UPC Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
De ha nagyon akarod délután/este szerzek egy screenshotot (mert veszem a fáradtságot) és belinkelem ide a modemet és a speedtestet is (rokonnál délután kötik).
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Utoljára mondom el(gy.k.): a szerelõ ürge azt mondta, hogy a minap kötött be több helyen(szám szerint nem említete) új modemeket, ahol õ is meglepve tapasztalta, hogy a classic elõfizetéssel 3-3.5mbit sebességgel töltött le. Direkt rákérdeztem, még a speedtest oldalát is megnézte, mert õ sem hitt nagyon a szemének.
További ész osztását kérem mellõzni, htx, nem a kisujjamból szoptam ki és nem is vagyok hajlandó flémelni ezért.
a modem kap egy cfg-ot NETbekötésnél, ez az a bizonyos csomag (vagyis sávszél, amire elõfizetett az egyén) persze ha az egyén bõvíti vagy kisebb csomagra vált, akkor azt a modem cfgot küldik ki neki a hálón keresztül, és onnantól kezdve az él, ennyi
hwsw chello topicot sose olvas senki ? 😞
nincs olyan, hogy vkinek már ennyivel meg annyival megy...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
jóéjt<#wave>#wave>
#sékhed
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
De örülnék, ha duplázás lenne, mert akkor classic menne 5 megával én meg 10-zel 😄
light-nál azt hiszem 5 giga
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
ha lesz emelés megint sux lesz (remélhetõleg) mert mióta legutoljára volt azóta nem megy a korlát nekem sem
tényleg menniy is lenne msot a korlátozás? 30 G?
miért van ez?
viszont mintha nem nagyon mûködne a korlátozás 😊
nemrég újra raktam az windows-t, megújúlt az ip-m, stb.stb., 3 GB-ig mért a chello, utána megállt és nem korlátoztak le, pedig legalább 70 GB-t töltöttem 😊
sry, hogy nem olvasok vissza 😄
nekem magyarul
7490 Ft
2,5 Mbit down
0,5 Mbit up
(1 év hûségnyilatkozatot kell vállalni)
Akik most kapnak új modemet(valami embertelen neve van) azoknál már most is 3-3.5-el zakatol a classic.
nincs adsl
nem kell telefon
A chellónál a kábelnethez meg a ADSL-hez nem kell telefon?
Én is voltam még régen chellós csak már nemtudom hogy is van ez.
15-20% packetlossom van minden irányban. A játékban lagzok, a TS-en akadozva hallok midnenkit.
de oda kell figyelni mert hajlamosak kokánykodni..mert küldi a csekket...meg a felszolitást is hogy fizesem be..meg irgum burgum..!
igy volt most is..és figyelmeztettem öket hogy na mivan az 1 honap ajándék meg szeretünk tégeddel...??
Ja...!!
akkor is fizessem be majd jóvá irják az évvégén..!
Tudod mit sz@rom le az évvégét és moat nem fiezetek..!
és igy is lett..!
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
A minap gondoltam egyet és felhívtam üfsz-t, hogy lecseréljem a classic szolgáltatásom lightra, mivel mostanában nem használom annyit, hogy megérje megtartani. A reklámokból ugye az ember azt hallja, hogy havi 5990-ért már meg is tehetem mindezt. Természetesen a vonal túlsó végén már kiderült, hogy mindez csak 2 év hûségnyilatkozattal együtt érthetõ, 1 évvel havi 6990, anélkül pedig 7990. Hát mondom csak azért nem fogok 4000-rel kevesebbet fizetni, hogy lightom legyen.
Erre kiderült a következõ:
Ha vállalok még egy évet akkor a drága upc eleneged egy teljes hónapot és csökkenti a havidíjat is 10990-re. Döbbbenet, ezt eddig sehol sem hallottam(természetesen vállaltam).
Ha valaki hasonló cipõben jár nyugodtan reklamáljon egy ingyen hónapért 😊
4 éve chellozom, és simán megéri.
chellosok közül volt már vkinek 86.101.x.xxx kezdetû IPje ? <#fejvakaras>#fejvakaras>
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
én nemtom
jah nem tudjátok nincs valami olyan akció, hogy mûsoradók és light internetbe egybe?
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
kis sávszél kisebb pénzért (mint classic vagy plus)
szal tökéletes, 6ezret simán megér
a light-ról mi a vélemény?