UPC Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DrColt
na ne mond! egyébként a kezeles.chello.hu "számláz" azaz méri a letöltési forgalmat. és télleg olyan hülyének nézel, hogy a mac address-t összekeverem a postai címemmel?
#3269: voltam CS-ben, most BF2 zöm ezen a néven

We\'re losing this battle, start fighting or I find someone who can!

Met
a feltöltési korlát kijátszására gondolt

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

PyRex
Elõször is ezért szvsz ban-t fogsz kapni. Mondjuk sosem értettem az ilyen embereket: szerinted ha létezne is rá mód, akkor egy nyilvános fórumban megkérdezve erre választ fogsz kapni? Te hány éves vagy, már ne is haragudj 😊

A másik dolog: kétlem, hogy ez mûködne. A számlázásnak semmi köze a MAC addresshez. Mindenképpen kapsz számlát, mert elõfizettél a szolgáltatásra, ennek mégis miköze a MAC addresshez szerinted? Ha én X Y néven elõfizetek egy évre, tudják ugye a címem, stb, akkor egy éven keresztül minimum fogok számlákat kapni.

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

olyan ismerõs az aláírásod. melyik játékban volt ez?

http://thenamelessphoto.com/

DrColt
foglalkozik vki a számlázás kicselezésével? vagy tegyek is le errõl? állítólag a macadress baszogatásával lehet elérni hogy ne számlázzon.
Gondolom ha egyszer lekorlátoztak, akkor arra már mód nincs hogy vissza"hekkeljem" vhogy. igaz ez elég lamer kérdés volt. Szóval ha vki ismerõs a témában, vagy esetleg a fórumban azelõtt volt róla szó, kérem segítsen!
elõre is köszi

We\'re losing this battle, start fighting or I find someone who can!

deep
gyakorlatilag bármelyik jó😄
Met
ha tudnám nem kérdezném😊
sebességileg, meg tudja osztani mittudomén 😊
vagy jó mindegyik hozzá?

vaaa
ööö
van olyan ami nemjó hozzá ?

hi

Met
Ez a router jó a chello-hoz?

ÁjjLe BoBBi
na már megint mivan ezzel a szarral? :@@

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

"I can download a 4GB linux DVD in 11 minutes 😊 Thats @ about 6mb/s"
KAPJABE o:

http://thenamelessphoto.com/

Flém be
Angol sávszél :/

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Mo.Organ
Szevasztok 😊
Azért jó viselkedés kutatónak lenni mert az emberek reakciót is meglehet figyelni bizonyos helyzetekben.

Hajrá UPC hajrá CHELLO

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

bertino
meg ilyesmirõl most hallok elõször, még belsõsöktõl se hallottam hasonlót o_O

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bertino
privátba jöhet, mert tényleg érdekelne

pedestrian
Ebbe ne menjünk bele, mert még a végén ötleteket adok.

bertino
<#fejvakaras> mi köze más chellosnak a te adataidhoz ?

pedestrian
Nem megyek utána, mert nincs értelme. Csak attól tartok, hogy egy vagy több csello korlát kijátszó miatt van ez.

robotnyk
elõfordulhat hogy nem jól számol, utánamehetsz a dolognak ha idõ elõtt lekorlátoznak, de mire túljutsz a bürokrácián, kirügyeznek a fák.
pedestrian
Úgytûnik valaki szivat. Ebben a hónapban eddig letöltöttem max 6Gb-t, a chello mérõ meg leszámolt 15.5Gb-t. THX.

Mighty
Volt már dolgom upc-s "segghülye" pultos csajjal (fickóval is). Képzeld, meg lett oldva a problémám.

Vagy te tõlük vársz technikai segítséget? Azt várhatsz... 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Punker
kb az is akkora, lehetb kissebb

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

tomsolo
a pultos csajok akkora segghülyék, hogy arra nincs szó... és tökmindegy, hogy maguktól vagy a upc által...

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Végül az RTBR04-et vettem, mert arról az eladó biztosra tudta mondani, hogy mûködni fog, a 7004VBR egy másik boltba volt, arról csak annyit tudtak mondani, hogy elméletileg jó. De ez a múlt héten volt, akkor vettem, tehát akkor még nem volt infom a 7004VBR-rõl, és olcsóbb is lett volna kicsit, mint az RTBR04, de nem baj, ez is tökéletesen mûködik.

A 7004VBR egyébként méretre mekkora(csak kíváncsiságból kérdezem)? Ez elég kicsi. Kb. 14X9 CM.
H. Peti
Nekünk is VBR van, teljesen jó.

\"Tudod ebben az üzletben sokan csak azért drogoznak, mert félnek, hogy a piától elhíznak. Szerintem nekik csatlakozniuk kellene a Jack Daniel\'s programunkhoz.\" /Slash \'92/ június

FtranX
Nálunk több mint egy éve 7004VBR-rel van megosztva a net. Eddig remekül mûködött.

Mighty
Izé, a biztonsági ork meg tovább malmozik majd közben?
Nyugodtan elmondva a problémádat, hamarabb megoldódna a gondod...

Persze néha ki kell adnunk a dühünket, de a pultos csajok tehetnek a legkevésbé a hibákról.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

ÁjjLe BoBBi
holnap bemegyek, kibaszom az összeset a pult mögül és rájuk markolok egy álassal :@@@@@

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

E-tech RTBR04, SMC 7004VBR
Ezek közül valamelyikkel meg lehet osztani a chellot?
Mert valaki azt mondta nekem mikor kérdezgettem a chello megosztásáról, hogy nem mindegyik routerrel lehet megosztani. Most úgy van megosztva, hogy ebbe a gépbe van az integrálton kívül még 1 hálókártya, és egyikbe a chello, másikba a másik gép van dugva, és egy proxy server program fut ezen a gépen. Azonban így csak http protokollt tudok megosztani, és csak akkor van net a másik gépen ha ez be van kapcsolva.

Szóval szeretnék venni egy routert, de szinte a legolcsóbb kéne, mert eléggé el van fogyva a pénzem. Ezeket láttam olcsón(7-8 ezer körül vannak).
Nekem nincs bajom csupán az, hogy eteted Zzozzo-t azzal a dumával, hogy külön van dsl router meg kábel router. Mit nem értesz?! BROADBAND ROUTER!

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

bertino
ne nézzek már utána a beállításoknak ember, én csak mondtam egy hibalehetõséget, neked van bajod, ugyhogy maradj nyugton a seggeden, mert nem én vagyok ott, hanem te, ugyhogy nézz utána te a bajodnak!

bertino
DSL routerrel ettõl még továbbra sem fog menni a kábelNET, elmondom még 1x <#idiota>

Micsodaaa???? ...Ez faszság. DSL és Kábel között nincs különbség hiszen a modembõl ugyanolyan jel jön ki. A modemig meg kit érdekel, hogy kábeltv-n vagy telefonon keresztül jön a cucc? Egyszerûen nézz utánna a beállításoknak.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

mozesapo
Na ez nekem nem mûködik

bertino
ehhh ha a T online ADSL volt, akkor bizony ADSL routerrel nem fog menni a kábelNET...

bertino
ehhh ha a T online ADSL volt, akkor bizony ADSL routerrel nem fog menni a kábelNET...

Zzozzo
Nagy segítségre lenne szükségem!
Bekötötték a chello-t a T-online helyett! A t-s net 1 routerrel ketté volt osztva és most a chello-s netet hiába dugom be a routerbe nem lehet egyik gépnél sem netezni! A router neve ZyXEL Prestige 300 series!
Elég sürgõs lenne elõre is köszönöm!

AMD 3000+, 2 db DDR 512 MB 400 MHz, Ati Radeon 9800 Pro 128 MB, MSI KT6V, 2 DB MAXTOR 120 GB 7200 RPM

thx
mrzed001
Feltettem:
JúPC progi

És így nézett ki az év eleje a chello mérõ adatai szerint (nagy, ezért inkább link)
Forgalom

Használata bababiztos, csak a csatolt htm-be kell beírni a chello-s user-pass-t ("ide ird be" helyére), és már megy is 😊)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Tedd fel valahova!
Megpróbáltam és nem mûxik, pedig jól jönne, mert nem kellene proxyval szarakodnom, és nem csak http protokollt tudnék megosztani.
bertino
azért ez durva <#idiota>

elõdleges email címed(teljes formában, tehát: [email protected]), és annak jelszava
GregSB
És a kezelés.chello.hu-ra mivel lépjek be? Én nem emlékzem,hogy regisztráltam volna bármile nevet a cellonál <#fejvakaras>

bertino
nem küldenéd el ezt a progit ? 😄 elkérném, hasznomra válna

mrzed001
kezeles.chello.hu, meg írtam egy kis progit (neve JúPC, chello-s HUB-on még talán kering 😊) ), ami leszedi helyetted x percenként, leteszi egy access adatbázisba, és grafikusan is megjeleníti, ha épp ezt szereted 😊))
Szóval ha egyik percrõl a másikra megjelenik nállad 30 GB forgalom (volt rá példa), akkor van mivel menni reklamálni (egyébként meg kijelzi taskbar mellett, hogy éppen hogy állsz, így tudod hova-mennyi)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

mrzed001
Megosztandó (Internet felöli) hálókártya beállításánál advanced, connection sharing ha jól emlékszem. Másik nem direktben interneten lévõ gépen meg beállítod az internetes gép nem internetes -azaz másik gép felé nézõ- hálókártya ip címét mint default gateway és kész 😊)

bertino
nem IP beállítós módszerre gondoltam, de már megoldottam

egyszerûen jelöld ki mindkettõ hálókártyát a hálózati kapcsolatokban és jobbklikknél ott figyel az internetátjáró 😊