UPC Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
<#szomoru1>#szomoru1><#kuss>#kuss><#banplz>#banplz>
ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE
volt már valakinél az a jelenség h nincs semmi net és kezdõoldalgûként olyan jön be h Modem regisztrációja meg egy tel szám..mi a fasz lehet mert már egy napja nincs semm 😞
Ugrál 2 k és 70 k között, este éjfél után hajlandó csak begyorsulni...
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
http://thenamelessphoto.com/
Jövõhéten másik konfigom lesz, vajon kell valamit tennem a váltás miatt(az új masina ethernet mac adressét kell majd beregisztrálnom)?
Persze a régi lemondásához kellenek a papírok mindenképpen. Legalább egy ügyfélszám.
Én csak annyit hallottam, hogy felfelé büntetlenül lehet váltani hûségnyilatkozattal is.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Bekötettük a netet ( upc csello klasszik ) kb régen :S
nah az a helyzet h nyáron szar volt a gépem meg stb és át lett írva klasszikról Lighötö-ra, ekkor már lejárt a hûségnyilatkozat vagy mi. Nah most az a halyzet h nekem ez kúva kevés és szeretném a plust, mert van munkám és tudnám saját zsebbõl fizetni na de ez kit érdekel..? Szóval meg lehet sztetek oldani? vagy ujabb hüségnyilatkozat lett aláírva, met nemtoom holvannak a papírok ( sztem faternál valahol de õ most nincs 😞 ). Vagy ezt nem érinti a dolog?
Nah hyó
De legalabb a COD menni fog ezek szerint.
Nekem most 22 GB-t ír (nem tom mennyit töltötem pontosan, lehet hogy most jól mert most töltötem mint az atom, nem figyeltem mit töltök) 😊
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Lehet , hogy ez nem ide tartozó de van köztetek olyan aki egy adm jogért cserébe fttatna egy hubot non-stop a saját gépérõl vagy ahogy õ meg tudja oldani.Akit érdekel az léccives írjon nekem
felett vagyok ebben a honapban pedig alig használtam a netet. Hogy lehet napi 4-5 giga adatforgalmam kikapcsolt géppel és kikapcsolt modemmel???? Szerintem a fél város adat forgalmát hozzám rendeli!!
En abban a hitben voltam eddig hogy max 5giga letoltes a felfelet azt nem nezik.
Eleg gazos lenne mert mar csak a Battlefield 2 is letolt 140 megat ha naponta 3 orat jatszok...
tudod mit szakadj meg..!<#mf3>#mf3><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
UPC Chello nál a forgalomi korlát tulajdonképpen csak a letöltésre vonatkozik, vagy a letöltés és a feltöltés együtt számít ?
Köszi!
Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)
jön 1-2 hülye..aki elkezdi forszirozni..!😞
és kurvára igazad van😊)
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400