22959
-
#8156 egy privit se küldtem még neki, de azért tuti igazad van (Y) -
#8155 1. semmi közöd hozzá, hogy mit töltök.
2. én nem írom ide be, pláne nem a legújabb release-eket. -
#8154 ne éltasd magadat mert annál fájóbb lesz a valóság már előre röhögök a sok lámin akik morgennak küldik a több tucat PÜ-t hogy miért nem gyorsabb a netem pedig már másodika van -
#8153 nem kell az ngyen britannika enciklopédiám holnaptól -
#8152 3 nap 3 óra 3 perc 3 másodperc -.-' -
#8151 elég problémás lehet a helyzeted, ha nincs ennyi szabad kereted 1 hónapban... -
#8150 de legalább nem fizetek érte havi 3K-t -
#8149 hagyjad már, azt se tudja mi az a hwsw -
#8148 Hát szvsz nem márc 1-től emelnek, hanem márc elsején.
:D -
#8147 Azért a hwsw-s nagy sárga dömper se kispályás :D -
#8146 úgy dobálództok a belsős szóval mint ha nem tudnátok hogy morgenon kívül mindegyik placebó -
trigonometry #8145
helyesbítek nem korlátlan lesz rosszul irtam hanem 750gb három hónap átlag...stb
amúgy nem sima ügyfélszolgálatost kérdeztem meg hanem belsős ismit -
#8144 hát kitörölhetem a seggem az enciklopidával vagy mivel a standardos felfelé váltáskor kééét éééévre -
#8143 Érdekes ha az ÁSZF bejelentése után felhívtad az ügyfélszolgálatot, megmondták hogy a dolgozónet az Extremebe megy, közbe mégsem, azt is megmondták hogy abszolut korlátmentes lesz a net (fair use policy se lesz) közbe lett, és ha megkérdezted tőlük hogy a február hány napos akkor megmondták hogy 30.
Én nem őket akarom lehúzni, csak annyi tájékoztatást kapnak mint egy T-comos előfizető a UPC-től...
Azonkívül hwsw-n egy belsős emberke írta ezt, nem hasból beszélünk. Amugy szerinted ha 10en mondják pont az ellenkezőjét annak amit te akkor a statisztikai valószinüség szerint kinek lesz igaza?
-
trigonometry #8142
Adatkorlát már most sincs -
#8141 de az adatkorlát eltörlés egyszerre lesz ugye? -
trigonometry #8140
Érdekes minden nagyobb városban a upc ügyfélszolgálaton más mondanak? -
#8139 nna mi van trigomonetry -
#8138 Pedig a két nagyobb csomagot bizony előbb emelik. Márc 01-től, a két kisebbett pedig április elejétől.
Ez le lett írva már párszor. így kevésbé terheli a hálózatot stbstb... -
trigonometry #8137
Ki mondta neked, hogy előbb a nagy csomagokat emelik?
Mindent központilag állítanak és nincs kivétel, hogy a csigább csomagosokkal később foglalkoznak.
Nonsense... -
#8136 szvsz te is linux isot töltesz 200Gbot minden honapban mi? Nem kell vetíteni...
Az meg mitől wazez hogy írtam egy egy sort? Volt a releasehez elérési út? Segítek: Nem volt... A nagy Warez kb ennyi... Szia -
#8135 szvsz warezolást nagyon gyorsan be kéne itt fejezni... -
#8134 Ezzel azt körülbelül hogy nem volt 3000leecher, a torrent sebesség messze elég lett volna a full sávszéles töltéshez, és főleg azt hogy igen is lekorlátozza a chello a torrent kapcsolatokat. (ftp-ről miután végre leért néztem egy filet ami érdekes módon jött maxxal...)
Örülj a 150k-nak lol vagy b***meg. Szerinted azért fizetek 16000FT-ot hogy örüljek a 150knak. akkor 7900ftot fizetnék. -
#8133 az utóbbi 30-40 hsz olvasva nekem annyi lenne a hozzászólásom, hogy hozzánk 2 nap múlva jöttek ki (13.ker), igaz csak 4 nap múlva lett ténylegesen működésre bírva, mert a kedves lakótárs pont nem volt otthon és nem tudtak a srácok hozzáférni a dobozukhoz. ja és enyhén szólva naív aki azt várja, hogy március 1-től mindenki növelt sávon netezhet...majd szépen sorjában és legyetek türelmesek... -
#8132 Ezzel nem tudom mit bizonyítottál be. Inkabb orulj annak a 150k-nak. -
#8131 és mit várjunk egy olyantól, aki feszt csak kelti a feszültséget, nem bírja féken tartani a pofáját, ráadásul még egy eszetlen marha is ? -
#8130 pihennyé má B+ már másfél hónapja írtuk hogy a nagy csomagoknak fognak először emelni de mit vár az ember az "ilyenektől" akik még az email-es adatforgalmi bevallást is elhitték morgennak -
#8129 ennek mondhatod -
#8128 mekkora paraszt vagy má télleg :|
nem lehet mindenki olyan kurvatájékozott mint te, feltett egy kérdést, ami nem is egyértelmű 100%-osan, inkább ne válaszolj, minthogy írod a fasságokat :\ -
#8127 Most peer-enként 2 K-ra van korlátozva a torrent, kivéve ha chellosrol töltöd. Tegnap este már 5 K is volt. Hurrá. :-/ -
#8126 Kedvenc Vista videom: Katt
Nah elég az offból -
#8125 Majd akkor vátok Oprendszert ha ilyet fog tudni:EZT ITT NI
Addig marad az XP (jobb nincs) :)
( Játékra nem jó a linux :((( )
-
lokissrác #8124 Nem szóltam, már sikerált, vááá kurva jó az uj vista :D:D főleg a 3D-s megjelenítés!!!! -
#8123 most miért hitegeted -
#8122 emelttel kapod -
#8121 lehet hogy juniusig de az a tuti hogy a két kiscsomagnak minimum 1 hónapos csúsztatással emelnek ergó mi jobban tudunk tőlük tölteni mint ők tőlünk -
#8120 Ha március 1-je után váltok light-röl medium-ra akkor már emelt sávszélel kapom a netet vagy várni kell áprilisig? -
#8119 Jo akkor konkrét leszek csak hogy lásd nincs igazad:
Microsoft.Office.2007.Enterprise.Hungarian.REPACK-... by dagla
Méret: 485 MB
Fájlok: 35
NFO file: Van
Feltöltve: 2007-02-24 22:34:50
Letöltve: 1703 alkalommal
Seed: 1032
Leech: 110
Sebesség: 967.19 MB/s
Megnézve: 2231
Na most ez jött nekem 150Kb/s-el...
Az előző hsz-ben a 650kb/s a körübeüli maximum letöltésem értékét akarta szimbolizálni...
-
#8118 sőt,továbbmegyek,ha a feltöltési sebességet korlátlanra állítom a letöltési sebességem csökken....jelentősen.... -
lokissrác #8117 Tudom, hogy nem ide tartozik, de nem tudja véletlenül valaki, hogy a Windows Aero, avagy a 3D megjelenítő, a 32Bites windowsban van-e ? Mert azt írják, hogy az Ultimate -ben van, nade én nem találom ott, ahol lennie kellene :( Vagy csak a 64-bites vistában van ?
Előre is köszi