22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • PyRex
    fárasztó kezdesz lenni.

- ha routerrel osztod meg a netet, akkor az egy azaz EGY darab mac addressnek fog látszódni a chello felé, olyan mintha egy gépet használnál, függetlenül attól, hogy hány gép van a routeren

- ha switch-et használsz, akkor van az, hogy ha rákötsz 3 gépet, akkor mind a három gép rendes IP-t kap, tehát nem helyi hálón csücsülnek a gépek, ahnem a neten. Erre van a szerződésben a 3 külön gép lehetősége

- a chello a plus csomagra ad 6 megabitet, függetlenül attól, hogy 1,2 vagy 3 gépet használsz. Miután egy darab kábelmodemed van, a kábelmodemen pedig nem fog neked 6 megánál gyorsabban jönni az adat, ha fejre állsz akkor sem.

Ha nálad a 3 gépen 3x6 mega van, akkor 3 plusz előfizetése van a cégnek 3 kábelmodemmel.
  • do2
    1 ipre biztositanak 6 megabitet de az összes ipről annyival tolja nehogymár engem kúrogassál a te hitetlenkedésed miatt
  • do2
    bazzeg te értetlen gyerek arrűl miért én tehetek hogy az összes ipről 6 megabittel jön ? szerinted megyek sirni nekik ? te tiszta hülye vagy az okoskodásod helyett inkább teszteld le és meglátod hogy igy van
  • Drizzthsz
    Fent a táblázatokból szerintem egyértelműen látszik, hogy az eddigi classic ugyanazon áron extreme lesz, nem kell ehhez semmit csinálnod.
  • PyRex
    én égetem magam? lol öreg hát beszarok rajtad... majd oszd már meg a chello-val is, hogy a plus az nem 6, hanem 3x6 megabit, mert ők nincsenek vele tisztában. Atyaég, te vagy a világ legnagyobb lámája :)
  • do2
    pyrex béna vagy a szerződésbe benne van hogy 3 ip jár hozzáá.. ne okoskoggyá inkább nézzé utánna és használd ki az alkalmat
  • do2
    3 hálókártyát lehet beregelnél a plussnál és egyszerre lehet használni hátha igy jobban megérted bakker:D
  • bardocz
    elkezdtem viszaolvasni de csak azt találtam hogy adsl szar upc szar tehát megkérdezném hogy mindnekinek növelni fogják és nem kell hozzá újra előfizetni?
  • PyRex
    ha ez igaz lenne, akkor kb. 3-asával érdemes lenne előfizetni a chello plus-ra, mert ha elosztod a havidíjat 3-mal, akkor 6 ezernél is olcsóbban lehetne 6 megás nethez jutni. de nem is értem mit vitázok egy hülyeségen :))))))
  • do2
    huh bazdmeg te pyrex inkább amraj csendbe yó ???????????,,
    fogalmad sincs arról hogy lehet 3 ipt beregelni a chellohoz és hogy lehet ezeket megoldani ?:d na yól van van mit még tanulnod:):):):):
    eléggé beégetted magad bakker:D persze hogy csökken a sebességed ha 1 sima routeren ekrsztül osztod meg a netet.. de elmondom neked újra 3 chellos ipt lehet regelni amit 1xrre tudod használni,... azért mert te béna vagy és normális megkérdezés helyett inkább okoskoccccc az má a te bajod.. hidd el meglehet oldani
  • PyRex
    de mi az értetlen azon, hogy baromságot beszélsz már ne haragudj :)
    6 megabit az mindenképpen 6 megabit, akárhány részre osztod.
  • do2
    én nem szivatom leirom a tényeket de értetlen a srác
  • PyRex
    lol, de akkor a router mac addresse van beregelve a chello-hoz. az 1 azaz egy darab mac address :)
  • do2
    pyrex inkább azt mondjad már bakker hogy 2 külön chellos ipvel nyomod a netet vagy netmegosztással ?
  • A tumi
    Miért kell szivatni egymást?
  • do2
    routeren keresztül ugyanaz a ipd te okostóni....
  • PyRex
    atyaég... szerinted lehet egyazon ip-vel 2 gép a neten? (persze ha nem az egyik osztja a másiknak, de akkor a másik gép nem a neten van hanem helyi hálón)
  • do2
    pyrex külön ipvel van mindkét géped ?
  • PyRex
    itt vagyok 2 gépen barátom, ne vicceljél már velem, ahogy elkezdődik a másikon a letöltés, elkezd csökkenni az egyiken.
  • A tumi
    Ezek szerint kis túlzással,nekünk Magyaroknak lesz a legyorsabb Chellonk Európában?
  • do2
    őyrex szépen regeljél be hárpm mac adrest simán egnednifogja és szépen teszteld le.. hidd el igazam van
  • PyRex
    és mennyi az a max sebesség? :)
  • PyRex
    lol na persze :)))))))))))))))
  • do2
    akkor te vagy eltévbedve én itt vok három gépen 1xrre töltök bazzeg mindhárom max sebességgel..
  • PyRex
    "mindháromról maximális sebességgel tudok letölteni"

de nem egy időben barátom. itthon plus-om van, nem kéne butaságokat beszélni :)
  • A tumi
    Nekem elég az a 10Mb/sec!!!!!!!
  • do2
    hogyhogy miről beszélek ? a chello pluss 3 ipt engedélyez 3 ipt lehet beregelni.. mindháromról maximális sebességgel tudok letölteni... nos márciustól 20 megabites lesz a plussz igy 3 ip 3x 20 megabit igy má vili ?
  • PyRex
    Dehogyis, ezt meg honnan vetted??
  • PyRex
    ?? te miről beszélsz? :) 3x6 megabit szép is lenne...
  • do2
    3x 10 megabit az kvua zsir lenne otthon.. a melóhelyemen most akkor 3x 20 megabit lesz:D:D:D
  • do2
    a melóhelyemen kivan használva mind a három ip.. mindhárom ipről max sebességgel lehet tölteni 1 időben.. elég fasza
  • do2
    szerintem ezt is megemelik
  • PyRex
    szerintem marad 1, valamennyi előny kell a professionalnak :P
  • do2
    Héééé 1 nagyon fontos kérdés!!!!! ha megemelik a chellos mókákat akkor akik msot classisosok azok mennyi gépet köthetnek rá ? mert ügye a chello plussal három ipt lhetett igényelni.. ezt megtudhaná vmelyik upciss tojás!
    thx
  • dienesoft
    Sziasztok! Tök jó hogy ennyivel gyorsabbak lesznek.Amúgy valakinek nicns meg a UPC-s reklám?marhára teccik csak nem találni sehol :D amikor pali mondja a kuytaszános versenyt! :) Köszi a segítséget!
  • PyRex
    ja? hát az is lehet, hogymár akkor tudta. a chello-nál nem ma reggel 9-kor döntötték ezt el :D
  • scs17
    egy teljesen kezdőnek jó
  • scs17
    nem , még tegnap :P
  • Tmac
    Viszont ilyen feltételek mellett a light már nagyon nem éri meg szerintem mert a standard és a light között nincs akkora különbség és azért nem mind1 hogy 1,2mb vagy 5mb...
  • PyRex
    igen, ma, akkor amikor már én is majd egy órája tudtam :D