22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • maffioso
    ja én erről nem tudtam
  • CzGobe
    hanyagoljuk akkor legalább mi a témát, nehogy feltűnjön a sok hsz, és vissza tudják keresni :P
  • carlos05

Monortel minden csomagot áprilistól emel? mert ez már gáz kicsit
  • bertino
    nem is az, hogy vhogy rejtve írná be... nem, fogja és a komplett címet
    nemnormális
  • precision
    :))
  • HunnernesKonge
    Jah loool összekavartam a topigokat :)
  • precision
    ebben a topikban nincs jogom, Mighty -t kérd meg, ő a házigazda
  • A tumi
    Mondjuk elég lett volna neki csak a kötőjel előttit beírni akkor is tudja mindenki.
  • HunnernesKonge
    A dolgozónetes classickból medium lesz nem extreme, attól még a normál classicból extreme lesz. bocs...

Amugy ha mégis neked lenne igazad (amit kétlek...) akkor márc 1-én azonnal javítom. kb 10secbe kerülne...
  • HunnernesKonge
    Precision kérlek #8261-t töröld... htx!

Update! Mighty kérlek #8261-t töröld... htx!
  • maffioso
    rosszul van a banner
    kaptam levelet és a classicból csa 5megás lesz
  • CzGobe
    :D amúgy tényleg
  • bertino
    hogy neked mekkora egy fa eszed van b@zmeg...
  • A tumi
    Igen-igen.:)
    Gondoltam.
    Én is bent vagyok.
    Majd látjuk ha hazaértem,mit muzsikál.
    :)
  • CzGobe
    Srácok, abba gondoljatok bele, hogy a 10 Mbitps nem EGY file letöltésére lesz a legjobban használható (neten ez lehetséges, nekem eddig megvolt a max sávszél több file töltésekor, igaz én "csak" classic-os vok, ftp nem esélyes, ha a server nem olyan, torrent meg hát, eddig is és ez után is csak a felhasználóktól függ...)
  • Yan
    Mc:

• A tumi
    Gondolom a 2 legnagyobb magyar oldal valamelyikéről húzod lefelé.
  • A tumi
    Kivárom.
    :)))
  • Dave0092
    nálam torrent 550
  • mateus33
    Fura,nem?:)
  • Dave0092
    toom, nagyon szép és tisztelem becsülöm a chellot, de ha 10 mega lesz elvieg akkor 1000 el tltök is nem?
  • A tumi
    Debrecen:kollégánál emeltek,nállam még nem.
  • mateus33
    Debrecen Dolgozónet,egyelőre a régi sebesség:D
  • mike0013
    így is majdnem kétszeresére ment, ne légy telhetetlen
  • bertino
    ezaz bástya, hogy a 10mbit hova lesz jó... hát akkor a 20 mbit ?
  • djlondon2
    Bocsi én nem közöltem,hogy honnan vagyok a speed teszttel!Szombathelyről!Egész nap használtam a netet,és arra a következtetésre jutottam,hogy nem is baj,hogy nem kaptam 10mbitet.Egyszerűen nem tudom kihasználni.Sok serverről töltöttem,és kevésről tudtam 600Kb/sec es sebességgel zúzni!Ftp is válogatja magát.Dc-n lehetetlen a kihasználása,torrent meg egint max 400ig ment fel,aföli nem tudtam mennivele.Szóval a 10mbit nem tudom hova lesz jó.annak örülni,hogy a speed test 10-et mutat,az kevés vígasz,ha nem tudod kihasználni!Osztásra mondjuk jó,meg ha 10 letöltést elindítasz egyszerre.Szóval szerintem a közalkalmazottak ne keseredjenek el,mert még mindig több ütőlap van a kezünkben annak ellenére,hogy 200-300ft al többet fizetünk,mint a minimumosok vagy standardosok!A jó oldala,hogy mi 1 vagy 2 ébv után is ennyiért kapjuk akkor bontjuk fel a szerződést amikor akarjuk,és akkor szüneteltesz amikor akarsz.Persze örülni fogok a 10 illletve 20mbites tábor sikereinek is,mert ez közös cél.Egy ország fejlettségét nagymértékben befolyásolja az internet kiépítettsége.Szóval remélemmindenki megkapja a várt emelést,jó böngészést és egyéb mást ami a nettel kapcsolatos
  • bertino
    álmodban
  • Dave0092
    nahmár 550 el szed, nöni fog még ez?
  • Dave0092
    gyöngyös

• Mighty
    A dolgozóneteseknek elkezdték megemelni a sávszélt. A normál classic és plus előfizetőkét pedig szerdán kezdik.
  • passatgt
    világosítsatok fel:)
    Egy-két mebernél hogyhogy már magasabb a sebesség?
  • ULTRA
    na bumm, itt Szombathelyen meg már hajnal óta stabil 600k fölött töltök, de szerintem semmit nem jelent, egyszerűen időbe tellik az átállás...
  • radeer
    Itt Pécsen délután már jó volt, de most megint olyan 3269/536 mért a speedtest ( dolgozónet). Gondolom még dolgoznak mindenhol, és tényleg kell idő mire jó lesz.
  • Tigristank
    Ebben egyetértek veled.
  • SeLFisCH
    Nyíregyháza , közalkalmazotti

4066 kbps
  • passatgt
    ok
  • bakvarnyu
    nahát ez legyen a legnagyobb parasztvakítás amit valaha elkövetnek, akinek a 250 giga nem elég az meg is érdemli.
  • bakvarnyu
    keleten fejlettebb az infrastruktúra
  • Imreherceg
    Chello közalkalmazotti,Székesfehérvár ma 17:30-kor.
    [IMG]http://www.speedtest.net/result/91518147.png[/IMG][/URL]]Speedtest
    Itt még nem emeltek egyenlőre,de ami késik....
  • Tombi
    "[...]valamint megszűnik az egyes szolgáltatási csomagokhoz rendelt eddigi adatforgalmi korlát is. :)

parasztvakítás rulez