UPC Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bazinga!
Hiba:
A felhasználók száma elérte a maximumot"
Ha a chellotorrenten ezt írja, akkor így jártam?😊
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
"Az SNR minél nagyobb, annál jobb. 19 dB fölött jó, 15-18 dB között lassú, pasketlossos, de megy, az alatt critical. A huszon-harmincas számokkal semmi gond.
- A downstream power level (RX) értéke ideális esetben 0 dBmV, optimális esetben -10 és +10 között van (azaz a nullától max 10-zel tér el), úgy -15 és +15-ig még nincs vele gond, ha jobban kilóg, -20 vagy +20 felé, az már jelentkezhet hibaként.
- Az upstream power level (TX) értéke ideális esetben 40 dBmV, optimális esetben 30 és 50 között van (azaz a negyventõl max 10-zel tér el), úgy 55-ig még nincs vele gond, ha jobban kilóg, 30 alá vagy 50 fölé, az már jelentkezhet hibaként."
Signal To Noise Ratio 40.2 dB (SNR)
Power Level 0.0 dBmV (RX)
Power 44.8 dBmV (TX)
<#eljen>#eljen><#taps>#taps>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
+ ha nem megy honnan lehet tudni, hogy szolgáltatóhiba-e
+ hogyan lehet megosztani lakáson belül netet
+ forgalommérõ link (már aki nem használja a forgalomfigyelõ bugyuta progim 😊))
+ mikor nem mér a chello (belsõ IP címek)
+ melyik csomag mennyivel tölt és mennyi a limit
+ ... ami még nem jut eszembe 😊)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
http://thenamelessphoto.com/
(pedig akkora hóvihar van, hogy csak na... <#buck>#buck>)
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
ez zavaro, es ezt csak mostanaban kezdte el surun, elotte csak ritkabban.
itt a forgalom grafikonja:

nem a chello, hanem általában BIX problémára vezethetõ vissza(ha már országos,szerintem)
volt 300as pingem is :@@@@@@
http://thenamelessphoto.com/
Van laptopom wirelessel + smc wireless router, 1 geppel netezek a router csak a wireless miatt kell, az a problemam hogy nem mindig latja a gep az internetet, a halozatot igen, de a net van ugy hogy csak elmegy es ujra kell inditanom a kabelmodemet meg a gepet is hogy ujbol legyen net.
Nem tudja valaki mi miatt lehet ez?
Beallitasi hiba lehet?
Ha tudtok kerlek segitsetek!
elore is koszonom
Ma kötötték be nekem a chello -t, és Terayon TJ 720 -as modemet adtak hozzá. Ennél a típusnál hozzáadódik a chello - chello közti adatátvitel a forgalomhoz? Ja és az szerintetek normális, hogy a Cable led nem folyamatosan világít hanem villog? Köszi a válaszokat elõre is.
Bazinga!
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Ez a chello oldal hogy érhetõ el?Csak beírom és annyi?
olvasd el..és probáld megérteni is...!😊)
Keresek olyan embert, aki a torrenten regelve van. Keressen meg privátban pls. Hamarosan költözöm, Chello-s leszek ismét, és szükgségem lenne segitségre reggel kapcs.
köszi elöre is.
persze sokszor ettõl még ugyanugy mér
Mi lehet a baja?
w2k, a neten lévõ gépben két hálókártya, ip cimeknél egyik cim a neten lévõ, másik az 192.168.2.1. A "hátsó" gépben egy hálókártya, a gép cime 192.168.2.2, és gatewaynek a 2.1-es gépet kell beállítani, tehát minden hálózati forgalmat azon keresztül bonyolítson.
A router ára manapság csak párezer ft, és ha kiszámolod hogy mennyibe kerül a megsporolt áramfogyasztás, pár hónap alatt bejön az ára. (nekünk sokszor volt, hogy csak a hátsó gépen netezett apám, én meg közben itthon se voltam).
szaru: ha igy kotod ossze a 2 gépet készülj fel az xps hálózatkezelõs magátólfelismerõs rémálmokra ^^
LEírhatatlan mennyit szenvedtem a 2 geppel mire belöttem hogy a leosztott gepen is legyen net. azota (lekopogom ) siman megy a lent leirt modszerrel. ^^
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.