22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • Tombi
    egy áramtalanitás a netnek tényleg nem árt, de én inkább a kábelmodemet fogom.
  • John Cena
    akkor meg csinálom köszönöm:)
  • Mo.Organ
    nem kötelező, de erősen ajánlott.
  • John Cena
    ha meg újul 8nap múlva ez a chello nagyobb sávszéélesség stb. a netet majd újra kell indítani?? tehát 1 áramtalanítás kell neki?
  • schrank
    bakvarnyú próbáld ki a limite mókát aztán majd oszd meg velünk a tapasztalataidat neked a cs-hez úgyis elég a 64Ű/64
  • schrank
    ááááá majd akkor hiszem ha light-os írja be hogy szűrő nélkül ( szűrő ) tart a limit többszörösénél szerintem a két kiscsomagosokat szopassák még
  • Mattboy
    Üdv Néked!
  • Laky
    Üdv néked
  • A tumi
    Üdv a köreinkben.
  • madvi
    Hali!

No, tegnaptól én is csellón játszom ismét. Klasszikusokat.
    De aztán gyorsuljunk ám!
  • ftivo
    Huh.. ez a korlát dolog ebben a hónapban érdekes, mert irtok hogy sokan nincsenek korlátozva nagy adatforgalom ellenére sem, ami ugye sejteti hogy nem is lezsünk már többet, ami jo hir, de a napokban átlépem a 30Gt (clasic) és meglátom mi lesz. Amugy Kelenföldön a minöség jo.
  • Mo.Organ
    Tőlem senki nem kérdezett semmit. Ilyen megerősítés meg ilyenekkel nem tudom mit akartok.
  • bakvarnyu
    szokás szerint megint nem te segítettél pedig te tudsz mindent köszi nagyokos.
  • Mo.Organ
    szerintem 4 darab felkijáltó jelet.
  • vnick

Ez mitis akar jelenteni?
  • Mo.Organ
    a BORG hazudik kövezzük meg. Ettesük meg egy elvadult nyullal. Vagy vájja ki a szemét egy postagalamb.

Egyébként mit mondot "anderesen" mit kell megerősíteni?????
  • mohus
    "morgen kérlek erősítsd meg vagy cáfold a borg által felröppentett kacsát legalább ránk light-osokra légy tekintettel "

én azt olvastam, hogy a lájtosokat átrakják a "Mit eszik? - Ugyanazt, mint mi..." kategóriába...kapnak egy integrált alaplapra integrált modemet (ügyesen kioperaálva az alaplapról) és végképp eltörlik...őket

• mohus
    20 megabit...2500K??? másodpercenként brutál tempó...17ért....

ez megüti a gyenge DVD minőségű film kategóriát már...
  • SeLFisCH
    köszi

ahogyolvasom marad 5120 :|
  • precision
    lap alján fórumon belüli kereső, beírod hogy dolgozó net pl.
  • SeLFisCH
    100 hsz alatt nem találtam , csak korlátról beszéltetek

egy hsz számot megköszönök
  • Borg
    Aki visszaolvas, vagy legalább az új ÁSZF-et elolvassa, az tud mindent.
  • Borg
    Ha 160-at túllépték a 166GB adatforgalmat már ma, azaz 19-én, sőt, van aki 450-nél tart akkor szerinted korlátoznak ebben a hónapban, az eddigi korlátok alapján, vagy sem?
    1.0 logikai feladvány...
  • besenyei0609
    Mikor tölik a forgalom korlátot?:D
  • SeLFisCH
    Kérdés lene:

Eddig nekünk UPC classic volt. Na , most kiderült, h vmi közalkalmazotti vmi miatt csak 7500FTot fizettünk havonta. Most kitalálták , h ez is 3 megás net , ami most van csak nem classic

Ebből a netből akarnak 5 MBosat csinálni, a másikból pedig 10et ,ami eddig szintén 3 volt. Erről ki tud vmit ?
  • Mo.Organ
  • bakvarnyu
    most akkor korlátoznak vagy nem?
  • bertino
    számítok rá, no para
  • Mo.Organ
    Na majd kuksold a csekket. Szerinted engem miből fizetnek?
  • schrank
    melyiket a telefonét
  • bertino
    első hónap ingyér van :-bbb
  • Mo.Organ
    és a csekkeket is fizeted rendesen?
  • Mo.Organ
    Megerösítem. Most már elengedhetitek. A megerösítés tartani fogja.

Jól csinálom schrank
  • bertino
    15 napja vagyok előfizető
  • vnick

És te mindíg túlléped?
  • schrank
    morgen kérlek erősítsd meg vagy cáfold a borg által felröppentett kacsát legalább ránk light-osokra légy tekintettel
  • bertino
    én már 32nél járok a 15ös limittel
  • vnick

Tényleg nem korlátoznak már februárban?

• Borg
    Valahogy így.
  • diegoam
    az lehet, de szerintem a következő 2 évben már nem fog olyan ütemben csökkeni az ár, mint az elmúlt 2 évben, a sebesség növelés meg csak a szolgáltató döntésének kérdése. Most is megtehették volna, hogy nem sebességet növelnek, hanem díjat csökkentenek, és akkor mindenki elő tudott volna fizetni esetleg egy eggyel nagyobb csomagra. Természetesen jó dolog a sebességemelés, de egy kiépített rendszeren semmibe nem kerül a szolgáltatónak, viszont a havidíjak ugyanazok, sőt a lightnál még emelik is szép csendben...