22959
-
#6672 fárasztó kezdesz lenni.
- ha routerrel osztod meg a netet, akkor az egy azaz EGY darab mac addressnek fog látszódni a chello felé, olyan mintha egy gépet használnál, függetlenül attól, hogy hány gép van a routeren
- ha switch-et használsz, akkor van az, hogy ha rákötsz 3 gépet, akkor mind a három gép rendes IP-t kap, tehát nem helyi hálón csücsülnek a gépek, ahnem a neten. Erre van a szerződésben a 3 külön gép lehetősége
- a chello a plus csomagra ad 6 megabitet, függetlenül attól, hogy 1,2 vagy 3 gépet használsz. Miután egy darab kábelmodemed van, a kábelmodemen pedig nem fog neked 6 megánál gyorsabban jönni az adat, ha fejre állsz akkor sem.
Ha nálad a 3 gépen 3x6 mega van, akkor 3 plusz előfizetése van a cégnek 3 kábelmodemmel. -
do2 #6671 1 ipre biztositanak 6 megabitet de az összes ipről annyival tolja nehogymár engem kúrogassál a te hitetlenkedésed miatt -
do2 #6670 bazzeg te értetlen gyerek arrűl miért én tehetek hogy az összes ipről 6 megabittel jön ? szerinted megyek sirni nekik ? te tiszta hülye vagy az okoskodásod helyett inkább teszteld le és meglátod hogy igy van -
Drizzthsz #6669 Fent a táblázatokból szerintem egyértelműen látszik, hogy az eddigi classic ugyanazon áron extreme lesz, nem kell ehhez semmit csinálnod. -
#6668 én égetem magam? lol öreg hát beszarok rajtad... majd oszd már meg a chello-val is, hogy a plus az nem 6, hanem 3x6 megabit, mert ők nincsenek vele tisztában. Atyaég, te vagy a világ legnagyobb lámája :) -
do2 #6667 pyrex béna vagy a szerződésbe benne van hogy 3 ip jár hozzáá.. ne okoskoggyá inkább nézzé utánna és használd ki az alkalmat -
do2 #6666 3 hálókártyát lehet beregelnél a plussnál és egyszerre lehet használni hátha igy jobban megérted bakker:D -
#6665 elkezdtem viszaolvasni de csak azt találtam hogy adsl szar upc szar tehát megkérdezném hogy mindnekinek növelni fogják és nem kell hozzá újra előfizetni? -
#6664 ha ez igaz lenne, akkor kb. 3-asával érdemes lenne előfizetni a chello plus-ra, mert ha elosztod a havidíjat 3-mal, akkor 6 ezernél is olcsóbban lehetne 6 megás nethez jutni. de nem is értem mit vitázok egy hülyeségen :)))))) -
do2 #6663 huh bazdmeg te pyrex inkább amraj csendbe yó ???????????,,
fogalmad sincs arról hogy lehet 3 ipt beregelni a chellohoz és hogy lehet ezeket megoldani ?:d na yól van van mit még tanulnod:):):):):
eléggé beégetted magad bakker:D persze hogy csökken a sebességed ha 1 sima routeren ekrsztül osztod meg a netet.. de elmondom neked újra 3 chellos ipt lehet regelni amit 1xrre tudod használni,... azért mert te béna vagy és normális megkérdezés helyett inkább okoskoccccc az má a te bajod.. hidd el meglehet oldani -
#6662 de mi az értetlen azon, hogy baromságot beszélsz már ne haragudj :)
6 megabit az mindenképpen 6 megabit, akárhány részre osztod. -
do2 #6661 én nem szivatom leirom a tényeket de értetlen a srác -
#6660 lol, de akkor a router mac addresse van beregelve a chello-hoz. az 1 azaz egy darab mac address :) -
do2 #6659 pyrex inkább azt mondjad már bakker hogy 2 külön chellos ipvel nyomod a netet vagy netmegosztással ? -
A tumi #6658 Miért kell szivatni egymást?
-
do2 #6657 routeren keresztül ugyanaz a ipd te okostóni....
-
#6656 atyaég... szerinted lehet egyazon ip-vel 2 gép a neten? (persze ha nem az egyik osztja a másiknak, de akkor a másik gép nem a neten van hanem helyi hálón) -
do2 #6655 pyrex külön ipvel van mindkét géped ? -
#6654 itt vagyok 2 gépen barátom, ne vicceljél már velem, ahogy elkezdődik a másikon a letöltés, elkezd csökkenni az egyiken. -
A tumi #6653 Ezek szerint kis túlzással,nekünk Magyaroknak lesz a legyorsabb Chellonk Európában?
-
do2 #6652 őyrex szépen regeljél be hárpm mac adrest simán egnednifogja és szépen teszteld le.. hidd el igazam van -
#6651 és mennyi az a max sebesség? :) -
#6650 lol na persze :))))))))))))))) -
do2 #6649 akkor te vagy eltévbedve én itt vok három gépen 1xrre töltök bazzeg mindhárom max sebességgel.. -
#6648 "mindháromról maximális sebességgel tudok letölteni"
de nem egy időben barátom. itthon plus-om van, nem kéne butaságokat beszélni :) -
A tumi #6647 Nekem elég az a 10Mb/sec!!!!!!!
-
do2 #6646 hogyhogy miről beszélek ? a chello pluss 3 ipt engedélyez 3 ipt lehet beregelni.. mindháromról maximális sebességgel tudok letölteni... nos márciustól 20 megabites lesz a plussz igy 3 ip 3x 20 megabit igy má vili ? -
#6645 Dehogyis, ezt meg honnan vetted?? -
#6644 ?? te miről beszélsz? :) 3x6 megabit szép is lenne... -
do2 #6643 3x 10 megabit az kvua zsir lenne otthon.. a melóhelyemen most akkor 3x 20 megabit lesz:D:D:D -
do2 #6642 a melóhelyemen kivan használva mind a három ip.. mindhárom ipről max sebességgel lehet tölteni 1 időben.. elég fasza -
do2 #6641 szerintem ezt is megemelik -
#6640 szerintem marad 1, valamennyi előny kell a professionalnak :P -
do2 #6639 Héééé 1 nagyon fontos kérdés!!!!! ha megemelik a chellos mókákat akkor akik msot classisosok azok mennyi gépet köthetnek rá ? mert ügye a chello plussal három ipt lhetett igényelni.. ezt megtudhaná vmelyik upciss tojás!
thx
-
#6638 Sziasztok! Tök jó hogy ennyivel gyorsabbak lesznek.Amúgy valakinek nicns meg a UPC-s reklám?marhára teccik csak nem találni sehol :D amikor pali mondja a kuytaszános versenyt! :) Köszi a segítséget! -
#6637 ja? hát az is lehet, hogymár akkor tudta. a chello-nál nem ma reggel 9-kor döntötték ezt el :D -
#6636 egy teljesen kezdőnek jó -
#6635 nem , még tegnap :P -
Tmac #6634 Viszont ilyen feltételek mellett a light már nagyon nem éri meg szerintem mert a standard és a light között nincs akkora különbség és azért nem mind1 hogy 1,2mb vagy 5mb... -
#6633 igen, ma, akkor amikor már én is majd egy órája tudtam :D