UPC Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mrzed001
Úgybizony 😊)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

FtranX
vagy a hónap végi letöltést is meg lehet játszani. 😊
5 megával 2-3 nap alatt hegyeket (>100 G😎 lehet letölteni.

mrzed001
Chello-s Hub és torrent-re gondolt ugyebár 😊

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

precision
"Meg a korlátra is vannak trükkök, mint tudjuk..."

Én nem tudom, mesélj csak 😊

Bazinga!

PyRex
15600 forint / hó és céges, tehát elszámolható. Mi is nem éri meg ezen??? 😊
ADSL-t a többszöröséért kapsz, ráadásul már az is korlátos ugye 😊 Igaz, hogy nem 60GB, de akkor is. Meg a korlátra is vannak trükkök, mint tudjuk...

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

és minek neked 5 megabit? megéri azt a plusz pénzt?

PyRex
Bp?

Nálam 1-2 fura dolog volt, de ip maradt.

vaa
Ma délután körül elszállt náluk vmi, meg IP váltás volt.
Érdekes hogy bix felé tudtam pingelni, de sg re nem. Ki érti ezt.

anglia királynője a koronás röfi

PyRex
Nem tudom, nekem nagy mákom van (lekopogva), de szinte soha semmi probléma nincs vele. Mondjuk pont ma nap közben volt pár oldal, ami lassan jött be, de mint kiderült, nem az én netem hibája volt. Pingek elég jók, letöltés szinte mindig 560K felett van, szóval nem panaszkodom. Csak kár, hogy a forgalomszámláló újra megy 😞

bertino
viszont lehet, hogy 1-2 embernek nagyobb szerencséje van ADSLel, mint mondjuk chelloval

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

PyRex
Ma majdnem szívbajt kaptam:

kijött a havi számla (chello plus) és 30-hoz közeli összeg állt rajta 1 hónapra - lol 😊 Aztán kiderült, hogy lejárt a hûségem, úgyhogy újra aláírtam picit, most így csak 15600 / hó az 5 megabit, egész jó...

Ráadásul 2 hónap ingyé van (2 évre írtam alá és a csoportos beszedés miatt is van még egyéb kedvezmény. ADSL-t néztem: Datanetnél a 4 megás 40 felet volt bõven.... Tcomnál meg BDSL 4 megás valami 70 / hó - Hát lol 😊))

Persze azt mondanom sem kell, hogy a chello elõfizum cég nevén van és semmivel nem kerül többe. ADSL kinek kell ezek után??

FtranX
Elvileg ki tudnának velünk szúrni, ha a modemünknek küldött csomagok TTL-jét levennék 1-re. Hajíthatnánk ki a routereinket. Szerencsére nem érdekli õket az otthoni megosztás. 😊

bazza
Hát nemtom, ha ott lennék resetelném a routert, de hát itt vagyok. majd megoldják vhogy, azért kössz!

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

bertino
maximum akkor tudják elvenni a NETet tõlük, ha Plusuk van (3 IP fölött tud kontrollt tartani az UPC) ha viszont Light vagy Classic, akkor csak 1 IP van, és ha bemegy egy routerbe és csak egy gépben van NET, ott a másik két géppel vagy a routerrel lehet a gond

bazza
Mert nõvéreméknek szép lassan elszállt a netük. 3 gép van és már csak az egyikben van net. Mivel nem ott vagyok, ezért nem tudom mi lehet a baj, õ mondta hogy kérdezõsködjek...
Fizikailag rendben a hálózat, a gépek félig-meddig látják egymást, a legnagyobb bajuk hogy nincs net. érdekes probléma, xp reinstall nemsegített, ezért gondolom hogy router cseszõdött el.

bertino
soha

nekem még segítséget is adtak az üfszesek, meg a fejesek, mikor helpet kértem tõlük routerkérdésben

bazza
Emberek! Az lehetséges, hogy a chellonál kiszúrták a routert és lekorlátozták egy userre a netet? :|

Nálam is elfogyott két terrayon kb. 3 év alatt azóta motorola muzsikál itt is(bár már közel van a másfél év megint).

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Akárcsak az én webstar-om.
Balumann
Igen nekem is motorola volt régebben, csak mikor bekötöttük a telefon-t akkor kihozták ezt a szar, ronda webstart <#merges3>
De egyébként tényleg semmi gond nincs vele, csak annyi hog bekötés óta eljátszotta ezt az internet kapcsolata jelenleg nem elérhetõ-t, de azt is 1 perc volt egoldani, csak megkellett erõsítnei. Teljesen jó a célra.

zeki
Hát nem tudom én nagyon meg vagyok vele elégedve FAINul müködik !!!!

ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE

FtranX
azok a régi szép idõk... 😊 2005-ben csak 3x nyertem. <#smile>

Nekem is Motorola van, semmi baj nem volt vele eddig. A többi modem is olyan, hogy lehet hálózati kártyára, és usb-re is csatlakoztatni, vagy csak a Motorolát lehet usbre is?
robotnyk
nekem azzal semmi bajom, ellenben a terrayon fos volt
Pont hogy a motoroláhokra panaszkodnak többen.
bertino
nincs vele egyáltalán semmi probléma...

PyRex
Gondolom telefonja is van.

zeki
ja azzal sok a probléma !!! szolj az UPC-nek,hogy hozzanak cserére egy MOTOROLA SB-s modemet !!! <#merges2>

ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE

Balumann
webstar

zeki
Hy milyen típusu a modemed?

Balumann
ez a kapcsolata nem elérhetõ-t már nekem is eljátszotta nem 1x
Rámentem hogy tovább, leelenõriztem a kapcsolatot (ok), aztán kérte állítsam le a modemet fél percig meg a gépet és utána jó lett. (kb. 4x csináltatta meg velem már fél év alatt)

"Ki van fent legtovább?" <#ravasz1>

http://thenamelessphoto.com/

Pyotr
megoldódott a probléma! a chace-t kellet kiüritenem😊
#3138 <#mf2>

&#9608;&#9608;

FtranX
5 után nagyon ritkán netezek, de akkor pont szükségem lett volna rá. 😊

bertino
válts startlap.com-ra <#idiota>

Pyotr
csak a www.google.co.hu oldalnál dobja ezt az üzenetet ráadásul csak az én felhasználoi fiokomnál!
a többi oldal megy rendesen sebességgel sincs gond!
ez az oldal van nekem kezdõlapnak beállitva és erre dobja!
<#nemtudom>

&#9608;&#9608;

"ráadásul reggel 5-kor, amikor nagyon kellett volna a net."

Ideznek Hofi Gezatol egy gondolatot ami illik ide:

"Miert? Most sincs aram. Es mikor nincs? Este nincs! Hogy lassak hogy nincs!" 😊
Általában ha ez az üzenet jön akkor valahol a hállozaton gond van..az esetek
90% ban..!

Ha ez valóban igy van akkor az ügyfélszolgálat amit hivol már a bevezetõ szövegben elnézést és ne haryt kér mert pitaszkálják a rendszeret!

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

FtranX
Biztos valamit hegesztettek a UPC-nél. Múlt héten nekem is volt ilyen. ráadásul reggel 5-kor, amikor nagyon kellett volna a net.

Pyotr
segitséget kérek!
tegnap mikor elinditottam a böngészõt a google(ez a kezdõlapom) helyett egy chellos üzenetet kapok:
Tisztelt elõfizetönk az internet kapcsolata jelenleg nem elérhetõ!
kérem probálja a linkre kattintva vagy hivja a megadott ügyfélszolgálat számát!
na most ezzel akkor találkoztam amikor kihozták a modemet és még nem voltam regisztrálva de már 4 honapja ennek!
a csekket befizettem idõbe ugyhogy ezzel se lehet gond!
ja és a legdurvább h van netem és a többi oldalt behozza rendesen csak a kezdõ lap megnyitásakor dobja ezt az üzenetet!
na mostakkor mi lehet a bibi?

&#9608;&#9608;

Nekem idáig is rendesen ment a számláló...(és az én adataimat számolta)

Viszont hogy ne legyen minden jó a Chello DC HUB: chellohub.dyndns.org:1337
is néztem az meg lentebb ezt irta ki!

Lock EXTENDEDPROTOCOL_verlihub Pk=version0.9.8c| This Hub is running version 0.9.8c (Tue Mar 8 11:00:00 CET 2005) of VerliHub (RunTime:1weeks 4days ).| Operation timeout (Key)|$ForceMove |

gondolom ez sem okés..!!

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

Csesz...elkeseritesz..😞
Este nézegettem és azon gondolkodtam hogy érdemes e belefogni és felrakosgatni ezt+azt..mivel semmit nem tudok leszedni mind addig amíg fel nem rakok 700 M.

Pár hónapja voltam ott..de akkor is nyögve nyelõs volt..akkor ezóta sem változott semmi...(!

Köszöntem mindenkinek az infot..))

mrzed001
Van.
Tapasztalat: piszok kevés a user
Tapasztalat 2: kevés a leecher, így ha valamit leszedsz nem tudod visszaseedelni (tehát újat kell feltenni, hogy ne a pincébe csússzon az arányod)
Tapasztalat 3: gyengusz a felület, még egy nyavajás "új" felirat sincs (így tökölhetsz, hogy most mikor is voltál utoljára ...)

Pedig nagyon jó lenne

precision
tényleg nem nagy szám, de legalább nem számol bele az adatforgalomba

Bazinga!

precision
hm, most néztem és lehet regelni...korábban nem lehetett 😊

Bazinga!

báttyó02
én,nemnagy szám

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

valakinek van valamiféle tapsztalata a Chellos Torrentröl...??
van ott fent valaki..az itt fórumozok közül..?

Na úgy látom a moderátotok jól kimoderáltak..!

PyRex
Nekem mér, de éredekesen... 😊
Ott kezdõdik, hogy januárban csak 4-én este lett bekapcsolva a gép és az elsõ 3 napra is mért pár MB-nyi forgalmat (a modem sem volt bedugva, szal' fura...)
Aztán elkezdtem letölteni.
Leszedtem kb. 30GB-ot, abból mért kb. 7-et, de közben a január 1-3-ig mért forgalom eltûnt, sõt, szerinte 4-6-ig sem töltöttem semmit, csak utána...

Szóval elég vicces. Remélem ha töltök tovább, akkor ez a 7GB is eltûnik - looool 😊))