22959
-
#6592 -
do2 #6591 melóhelyemen chellos+ van:D:D: tesztelhetem majd a 20 megabitet:):):)
vajon ha a melóhelyes kábelmodemet hazavinném, akkor otthon is müxene a 20 megabit ? -
#6590 Én ha lehet felcserélném az up/down arányomat EXTREME esetében :) -
#6589 "Csak ezzel a lépéssel tudta megállítani a Tőle menekülő áradatot.
Mindenki lécelt, mert hulladék a szolgáltatása.
Erre beemel. Gondoljátok meg mi lesz itt!
Nem lennék ott callcenteres..."
3 éve vagyok UPC előfizető de még nem hívtam call centert, az ég világon semmi probléma nem volt a 3 év alatt. A net sebessége stabil és tényleg annyi amennyi fel van tüntetve, nem úgy mint az ADSL-nél...
Egyedül a korlát lehetett eddig riasztó, de ár/értékben mindig is jobb volt a Chello mint az ADSL.... Az Inviteles ADSL-ről meg ne is beszéljünk
Azt meg bizonyítsd be, hogy tömegesen áttértek ADSL-re mert erősen kétlem... Akik áttértek most szophatnak, ugy kell nekik :D -
#6588 Nálam otthon plus van :) -
K Ace #6587 Hát gyerekek ez nagyon durva. Most csak ennyit birok írni. -
#6586 :D:D jaja :D -
Gubberxx #6585 tudom de olyan jó hallani:) -
#6584 igen azt :D
de ha vissza olvasnál már be volt írva egy párszor :D
-
#6583 Azta. Nem rég értem haza a suliból és miután bekapcsoltam a gépet, az első dolgom az volt, hogy megnézzem a topikot. Nem kis meglepetés ért. Ekkora növelésre szerintem senki se számított, ráadásul még a korlátot is eltörölték így már könnyedén, számolgatások nélkül tölthetek le 10 Mbit-tel. Köszönjük minden Chello felhasználó nevében! -
Gubberxx #6582 Ez a MI AZ? a limitnél aztjelenti nem lesz többet korlátolva a letöltés?:) -
do2 #6581 plussz lesz a professional bakker -
#6580 nekem csak az csípi a csőröm hogy az összesnek emelték az upot de a plusznak nem -
do2 #6579 szerencsére ritkán vot a chelloval gondom.. 1x volt olyan hogy a dobozba szált el vmi.. na akkor rendesen szivatm volna 3 étig mire megcsináéják.. de amiylen király voltam az elsőemeleti dobozból húztuk fel 1 másik netestől addig a kábelt és faszán ment a modem:) -
Gubberxx #6578 szoláltatás=szolgáltatás:) -
Gubberxx #6577 Nem a upc-vel van bajom mert maximálisan megvagyok elégedve egyenlőre a szolálattással hanem az ügyintézéssel van bajom:) -
#6576 Na ha ezt megcsinálják úgy, hogy szépen működni is fog, ahogy neki kell, akkor megbocsájtom a upc chellos bosszúságokat, amik az elmúlt 7 évben történtek. (Vagy 6? Már nem tudom.) -
do2 #6575 1x kiszámolom már hogy 7 áv alatt mennyit csengettem a upcnek:D egybevan az összes befizetett csekkhalmaz:) biztos olyan 900 ezer környékén lehetek.. csak a net
-
#6574 Csak ezzel a lépéssel tudta megállítani a Tőle menekülő áradatot.
Mindenki lécelt, mert hulladék a szolgáltatása.
Erre beemel. Gondoljátok meg mi lesz itt!
Nem lennék ott callcenteres... -
do2 #6573 hát én má lassan 7 éve nyomom a upct... má aki 5 év után van az mindennek becézheti már:) de tényleg örülhetünk ennek a 2 nyomoronc cégnek hogy mindig jobbak akarnak lenni a másiknál -
#6572 igen -
#6571 "de picit normálisabban is megnyilvánulhattál volna a upc-ről :)"
Lol. Mivan, bántották a dárga, pici, aranyos, édesdrága UPCcskét?
-
do2 #6570 azért örülhetónk hogy az országunkban van 2 ilyan fasszopó mindenreképes cégek hogy veresenyezzenek... szerintem több normális országban nincs ilyen mindenreképes netszolgáltatok.. csak hogy megmutassák melyikük a jobb... szerencsére ennek mi örülhetünk a legjobban... -
#6569 Lesznek itt olyan gondok, nem kicsik...nagyok... :-) -
#6568 nem, és a nevemben a "rex" sem a királyra utal, de picit normálisabban is megnyilvánulhattál volna a upc-ről :) -
SeLFisCH #6567 jee 10 MB/S :D
Az ha maxxal jön minden 1250 KB/S. Számoljunk mondjuk 800al csak :D -
#6566 Ezt emelik! nem kicsit.. nagyon! -
#6565 Ezt emelik! nem kicsit.. nagyon! -
#6564 ezzel a többi országot nem körözzük le? :D -
#6563 5M/768k korlátlan? :DDD respect chello -
#6562 Ez mind szép és jó, csak azt felejtik el sokan, hogy a házba bevitt kábel sávszélessége adott, tehát ha nincs szerencséd és sokan csüngnek a hálón, sosem fogsz maxal szedni, a ping ingadozásról nem is beszélve. Ráadásul a UPC szolgáltatást ismerve, a telefon+internet+tv combó a legnagyobb felelőtlenség, mert ha kimaradás van, akkor semmi sincs, aztán hallgathatod a danubigyusz rádiót. :-) -
MrTressy #6561 Végre upc is magához tért egész emberbaráti csomagokat dobtak össze... -
#6560 A UPC chello internetszolgáltatása 2007. március 1-jétől a következő elnevezésekkel, sebességekkel és árszinten lesz elérhető egy év hűségnyilatkozat vállalalása mellett: Minimum csomag (korábbi Light) 1280/256 kbit/s-os sebesség, 5500 Ft havidíj, Medium csomag (Standard) 5120/768 kbit/s-os sebesség 7900 Ft-ért, Extreme (Classic) 10240/1024 kbit/s-os sebesség 9900 Ft-ért, illetve Professional csomag (korábbi Plus) 20480/1024 kbit/s-os letöltési és feltöltési sebességek 16 900 ft-ért :D
Persze korlátok nélkül :D:D
szal tuti hogy a classic lesz az extreme :D:D
Na már csak ott járnánk :D -
CUCLI #6559 ahh bazz nemtok mitmondani.. cselló (L) ^^ -
pacso #6558 Huhh megnyugodtam:
"Csak hogy tisztán lássunk és a találgatásokat elkerüljük, felhívtam az ügyfélszolgálatot és a munkáltatói nettel kapcsolatban érdeklődtem. Az ügyintéző hölgy nagy örömömre elmondta, hogy az extreme-be fogunk tartozni! Hurrá!" -
Aspyrin #6557 Ezen a szép sávemeléses napon ne tessék vitatkozni!
Majd holnap :) -
#6556 "Ez biztos? mert én meg azt hallottam h médium lesz belőle."
Teljes képtelenség, mert akkor szinte egy árban lene a normál előfizetéssel.... gondolkozz már
-
Gubberxx #6555 Hát nemtudom de azért ez a hozzáállás ahogy az ügyfelekt kezelik enyhén szólva undorító, lehet ez neked bejön de nekem nem.(Miért kell rögtön személyeskedni? a véleményemet fejeztem ki a topicban, nem rólad hanem ahogy a upc hozááll a dolgokhoz) Vagy ha más olyan kis korona van a neved mellett akkor te vagy itt a kiskirály? -
jajlis #6554 Na ez hihetetlen, köszi UPC, én nagyon boldog vagyok.És ennyi.
1Mb/fel szerintem nagyon jó. -
#6553 lecsípni semmit nem csíptek le, de nem is növelték, így is gyorsabb, mint adsl:D