UPC Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
tény, hogy ADSLnél hátrány a telefonközpont, mert ugye minél távolabb van a user attól a központtól, ahova be van kötve , annál "silányabb" a sávszéle
sajnos ez így van, el kell fogadni
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
És miért fogyna el? Berak egy plusz headend-et azt annyi. És ha nem tudnád, pl. már BP-en és egyre több helyen optikai gerinc van kiépítve az UPC-nek. Hogy kapacítás van bõven, sokkal több, mint ami kihozható jelentleg az ADSL-ADSL2-bõl, fõleg úgy hogy nemsoká jönnek a Docsis 3.0. A mostani UPC eszközök max. Docsis 2.0 40 Mbps down 30 Mbps up tudják. A következõ szint meg a Docsis 3.0 160 Mbps down 120 Mbps up.
Olvasgassatok: ITT
Külföldön már élesben tesztelik a Docsis 3.0-át. Pár év és nálunk is ez lesz.
na szóval nekünk a melóhelyen chello plusz volt 1 év hûségnyilatkozattal, meg upc telefonnal......1x csak azt vesszük észre hogy harminc rongyos számlák jöttek.. asszittük hogy vki ennyit telefonált meg ilyenek... kipengettük 2 hónapon keresztül.... 1x csak azt vettük észre hogy levan korlátozva a telcsink..
Felhivtük a 1221-t kértünk részletes számlát meg 1 csekket a tartozásunkról.. a telefonközpontos csávó aztmondja 2500 ft a tartozásunk és kiküldi a 2 hónapos részletes számlát...
nos ez három hete volt.... Perze nem küldtek semmit... tegnap megyünk be 1 cetlit találunk a ajtóba hogy itt volt 1 upc-s ember kikötött mindent mert 60 ezer forintos számlatartozásunk van....
bemegyünk személyesen a upchez... kérdeztük mi a fasz van.. ott mondták hogy felbontották a szerzõdést mert 60 rongy tartozást halmoztunk el...
Erre mondjuk neki hogy mutassa meg hogy mégis hogy lett ekkora tartozásunk amikor már 1 hónapja levan korlátozva a telcsink..
erre mutatja a csaj hogy már lejárt 3 hónapja a hûségnyilatkozat, és ezért átléptünk nagyobb tarifába ami azt jelenti hogy nem 16 ezer hanem 29 ezer ft... namármost errõl miért nem kaptunk értesitést ?? A másik meg mutatta hogy melyik számla nincs kiegyenlitve kinyotatva mutatta....
6. akárhányadika csekk nem volt náluk feltüntetve meg most a hetedik havi.....
Erre mutattuk a csajnak hogy a hatodik havit befizettük hetedik hó elején mutattuk neki a csekket, az több mint 1 hónapjaja volt... persze náluk nincs bejegyezve vmiért...
Szóval ezek af asszopók yól kibasztak velünk...
ha minden összeveszünk 1 havi tartozásunk volt, méghozzá az se teljesen jogosan, mert a köcsögök nem szóltak hogy dupláját kell már fizetni a netért.. és hozzáteszem a szerzõdésünkbe se volt benne ez a rész........
szóval a faszomat bekaphatják......
DSL-nél nincs ilyen gond.
Ezért szakadozik a chello, ezért kénytelen korlátozni.
szerintem
legalább normálisan mérne, ha már van
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Örülj neki, ha nálad jobb a ping, nem tudom miért kell ezért lehülyézni vagy kiröhögni. Én csak Q3-at játszom, és ott 30 alatt nem nagyon van senki, viszont a kábelesek sokat panaszkodnak a packetlossra ami dsl-nél 0.
Munch:
ha a letöltést emelik, azzal csak azt kapom, hogy elöbb érem el a korlátot. 😊))
passzameg
:F
húúúúú bazzzze azt hittem az 1024*30-as csávónál nem lesz mostanság nagyobb csemege de te sem vagy semmi <#hehe>#hehe>
chello light-al nyomom a battlefield 2-t és magyar szervereken nekem is 10-20-as pingjeim vannak pedig állítólag a BF2 ritka szar netkóddal van írva és kicsit komolyabb gamma mint egy mohaa <#miaz>#miaz>
de ha még tudsz ilyen okos állításokat nyugodtan írd le legalább feldobod a hangulatát a topiknak <#taps>#taps>
Mindegy a technológia mikori, kábel nagyobb tempót bírna el, mint a mostani adsl vonalak. Majd vagy 5-6 év múlva húzhatják újra a zsinórokat.
Egyébként félre ne érts, nem akarok alternatívázni, mert én már qrva sokat szoptam a chellommal. :/
Nem lesz emelés, letöltést fogják megtolni +512 kbittel, ami kb. annyit fog tenni, hogy annyival fog jönni a cucc, mint amennyivel most kellene eredetileg. 😄
Van automatikus kapcsolódás, amivel a win betöltésekor automatice csatlakozik a netre. A dsl jobb és újabb technológia mint a kábel, de mind1 ne offoljunk.
Ez a korlátozás engem nagyon bánt. Nem terveznek mostanában korlát emelést a UPC-nél?
Igaz hogy 512-es dsl csomagok voltak, de a lekorlátozott chellommal gyorsabban böngészek, mint ezek. Lehet, neked gyorsabb csomagú dsl-ed van.
Különben mindegy, mert olyan undorító, hogy külön ikonra kell kattanni, hogy netre kapcsolódjon... kiwwi-internet-feeling. :/
4 éve van adsl-em, de ott nincs semmiféle korlátozás-szétkapcsolás. Ping meg 30-as.
Ja, egyébként upc-tõl még csak fel sem hívtak a multkori eset óta, viszont a netem az most nem esik szét.
Plusz jártam adsl-es ismerõsöknél és még rosszabb volt mint a chello. Vicces, ha kikapcsoltam a tûzfalat, akkor bontotta a kapcsolatot a modem.
Úgyhogy most örülök hogy nem váltottam annak idején adsl-re.
A költõi kérdés:
Mennyi lehet a Chellós ebbõl? 20%?
hálozaton belüli forgalom nem számít bele.
sajna úgy néz ki, hogy chellora kell váltanom költözés miatt 😞
Valaki össze tudnáá foglalni nekem, mi ez a korlátozásos dolog A-tól Z-ig?
Elõre is köszi!
segítek te kis számítástechnikai zseni <#lama>#lama>
1024MB*30= ? (30720) <#ticking>#ticking>
háááát valszeg hétfõtõl csütörtökig csak csordogálni fog a sávszéled <#taps>#taps>
Egyébként e-mail cím kell + jelszó
http://prov.chello.hu/selfcare/ -nél nem tudok MAC címet stb-t állítani.