UPC Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
várjátok ki a végét
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Elszántságom a csütörtöki napra az is bizonyítja, hogy fodrásznál is voltam ma, meg fürödni is fogok. Új ruhát is vettem . . .
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
ha nyiltabb lenne minden chellos oda menne es porogne.
p5bdeluxewifi,c2d e6600,2gcorsair,8800gtx www.myspace.com/lifemaster
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
annó mûködött..már régóta nem..
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
"Ezzel a kis programmal elérhetjük hogy ne számlálja egyáltalán a limitünkbe tartozó adatforgalmat (a chello-soknak). Ezzel elérve azt hogy nyugodtan seedelgethessünk.
Apply Patch-re kattintasz (alapértelmezés jó), majd a külsõ modembõl kihúzod a táp kábeljét. Jelen esetben legalul azt a feketét
Majd újból viszadugod és restartold a géped.
Lõn világosság annyit töltesz le/fel amennyi jól esik, NINCS korlát.
Nem kell parázni a chellosoktól mert nem fizikailag csináltál a modemmel valamit, hanem csak a windows "rontotta" el😊))
Created by ********
Köszönöm az infókat!
Thx
Bazinga!
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
<#gun>#gun><#duma>#duma><#falbav>#falbav>
amugymeg egyik sem lehetséges...
Bazinga!
nov 21tõl lejár a hûségem..
és ha pl nov 10kén meghosszabbíttatom a szerzõdésem?
vki elmondhatná.
thx
Mi van olyankor ha lejár a hûségnyilatkozat? Szólnak elõtte, hogy hé meg akarod hosszabítani vagy többet kell fizetned, vagy csak simán a lejárat utáni hónapban küldik a nagyobb összegrõl a csekket? 😊
Bazinga!
Ha már lekorlátoztak akkor má mind1.<#falbav>#falbav>
2006!!!
január 30-31
február 27-28
március 29-31
április 27-30 (4 nap cool)
május 30-31
június 28-30
július 28-31 (4 nap cool)
augusztus 30-31
szeptember 28-30
október 30-31
november 29-30
december 28-31 (4 nap cool)
(elsõ dátum 0. órjától utolsó nap 24. órájáig.)
Ha elõtte már lekorlátoztak, cseszheted.
oan mintha 56k-s netem lenne :\
Aki le volt korlátozva ebben a hónapban az már visszakapta a sávszélét???????
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Amúgy hogy van ez a HDTV?
Mert beszélnek itt valami digitális tv sugárzásról, hogy lesz Magyarországon, és valami külsõ egység kell, de bizonyos TV-khez nem kell, mert azokba már be van építve.
Úgy gondolom, hogy azokról a TV-krõl beszélnek, hogy be van már építve, amik HDTV kompatibilis TV-k.
Szóval ez a digitális tv sugárzás Magyarországon ez már a HDTV akar lenni?
Elvileg még rengeteg tartalék sávszél van a rendszerben, mivel 1 node max 1000-2000 elõfizut lát el max, ebbõl meg a net a töredéke. A node-ok meg optikával vannak táplálva, hogy lesz itt nemsoká 10Mbit feletti csomag és dtv is.