UPC Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
max vársz míg ki nem szórnak pár embert (pl rossz arányuakat) és akkor regelsz...én sem tudok bejutni 😞

Bazinga!

Szaruman
"Regisztráció

Hiba:
A felhasználók száma elérte a maximumot"

Ha a chellotorrenten ezt írja, akkor így jártam?😊

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

ezek szerint nekem valami szupermodemem van:
"Az SNR minél nagyobb, annál jobb. 19 dB fölött jó, 15-18 dB között lassú, pasketlossos, de megy, az alatt critical. A huszon-harmincas számokkal semmi gond.
- A downstream power level (RX) értéke ideális esetben 0 dBmV, optimális esetben -10 és +10 között van (azaz a nullától max 10-zel tér el), úgy -15 és +15-ig még nincs vele gond, ha jobban kilóg, -20 vagy +20 felé, az már jelentkezhet hibaként.
- Az upstream power level (TX) értéke ideális esetben 40 dBmV, optimális esetben 30 és 50 között van (azaz a negyventõl max 10-zel tér el), úgy 55-ig még nincs vele gond, ha jobban kilóg, 30 alá vagy 50 fölé, az már jelentkezhet hibaként."

Signal To Noise Ratio 40.2 dB (SNR)
Power Level 0.0 dBmV (RX)
Power 44.8 dBmV (TX)
<#eljen><#taps>
bertino
ott sokan panaszkodnak hwswn is

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Szaruman
13. ker rulz😊 Nekem is sokat szarakodik, mindig "központi hiba" van😄

Balumann
Budapest XIII

Köszi, legalább most már tudom, hogy remek értékeket produkál a modem(csakhát a szolgáltatás nem az igazi:S).

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

mrzed001
Fele bennevan 😊)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

bertino

ööö hát igen 😄

mrzed001
+ mit tegyen a modemmel/routerrel, ha nem megy a net
+ ha nem megy honnan lehet tudni, hogy szolgáltatóhiba-e
+ hogyan lehet megosztani lakáson belül netet
+ forgalommérõ link (már aki nem használja a forgalomfigyelõ bugyuta progim 😊))
+ mikor nem mér a chello (belsõ IP címek)
+ melyik csomag mennyivel tölt és mennyi a limit
+ ... ami még nem jut eszembe 😊)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Esetleg a speedtes linkjét belehetne illeszteni<#whatever>

mrzed001
Lehet, ide is készíteni kellene egy FAQ-t a legfontosabb infókkal

köszi

robotnyk
Nálam is elég gyengén muzsikál a hangszer :/ Btw betudná valaki linkelni a speedtest oldalt?

hol lax...?

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

Balumann
Én nem töltök olyan sokat, mégis néha szakadozik a net. Illetve nem úgy hogy elmegy, elõzõ hónapba ment el egyszer, pontosan akkor mikor egy másik ugyan ebben a kerben lakó régi osztálytársamnak is (ugyan az a nete van). De mostanában is észlelem hogy néha nem adja azt a teljesítményt a net amit kéne.

robotnyk
akkor az elsõ 5-10 napban is szar lenne, amíg a töltõket le nem korlátozzák.
a megszakadásnak és a sávszélességnek nincs köze egymáshoz

mozesapo
Múlt héten volt a BIX-en egy kis bõvítés - bixes - és azóta szar. Már keresik a probléma okát. Hívták már David Merlinit, Uri Gellert és David Copperfieldet is hogy segítsenek.<#circling><#wow1>

nemlehet ,h azé döglödik annyira chello mert szar a limit és mindenki tölt mint a barom?

http://thenamelessphoto.com/

Itt Szombathelyen szerencsére minden rendicsek.
(pedig akkora hóvihar van, hogy csak na... <#buck>)

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

lehet hogy a chello , miatt szarakszik, csak kicsit rossz hogy bekapcsolom a gepet es nincs net, ujra kell inditanom a modemet es a gepet is hogy legyen.
ez zavaro, es ezt csak mostanaban kezdte el surun, elotte csak ritkabban.
FtranX
a main link-é is:

FtranX
Tök mind1, hogy a bixben vagy a UPC-nél van a probléma, ez nem változtat a probléma tényén.

itt a forgalom grafikonja:

bertino
ez sztem hülyeség... nem nagyon szokott olyan lenni, hogy országos probléma, maximum véletlen egybeesések (najó volt olyan is, hogy a holland vagy svéd vagy milyen "anyahálózat" problémája miatt voltak gondok országosan, de ritkán és akkor tényleg ugy szar az egész, ahogy van)
nem a chello, hanem általában BIX problémára vezethetõ vissza(ha már országos,szerintem)

FtranX
Szerintem a te gondod is a chello országos problémájára vezethetõ vissza. Mindenki arra panaszkodik, hogy bizonyos idõközönként kb. fél percre elmegy a net. Nálunk itt Debrecenben szerencsére valamivel jobb a helyzet, mert pl online játéknál amikor az összes chellós kiesik, akkor én csak egy pár mp-s lagot tapasztalok (de bentmaradok).

bertino
nekem igen (Miskolc, gyõri kapu)
volt 300as pingem is :@@@@@@

nektek is szakadozik ez a retek mostanában? bp9ker O_o

http://thenamelessphoto.com/

precision
Thx

Bazinga!

sziasztok!

Van laptopom wirelessel + smc wireless router, 1 geppel netezek a router csak a wireless miatt kell, az a problemam hogy nem mindig latja a gep az internetet, a halozatot igen, de a net van ugy hogy csak elmegy es ujra kell inditanom a kabelmodemet meg a gepet is hogy ujbol legyen net.

Nem tudja valaki mi miatt lehet ez?
Beallitasi hiba lehet?

Ha tudtok kerlek segitsetek!

elore is koszonom
Hali! Nincs itt vki a Chello torrentrõl? Szeretnék kérdezni 1-2 dolgot, nagyon érdekel.
A forgalom mérése nem modemfüggõ. Normális.
precision
Üdv!
Ma kötötték be nekem a chello -t, és Terayon TJ 720 -as modemet adtak hozzá. Ennél a típusnál hozzáadódik a chello - chello közti adatátvitel a forgalomhoz? Ja és az szerintetek normális, hogy a Cable led nem folyamatosan világít hanem villog? Köszi a válaszokat elõre is.

Bazinga!

www.chello.hu

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

bertino
<#fejvakaras>

sziasztok!

Ez a chello oldal hogy érhetõ el?Csak beírom és annyi?
Balumann
ok megtörtént nagy nehezen <#zavart2>

irtam neked privet..!

olvasd el..és probáld megérteni is...!😊)

Balumann
de elõzõ hó végén is ezt írta, aztán a statisztikába mégis 12 GB-t töltöttem (csak :/ )

robotnyk
örülj neki 😄
Balumann
Nekem a chello adatmérésre ebbe a hónapba nem írja hogy hány MB-ot töltök le. Kiadja hogy november, és ott az a gép ikon is, és nem írja hogy hány Mb,csak azt hogy MB (mintha semmit nem szedtem volna még)

Sziasztok!

Keresek olyan embert, aki a torrenten regelve van. Keressen meg privátban pls. Hamarosan költözöm, Chello-s leszek ismét, és szükgségem lenne segitségre reggel kapcs.

köszi elöre is.

mateus33
Köszi!
Szemétsééég😊))

általános hiba
persze sokszor ettõl még ugyanugy mér

mateus33
A forgalommérés már napok (sõt van az már hetek is) óta ezt írja: "Nincs adat. Kérem próbálja késobb! "
Mi lehet a baja?

nem láma kérdés, nekem kb. 4 évig igy volt megosztva a chellos net
w2k, a neten lévõ gépben két hálókártya, ip cimeknél egyik cim a neten lévõ, másik az 192.168.2.1. A "hátsó" gépben egy hálókártya, a gép cime 192.168.2.2, és gatewaynek a 2.1-es gépet kell beállítani, tehát minden hálózati forgalmat azon keresztül bonyolítson.

A router ára manapság csak párezer ft, és ha kiszámolod hogy mennyibe kerül a megsporolt áramfogyasztás, pár hónap alatt bejön az ára. (nekünk sokszor volt, hogy csak a hátsó gépen netezett apám, én meg közben itthon se voltam).

Szaruman
K, köszi a válaszokat, meg fogom próbálni😊 Szombaton veszem meg az új gépet, szal akkor jön majd a kövi kérdésdömping, ha nem megy valami😊

The Garrett
meg crosslink kábelnek ^^ nekem csak így vágták a boltban mirõl van szó 😄

szaru: ha igy kotod ossze a 2 gépet készülj fel az xps hálózatkezelõs magátólfelismerõs rémálmokra ^^
LEírhatatlan mennyit szenvedtem a 2 geppel mire belöttem hogy a leosztott gepen is legyen net. azota (lekopogom ) siman megy a lent leirt modszerrel. ^^

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.