22959
-
#6834 Jó, kérlek bizonyítsd be, hogy a chello plus 3 számítógépen egyidejűleg 6-6 megabit-en száguld. -
#6833 ja és ebből nemigen lehet kinőni legfeljebb megunni -
#6832 Volt már párszor, hogy a pingek az egekbe szöktek, igaz már nagyon régen. Akkor is megoldották további berendezések beszerzésével, felhasználók szegmentálásával. -
#6831 és ezt te kinek írtad? rád is vonatkozik ám, ott van hogy válasz, arra bökj rá mielőtt írsz -
#6830 jahh hát a cs-nek nincs is olyan netigénye mint a Bf2-nek, annak igen stabil hálózat kell . Cumi lesz ha ez a sok megszállott most elkezdi letölteni a világ összes fellelhető filmjét. Nem tudom átgondolták-e ezt a upcnél. -
do2 #6829 nevet irj oda akinek az üzenetet küldöd, mert lehet nemtudja hogy kinek cimzed:) -
#6828 hálistennek engem ez már nem érint, nagyon ritkán cs -t játszok, de már kezdek kinőni ebből az online gameing korszakomból, szal nem nagyon fog zavarni a ping
mondjuk cs:s alatt eddig is 10 körüli pingem volt, ha megduplázódik még az is bőven ok -
#6827 Lődd már le magad...Senkit nem érdekelsz... -
#6826 " A pingekről:
Szinte biztos, hogy emelkedni fognak. Sajnos. Ez van. "
Na ettől tartottam, hogy nem tudok majd játszani rendesen a BFkettőcskémmel
akkor inkább maradna minden így:(
-
#6823 Ebben a topikban még egyetlen pozitív hangvételű hozzászólásod nem volt. Szánalmas... -
#6822 :o
akkor bocsi:(
félreértettem a szitut:S -
do2 #6821 mike teljesen másról van szó mint 1 netmegosztásról.. otthon én is elosztom a netet routerrel, és ott osztódik a net.. de itta plussról van szó ahol három chellos ip cimet kapsz... nálam a melóhelyen mindhárom külön ipről egyidőben maxal jön a net,pyrexnél nem igy van.. nálam meg igen.. én elhiszem hogy ő szerinte ez lehetetlenség, de én tehetek arról hogy nálam igy van ? -
#6820 Még egymást is megölnétek egy kis sávszélért. Szánalmas... -
#6819 biztos, hogy nem úgy megy, mert nálunk ketté oszlik a 300kb/s...
amikor mindketten töltünk tesómmal... akkor 150-150, és nem max-max (300-300) -
do2 #6818 hát ahha,én már mondtam kész vok bizonyitani az állitásomat.. azzal hogy te megvagy arról győzödve hogy nem úgy van meg pyrex arról asszem nem én tehetek... nekem tk min1 hogy hogy kellene mennie szeintetek..
nálam igy megy, mondtam ha vki kiváncsi rá megmutatom... szóval ezt a tévedés dolgot inkább hagyjuk... -
#6817 Tényleg csak az a szégyen hogy felnőt emberek ha tévednek nem tudnak elnézést kérni. Pedig akkor lennének igazán csak emberek ha elismerik hibájukat.
-
do2 #6816 ja szerintem is törölheted pyrex pár okoskodását:) -
#6815 ideje lenne ^^ -
#6814 hajrá;) -
#6813 Ha tovabbra is boduletes hulyesegeket irtok, moderalast beizzitom! -
#6812 haggyadmá ezt a faszságot, mert már télleg idegesít a hülyeséged bazmeg -
do2 #6811 ja főleg hogy a többésnek nem is plussa van, szerintem is privibe nyomázzad nekem mostmár a dolgokat reagálok majd rá:) -
Tovi #6810 Nem lehetne ezt priviben innentől??? Kicsit unalmas már.... -
do2 #6809 amúgymeg amig van korlát addig sokkal gyortsabban elérheted a 60 gigát szóval nem mindenesetben yó az ha mindháromról amxal töltesz.. msot viszont ha emgszünik a korlát lehet visszaál olyanra amilyenre te mondod -
do2 #6808 okés küld azt a három linket várom.. de zhogy bizonyitod be hogy valóban annyi amennyit mondani fox ?:D te képes vagy kamuzni csak azért hogy igazad legyen:):): -
#6807 én nem nem értem, nem kell ám hülyének nézni. egyszerűen ez nem igaz, ennyi :)
sorry, de ha te elhiszed, hogy a upc most 16k-ért 3x6 megabited ad, már 1-től meg 3x20 (=60!) megabitet fog adni, akkor kb. annyira vagy értelmes ember mint do2. nem tudok mit mondani, ne haragudj... részemről a vitát befejeztem, nem fogok egyértelmű dolgokról vitázni pár okostónival. azok után meg pláne nem, hogy konkrétan a chello-s munkatársak is leírták, hogy ez egy baromság. -
#6806 Figyelj: ha nem érted, akkor itt egy analógia:
CSÚNYA OFF: :DD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha a kocsidba három betöltő nyíláson (mondjuk pluszban: olaj, és szélvédőmosó) át töltöd az üzemanyagot, akkor 3-szor olyan nagy teljesítmény leadására lesz képes az autód, 3-szor olyan jó menetteljesítményekkel! Pl: 170LE-s autó:
ad1: gyorsulás álló helyzetből 100km/h-s pillanatnyi sebességre: előtte: 8.0 sec, utána: 8/3 sec, ami kb 2.67 (6-os fölött pontocska, hogy a matematika szabályai szerint járjunk el)
ad2: végsebesség (és jelen esetben talán ez a lényegesebb: előtte: 220km/h, utána 660km/h
ÉÉÉTED MÁN? -
#6805 egyébként simán letesztelem, hogy igazat mondasz-e, majd kapsz 3 url-t (mondjuk 3 nagyméretű fájllal) amit le kell töltened, megmondod melyik 3 ip-ről fogsz kapcsolódni én meg nézem a szerveren a kifelé menő sebességet, ennyi
ha eléred a 3x 6 megát, akkor fejet hajtok, de ettől függetlenül akkor is csak neked van mákod, mert a chello egyszerűen NEM így nyújtja a szolgáltatást, mint ahogy azt mindenki megmondta, nem csak én. -
#6804 ááááá, ne fárassz már :))
[kérlekmentsetekmegtőle] -
do2 #6803 vagyis 19,2 :) -
do2 #6802 pyrex ja durva lesz ám nekd:( főleg háromszor 19.5:) -
#6801 EXTREME (Classic)
Le:10 Mb/sec
Fel:1 Mb/sec
Limit: Eltörölve
-
#6800 tekintve, hogy 6 megabittel most olyan 720K-val töltök le 768 helyett, az 20 megával - ha minden jól megy - 2400K lesz :D ami dúúúrva... -19,2 megabit -
Aspyrin #6799 Magam is ilyesmire számítok. -
Borg #6798 Természetesen garantálni tudnák neked a 30mbit-et fixen, csak nem ennyi pénzért, amennyiért most az up-to szolgáltatást nyújtják széles körnek.
Ezt hívják üzleti bérelt vonalnak. -
#6797 ámen -
Dodo55 #6796 Hát figy.
A Classic elméletileg 3072, nekem olyan 2800-2900
Tehát szerintem kb így lesz:
Minimum 1100-1200
Medium 4800-4900
Extreme 9500-9800
Professional 18500-19500 -
midsummer #6795 :(
köszi
-