UPC Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
3000 osztva 8al= 375 kB
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
az mit jelent számilag? most ha jó helyrõl töltök akkor 300k körüli a sebesség
emelés után mennyi lesz?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
szept2tol:
light: marad
uj csomag: standard (1,5M/384k, 15gb forgalom)
classic: 3M/512k, korlat ugyanaz.
plus: 6M/1M, korlat ugyanaz.
Vagy csak szeptemberben?
a villám mindig a konektoron keresztül csap le az áldozataira<#vigyor1>#vigyor1>
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
Meg a tápomban is(450-es Chieftec) van vagy 4 féle védelem, igaz azok inkább ingadozások ellen védenek, bár lehet, hogy túlfesz/túláram ellen is.
Tehát akkor a modemen keresztül nem jöhet a gépbe a villám ugye(itt is a föld alatt jön a tv kábel)?
Lehetséges, hogy belecsap a villám a tv-be vagy a pc-be? <#confused>#confused>
Mivel, hogy kábel tv ami a földben közlekedik. Vagy az mindegy?
Hallottál már ilyenrõl, hogy egy chellos tv-be vgay pc-be belecsapott a villám?
elöször is kösz mindenkinek aki hozzá szolt a megjegyzésemhez..!
Kaspersky..Kerio tûzfal és támadásokhoz..!
<#integet2>#integet2><#integet2>#integet2><#integet2>#integet2>
Észre vettem hogy ha torrentröl töltök több a probálkozás is a gépem irányába
szereté azt a protot de igy nem sikerül!
Konkluzió..
Én ilyet a m.társamnál láttam nem hittem volna hogy az én gépemet is b@sztatná valaki fõleg hogy a chello hállózat milyen nagyon jó..de hát úgy tûnik nem..!😞
Nem igazán vég sem a virus támadásoktol sem mástol sem😞(
Ha valamiért belassul a net és bont 2-3 percenként és furcsa dolgokat müvel meg van rá a gyanú hogy a valaki kokánykodik a gépen..!
A winfos tûzfal halvány..igy mindenképpen érdemes 1 tûzfal vagy Kerio vagy Karpersky Anti Hacker..!!
Köszöntem még 1x mindenkinek😊)
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
nagyon köszönöm.
smtp fiók: mail.chello.hu
felhasználónév: [email protected] (@chello.hu is kell a felhasználó névbe)
jelszó: ez egyértelmû
sok sikert
Bazinga!
Kiszolgálótip.POP3 -at jelölök ki? utána jön a levelezés beállitás része, itt segitsen valaki nekem.
A "Felhasználói adatokba , mit kell beírni.......
Ez most olyan mitnha lenne egy vírus a gépen, és azt mondanád a vírusírtónak hogy ne mutassa, ne csináljon vele semmit :| (nem?:S)
Ebbe próbáltam beleolvasni, de nem nagyon értem sajna
Végén van egy link, ami erre mutat, lehet hogy ez segít erre a "Intrusion.Win.MSSQL.worm.Helkern" -re
Kaspersky Labs, an international data security software developer, is warning users to look our for the new Internet-worm "Helkern" (also known as "Slammer" or "Sapphire") that infects servers running under the popular Web-enabled database Microsoft SQL Server 2000.
Vagy mondjuk a routerrel ha letiltja azt a portot, amin jön ez az adat, akkor tuti hogy azon a porton nem tudja megtámadni. Bár nem igazán értem hogy ez mi lehet.
és köszönöm a segítséget 😊
http://forum.kaspersky.com/lofiversion/index.php/t10632.html
Találtam egy ilyen forumot, itt lehet tudnak rendes megoldást a problémára
Valami olyasmi trojanra gondolok, amit másik irányítanak. Nem emlékszel valami olyasmira, hogy küldtek valamit, vagy letöltöttél valamilyen indítófájlt, és elindítottad, és nem történt semmi, vagy valamilyen hiba? (vagy megosztóról töltöted esetleg)
Szerintem töltsd le a NOD32-t, asszem a Kaspersky is jó, és csökkentett módba(!) futtasd végig (mert ha memóriába fut a trojan akkor nem tudja leállítani).
Remélem nem mondok nagy hülyeségeket ezzel kapcsolatban :S (nem értek annyira ezekhez)
javaslom használj gmailt, annak van saját smtp szervere.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
nem tudok a chellos címemrõl mailt küldeni.. (fogadni tudok)
hibaüzenet:
"Az üzenet nem küldhetõ el.. (stb stb) Kiszolgáló: 'mail.chello.hu', Protokoll: SMTP, Kiszolgáló válasza: '551 Mail from your IP address is currently blocked based on RBL listing', Port: 25, Biztonságos (SSL): Nem, Kiszolgálóhiba: 551, Hibaszám: 0x800CCC79"
utánanéztem és ez az rbl listing ez egy oan lista ahova a "biztonságtalan" ip-címeket írják, vagyis ahonnan spam özönlik + ilyenek.. csak az a baj hogy tõlem elég távol áll hogy spammeljek.. szóval nem tudja valaki hogy ez mitõl jöhetett,vagy hogy lehetne megoldani? vagy +int irány a júpíszí hadiszállásra idegeskedni? ááh kezd már elegem lenni :/