22959
-
#6874 Ilyen
Viszont így a "táblázaton" sincs keret, mert az egyszerűség kedvéért egybeolvasztottam őket.
A fekete kell rá, mert különben nem lesz jól látható
Amugy a te műved is nagyon korrekt volt ám :) (Nekem tetszett...) -
#6873 Sárga keret nélküli betükkel milyen lenne? -
#6872 update :)
(Jah és ha valaki elnézne a cs.hu-ra és ott látna egy hasonó bannert, az ne szóljon, mert nem másoltam semmit, ugyanis azt a képet is én csináltam :) ) -
#6871 Ha magasságállítás nélkül tudsz kicsit nagyobb betűméretet alkalmazni, akkor jó úgy is. szvsz.
Többiek majd eldöntik. Nekem nem nagyon tetszett a régi banner, amit én csináltam (grafikai antitalentum vagyok)... -
Borg #6870 Ha közel vagy az adsl központhoz (<1km) akkor valszeg nem :)
Ha messzebb, akkor úgysem lesz 8mbit-ed.
UPC-nél meg az egy portra jutó up/down terhelés korlátozza a dolgokat, ez meg cska akkor derül ki, mikor már élesben megy minden. -
#6869 Azt tudom h nem te csináltad :) Láttam másutt. Nem is téged okoltalak az elírásért, csak beírtam a jó értékeket ;)
Ezekszerint tetszik? :O
[nagy kő esett le a szívéről]
Magasabb nem lesz, max ha csinálok egy tök újat :)
A betüméretet meg tudom még változtani. Úgy jo lesz -e? :S -
#6868 Hogy is mondjam...
Lehetne kicsit magasabb, hogy nagyobb betűmérettel (olvashatóbb) legyen. -
#6867 Nem flash volt, hanem java script, ráadásul nem is én csináltam... -
#6866 Esetleg EZT bannernak???
Ha nem az se baj, csak unatkoztam mintazállat -
do2 #6865 "Engem csöppet sem érdekel egy ilyen kis senki beszólása, ilyeneket eszem reggelire, csak azért idézgetem, hogy mindneki lássa mekkora szánalom"
és yól laktál ?:D:D:Dha nem érdekel az ilyen kis senkik "beszólása" akkor miért reagálsz rá ?:) -
#6864 512/128 --> 1280/256
1536/384 --> 5120/768
3072/512 --> 10240/1024
6144/1024 --> 20480/1024
Ezek lennének a jó adatok a flashez :S
Szerk: eltűnt a flash -
#6863 k :)
hátteret meg tudod olyan színüre csinálni mint a fejléc színe? -
#6862 Mindjárt megbuherálom, na :) -
Aspyrin #6861 #6783
Személyes vélemény: a jó ég tudja :) -
#6860 Áprilisban megmondom :) -
[Walaki]D`Lair #6859 Mennyire lesz ez megbízható dolog? Megéri ADSL-ről átállni? -
#6858 na jolvan akkor azthittem már én vagyok hülye :) -
#6857 Abszolút nemjo ám :) A light meg a plus jó a többinek köze nincs a valós adatokhoz.
Azt meg külön mondanám hogy ezzel a fehér háttérrel nagyon gázul néz ki :S
szvsz vissza a régi bannert (Azt a két nagyot :) ) -
#6856 ez a fenti kis flash okosság a bannerben nem hibás? gondolom az lenne a lényege hogy aki a megfelelő csomag felé viszi az egeret, megmutassa mi lesz belőle
nade ilyen csomag nincs is pl hogy 3072/256, és nem az 5120/512 -ből lesz 10/1 mbit (ilyen csomag jelenleg nincs is) hanem a classicból
vagy én értek félre vmit? -
#6855 Dehogynem,változnak!Csak nem most. -
#6854 Te nem halsz bele ,esetleg a vinyód! :D -
#6853 Sziasztok!
Te jó ég.10 megás netem lesz?És az árak nem is változnak?Hát én behalok:DDD -
#6852 Olvasd el a banner alatti "A változások részletesen" linkre kattintva bejövő változások részletesen leírást. -
#6851 ISP szinten is működik? -
shiftáj #6850 hi!
azt szeretném kérdezni hogy ott is lesznek változások ahol a UPC keresztül megy?
én monornetes vagyok és ez upc net
http://www.monortel.hu/index.php?pageid=2
bocsi a hülye kérdésért, előre is köszi! -
#6849 cfosSpeed -
#6848 Helyes :)
Más, technikai kérdés: van arra ISP szinten valamilyen lehetőség, hogy a különböző adatcsomagokat priorizálja?
pl a letöltési csomag alacsony prioritással, udp csomag (online játékok használják) nagyobb prioritással közlekedjenek a upc hálózatán? -
#6847 #6838- tól törölj mindent az a legegyszerübb. Szerintem -
#6846 Elszámoltam 10-ig azért töröltem.
-
#6845 Tételezzük fel, hogy felkapta a vizet és nem számolt el 10-ig az üzenet elküldése előtt. Utólag viszont törölte.
Vagy tételezzük fel, hogy ez meg sem történt.
Mivel nem látok a neve alatt ilyen hozzászólást, nem kell tovább szítani a hangulatot.
ps (mindenkinek): nem szeretnék törölgetni, de ha ilyen hangnemben folytatjátok, kénytelen leszek. -
#6844 Mond hogy hol laksz. azt összefuthatunk. Ez ne legyen probléma számodra. -
#6843 jólvan, minket meg a te szánalmas copypaste -olásod nem izgat, ilyeneket eszünk reggelire... felfogtuk hogy mit akarsz mondani, de flamelni nem kell... iqbetyár. -
#6842 Indok? -
#6841 Engem csöppet sem érdekel egy ilyen kis senki beszólása, ilyeneket eszem reggelire, csak azért idézgetem, hogy mindneki lássa mekkora szánalom... -
#6840 Ha kell akkor ide is beírom, de azért töröltem ki mert rájöttem ilyen kis szánalmas pöccsel mint te vagy nem érdemes foglalkozni. -
#6839 és ezt kinek írta? tán neked? ok, vérig vagy sértve, értjük...sírhatsz is, csak csendben -
#6838 Idézem, sajnos nem szó szerint, mert gyorsan kitörölte, Mo.Organ hozzászólását:
"akkor neked meg egyszerűen a bödös kurva anyádat..." -
#6837 így van, nem fogják rá sajnálni a pénzt hogy megoldják a ping problémát -
#6836 ok sry, akkor meguntam :D -
#6835 biztos hogy túlterhelt lesz egy ideig a hálózat, de hát lépni kellett vmit a tcom lépésére, mert előfizetőket veszített volna a UPC
az is tuti hogy a kábel jobban bírja a gyűrődést mint az adsl, és upc nem egy csóró cég, elég sokat költenek ápgrédre, NSD is írta, hogy ahol kell ott fejlesztenek...és fognak is, mert hosszútávon gondolkoznak, és nem éri meg nekik ellinkeskedni a sávszélemelést
most még nagyon bizakodó vagyok, sztem állat lesz, nem lesz gond, max március-áprilisban, az átállás idejéig, de utána stabilizálódni fog a helyzet, és ugyanolyan lesz a net mint most, "csak" gyorsabban fogunk tölteni
a pingek miatt én nem félek személyszerint, mert nem érdekel, meg mert sztem nem fog olyan nagy mértékben nőni... Legyen igazam :)