UPC Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Hogyan kérhetsz uj ipt?
Start/Futtatás/cmd/OK
parancssorba beirod: ipconfig /release Enter majd ipconfig /renew Enter
Bizonyára észrevetted hogy az ip címed nem változott, miért? Erre NSD ad választ:
"Azért nem ad tökmás IP-t, mert minek. Szívunk eleget, minek szívassuk magunkat mégjobban. Forgalommérés, nyomonkövethet?ség (hatósági elvárások), abuse, rbl-ek (spamcop) stb miatt sokkal egyszer?bb, mint a teljesen dinamikussal. Pl képzeld el, gipszajakab spammelne, spamcopra felkerül, aztán megkapod az ip-jét, a chello smpt meg jól visszadob spammerként. Jól hangzik, mi? Így meg ritkán van ilyen, és az is viszonylag gyorsan magától elmúlik (48 óra). Aki meg anyázik cseten, vagy vmi abuse miatt kitiltják gameserverr?l az szvsz meg is érdemli. Legalább olvasgat netikettet. Support meg csíp?b?l elutasítja a "kérek-új-IP-t" jelleg? kéréseket. Nincs. Illetve van, de nem adunk. Pont."
muhahahaahahahahaaa <#eplus2>#eplus2>
http://thenamelessphoto.com/
http://www.lohere.net - a MagyarChan
<#eplus2>#eplus2>
http://www.lohere.net - a MagyarChan
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
2. felsõbb csomagra váltani
mit lehet az ellen tenni ha bekorlátoztak?
köszi
muhahahaha, talán ha a sok bamba töketlen ember nem ugy ugrált volna, ahogy a kormány eddig fütyült, talán másképp alakult volna
persze mi mást tehetne a magyar ember ? pedig nem csak a felsõházban levõk alakították ugy a dolgokat ahogy, nekünk is volt beleszólásunk...
hiába nem tetszik az embereknek hogy 12e -t kell fizetni egy negyed olyan lassu netért, amiért külföldön átlagban a feleannyit fizetik, nem fog változni a helyzet (az átlagbérekrõl nem is beszélve), ez sem rajtunk múlik
az meg hogy elégedetlenek vagyunk (nemcsak a upcvel) az szerintem nem jogtalan, még akkorsem ha te ennyire véded a céget...megértem hisz ott dolgozol, átjárt a cég-filozófia 😊
amugy egyik szolgáltató se jobb mint a másik, sõt ezek összejátszanak, direkt nem csökkentenek, hanem kb egy árban árulják a csomagjaikat...holott feleannyiért is adhatnák... ha én egy külföldi netszolgáltató lennék nem sajnálnám kiépíteni itt a dolgokat és fillérekért árulnám a netet, a magyar szolgáltatók meg vagy csökkentenének ha életben akarnak maradni vagy mehetnének a levesbe
Bazinga!
Mindent egybevéve JÓ a chello, csak azért nem kéne túlmisztifikálni, mert ettõl herótom van. Ja és chello elõfizetõ vagyok vagy 6-7 éve...
"Ami a lényeg nézd meg a legelsõ számládat mennyit fizettél akkor a netért és mennyit most, és nézd meg akkor mennyi volt a letöltési sebességed és mennyi most."
GIGALOL! Te meg nézd meg az átlagfizetést az országban, nézd meg külföldön és nézd meg a chello árait és sebességeit (és a korlátokat is) itthon és külföldön. Kb. errõl ennyit.
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
A második bekezdésedre reagálva meg csak annyit, hogy olvasd át az ÁSZF-t. Az azért is jól lenne mert sokat megtudnál belõle, ez egy olyasmi mint a használati utasítás. <#nezze>#nezze>
Ami a lényeg nézd meg a legelsõ számládat mennyit fizettél akkor a netért és mennyit most, és nézd meg akkor mennyi volt a letöltési sebességed és mennyi most.
(A legutolsó fízetés emelés neked is csak egy szám jegyû volt, a fõnöködnél mért nem verted a palávert hogy ez ló*sz?)
Aki meg a kicsit nem becsüli . . . . . .
\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"
Volt olyan hét hogy 7 napból 4 napig használhatatlan volt a net erre a telefonos ,,néni" már mondja is hogy ooops gond van de üljél a seggeden oszt várjá még lesz vmi és az a baj hogy ez már nem egyedi eset lassan én is így leszek a számlával ,,opps gond van majd fizetek vmikor"
Bõvítés ingyen, jah megnyitják a ,,csapot" picit jobban ezért jó hogy nem mondják hogy na akkor most duplázzuk a havidíjat is LOL!!! infrastruktúrában szinte alig van változás és azt nagyon is kibírják szal nem igazán hatott meg a szöveged...
Ha jobb, gyorsabb kell akkor azt fizesd meg, vagy költözz külföldre.
http://thenamelessphoto.com/
○○ So don\'t play with me, \'cause you\'re playing with fire ○○
de én nem a tábla szerinti értéket osztottam, mert nem tudtam...
3072Kb/s = 384KB/s
ahelyett h a feltöltést emelnék meg 0.5 Mbittel, vagy netán a korlátot dupláznák meg (jaj, mit mondtam :c)
\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"