22959
-
#6752 ok, meg lehet oldani telefonvonal nélkül is, de alig van szolgáltató aki anélkül adná
és igen, csökken a sebessége nemgyengén -> kép
és elavult, mert asszimetrikus szutyok... -
#6751 :) elvileg jól számol vissza:D
bár mintha lenne 1 nap eltérés, de márc 1-re állítottam 00:00:00 órára:D -
Ezt kellene berakni
-
Dodo55 #6749 Csinálok én, illetve nem csinálok, hanem átírom azt, amit még régebben csináltam, eredetileg php-ben, aztán átportoltam javascriptbe. -
#6748 tess KATT :DD
ezt márcsak bekell rakni a bannerba -
#6747 felesleges, egyszerűbb megkérdezni, mint FAQ-ot olvasni vagy akár 2 hszt visszaolvasni :) -
#6746 inkább a változások részletesen feliratot írjátok át nagy betűvel FAQ-ra -
#6745 a jövő hónap még nem március, így hát igen -
#6744 ez a kezdete olyan mint a téonlájnos "akár" -
#6743 Kellene csinálni egy visszaszámláló órát fel a bannerba
-
Drizzthsz #6742 Akkor bedobok egy kérdést: el van már törölve a korlát, vagy jövő hónapban még örülheteek egy 50K-s netnek az utolsó pár hétre? -
#6741 fix ip, ugyanúgy marad? -
#6740 VÁLTOZÁSOK K E Z D E T E 2007 03 01 -
do2 #6739 oránként visszaszámolok:) nem lesz sok:d majd pyrax folytatja ha véletlen kihagyok pár órát:) -
#6738 hirtelen olyan messze van március 1 -
do2 #6737 ezt irtam már én is hogy az lesz a vita:D 00:01 perckor jönnek a speedteszt mérések odairva a várossal és a sirás hogy még mindig nincs változás :) -
ocsesz79 #6736 Szevasztok!
Az lenne a kérdésem,ha márc. 1-től élnek ezek a csomagok akkor innentől kezdve nem mérik a forgalmat,igaz?Attól függetlenül hogy megemelték a sebességet vagy sem.Tudja valaki? -
#6735 Na most komolyan mi a faxrol fogunk veszekedni még egy hónapig, mig nem lesz meg a változás. Mert utána tudom hogy mi lesz a vita téma, az hogy már március 2.-a van és méééééggggg ssssseeeeeeemmmmmmmiiiiiiii. :):):):) -
#6734 menthetetlen vagy -
#6733 sok nyali qeci -
do2 #6732 pyre3x ahha:) de az nem érdekes hogy időben normálisan jön le ?:d mert ha xarul is mér az xps okosság, de időben úgy jön le ahogy 600-l kell:)
méghozzá mindkettő ipn:) -
Revans85 #6731 ú=ű -
Revans85 #6730 hiába, ez a népszerúség... -
#6729 -
#6728 Tegnap este óta 79 privi üzenet. Kössz szépen chello. -
Revans85 #6727 tegnaptól 578 komment
... és akkor a kiegészített banner
chello -
Scooby87 #6726 Te hülye vagy...csak így tisztán...legalább beismernéd ,hogy hülye vagy és nem lennél mindenki számára bugyuta. -
#6725 ha én az xp-vel simán elkezdek letölteni (tehát kvázi az internet explorer letöltő ablakát használom), akkor az is több fájlnál összeadva a sebességeket kb. bőven 10 megabit felett lenne (egy géppel ráadásul) -
#6724 ugyanezt írtam. ha ez így lenne, akkor 3 emberke simán megtehetné most is, hogy fizetnek havi 6 ezret (SEM, persze fejenként) és ezért lenne mind a 3-nak 6 megás nete... vicces lenne :D -
#6723 hát pedig amit xp kiír annak köze nincs a valós sebességhez barátom :D
Tessék netlimitert, vagy du metert felpakolni aztán ahjrá, lehet megint méricskélni :D -
#6722 Gondolkozzatok már egy kicsit. Emelés után vagyunk (2043-at írunk az adsl meghalt)
Három szomszéd összefog egy Professinal csomagra mindenki kap fejenkét 20Mb. a z előfizetési díjat meg elharmadolják????????
Szerinted a UPC-ben rajtam kívűl még sok hűlle van? -
do2 #6721 de figyi felesleges vitatkozni tényleg.. nekem igy megy nincs értelme kamuznom mert miért tenném ? a tényeket irtam le ahogy nálam van.... ennyi.. én elhiszem hogy nálad úgy van, de nálam meg igy ahogy irom... -
do2 #6720 hát amit xp kiir, de most ki ne találd nekem hogy xarul mér az xp meg minen:) -
do2 #6719 3 chellos ip bevan regelve és teljesen külün ipkkel töltögetek 600 felett van mindhárom fálj nálam.. -
#6718 mivel méred a sebességet? -
do2 #6717 én szivesen elinditok három fáljt neked nálam és hidd el nem 200-l tölti nekem darabját.... -
#6716 jó ezt mondenki tudja, de akkor do2 miért állít mást?
(szép is lenne, ha az emelés után gyakorlatilag 60 megabitet kapnál...) -
#6715 PYRO kontra DO2
Röviden. Ha valakinek 6 Mb plus csomagja van és rátesz 3-om gépet. Akkor a letöltés a három gépen oszlik el a 6 Mb.
Magyarul nem lesz 3x6 Mb. -
do2 #6714 zpcről=upctől -
do2 #6713 nem ugyanaz a fálj volt teljesen más fálj:) de ha upc-s organ akkor szivesen elinditok 2 letöltést és lesheti vhogy zpcről, de el ne csessze nekem a msotani állásomat:)