22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • martinho040150
    hali!
    bocsi az érthetetlenségemért,de valaki leirná hogy a Chello Classic hogyan lesz növelve?
    mennyi lesz a feltöltés és a letöltés?
  • A tumi
    Azért én még utánnanézek a dolgoknak.
  • precision
  • A tumi
    Miért nem lehet elérni a ügyfélszolgálatnál egy ügyintézőt sem?
    Ki akarnám deríteni mi is lesz igazából Márc 1-től.
    De úgy látom nem akarja az igazságot.
  • precision
    magyar mentalitás...
  • Mighty
    Már ne haragudj, de ez butaság. Azért, mert valaki a UPC-nél dolgozik abból nem következik, hogy látja az SG-re irogatók IP címét...
  • BigPunisher
    egyszer látnék egy fórumot a 6 éve menő saját topicunkon kivul, amin nem fikázzák egymást a népek....multkor majdnem két moderátor adott egymásnak büntetőpontot....kész ez az egész!!!!!!
  • Blufox
    Szia!

MO.organ-t kérdezd,hisz ott dolgozik,tuti kimerítő választ ad a kérdésedre mertz itt mindenki hülyeséget beszél szerinte.
  • Blufox
    Egyszerű.hogy igazold az állitásod. Az IP utolsó 3 szájegyét írd ide be.Ott látnod kell. Engedélyezem Ha igaz,igazat adok.
  • Blufox
    Ott dolgozol? És pukid nincs semmiről mert valamire való adatot én még nem láttam tőled,csak a fellengzős kivagyiságodat mely szerintem a kissebbségi komplexusodat akarod takargatni.Szólogass be ,jó hírnevet szerzel a upc-nek.
    Ja...... nem, okoskodom,mert infót adok arról én mit tudtam meg a UPC-nél. Na perstze értelek,ha te odtt dolgozol mindent tudsz,még jobban is mint akik jobban tudják nálad. Szánalmas vagy.
  • Mo.Organ
    Nem nem erre élveszkedem, hanem itt dolgozom a cégnél és röhej azt nézni hogy nindig mennyi okos van aki jobban tudja mint a benfentes. De leszarom, te már aztán csak tudod.
    Csak annyit árulok el hogy itt reggel már jót nevettünk az okos kis hozzásszolásodon.
  • A tumi
    Hy
    ÉN pl nem vagyok közalkalmazott cak egy sima fizikai mekós minimálbérért,még is "dolgozó" netem van.
    Akkor most mi van?
  • Blufox
    Ez rád nem vonatkozik amit bőszen fitogtatsz.| #6817

Hírek,érted hírek,ki mit tudott meg. Megoszthatja azért van ez a topik.
    De mint látom te ezt másnak érzed.Vegyél vissza az arcodból és normálisan fórumozgass,emberhez méltóan.
  • Blufox
    Minden kiderül a végén:)
  • Blufox
    Alapból ennyire bunkó vagy ,vagy erre gyúrsz? Minek kell beszólogatni? Erre élvezkedsz?
  • PyRex
    ÁSZF-ben benne van a 250GB és mivel az ÁSZF-et ki szokták tenni durván 30 nappal az érvénybe lépés előtt, nem hinném, hogy hirtelen eltűnne belőle a 250GB...
  • Mo.Organ
    Te komolyan mért küzdesz a hülyeségeddel?
  • Blufox
    Igazad van! Bocs. A dolgozó net más. Én tévedtem,sorry.

Viszont minden más stimmel.
  • Blufox
    Akkor egyszerűen a közalkalmazotti classik=extrém kategóriába lép át. A dolgozói azt nem tudom mert azt nem is kérdeztem.
  • Blufox
    Munkáltatói? Igaz hivhatjuk úgy is. Egy közalkalmazotti igazolást a cégedtől miszerint közalkalmazotti státuszban vagy ,nem 2 napja,minimum 1 éve.
  • Mo.Organ
    Na hogy tisztában legyen a gyerek.

DOLGOZÓ NET = KÖZALKALMAZOTTI NET

Mind a két csoportnak elég egy igazolást hozni hogy hol dolgozik.
    Közalkalmazott az egyértelmüen kap internetet, mig a dolgozó netnél csak az kap ilyen netet akivel a UPC szerződést kötött.

Ami még fontos márciustol ezek az internetek. MEDIUM csoportba fognak tartozni.
  • Blufox
    Szia! Mi nem igaz?
  • Mo.Organ
    Na ez igy nem igaz de mindegy.
  • Blufox
    Nagy fogalom zavarokkal küszködnek itt egyesek. A dolgozói net az = Dolgozó net. Nem minden dolgozó kaphatja meg ez egyértelmű a szerződésben a lényeget nem figyeltétek. Közalkamazottnak kell lennie.
    Csak azok kaphatnak kedvezményes netet és abból is csak a classicot. Még mielőtt egymás torkának esnétek,tegnap megmondtam már a classic =extrém kategóriába kerül . Nincs senmmiféle kifogás. Ezt én már tegnap lezongoráztam illetékes helyen -UPC. Nem éri hátrány a dolgozó netet mert az csak kedvezményt kap de ugyan az a jogosultsága mint a sima classicnak. Nincs korlát sem. Sem 250GB sem 300GB ,semmilyen. Aki nem hiszi az várja ki a végét 22nap,16óra,02p,50mp.
  • Mo.Organ
    Leakartam írni hogy is van ez, de látod leugattak. Az mondták ne játszam az istent. (#7123)
  • Robikas
    Köszi!
    Így már minden világos :)
  • A tumi
    Jaja,ha hiszed ha nem ma egész nap hívtam őket,hogy megtudja mi is a valós a rentgeteg infóból.De egész nap azt mondta egy kedves női hang a telóba,hogy ha teheti hívja később az ügyfélszogálatot mert beláthatalan a várakozási idő.
  • Mighty
    Nem is ertem itt egyesek viselkedeset. Infot kernek valamirol, amire jo esetben kapnak valamilyen valaszt, amit kb az esetek 50%-aban elfogadnak vagy nem. Megjegyzem feligazsagokra meg mendemondakra alapszik tobbnyire a valasz. (emlekezzetek pl. a plusos 3*6 mbites csokara)
    Ott van a 1221, hivjatok egeszseggel. Lehet tobb infot tudnak nyujtani, mint mi.
  • Mighty
    Mert o nem Istent jatszik. Az tul konnyu volna. O maga a megtestesult ordog, Belzebub :)
  • PyRex
    Most ahelyett, hogy leírnád értelmesen, hogy mi hogy van, inkább hagyod, hogy megint mennjen a flame?? :D
  • A tumi
    Bementem a UPC-hez és kérdeztem a hölgyet az internet szolgáltatások ügyében.
    Szépen elmondta mit tudnak ajánlani,és hozzátette,hogy lehet dolgozó netet is kérni,ha nagyobb "cégnél"(MÁV,Honvédség,Volán,stb) melózom.
    Mondom az nagyon jó mert én is egy ilyen nagyobb "cégnél" dolgozom.Adott egy papírt amire fel voltak sorolva azok a "cégek" akiknek a dolgozói kaphatnak "dolgozó" netet.Tehát ha odemegy valaki egy festékboltból az nem igen fogja megkapni.
    Kérdeztem mi a feltétele neki.Azt mondta a munkahelyről vinnem kell egy munkáltatói igazolást és ennyi.
    Én bevittem és megadták a "dolgozó" netet.
    Ennyi a történet.
  • nyamiag #7123
    te meg ne játszd itt az Istent, pls
  • Robikas
    Na ez most már engem is érdekel.
    Mert én is úgy tudtam, ahogy Schrank írta.
    Mert az hogy egy munkáltatói igazolással besétálok, és kapok olcsóbb netet, az egy kicsit fura.
    Akkor miért nem így van mindenkinek? hiszen az orsázg nagy része dolgozik.
  • Mighty
    Szerintem helikopter. De az is lehet, hogy villamos-sín.
  • raszab
    Üdv!

Én is 7200 ft-t fizetek a classicért, s ezért engem is érdekel ez a classicból mediumos vita. Nem azért mondom, semmi okom/okunk nincs a panaszra, mert így is jócskán jól járunk ha "csak" a mediummal is. De azért nem mondom, hogy nem örülne a pittyem, ha extremere váltana nekünk is. Most akkor elvileg csak a Dolgozó Netnől lesz medium nem? Én elvileg azért kapom a kedvezményt mert az egyik felmenőm egészségügyi dolgozó. Most akkor mi a különbség ez akkor közalkalmazottnak számít, vagy Dolgozó Netnek??? Nem kell leharapni a fejem, csak tájékozódni akarok, én a mediummal is megleszek elégedve.
  • Mo.Organ
    Kezdjetek bele egy vitába. És én eldöntöm ki a győztes. Eredmény hirdetés holnap délelött.
  • A tumi
    MONDOM MUNKÁLKTATÓI IGAZOLÁST KELLETT KITÖLTENI.
    DE úgy látom nem tudod mi az.
  • schrank
    és mit kellett aláírnia a főnöködnek azt hogy cafetéria rendszerben kiegésziti a munkahelyed a számlát
  • A tumi
    Annyi volt a dolog lényege,hogy ki kellett tölteni egy munkáltatói igazolást és azzal kellett bemenni a UPC-hez,ahol is megkaptam a "dolgozó" netet és 7200FT-t fizetek havonta.ÉN és nem a munkáltatóm.
  • A tumi
    ??
    Most,hogy jön ide az anyám???