22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • precision
    ok, meg lehet oldani telefonvonal nélkül is, de alig van szolgáltató aki anélkül adná
    és igen, csökken a sebessége nemgyengén -> kép

és elavult, mert asszimetrikus szutyok...
  • mike0013
    :) elvileg jól számol vissza:D
    bár mintha lenne 1 nap eltérés, de márc 1-re állítottam 00:00:00 órára:D
  • Mo.Organ

Ezt kellene berakni
  • Dodo55
    Csinálok én, illetve nem csinálok, hanem átírom azt, amit még régebben csináltam, eredetileg php-ben, aztán átportoltam javascriptbe.
  • mike0013
    tess KATT :DD
    ezt márcsak bekell rakni a bannerba
  • Met
    felesleges, egyszerűbb megkérdezni, mint FAQ-ot olvasni vagy akár 2 hszt visszaolvasni :)
  • schrank
    inkább a változások részletesen feliratot írjátok át nagy betűvel FAQ-ra
  • Mo.Organ
    a jövő hónap még nem március, így hát igen
  • schrank
    ez a kezdete olyan mint a téonlájnos "akár"
  • Mo.Organ
    Kellene csinálni egy visszaszámláló órát fel a bannerba
  • Drizzthsz
    Akkor bedobok egy kérdést: el van már törölve a korlát, vagy jövő hónapban még örülheteek egy 50K-s netnek az utolsó pár hétre?
  • mike0013
    fix ip, ugyanúgy marad?
  • schrank
    VÁLTOZÁSOK K E Z D E T E 2007 03 01
  • do2
    oránként visszaszámolok:) nem lesz sok:d majd pyrax folytatja ha véletlen kihagyok pár órát:)
  • scs17
    hirtelen olyan messze van március 1
  • do2
    ezt irtam már én is hogy az lesz a vita:D 00:01 perckor jönnek a speedteszt mérések odairva a várossal és a sirás hogy még mindig nincs változás :)
  • ocsesz79
    Szevasztok!
    Az lenne a kérdésem,ha márc. 1-től élnek ezek a csomagok akkor innentől kezdve nem mérik a forgalmat,igaz?Attól függetlenül hogy megemelték a sebességet vagy sem.Tudja valaki?
  • Mo.Organ
    Na most komolyan mi a faxrol fogunk veszekedni még egy hónapig, mig nem lesz meg a változás. Mert utána tudom hogy mi lesz a vita téma, az hogy már március 2.-a van és méééééggggg ssssseeeeeeemmmmmmmiiiiiiii. :):):):)
  • PyRex
    menthetetlen vagy
  • schrank
    sok nyali qeci
  • do2
    pyre3x ahha:) de az nem érdekes hogy időben normálisan jön le ?:d mert ha xarul is mér az xps okosság, de időben úgy jön le ahogy 600-l kell:)
    méghozzá mindkettő ipn:)
  • Revans85
    ú=ű
  • Revans85
    hiába, ez a népszerúség...
  • Met
  • Mo.Organ
    Tegnap este óta 79 privi üzenet. Kössz szépen chello.
  • Revans85
    tegnaptól 578 komment
    ... és akkor a kiegészített banner
    chello
  • Scooby87
    Te hülye vagy...csak így tisztán...legalább beismernéd ,hogy hülye vagy és nem lennél mindenki számára bugyuta.
  • PyRex
    ha én az xp-vel simán elkezdek letölteni (tehát kvázi az internet explorer letöltő ablakát használom), akkor az is több fájlnál összeadva a sebességeket kb. bőven 10 megabit felett lenne (egy géppel ráadásul)
  • PyRex
    ugyanezt írtam. ha ez így lenne, akkor 3 emberke simán megtehetné most is, hogy fizetnek havi 6 ezret (SEM, persze fejenként) és ezért lenne mind a 3-nak 6 megás nete... vicces lenne :D
  • PyRex
    hát pedig amit xp kiír annak köze nincs a valós sebességhez barátom :D

Tessék netlimitert, vagy du metert felpakolni aztán ahjrá, lehet megint méricskélni :D
  • Mo.Organ
    Gondolkozzatok már egy kicsit. Emelés után vagyunk (2043-at írunk az adsl meghalt)
    Három szomszéd összefog egy Professinal csomagra mindenki kap fejenkét 20Mb. a z előfizetési díjat meg elharmadolják????????
    Szerinted a UPC-ben rajtam kívűl még sok hűlle van?
  • do2
    de figyi felesleges vitatkozni tényleg.. nekem igy megy nincs értelme kamuznom mert miért tenném ? a tényeket irtam le ahogy nálam van.... ennyi.. én elhiszem hogy nálad úgy van, de nálam meg igy ahogy irom...
  • do2
    hát amit xp kiir, de most ki ne találd nekem hogy xarul mér az xp meg minen:)
  • do2
    3 chellos ip bevan regelve és teljesen külün ipkkel töltögetek 600 felett van mindhárom fálj nálam..
  • PyRex
    mivel méred a sebességet?
  • do2
    én szivesen elinditok három fáljt neked nálam és hidd el nem 200-l tölti nekem darabját....
  • PyRex
    jó ezt mondenki tudja, de akkor do2 miért állít mást?

(szép is lenne, ha az emelés után gyakorlatilag 60 megabitet kapnál...)
  • Mo.Organ
    PYRO kontra DO2

Röviden. Ha valakinek 6 Mb plus csomagja van és rátesz 3-om gépet. Akkor a letöltés a három gépen oszlik el a 6 Mb.
    Magyarul nem lesz 3x6 Mb.
  • do2
    zpcről=upctől
  • do2
    nem ugyanaz a fálj volt teljesen más fálj:) de ha upc-s organ akkor szivesen elinditok 2 letöltést és lesheti vhogy zpcről, de el ne csessze nekem a msotani állásomat:)