22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • A tumi
    Mondom nekem "dolgozó" netem van,de ÉN fizetem a 7200FT-t és nem a munkáltatóm.
    A munkáltatómnak annyi köze volt a dologhoz,hogy a főnököm aláírta a munkáltatói igazolásomat.
  • Mo.Organ
    Igen hülyeséget beszélsz, de senki nem nevet ki.
  • schrank
    te miről beszélsz hogy saját magadnak kötöttél dolgozónetet és azt kapod a közalkalmazotti áráért nem a muterod intézte saját kontóra
  • DjDano
    a "dolgozónetet" teljes mértékben a munkáltató állja(tudtommal), a "közalkalmazotti kedvezmény" egy teljesen más tészta, ott tényleg az állam fizeti a különbözetet, de én azt is el tudom képzelni, hogy áprilistól ezt szépen zsebrevágja az UPC

persze most kárörvendően nevet az aki eddig se esett be a kedvezményes körbe.... na mindegy ez van
  • PyRex
    Lehet, hogy hülyeséget beszélek, de pont azért kedvezményes, mert az állambácsi fizeti a teljes ár ésa kedvezmény különbségét...
  • PyRex
    vártam, hogy mikor kerül be a chello topicba is gyurcsány suxxolása...
  • Mighty
    Erről a kevesebbet kapok vagy milyen vitáról egy vicc jut az eszembe:

Megkérdezik a skótot, hogy miért olyan szomorú.
    - Azért, mert csökkentették a villamosjegy árát.
    - Dehát te nem is jársz villamossal
    - Az lehet, de eddig megtudtam spórolni 10 pennyt, most meg már csak 8-at.

Ti eddig megspóroltatok 3000 ruppót, most meg már csak 700-at. pfff
  • A tumi
    Milyen állambácsi fizet bárki után is?
    Azt sem tudják,hogy a világon vagyunk.
    Az UPC adja kedvezményesebben,a "dolgozó" netet.
    Az államnak ehhez semmi köze.
  • A tumi
    Hello
    Nekem is "dolgozó" netem van,de ÉN fizetem és nem a munkáltatóm.A munkáltatóm egy forintot nem fizet az én internetembe.
    Azt sem tudják,hogy nekem internetem van otthon.
    De még így is meg fogja érni,mert a Standard
    2008. március 31-ig tartó hűséggel akciós: 7900 Ft/hó(upc oldaláról bemásolva),de nekem a mostani classik dolgozó nettel 7200FT-be kerűl.
    Na most,ezt meg fogják emeli ami még így is megéri majd,mert a standard-ból lesz a medium és én ugyanazt fogom kapni csak kb 700FT-al olcsóbban.De még így is sokkal nagyobb le/fel töltési sebességgel mint a mostani classic.
    Én azt mondom ne legyünk telhetetlenek,és örüljünk,hogy a UPC ekkora mértékben emelt.
  • schrank
    fogd már fel hogy nem a szolgáltató szopat B+ neki az az érdeke hogy a drágábbat adja de ha közalkalmazotti a neted akkor a gyurcsány ferkót baszogasd mert nem ad már annyi támogatást mint eddig ha meg dolgozónet akkor meg a cég nem tehet arról hogy a upc-nek nem kell a "utalványos szarod"
  • Robikas
    Azért mégiscsak az állambácsi fizetett, ha classicot kaptad 7200ért.
  • DjDano
    szerintem abszulut inkorrekt lépés az UPC-től! Eddig ugyebár majd 3000 ft-al kevesebbet fizettem a Classicért... most ez lecsökken 700 FT-ra.

Ez már nevetségesen kevés, arra megy ki a játék, hogy előfizessek a drágább csomagra.
    Nem beszélve arról, hogy jó ideig 12 rongyot perkáltam le nekik, erre most visszaminősítenek.
  • schrank
    akkor valszeg kevesebbet "fogol" fizetni mert kisebb csomag olcsóbb kb a minimum áráért kapod majd a mediumot
  • Imreherceg
    a #7092-hez meg annyit még hozzáböfögnék,hogy eddig sem az állam fizette mert igy is le volt perkálva a 7200 HUF/hónap.
    Amugy meg nem értem miből jött le itt akárkinek is akármilyen irigykedés a részemről.
  • PyRex
    előző hozzászólásomat ne vedd magadra. nem neked szántam, csak általánosítok, sorry.
  • Imreherceg
    Hé!Azért nem kell leb***ni a fejemet.Nem elégedetlenkedtem,csak tájékozódni szerettem volna,de azért köszönöm az épitő jellegű válaszokat!
  • PyRex
    jaigen, majd' elfelejtettem, magyar mentallitás:

kérek sokat occsóé vagyisnemhaneminkább ingyé'
    letöltök mindent, ellopok mindent, faszé' fizetek ha meglehet okosba ingyéis...
  • Met
    jajj már, az nem illik bele ebbe a mentalításba
  • PyRex
    omg, de mások csöppet többet fizetnek érte, or not? fizessenek ők is és lesz nekik is. ennyi. :)
  • Met
    ilyen a magyar, irígy
    ha másoknak extreme lesz a classicból akkor neki miért nem?
  • schrank
    ráadásul már az ászf megjelenésekor konkrétizáltuk hogy "csak" medium csomagjuk lesz és hogy ezért a upc-t anyázza az meg aztán komplett idiotizmusra vall
  • PyRex
    ezt én sem értem :) olcsóbban jut hozzá, növelik is, de az sem jó :)
  • schrank
    így is simán duplája lesz az up/down-od ráadásul kedvezményes áron kapod és még sírsz is ez itt tényleg magyarország , arról nem is beszélve hogy nem a szolgáltató tehet arról hogy az állam nem fizeti neked a drágább csomagot
  • Imreherceg
    Emberek,ne hagyjatok már kétségek között :).Nekem chello classicom van,közalkalmazotti kedvezménnyel és eleinte meg voltam győzödve róla hogy biztosan extreme csomagba fognak márciustól átrakni,de tegnap óta ahogy olvassgatam a h.sz-kat nagyon elbizonytalanodtam hogy ebből bizony csak medium lesz.Tudja valaki frankón hogy akkor ez most hova fog tartozni?
  • precision
  • precision
  • Mo.Organ
    de kár. én már kezdtem örülni.
  • Laky
    Ha nem írtad volna oda, hogy viccelsz, akkor esküszöm kinyomom a torrentet :D
  • schrank
    az a biztos ami az óriás plakátokon szerepel meg amit a szőke meg a badár bohóckodik a tévében
  • Zsoltika 007
    Bocs de amíg nem teszik ki azt addig magyarázhat bárki...
  • schrank
    köszike a hiteles infót
  • Blufox
    Felejtsd el.korrigálva lesznek az elírások mert akad bőven hiba benne.
  • precision
    helo. upc.hu / Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)
  • Blufox
    Üdv! HITELES helyről tudom UPC!,hogy a korlát tőrlés IGAZ.Nincs semmiféle 250GB ,meg egyébb kitaláció.
    Nincs külömbség dolgozói net és classik közt,tehát extrem kategória.
  • schrank
    upc fejesztés = nesze semmi fogd meg jól
  • mrzed001
    Több klienssel egyszerre sem sikerült 70k fölé mennem (sebesség tesztelő aszondta, hogy még 2400kbps szabad sávom van mellette le )
    Azt ugyebár nem nehéz megoldani, hogy pl >10000-es portokat lekorlátozzák (ha csak ennyit tettek nem gond)
  • NeoMaN
    Nálam ugyanezvan sajnos több klienst is próbáltam, már sírógörcs kerülget. Valami nem stimmel, valamilyen portokat tuti letiltottak...
  • Zsoltika 007
    Ha eddig kibírtad nehogy belerokkanj!
  • rekettyes
    basszus akkor még két hónap forgalom spórolás nna mindegy:(
  • precision
    nem törlik azt sem, gondolom így mégjobban tudják tesztelni hogy a "nagy" előfizetők mit fogyasztanak