UPC Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Néha fürödni sem árt<#nyes>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

bertino
ne most ellenkezzetek, mikor lehet, hogy lesz valami...
várjátok ki a végét

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Jah, állásinterjúra megy a T-társasághoz...

bertino
hát akkor itt valami tényleg nagy dolog lesz...

Mo.Organ
. . . te állat, ki az a fasz aki pont csütörtökön nõsül?

Elszántságom a csütörtöki napra az is bizonyítja, hogy fodrásznál is voltam ma, meg fürödni is fogok. Új ruhát is vettem . . .

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

Szabotálja a központi szervert és mindenki 16Mbittel fog tölteni 😄

Mighty
Mi van bameg, nõsülsz? <#hehe>

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

bertino
<#wow3>

Mo.Organ
Már csak 2 nap <#ijedt><#ijedt><#ijedt>

bakvarnyu
de azert bena mert nem engedik be az embereket.
ha nyiltabb lenne minden chellos oda menne es porogne.

KÖsz serácok!😄 Megfogadom a tanácsot!

p5bdeluxewifi,c2d e6600,2gcorsair,8800gtx www.myspace.com/lifemaster

Gabor1990
Mivel nincs meghivó ezért nehéz lesz...

StephenKing
Minek akarsz oda meghívót? Tök béna az egész, inkább menj a népszerû torrentoldalakra és onnan ip filter segítségével csak chellosoktól tölts ennyi az egész.

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

Ki az akimeg akar hivni a chellobayre?<#falbav><#falbav>

3 nap múlva kapjuk ingyen a csellót?<#nyes>

bertino
az más

persze..nem is nekem kell..öcséméknek -.-

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Gunnersboy
hát nemhiszem h levagyok korlátozva...bár már lassan 2hete ien a net és nagyon szar 😞 áhh majd betelózok UPCbe h mégis mivan akkor a nettel...

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

igen ez a chello fucker..
annó mûködött..már régóta nem..

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

bertino
tiszta szerencse, hogy eddig azt mondtad nekem hûség nélküli chello-d van...

Amugy ez a registry.ben csinál valamit!
Ez a program readme-je! Valaki ismeri vagy hallott-e róla!?? Készülök kipróbálni, csak most ugyse látom elõször is mert levagyok korlátozva, másodszor pedig most elvileg nem is számol a chello😄!

"Ezzel a kis programmal elérhetjük hogy ne számlálja egyáltalán a limitünkbe tartozó adatforgalmat (a chello-soknak). Ezzel elérve azt hogy nyugodtan seedelgethessünk.

Apply Patch-re kattintasz (alapértelmezés jó), majd a külsõ modembõl kihúzod a táp kábeljét. Jelen esetben legalul azt a feketét

Majd újból viszadugod és restartold a géped.
Lõn világosság annyit töltesz le/fel amennyi jól esik, NINCS korlát.
Nem kell parázni a chellosoktól mert nem fizikailag csináltál a modemmel valamit, hanem csak a windows "rontotta" el😊))

Created by ******** "
ok.
Köszönöm az infókat!
Thx

Ha meghosszabbítod akkor az uj akciók és árak lépnek érvénybe!
precision
sokmindentõl függ a letöltési sebesség, amit egy program ugysem tud megoldani...vagy a szerver szar ahonnan szedsz, és ennyivel tudja neked küldeni max, vagy magában a vonalban van a hiba, ilyenkor hívni kell a upc -t hogy csináljon valamit...ha pedig le vagy korlátozva akkor ne csodálkozz hogy ennyi, majd feloldják a korlátot

Bazinga!

Nekem már járt le hûségnyilatkozatom! Semmi nem történik, csak küldik következõ hónapban ugyanazt az összeget tartamalmazó csekket amit addig kaptál!
Gunnersboy
akarmeik jolenne mert perpill 9k-val szedem a dolgokat és má k*rvára de nempoénos a dolog...

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Gunnersboy
nekem kicsit jobban baszsa fel az agyam h max 16k-val töltök (nemvicc)
<#gun><#duma><#falbav>

precision
állj, most mit akarsz? "adatforgalom korlátlanítót" vagy gyorsítani a neten? mert nem mind1

amugymeg egyik sem lehetséges...

Bazinga!

Gunnersboy
van valami adatforgalom korlátlanito progi amivel kicsit lehetne gyorsitani chellon?

erre én is kíváncsi vagyok..
nov 21tõl lejár a hûségem..
és ha pl nov 10kén meghosszabbíttatom a szerzõdésem?
vki elmondhatná.
thx

precision
Ténlyeg, ezt már meg akartam korábban is kérdezni!

Mi van olyankor ha lejár a hûségnyilatkozat? Szólnak elõtte, hogy hé meg akarod hosszabítani vagy többet kell fizetned, vagy csak simán a lejárat utáni hónapban küldik a nagyobb összegrõl a csekket? 😊

Bazinga!

Amúgy vki igazán lehetne ojjan kedves hogy küldd egy meghívót a chellobayre.THX.<#email>

Deejayboynak ment az elõzõõ....
Ha már lekorlátoztak akkor má mind1.<#falbav>

Itt vannak azok az idõpontok amikor már hónap végén nem korlátoznak le, ha túl is lépitek a korlátot:

2006!!!

január 30-31
február 27-28
március 29-31
április 27-30 (4 nap cool)
május 30-31
június 28-30
július 28-31 (4 nap cool)
augusztus 30-31
szeptember 28-30
október 30-31
november 29-30
december 28-31 (4 nap cool)

(elsõ dátum 0. órjától utolsó nap 24. órájáig.)
Ha elõtte már lekorlátoztak, cseszheted.

Gunnersboy
baszki nekem is chello-m van de már 1 hónapja igen lassú <#rinya>
oan mintha 56k-s netem lenne :\

Mo.Organ
Már csak 3 Nap <#ijedt>

Nem merem többször megkérdezni mert megköveznek, de jó lenne ha valaki válaszolna mert eléggé felb*szta az agyam, hogy még mindig 40k-val töltök!
bertino
hopp
elnézést :|

Ez a cikk 2005. június 30-ai!

Aki le volt korlátozva ebben a hónapban az már visszakapta a sávszélét???????
mozesapo
Én is várom a csütörtököt, mivel holnap jár le a hûségem, és jó lenne tudni, hogy mi lesz nov-1-tõl.

bertino
mondtam <#hehe>

<#vigyor2>

Elvileg ma 00:00 órától kaptuk vissza a sávszélességet! Gyakorlatilag? Mert hiába indítottam ujra a modemet nem igazán történt semmi😞
schrank
a DTV lesz 2012-tõl addigra már csak olyan tévéket lehet kapni a képcsövesekre már emlékezni se fogunk

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

yoyoyoyo.Valaki lenne ojjan kedves és meghívna a chellobayre.PPPLLLSSSS!

És annak mekkora a felbontása? Ugyanakkora mint a mostani TV adásoknak, vagy kicsit nagyobb?
bakvarnyu
Aha az lehet, en csak egy mezei felhasznalo vagyok.

mozesapo
Nem. Sima dtv, hogy kell majd set-top-box hozzá. Mondjuk 2 stb összeköthetõ rs232-vel és akkor elég 1 kártya hozzá - típus függõ. Hdtv Mo-n? Muhaha, talán 5-10 év múlva.

A dtv az HDTV akart lenni csak lemaradt a H?
Amúgy hogy van ez a HDTV?
Mert beszélnek itt valami digitális tv sugárzásról, hogy lesz Magyarországon, és valami külsõ egység kell, de bizonyos TV-khez nem kell, mert azokba már be van építve.
Úgy gondolom, hogy azokról a TV-krõl beszélnek, hogy be van már építve, amik HDTV kompatibilis TV-k.
Szóval ez a digitális tv sugárzás Magyarországon ez már a HDTV akar lenni?
mozesapo
Elvileg a telónak mennie kell még akkor is mikor letöltesz mivel privilegizált az adatfolyam. Az lehetett, hogy a fejállomás túlterhelt volt már és azért szakadozott, vagy valamit elbasztak a konfigjában vagy valamelyik aktív eszköz haldoklott, mondjuk akkor a neted is szarakodott volna.
Elvileg még rengeteg tartalék sávszél van a rendszerben, mivel 1 node max 1000-2000 elõfizut lát el max, ebbõl meg a net a töredéke. A node-ok meg optikával vannak táplálva, hogy lesz itt nemsoká 10Mbit feletti csomag és dtv is.