UPC Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Már nekem is mér
bertino
vlszleg nem nyugtat meg, de én is miskolc, és nekem nem számol...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

precision
nálam is...bp 8. ker 😞

Bazinga!

zeki
Hy All Miskolcon újra megy a SZÁMLÁLÓ !!!!!!

<#szomoru1><#kuss><#banplz>

ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE

hi!
volt már valakinél az a jelenség h nincs semmi net és kezdõoldalgûként olyan jön be h Modem regisztrációja meg egy tel szám..mi a fasz lehet mert már egy napja nincs semm 😞

rage
FTP-rõl a letöltés iszonyú lassú mostanában nálunk
Ugrál 2 k és 70 k között, este éjfél után hajlandó csak begyorsulni...

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

köszi

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

bertino
prov.chello.hu

Sejtettem ;-) Esetleg egy címet adna valaki?

bertino
igen, azt kell

kövezzetek meg.de szerintem nemkell. csak bedugod kábelt és go.

http://thenamelessphoto.com/

Áp
Jövõhéten másik konfigom lesz, vajon kell valamit tennem a váltás miatt(az új masina ethernet mac adressét kell majd beregisztrálnom)?

Teljesen mindegy, hogy van e hûségnyilatkozatod, chellonál JOBBRA bármikor válthatsz - új hûségnyilatkozattal.
Persze a régi lemondásához kellenek a papírok mindenképpen. Legalább egy ügyfélszám.
Mighty
Hívd fel õket, biztos megmondják a frankót.

Én csak annyit hallottam, hogy felfelé büntetlenül lehet váltani hûségnyilatkozattal is.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

HI!
Bekötettük a netet ( upc csello klasszik ) kb régen :S
nah az a helyzet h nyáron szar volt a gépem meg stb és át lett írva klasszikról Lighötö-ra, ekkor már lejárt a hûségnyilatkozat vagy mi. Nah most az a halyzet h nekem ez kúva kevés és szeretném a plust, mert van munkám és tudnám saját zsebbõl fizetni na de ez kit érdekel..? Szóval meg lehet sztetek oldani? vagy ujabb hüségnyilatkozat lett aláírva, met nemtoom holvannak a papírok ( sztem faternál valahol de õ most nincs 😞 ). Vagy ezt nem érinti a dolog?

Nah hyó

Balumann
ááááááá, nekem meg már 5 gigám van, pedig nem is tölöttem semmit, nagyon jó

Ma én nem töltöttem semmit, de tegnapról mára felugrott 500 MB-ra a számláló és a napi összesítés azt mutatta, hogy mindezt 2-án töltöttem.
robotnyk
nálam fél 10 körül ment el úgy 5 percre
Balumann
de legalább játékkal meg pezsgõvel ünnepeltük az új évet, úgyhogy ha ti nektek is visszajött akkor BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Balumann
na most szilveszterkor teljesen elment, hajnali 1-re visszajött, de a telefonnal együtt ment el 😞

bakvarnyu
Akkor a ho vegere csak osszejon az a 30 giga=)

bertino
hát istenem, ez a chello

Balumann
msotmár 26 giga az adatmennyiségem, hajnali 1-kor még 22 Giga volt, nem is használtam ma szinte a netet, csak böngésztem meg MSN <#wilting><#wilting><#wilting>

bakvarnyu
Aha Battlefield 2 az marhara zabalja, mondom nekem 3 ora alatt leszivott 140 megat .Ha lekorlatoznak 64k-ra nemigen jon le 3 ora alatt ennyi adat=)
De legalabb a COD menni fog ezek szerint.

Balumann
áá, vannak akik 512 -es nettel laggolnak mint az állat néha, ha megy az MSN vagy valami. Pedig beírták a konzolba a rate-et. Más játékba meg jól megy. Nem tom, én régebben próbáltam CoD -ozni tbb mint 1 évvel ezelõtt modemessel, meg még 1-2 játékkal, de nemsokáig maradtam benn 😊)

Nekem most 22 GB-t ír (nem tom mennyit töltötem pontosan, lehet hogy most jól mert most töltötem mint az atom, nem figyeltem mit töltök) 😊

[HUN]PAStheLoD
volt, aki nem töltött semmit és puff korlát .. szal annyira rossz, hogy össze vissza mûködik a dolog ;]

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Zsolo007
Mert az FPSek nem esznek nagy sávszélt....ennyi 😊 (fõleg nem a COD, vagy a CS, Battlefieldnél szerintem már más a helyzet)

bakvarnyu
Ha tenyleg igy van akkor ez jo hir.

egy dolgot nem értek most korlátoztak le (light-om van) szóval a mostani kapcsolatom kb. mint egy modem csak egy picikét gyorsabb és mégis mikor játszok (cod2 online) egyáltalán nem lagolok 31-40 a pingem ugyan olyan mint mikor teljes a sávszélem, ez miért van?????

bakvarnyu
De mert baj az neked hogy annyit mernek?
Amig nem mukodik rendesen ugyse tiltanak le.

1Battery1
aha

bertino
vlszleg indítani akarna egyet xD

pedestrian
Én meg nem is értem pontosan mi a kérés.

precision
<#smile>

Bazinga!

1Battery1
hello!

Lehet , hogy ez nem ide tartozó de van köztetek olyan aki egy adm jogért cserébe fttatna egy hubot non-stop a saját gépérõl vagy ahogy õ meg tudja oldani.Akit érdekel az léccives írjon nekem

Sziasztok!Én is problémáztam a hibás adat forgalom mérés miatt a UPC nél! Én azon szerencsétlenek közé tartozok, akiknek méri a forgalmat ,csak hibássan!Már 50 giga
felett vagyok ebben a honapban pedig alig használtam a netet. Hogy lehet napi 4-5 giga adatforgalmam kikapcsolt géppel és kikapcsolt modemmel???? Szerintem a fél város adat forgalmát hozzám rendeli!!
bakvarnyu
Ezek szerint a Chello lightnal is az 5 giga az fel-le forgalmat jelent totalban?
En abban a hitben voltam eddig hogy max 5giga letoltes a felfelet azt nem nezik.
Eleg gazos lenne mert mar csak a Battlefield 2 is letolt 140 megat ha naponta 3 orat jatszok...

Gugger
köszi, ez egy építõ vélemény volt.

te nem beszélsz csak a szádat téped..nem örülsz annak amid van...és elégedetlenkedel is..!

tudod mit szakadj meg..!<#mf3><#violent><#violent><#violent>

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

robotnyk
ha az ember visszafogja a megalomániáját, akkor elég, plusz ami nem sürgõs azt le lehet szedni a hónap utolsó 1-2 napjában, mert akkor még ahhoz a hónaphoz számít, de már nem korlátoznak le.
azt, hogy duplaekkora letöltési sebesség, és feleakkora korlát kéne 😉

Mighty
Azt, hogy nem kötelezõ letükrözni az internetet. 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Gugger
huha, akkor ez már nem olyan frankó... én úgy látom, hogy elég nagy korlát ez, hiszen a sebességet szinte ki sem lehet használni, mert úgye nem sok hely van ahonnan 2560 kbit/sec sebességgel lehet letölteni pl.chello classic-nál! Ha számolgatok kicsit akkor a maximális letöltési sebességgel úgy kb 24-26 óra alatt elérhatõ a letöltési korlát, és az csak letöltés... szvsz fele ekkora sebesség, de dupla letöltési korlát sokkal barátségosabb lenne! Mit gondoltok errõl ?

robotnyk
fel le együtt, upcs hálózaton kívülre
Sil3nt
le/feltöltés együtt

Gugger
Hi,

UPC Chello nál a forgalomi korlát tulajdonképpen csak a letöltésre vonatkozik, vagy a letöltés és a feltöltés együtt számít ?

Köszi!

EvilDevil
nagyon jó hogy egyesek jódolgukban még azt is meg akarják szabni mirõl beszéljünk... <#mf3>

Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)

bertino
hwsw forum... sokszor elmondtuk már :_ |

mozesapo
Jelzik, tudnak róla, és arról is hogy mi a hiba. Nemrég le is írtam.

de baromira unaalmas ez a téma..!

jön 1-2 hülye..aki elkezdi forszirozni..!😞

és kurvára igazad van😊)

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400