UPC Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

schrank
3 éve mennyit fizettél a chello-ért meg most mennyit fizetsz akkor mennyivel töltöttél meg most mennyivel
"... gondolkozz micimackó gondolkozz !!! "

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

bertino
bizony
és ez csak rosszabbodni fog...
szal tökmind1 mit mondunk, mert ugyis csak szívunk, erre nem lehet mit mondani...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Mighty
Gondolkozz már ember. Párizsban az elõvárosokkal együtt laknak többen, mint Magyarországon összesen.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

ott sem ennyiért kinálták amikor a hazaival megyeggyezõ penetráció volt.

ott a pont. Ami viszont Mo sara az az NHH töketlensége...

bertino
nyja, más kérdés, hogy ott 8 mbit kerül havi 8ezer Ftba vhol, azért ez se mind1 <#idiota>
neszenekünk Magyarország <#ejnye1>

zeki
Miskolcon az Avason hosszu idõ után ujra SZARakodott a Net!<#kuss><#falbav>

ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE

mozesapo
Meg figyelembe kell venni, hogy kint többszöröse az elõfizetõi létszám a hazainak. Az eszközök meg ugyanannyiba kerülnek. Kint kevesebb jut egy elõfizetõre az árából mint itthon. Valamiból ki kell fizetni.

Mighty
Ember!
Amig Mo-on ennyiért is megveszik, miért csökkentse le az árait? Te megtennéd?

chello oldalan volt ilyen szogen europa legnagyobb internet szolgaltatoja biztosan csak kar hogy nalunk nem eri el az europai szintet pl francia 8megabit atszamitva kb 8ezer forintert vagy nemetorszag ahol 24megabites adsl-t tesztelnek

nyamiag
htx

\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"

Asszem:
-86.101.XXX.XXX
-80.99.XXX.XXX
nyamiag
mik a chello-s ip tartományok?

\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"

Mighty
Azért az a fél Mbit is több a semminél. Én örülök, hogy minimálisan, de gyorsabban tud lejönni valami.

bertino

mrzed001
Sajnos T-rélány hülye helyekre hülye központokat rakott ... ezért is lettem chello-s mert pest egyik gazdagabb lakótelepén (XIV. ker) nem volt képes ADSL kapcsolatot sem kiépíteni (mert az a telefonközpont üvegszálon kapcsolódott, vagy mit gagyorásztak)

Tényleg, ez a lentebb emlegetett chello-s sávszélbõvítés mennyire valós infó?
Na nem mintha annyira nagyon kéne az a szar semmi +fél mega ... tõlem aztán az igazgatónak fel is nyo--------

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

bertino
idõvel persze terjezkednek -.-
kérdés mikorra lesz hol-merre elérhetõ...

Mighty
Asszem maradok chellos. IV. kerulet az ábra szerint kimarad a szórásból...

precision
Igen, azt néztem, írja is hogy "a II., III., VIII., X., XI., XII., XIV., XV kerületben részlegesen érhetô el a szolgáltatás, melyrôl utcanév alapján tájékoztatást nyújtunk ügyfélszolgálatunkon"...igy is tettem, írtam mailt, hogy az én utcámban elérhetõ e, és jött a válasz: "Sajnálattal közlöm Önnel , teljes szolgáltató váltásra nincs lehet"osége !". Pedig a 8nak nem a lepukkant környékén lakom, a ház a körút sarkán van, itt megy el a 4-es 6-os az ablakom alatt szinte. És mégsincs...

Bazinga!

mrzed001
Á, nem off az ha lehetõséget mutatunk szegény korlátoktól terhelt sorstársainknak 😊)
Egyébként a területi térkép szerint nekem úgy tûnik, hogy a 8.kerben is tervezik, hogy aktivizálódnak

Amúgy sok bajom nincs a Chello internetszolgáltatásával, csak
- felesleges korlát
- gyengusz emelés idén (az eddigi "bõven legnagyobb sávszél" kategóriája igencsak elvész)
- Nincs IPTV szolgáltatás (pedighát az anyacég a JúPC tévészolgáltató, szóval nem esne le az aranygyûrû az ujjukról)
- és nincs AXN (Matáv Ip-n adja, JúPc direktnek is van, mindenki más meg le van ------ )

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

precision
jó lenne a pantel ha elérhetõ lenne itt ahol lakom, de sajna nem az, írtam nekik mailt (BP. 8. kerület)...szal így jártam :|
nade ne offoljuk, ez egy upc -s topik 😊

Bazinga!

mrzed001
Bizony ez az ADSL2 egyik nagy hátránya. Mellesleg amit a Pantel nem tud megvalósítani a távolságok miatt, az a T-akony sem (pedig már T-aberált is tesztelgeti a saját kis 15 megás ADSL2 megoldását, szóval nagy általánosságban ez sztem megoldható lesz BP nagyrészén).
A T-rágyakom nem éppen arról híres, hogy értelmes helyeken (pölö nagy lakótelepek kellõs közepén) tette le a központjait.
Egyébként 1 km-en belül kb 24 mega
2 km-en belül kb 18 mega
3 km-en belül kb 10 mega
4 km-en belül kb 5 mega érhetõ el (erre meg van egy olcsóbb csomag)
Ami még tetszik a hozzáállásukban, hogy a 24 megás esetén a garantált 6M / 512 k, 4 megásnál 2M/512 k (mi is van chellonál most? 256 / x ?)

Munch
Ja... erre lenne jó a chellos torrent, ami ugyan üzemel, de semmi értelme nincs kb.
Mocskosul durvamódon mûködhetne a dolog, ha nem kéne feltöltenie mindenkinek, sokan vannak akik örülnek ha be bírják adni a torrentet a letöltõ proginak, nem még irgalmatlan leírásokat készíteni mindenrõl.
Nem hiába van nulla letöltõ majdnem minden torrentnél...

bertino
ha szavakkal dobálózól, persze, hogy nemhiszem, max ha van mivel alátámasztanod...

bertino
<#ejnye1>
szerintem nem azt kértem, hogy térj ki a válasz elõl

mozesapo
Ja, meg mikor visszafelé számol néha, az is érdekes. De a mérõ mindezek ellenére pöpecül üzemel mi? Egy nagy rakás fos az egész. Már rég ki kellett volna kapcsolni, vagy behozni korlátlan csomagokat is, úgy mint tõlünk nyugatra, pár 100km-re van.

PyRex
Amúgy van egy alap tûzfalad, mondjuk beállítod, hogy XY alkalmazás csak chello-s ip tartományokbõl fogadhat adatot és csá, ennyit a korlátról...

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Met
sokan azt se veszik figyelembe, hogy chellostól töltenek ami nem számít a forgalomba
ezért hiszik, hogy rosszul mér

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Mo.Organ
Igazábol bár mit is mond neked az ember nem igazán hiszed el. Akkor meg minek is beszélgetünk.

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

mozesapo
Meg akiknek soha nem mér, meg össze-vissza mér, stb., lehet ragozni. Egy nagy rakás fos az egész. Semmi értelme nincs. Mikor nem mértek, akkor is simán tudtam multizni, stb., pedig sokan kihasználták azt az idõt.

bertino
másrészt meg mi a helyzet azokkal, akiket "le kellene" korlátolni ?
erre nehogy azt mondd, hogy mindenkit le is korlátoltok, akit kell...

bertino
pff
én is mondhatnék bármit 😄
bocs

Mo.Organ
Bocsánat igen félreértelmezhetõ amit irtam 1% az akit lekorlátoznak forgalom túllépés miatt. Ennek az 1%-ak a jelentös része csak az utolsó napokban kerül túl a limiten. Ennek oka az, hogy látja hogy még van "szabad kapacitás" a letõltésre és ezt kis használja.
Szerinted több! Én meg pontosan tudom.

PyRex
Na akkor ennyit errõl. Meg ugye a 24 az az elméleti max, az kb. az esetek 95%-ában NEM érhetõ el... A legtöbb ember jó, ha 10 megás sebességet elér majd, minél távolabb vagy a központtól, annál kisebb lesz a sávszél...

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

schrank
mi a félreérthetõ B+ korlátozás alá kerül <#idiota>
nem korlát határ alatt marad

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

bertino
szerintem több az 1%nál...

precision
szerintem is, csak arra akartam rávilágítani hogy ez a megfogalmazás félreérhetõ ám 😊

Bazinga!

mozesapo
És még esne kb 10%, de nem esik, mert.......

Met
szerintem úgy értette, hogy 1% korlátozódik le mert túllépte

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

precision
korlát alá kerülõ elõfizetõk száma 1%??? akkor a 99 százalékuk túllépi??? naneee....

Bazinga!

Mo.Organ
A havonta korlát alá kerülö elöfizetök száma 1% alá esik.
Aki meg a szerzödést nem olvassa el csak aláír valamit annak meg külön úgy kell.

robotnyk
a korlátról nem az szerzõdés xedik oldalán, a 6dik bekezdés 32dik pontjában van szó, errõl még beszélni is felesleges. sztem is baromság a korlát, és bár nem dolgozom a chellonál, sztem simán bírná a korlát eltörlését a hálózat, de aki azt mondja hogy nem tudott a korlátról mikor a szerzõdést megkötötte az vagy hazudik, vagy analfabéta -.-
bertino
na, hát errõl van szó...

robotnyk
aki a forgalomkorlátra csak a bekötés után jön rá, az idióta, sry.
bertino
ügyes vagyok és ép ésszel nem kötök korlátos NETet (mert bizony nem csak online game-re és e-mail postafiók miatt tartja az ember a NETet...) a chello szépoen ki is használja ezt, mondjuk elég pofátlanság, csak az elõfizetõk döbbennek rá, miután bekötteték 😊
haverom is így volt vele... huu chello milyen jó, mindenkinek az van, és mennyiért, aztazeget, hát ez kell nekem is, hát beköttette

a hülyéje csak aztán csodálkozott, hogy ezt jol benézte

a chello így egy elég szánalmas üzletet folytat a vevõivel szemben

gondolj bele, ha az összes reklámban meg lenne jelölve: igen ez bizony korlátos és korlátmentes csomag még csak nem is létezik, csak bérelt vonal néven és aranyáron, melyik hülye lenne, aki elõfizetne rá!
amit a chello élvez az elõfizetõi felõl, az csak azért van, mert a legtöbb láma lúzer a szerzõdést nem is olvassa végig, mert csak gyorsan aláírogatja az összeset, közben rájön, hogy ugyanennyiért máshol (bár nem mindenhol, de chello sincs sztem sok helyen, persze még mindig nagyobb a hálója, mint pl Pantelnek) korlátlant kap

valljuk be, elég sok embernek hátrány a korlát, az meg, hogy ész nélkül futnak bele egy két éves hûségbe, már a magánjellegû problémájuk.
eléggé szánalmas

szerintem

bár ez csak az én véleményem

leshetné az elõfizetõit a chello, ha tudtul adná a korlátos NETet...

Mo.Organ
Hogy itt mik vannak <#fejvakaras>

mozesapo
Ügyes vagy és a korlát nem akadály.

mrzed001
Hát, gáz. Kell egy Fasztáv vonalnak lennie, amit át tudnak kötni, hogy direkbe Panteles legyen. Ha cég fizeti megoldás lehet egy vonal beköttetés hûség nélkül (pártízezer), azt már el lehet hordozni (hogy mi lehet még megoldás arra még arra volt egypár ötlet a fórumon, de már nem emlékszem)

Mighty
Lehetr elgondolkodom rajta (bár lassan a melóhely fogja fizetni a netemet 😊), de nekem nincs telefonvonalam. Ilyenkor mi van?

mrzed001
Nemvalószínû, üzleti: 4 mega 13 900 Ft, 24 mega 39 900 Ft