22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • Grave Digger
    Fake :D
  • Scooby87
    ott voltak az árulkódó jell két szmájli is ....szóval nem buktam be semmit...azért rögtön mindenkit elkapot a sávszél...egy poent megért.
  • precision
  • Aspyrin
  • precision
    tessék, csak hogy minnél hamarabb haza akarj érni

• precision
  • Aspyrin
    Majd ha hazaértem, addig nem kapsz sávot :D
  • precision
  • HunnernesKonge
    Azért a kép után én is nyomtam egy modem resit :)
  • HunnernesKonge
    Az ott fake. 4:20perc omg xD
    És a speedtest kb 1hete váltott dizájn-t. Bebuktad Scooby
  • precision
    5 perccel ezelőtt reseteltem modemet (ki tudja minek, mikor ugyis még 2 nap :)) és semmi változás, szal... :)
  • precision
    persze hogy fake...
  • Grave Digger
    Ez fake? Nálam teljesen más a speednet dizájnja:) A download-ot emelték, az up-ot meg nem? :)
  • Aspyrin
    Nem de nálunk a nyócba(mint ahogy az te is tudod) gyorsan dolgoznak a fiúk, ki tudja ;-)
  • precision
    fake e? :)
  • bertino
    ezt hívják internetnek
  • precision
    miért, dolgozó neted van? :)
  • Scooby87

Ma hajnalba emeltek nálam is.... :D...:D classic !!!!!!
  • radeer
    Pécsen is levették a tegnap még megvolt korlátot. Dolgozónetem van, tehát tényleg ezzel kezdnek úgy látszik. 550-570k-val tölt.

A sokat vitatott témához ( Dolgozónet besorolás ) meg tényleg csak annyit fűznék hozzá, privát véleményként :

Egy 2.4 G-s cumót szedek, és és kb 1h15p - 1h20p alatt ér le. Szóval én a magam részéről meg vagyok elégedve még a medium-ba való besorolással is lévén, ez is bőven több amit aláírtam. És a feltöltésnél meg a med vs classic között 256k van ami 25-30k. Igazából a magam részéről, hogy ekkora adat 40 perc vagy 1.20 perc alatt van lenn nekem mind1 és a dolgozónet és classic között van azért 2800FT, nekem ennyit nem ér meg.
  • Aspyrin
    Háhh, hazamegyek és resetelem a modemet :)
  • Athletic  Bilbo
    akkor már nekem is mediumom van :)
    500 kb/sec torrentről :)
  • HunnernesKonge
    "Nem kell izgulni. Ma éjjel meg holnap éjjel is még a dolgozónetesek kapják az új csomagokat, utána emeljük a classicot és a plust, hogy beférjünk elsejébe"
    by NSD

KHM...
    Nincs benne a Standard meg a Light...
  • Zsoltika 007
    Én úgy tudtam akkor lesz emelve a light és standard előfizetőknek. Lehet most csak a dolgozónetesek kapták meg a mediumot.
  • DjDano
    Akkor ezekszerint mégis kamu az áprilisi emelés...
  • vonyarc
    Ja, ez a kedvezményes, önkormányzati net.
  • vonyarc
    Speedtest: D- 5085, U-726
  • vonyarc
    Kelenföld. Classic. Ma. Download: 630kb/s, up: 99 kb/s.:-) Ez már az emelt sávszél!
  • HunnernesKonge
    Hagyjuk... Köszi hogy "bevédtél" azonban ergyetértek hogy egy release nem ide való, csak kelett egy konkrét példa...

A régregekkel kapcsolatban 100%-ig egyezik a véleményünk, pár ezt PyRex-el kapcsolatban nem vettem észre (és valamilyen szinten most is igaza volt, bár az tény hogy úgy viselkedett mint ha ő lenne itt a hivatalosbazdszájba....)
  • DjDano
    Mér bocs de még csak nem is offolt, amugy minden 6 éves regnek ilyen nagy az arca ezt tanusíthatom....
  • ULTRA
    "2007. febr. 26., hétfő - 7:03 "
    30 perce írta be HWSW-re
  • HunnernesKonge
    Ismét csak a nagy sárga dömper :)
  • Zsoltika 007
    Ezt mikor írta? Tegnap? Már 1000 éve nem voltam hwsw-n. De ha nsd írja akkor úgy van.
  • ULTRA
    "Nem kell izgulni. Ma éjjel meg holnap éjjel is még a dolgozónetesek kapják az új csomagokat, utána emeljük a classicot és a plust, hogy beférjünk elsejébe"
    by NSD
  • ULTRA
    Szombathely
  • Zsoltika 007
    Merre laksz?
  • nyamiag #8161
    weeeeeeell :)
  • ULTRA
    Igen jól látjátok, gyorsult a netem :) eddig dolgozónetes Classik 3000 voltam, mától viszont dolgozónetes Médium 5000 :)
  • ULTRA
  • PyRex
    "jobb helyeken" azonnal bannoltak volna az említett hsz-ed után... és mivel nem akarom, hogy szétb@szd a topicot, van hozzá közöm.
  • HunnernesKonge
    1.) Semmi közöd hozzá hogy én mit írok be a fórumba
    2.) Ne játszd a moderátort. Jobb helyeken ezért is büntetés járna