22959
-
#7074 Azt elfogadom , hogy sávszélet csak áprilistól emelnek a light-osoknak de legalább a korlátot eltörölhetnék nekünk is márciustól.Erről írhattak volna valamit hogy lesz. -
#7073 Ezt ugye komolyan mondod, mert viccnek túúúúúúúúl durva lenne :P
-
#7072 jaja... -
#7071 upc most szűri a torrentező chellosokat és nekik nem emel, sőt még korlátot is lejjebb viszi [viccel] -
#7070 Dettó, egész hétvégén ez volt ... érdekes, de csak a le irány ment gyengén -
#7069 Egyébként tényleg :)) Webről ha töltök le az jön full sávval, de torrent... van 80 seeder és 3 peer és töltök 25K-val??? Valami nem stimmel :D -
#7068 Én úgy tudom hogy igen. -
#7067 Hi!
Vki meg tudja mondani,hogy ebben a hónapban még él a korlát? -
#7066 Én csak azt tudom tanácsolni a pestieknek, hogy fejezzék be a Kossuth téri faxolást mert már vidékröl nézve nevetséges. Ha ez megvan akkor gyorsabb lesz a net. -
Lyan Kyj #7065 nekem is az elmúlt napokban tizedére csökken a sebesség, aztán elmúlik. De megbocsátok nekik, bő 24 nap múlva úgyis kárpótólva leszek:DD -
#7064 Belassították a torrentet? o.O -
[center]
-
do2 #7062 ja nem az vok :) szóval elég lesz 24 napot aludni:) csak nehogy úgyjárjak mint cartmen:d ő volt ilyen hogy nem birt 2 hétig várni az új nintendő wii-re:D lefagyasztotta magát aztán 300 évvel később ébredsztették fel:D:D -
#7061 remélem tisztába vagy vele hogy ha standardod vagy lightos van akkor még számoljál rá egy kicsit -
do2 #7060 asszem 24 napig hibernáltatom magam, mert messze van még nagypon: igy csak 1-t alszok és má megvan a gyors net:) -
#7059 ahány szor be jövök ebbe a topicba már jó kedvem lessz:D -
#7058 fejezzétek már be, unalmas. -
#7057 fogd vissza magad.. még 3 felkiáltójel és rövidebb pihi lesz. -
#7056 ne nyalizzá neki -
#7055 Itt a város másik oldalán sem sokkal jobb lol :D -
#7054 -
#7053 persze csak az üzletember beszél belőled aki nem veszi szívesen hogy a legolcsóbb csomagot használom
amúgy mi újság a mobil netekkel mert nekem kéne a szőlőbe valami net amivel lehet rendesen böngészni állítólag arra jó már az edge vagy kell a 3g -
#7052 Mo.Organ, nem tudod 8. kerületben mi lehet? Néha belassul a net nemgyengén, van amikor a letöltés sebessége ok, de pl ftpre alig akar felmászni, weboldalakat alig nyit meg. Valaki itt arra tippelt hogy valahol vmilyen router szálhatott el. De azt elvileg már ki kellett volna javítaniuk nem? Tudsz vmit? -
#7051 Ezidő szerint közülünk senki nem próbálta rád erőszakolni a véleményét, csak fordítva ^^ -
#7050 nem szerettem volna személyeskedni. Amúgy sem ez volt a célom. De tudod mi az én kedvenc mondásom. Akinek nem az inge . . . . -
#7049 nem szép hogy nem címezted eme háeszedet -
#7048 Az agyatlanokkal kár vitatkozni, többen vannak és erősebbek. Én félek tőlük. -
#7047 ti meg ne mondjátok már nekem hogy milyen csomagra fizessek elő mert jobban tudjátok hogy nekem mi éri meg -
#7046 Háát nemtom, szerintem meg csöppet nagy az orcád...
Ne mondd már meg nekem, hogy szerinted mit felesleges és mit nem letöltenem. Htxvm! -
#7045 a büntit nem tudom miért kaptam mert a kecseg borg még arra is lusta volt hogy a topik címét tudassa velem , hülye kérdésekre meg nem lehet normálisan válaszolni -
A tumi #7044 Most már értem miért van felkiáltójeled.
Weheheheheheh.
Bammeg.
Múltkor is te kezdted a hülyeséget,de úgy látom nem váltasz modort.
Most majd biztos lesz egy-két hozzád hasonló aki beszól.
-
#7043 A saját dógaimat szeretném megnézni. Mikor kapok számlát (mettől-meddig), milyen fizetési móddal regisztráltek, elvagyok-e maradva? stb.stb. -
#7042 1. kereső a lap alján B+
2. nem te vagy az első melónetes aki a nagy bejelentés ótaitt járt ők átolvasták az új ászf-t tégy te is hasonlóan
3. elcsökevényesedett szövegértelmezés -
A tumi #7041 ???
Nem értem mit mondasz.
-
#7040 nnna elmész most már ugye nem azt akarod mondani hogy te vagy a lépcsőházban a közösképviselő -
#7039 #7017? -
#7038 én nem olvastam de vannak hozzád hasonló kedvezményesek akik jelezték eme sajnálatos tényt -
A tumi #7037 Az ászf hanyadik oldalán van ez leírva?(dolgozó net mediumra ugrik és nem extremre).
Mert effektíve nekem most Classicom van és eggyértelmű(legalábbis nekem),hogy akkor extrémre ugrik.
Vagy nem? -
#7036 Én a tejet is úgy veszem mint a tőzsdén az olajat.
Áprilisi szállításra 6$/gallon -
#7035 nnnna ezért tart itt a magyar lakosság mert mindent megengedhet magának aztán ot találja magát hogy már a parízert is rövid futamidőre lízingelte