22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • A tumi
    Szevasz földim.:)
    Nevedből ítélve.
  • Mikroby
    Sziasztok!
    Szolnok dolgozónet
  • mike0013
    na átváltott 500kb/s-ra:)
    "[...]valamint megszűnik az egyes szolgáltatási csomagokhoz rendelt eddigi adatforgalmi korlát is." Ez áll a levélben:D
    bocs, ha már leírtátok, de nem bírtam kihagyni:D
  • lokissrác
    Még nem tökéletes a rendszer, majd az lesz haamrosan :)
  • Casillas
    monyuk ráérek egyelőre :)

majd ha már 90% beírja, hogy nekik is, akkor moar leszek -.-'
  • Casillas
    EMBER! Chello standard(medium) sávszél emelés nem történt meg. Egerben. Nálam. Nem király.
  • chicco24
    Pontosítok. Még eléggé instabil. Azaz néha már elképesztő sebesség van,de néha me lelassul.
  • chicco24
    EMBEREK! Chello standard(medium) sávszél emelés megtörtént. Egerben.
    Király.
  • djlondon2
    Hi Mindenkinek!Gondolom a közalkamazottak már megkapták az emelést,mert én is bele tartozom!Jó az 5 mbites sávszélesség!A 10 helyett csak 5-öst kaptunk,de ez is alig kihasználható!Bőven sok!
  • Zsoltika 007
    Ok. Akkor nem csak nekem van ez.
  • scs17
    dolgoznak rajta
  • Zsoltika 007
    Nektek is el van cseszve a webmail mióta átszabták? Nem jó kódlapot használ. Ékezetek helyett kérdőjelek meg krix krax-ok vannak.
  • lokissrác
    Tényleg, a motorola modemet lecserélik, avagy marad ez ? (Minimum csomag)
  • chicco24
    Már csak 33nap és nekünk mediumosoknak is normális netünk lesz. Addig viszont remélem,hogy nem ez a szakadozós,lassabb net marad ami most van.
  • DjDano
    Lehet... részemről maradok a saját védelmi arzenálomnál
  • PyRex
    1. Megosztani nem oszthatsz meg semmit.
    2. Letölteni letölthetsz magán használatra, otthonra filmet és zenét, de visszaosztani tilos!
    3. Szoftvert még csak le sem tölthetsz.

Mivel a fájlcserélők úgy működnek, hogy már a letöltés pillanatában is visszaoszt belőle részeket, emiatt ugye elég cikis a dolog. Persze lehet tiltani a feltöltést teljesen, de valljuk be: ezt kevesen csinálják és mondjuk egy perben nehezen hiszem, hogy azzal védekezik valaki, hogy ő nem töltött vissza. Bizonyítsa be :)

Amúgy meg a stílusom nem azért olyan, mert nekem már korona + 2 csillag van a nevem mellett, hanem azért mert 6 év alatt nem egyszer volt alkalmam látni normális topicokat bezárni csak azért, mert elkezdtek warezról beszélgetni.

Tőlem más topicot be is csukhatnak, qrvára nem izgat, de azt ami engem is érdekel, azt ne.
  • schrank
    mindíg az apróbetűs részen vérzenek el az ilyenek
  • HunnernesKonge
    Letöltése nem. tárolása, futtatása és visszaosztása már igen.
    Magyarul: Letöltöd és törlöd... :)
  • rekettyes
    Ez csak a zenekre es filmekre ervenyes, a szoftver letoltes total illegalis.
  • ftivo
    Hasonloval én is találkoztam, az elmult idöszaban nem is egyszer, miközben mind speedtes, mind webes letöltésnél ki tudtam használni a sávszélemet, P2P-n nem ment a dolog.
    OFF:
    Warez= törvénybeütköző? Mert ugye a magyar jogállás az, ha jol tudom, hogy amig a filemegosztás nem jövedelemszerzéssel kapcsolodik, addig nem történik semmi illegális, mert ez belefér a szabad felhasználás körébe. Erröl az indexen hosszan cikkeztek az elmult időszakban.
    OFF vége.
  • PyRex
    Holnap jönnek modemcserélni jajjdejó :)
  • schrank
    nnna az még annyit sem ér mint az én ajándék britis enciklopédia két cédéje csomagváltáskor
  • DjDano
    Ja amugy pont ma kaptam egy levelet, hogy a Dolgozónet kedvezményben részesülők 1 évig havidíjmentes UPC SmartGuard számítógép-védelmi programcsomagot igényelhetnek.
  • precision
    dolgozónetből lett medium, azokat most emelték/emelik
  • rekettyes
    Ez a médium?Azt nem áprilistól emelik?
  • PyRex
    lol, lassabbat mér budapest-i szerveren a teszt mint a pozsonyin (bratislva).

Ez a pozsonyi:

A budapesti kb. 5300kbit volt :)
  • dienesoft
    nálam sincs ne aggódj :) majd holnap megprobáljuk hátha!
  • PyRex
    Mondhatod, hogy "pofám" nyugodtan
  • bbllade
    ok megvolt semmi változás :(
  • dienesoft
    áramtalanítani, várni egy kicsit, visszacsatlakoztatni, osz go! pftyüjjj :))
  • dienesoft
    Hát akkor gondolom azért, mert 30km-re lakok Bp-től, attól még nem lesz extreme-es az internetem :). Gondolom medium várható. Viszont pont múltkor voltam benn a UPC egyik tagjának ügyfélszolgálatánál és ott ígérgették hogy 10M lesz a sebesség :). Gondoltam, hogy nem ilyen eccerű ez :D
  • bbllade
    resetelni :D
  • bbllade
    Srácok a modemet restelni kell vagy elég csak áramtalanítani???
  • Athletic  Bilbo

Dunaújváros

medium :)
    tökéletes nekem :)
  • precision
    szerintem ne szomorkodj, ez a sebesség tökéletes
  • DjDano
    Nálam (Veszprém) is elmeltek. Sajna Classicból a Mediumba kerültem, ahogy az várható volt.

• schrank
    a hülyéknek mégegyszer a kép F A K E
  • bbllade
    CSő! Budapest mely részein ment végbe az emelés mert a Móriczon és Környékén még nem érzékelhető semmi
  • schrank
    az én tegnapi torrentes halandzsám sokkal nagyobb riadalmat okozott kár hogy nem munkanapon sütöttem el
  • precision
    most mér mondod?