22959
-
Dodo55 #7275 Jaja, én is épp azt mondtam egy másik helyen, hogy olyan, mint a modemes net :)
Amúgy volt egy olyan fél vagy egy éve, hogy valami level3 sztrájkolt, és a fél magyar net elérhetetlen volt.
Ez is lehet hasonló, mert van ami gyorsabb(pl az Sg, szerencsére), és van ami meg be se jön(főleg külföldi oldalak). -
#7274 Na nekem kb fél perce megugrott a sebesség de nem teljesre hanem olyan felére. -
keeper007 #7273 h, megtuttatok vmit? nekem baromira belassult a netem most semmit nemtudok csinalni, azt halottam és most latom is h emelés lesz, de h ez lenne e az? hát nemtom, remelem holnapra már megcsinaljak a netet, csasztok. -
#7272 FTP-ről letöltés nálam áll, amúgy minden lassú mint a csiga. -
#7271 Hát annyi jó következménye biztos lesz, hogy ha elmúlik a lassulás, az mekkora megkönnyebbülés lesz. Egyébként remekül felidézi a modemes időket, szal akár nosztalgiázásra is jó ;) -
Dodo55 #7270 Ha a DNS szervereket támadnák csak, akkor nem lenne a letöltési sebesség ilyen kibaszott lassú, csak a hozzáférési idők nőnének meg.
Ilyet csak az okozhat, ha pl a BIX-et támadják.
Remélem ez a lassulás valami jó dolog ideiglenes mellékhatása. -
#7269 Web halott, p2p szakít.
:)
-
#7268 Az nem lehet, hogy megint ilyesmit csinálnak, csak kicsit sikeresebben? -
#7267 és nálam is :>>>>>> -
Dodo55 #7266 Hát tényleg valami gáz van, nekem is lassan jön be minden.
Lehet lesz most valami, és nem kell március 1.-ig várni? :D -
CUCLI #7265 de nemkicsit lassú bazdmeg xD
magyar oldalak kurva lassan jönnek be. külföldieket megse próbáltam, torrentről nemis beszélve :D -
#7264 Vmi gáz van. 15 perce játékban 100+ a pingem a külföldi oldalakat be se hozza, a magyarokat is csigalassan. Tesztelik az emelést vagy mi? -
#7263 legjobb -
Lyan Kyj #7262 lool, nem tom mit csinálnak a srácok, a pillanatnyi sebességem 22kb/s..Plussal -
#7261 páran már megjósoltuk, hogy hiába emelik a korlátot nem lesz elég -
Tmac #7260 Az egészben az a vicc hogy 2-3 hónappal ezelött mindenki örült volna ha a korlát kb 100gb lett volna most meg egyesek azért sírnak mert az utolsó 3 hónap átlaga nem lehet 250Gb-nál több... -
#7259 Heh, nálam meg most jött rendbe, p2p is maxon megy.
-
#7258 akinek extremje lesz annak is pár naplenne ha tudna honnan szedni 10M-val amúgy engem érdekelne hogy a torrentnél nem okoz majd problémát ez a nagy sebesség őrület -
CUCLI #7257 nemtom hogy most mivan csellónál de tök lassú a cucc nálam. :/
de legalább nem szakadozik úgy mint régen (L)(L) -
#7256 Majd azért meséld már el nekem mennyit töltesz le havonta. Áprilisban írd le az első forgalmadat. Addig meg pihi van. -
chicco24 #7255 Mióta volt a sávszél emelés bejelentés azóta mindenki baztatja egymást. Mi értelme??Az tény,hogy akinek Plus csomagja lesz annak gyorsan lepörög a 250giga. De mondjuk nekem akinek medium van,pont megfelel. Egyébként is aki egész nap csak töltene az menjen el inkább dolgozni,vagy csináljon valamit,ha nagyon unatkozik. Vagy akinek annyi felesleges üres dvd-je van az küldjön már nekem.250giga=70db dvd. Aki ennyit vesz havonta annak gratulálok. -
#7254 én nem akarok terabyte-okat letölteni, csak mondtam, hogy tévedés ne essék: filmeket és zenéket magánhasználatra leszedni nem illegál (ergo nem is korlátozható, mert milyen jogon?) -
#7253 Az lehet, de a hálózat veszélyeztetése következményekkel jár.
Miért nem lehet ezt megérteni? A világ összes pénze nem lenne elég olyan hálózat kiépítésére, ami kiszolgálna mindenkit folyamatosan 10-20-akármennyi mbit-tel. -
A tumi #7252 Nem értem miért kell ennyire agresszíven válaszolni.
Idegeskedni nem más mint saját magunkat büntetni mások hülyesége miatt.
Nyugi van gyerekek.
-
#7251 így van -
#7250 otthonra a zene+film nem illegál (csak visszaosztani - de ez kikapcsolható! :))))) -
#7249 jajmár, biztos csak MSN, Linux iso és youtube-al generálna több száz giga forgalmat, semmi illegális dolgot nem szedne le -
#7248 nem négy napja hanem az aszf megjelenése óta tudjuk ezt a "korlátozottságot" ami a te értelmi korlátozottságodnak a nyomába nem ér az ilyen idiótáknak mint te olyan büntetést kéne hozni hogy letöltetni vele mind a 3.2 terra cuccot amire fizikailag képes lesz a kapcsolatod és végignézetni , játszatni , hallgattatni azt a sok szart amire neked annyira kurvára szükséged van B+ -
raszab #7247 nem tudom, hogy mit kéne már vele baszni -
#7246 az gáz, pedig most is mennek a regisztrálások az új előfizetöknek.
-
raszab #7245 ipconfiggal meglestem de nem látok DHCP és DNS kiszolgálót, emiatt a renew sem működik. -
raszab #7244 Azt csináltam, amit mondtál Mo.Organ, de úgy sem jön be a prov.chello.hu Próbálkozzak mac cserével??? -
#7243 Na a lényeg müxik pedig a prov.chello.hu oldal. Tegnap is müködött csak én balfasz mozzilával probálkoztam.
IE elinditod és a beállításokban vedd le Internet options - Securityben az értékeket minimumra. Cookie-t töröld, és már menni is fog. -
Dodo55 #7242 mac address csere->újraregisztráció(prov.chello.hu)->új ip címet kapsz -
#7241 Pllíz valaki. Már kérdeztem, de nem kaptam választ :(
IP-t lehet váltani valahogy? -
kazi1984 #7240 Akkor én értelmeztem rosszul. Na mind1 én csak örülni tudok neki ha úgy lesz ahogy írtad, most azért jól esett tévedni :D:D:D -
raszab #7239 Nekem asztali megnyitja. A laptoppal már próbáltam több héten keresztül, de mindig ugyanaz volt. Remélem megoldódik valahogy, mert ez már nem bírja sokáig. Alig látok a képernyőből valamit. -
#7238 megnéztem az oldalt én sem tudok belépni. Szokott ilyen lenni még ha nem is gyakran. Holnap majd bekérdezek a legnagyobbaktol hogy mikor fog müxeni. Addig kérd meg a gépedet birja ki. -
raszab #7237 ja azt is próbáltam a provisioningosat meg a provosat is de mindenre csak azt írja h az explorer nem tudja megnyitni a keresőlapot. -
#7236 Akinek nem elég a 250Gb vegyen bérelt vonalat!