22959
-
#7315 kis kecseg itt hisztizik hogy nem kapik dévédé lejáccót asztán eddig is szaré-hugyé netezett -
A tumi #7314 -
Aspyrin #7313 Az csak úgy működik ha a dolgozónetes cím nem egyezik meg a bekötendő standardéval, ugyanis csak új lakcímes bekötésre érvényes az akció (már érdeklődtem ilyen ügyben). -
kazi1984 #7312 Ez így nem rossz ötlet sztem vágj bele ;) -
A tumi #7311 Azon filózok,hogy le kellene mondani a dolgozó netemet,de egy füst alatt meg is kellene kötni egy Standard szerződést 1 évre.
Ezzel kapnék ajándékba 1 hordozható dvd lejátszót,és ugye csak 700FT-al lenne drágább havonta a net.
-
#7310 igazuk van azoknak, akik ezt mondják -
kazi1984 #7309 Sziasztok! :)
Nem tudjátok esetleg igaz-e az a hír hogy márc 1-től már a chellosok közötti adatforgalom is mérve lesz? Nem mintha nem lenne elég 250GB csak érdekelne hogy ez hülyeség vagy tényleg így lesz e. -
#7308 új hálókártya -
#7307 más módja nincs? (jó lehet sokat kérek... :), dehát magyar vok :P) -
Dodo55 #7306 Igen, 1-2 hétig legyen kikapcsolva a modemed. -
#7305 mac csere nélkül is lehet IP címet cserélni vhogyan? -
#7304 megadom a telefonszámomat aztán dumálgatunk ha már egyszer fizeted a vezetékes telót -
Robikas #7303 Szerintem felejtsd el
Nem való neked a net, ezt ők tudják
-
#7302 látom te még mindig nem tudtál felnőni :D
pontjaid is ilyesmiről árulkodnak, sztem vegyél vissza, unlak már én téged -
#7301 most mit májerkodsz egyik szolgáltató sem akart téged mert tudják hogy egy hisztis picsa vagy morgen intézte el hogy bekössék nálad a kísérleti jellegű csellót -
#7300 hát gecc... :DD
semmi nem akart jönni, még a töltés is leállt :D
de azóta koppkoppkopp megint jau... -
CUCLI #7299 lol. tényleg kezdelek sajnáli ezzel a netes cuccal ,h mindenhol rábaszol x'D -
#7298 megint beszart nálam a NET :|
gecc, ha ezek gallyra vágják az oldalak elérhetőségét, rohadt pipa leszek -
#7297 neeem?? -
A tumi #7296 MI van má a dógózó nettel?(Viccelt)
Nem kell idegeskedni majd este(vagy akkor amikor),mindenki megtudja.
Higgyétek el rosszúl semmiképpen nem járunk. -
#7295 Mondjuk azért olvass vissza, hogy ne 2 postonként kelljen ugyan azt leírni mert sokan nemhogy 5 de 2 sort se tudnak visszaolvasni.
Hiába állítólag ma dől el, a hivatalos közleményig akármi is lehet, tudtommal az sg nem hivatalos fóruma a UPC-nek. -
#7294 ha ma dől el akkor mért, nem vársz estig. Vagy úgy gondolod ami eldöl azt egyből rohannak ide beini???? -
kicsirobi #7293 nem nyafogok,csak érdeklődök.
Minek olvassak vissza amikor még nem volt biztos,aztán meg azt mondták,hogy állitólag ma dől el.
Úgyhogy ne flegmázzááá -
#7292 lool :) -
#7291 visszaolvas, nem nyafog -
#7290 lol :) Ja és azért azt megnézném, hogy egy hónapos kereten belül, valaki letölt naponta 8gigabyte adatot, a hónap minden egyes napján.....Az vagy hülye, vagy túl sok felesleges helye van.
Hi Pyrókám :)) hát te is itt vagy?:)
"tévedés ne essék: filmeket és zenéket magánhasználatra leszedni nem illegál (ergo nem is korlátozható, mert milyen jogon?) " Ezt olyan szépen "mondtad" -
kicsirobi #7289 Na valaki tud már valami bíztatót a Dolgozónetről? -
ftivo #7288 Kelenföldön nincs nagy baj a sebességgel, bár a mult héten a down irány kicsit lassú volt, 230K fölé nem akart menni, de tegnap 350K körül csorgott lefelé (classic csomag). A 230-as értéket alapul véve extreme csomagban ez olyan... 750K-t fog jelenteni a gyengébb napokon. Asszem ehhez már kiszolgáló oldal is kell, P2P-ben is nehezen jön össze. -
BigPunisher #7287
nekem viszont már tényleg emelték, igaz én HongKong-ban élek -
Dodo55 #7286 Tudom, de féltem az esetleges negatív következményektől :D
Majd elsütöm újra a tényleges emelés előtt pár órával, akkor a spoileres szöveg nélkül :D
Ja, és remélem ezt az ígéretemet addigra elfelejtitek, mert különben nem lesz jó :D -
#7285 kár, hogy odaírtad, kurva nagy poén lett volna.
-
#7284 Majd szolok DODO55 ha emeltek itt Fehérváron -
Dodo55 #7283 Nem, mert rendes voltam, és odaírtam hogy kell.
Ha nem írtam volna oda, akkor most itt nyava(j/ly)ogna mindenki, hogy neki miért nem emeltek :D -
CUCLI #7282 pokol tüzében égsz el -.-
:D -
#7281 -
Dodo55 #7280 IGEEEN!
De nem automatikus, ezt kell csinálni:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mielőtt beleélnétek magatokat, csak vicces kedvemben vagyok, és fake a kép, még nem is emeltek :D -
keeper007 #7279 jaja nekemis kb. most jo -
Dodo55 #7278 Most gyors nekem -
#7277 igazán helyrejöhetne már ez a NET, töltenék felfele ezerrel... -
#7276 Amikor legutóbb emelés volt nekem 2-3 hétig sz*r volt a net...