolság növekedtével, kell hozzá telefon előfizetés, alacsony upload
attól még, hogy több adsl előfizető van, nem jelenti azt hogy az adsl jobb is -
#6602 ühü. -
#6601 így van, 1,25 mbited lesz, örülhetsz :) -
#6600 És mit csinálsz?
"Felveszel MSN-en és letiltasz?"
Ehhh :-)
-
#6599 szasztok most nézem az új csomagokat miből lesz milyen csomag ? a mostani négy megfelelője az új négy vagy mi ? -
#6598 Úr isten. Ennyire ne legyetek már gyerekesek.
- Nekem UPC van bibííí
- Az én apukám úgy is erősebb...
És akkor most Te vagy a Jedi, mert neked UPC-d van? Nagy királyság b+.
Ügyes vagy, hogy el tudott menni anyukád és egy papírt alá tudott írni.
Grat.
Az ilyen nekem ez, meg nekem az magyarázat nem igazán tudományos sztem. -
#6597 Jöhetnek az adsl funok...
Mi többen leszünk! -
do2 #6596 hazavinném a melókábelmodemet otthonit meg belőném a melóhelyen:D bár a kerület nem egyezik de hátha müxik::D:DD -
#6595 jó kérdés. Mo Organ? -
#6594 korlátlan lesz mind? az első értelmes cselekedetük :) -
K Ace #6593 Mindjár jönnek az adsl esek- hogy ilyen szar lessz, meg olyan szar lessz. Nembaj irigykedjenek csak.