22959
-
#8397 Ezaz a chellosok egymást ölik... Jöjjön a sok ADSL-es nevessen rajtunk :D
Amugy a dolgozonet kap egy 1,66x (számolás by PyRex) emelést, és ugyanannyit fog fizetni. Kérdem én mi a sírás tárgya? -
#8396 Tudod én úgy vagyok vele, hogy aki dolgozó netes az ne rinyáljon hanem lapítson mint szar a fűben. Örüljetek, hogy egyáltalán van rá lehetőség, hogy kedvezményt kapjatok, ha nem tetszik lehet váltani. -
jajlis #8395 למה לא יעודע שמ שלך? -
jajlis #8394 Csodálkozom ,hogy nem tudod a מרון neved. -
#8393 Erre kb. annyit tudok mondani, hogy te rinyálsz, aki mindenért kevesebbet fizetsz? Én havi 16-ot perkálok a upc-nek és mégsem sír a szám. Fel kéne fogni, hogy a CLASSIC CSOMAG MEGSZŰNT! Nincs olyan, hiába az volt a szerződésben. 2 dolgot tehet ekkor a upc: vagy automatikusan az extreme-be rak át, DE AKKOR NEM KAPSZ KEDVEZMÉNYT, MERT AHHOZ A CSOMAGHOZ NEM JÁR, vagy átrak abba AZ ÚJ csomagba, ahol viszont megint jár kedvezmény - igaz jóval kevesebb mint eddig. NA ÉS AKKOR MI VAN??? Ki vagy te, hogy megmondd, hogy mennyi kedvezményt KÖTELES neked adni a szolgáltató? Kicsit átestünk a ló túloldalára azt hiszem. Ha nem tetszik? Tessék, lehet váltani!! Senki nem kötelez arra, hogy ilyen "szemét" szolgáltatónál maradj... -
#8392 Ha komolyan így gondolod akkor miért nem telefonálsz a 1221-re ahol hivatalos tájékoztatás kapnál arról hogy ez miért is így van. -
djlondon2 #8391 A dolgozónetesek védelmébe szólok még egyszer utoljára,és megértetem a nagykutyákkal,vagy azokkal akiket érint,hogy miért sír itt minden volt classic-os közalkalmazott!Az hogy a közalkalmazottakat emelték meg nem véletlen,jópofiznak az UPC-sek,mert most örül a markába az a sok közalkalmazott,hogy gyors netem van.Holott gennyesül bántak el velük,vagyis velünk.Enyhíteni akarta a fájadamukat ezen fellhasználóknak a társaság.Kívülálló ezt fel se foghatja,hogy mit jelent az,hoyg egy jobb csomagért 2500Ft-al kevesebbet fizet,és ezt 4 év után is így teheti.De most drágább lett az egész játék,és ezért van felháborodás.Nem tudom hogy tetszene valakinek,hogy akciósan ki van téve egy termék egy áruházba,és a cassánál full árba veszed meg!Továbbá hogy érzékeltessem a közalkalmazottak kedvezmányeit T-mobile előfizetés,és telefon vásárlás is kedvezményes jócskán.legalacsonyabb előfizetési díj 3000ft körül van ezt közalkalmazott 1500 ért kapja 40sms ingyen 1 hónapba,és atom olcsó percdíjak!És nekem ez 5 éve így van semmi változtatás!Ezért nem értem miért morogtok,ha egy közalkalmazott nyavajok!Megilleti őt a kedvezmény,de amit az UPC felkínált az nem kedvezmény!Majd ha mást is ilyen megkülönböztetés ér a jövőben,az tuti hasonló fórumon fog reklamálni.Mi lenne,ha egyszer akik gondba vannak annak segítenétek,és nem azon nyafogtok,hogy mikor lesz már sebesség emelés.meg fogjátok kapni úgy is mit számít az,hogy 1 hónap mulva vagy 2 hét mulva jön el az idő!Arról van szó,hogy ezzel sokminden sérült mint a cég ,mint pedig az előfizetők oldalán. -
#8390 Lehet nem ide kéne, de volna egy technikai jellegű kérdésem, és őszintén szolva lusta vaok utánna keresni. Van valami féle lehetőség arra, hogy estleges szerződés modosítással estlegesen nagyobb legyen a feltöltésem, vagy a mindenható álltal meghatározott 1024 marad az én barátom? -
#8389 Mi az a Máron??????
és kik azok a lumnicerek???????????????
-
#8388 azta, egy mimóza lelkű, sírtál is miatta? -
#8387 Semmilyen bántó és sértő megjegyzést nem tettem, amúgy a smile ott van a végén. -
jajlis #8386 Nem mondom meg, de közel jár hozzá mert nagyon megsértett azzal hogy bemutatott Máron barátom. -
#8385 -
#8384 komárom? -
#8383 gondolom a moron csak nehéz leírni :$ (nem nekem) -
#8382 Na jó, de mi az a MÁRON??? -
Dodo55 #8381 Hehe, tudok ám a mobilomon keresztül is netezni, szóval ne legyél annyira biztos abban, hogy én bármikor is net nélkül leszek :) -
#8380 hmm, ezt értsük úgy, hogy... ? :) -
#8379 amikor az átállás lesz, akkor biztos nem fog netezni 4:30-ig.
De 5:01-kor már igen. -
jajlis #8378 Tudod, azt mindenképp hogy aki úgy tűnteti fel magát mint aki benfentes a UPC-nél az nem bemutogat, és teszi nevetségessé a fórumtársát, ha az semmilyen bántó vagy sértő kérdést nem tett fel.
Ezt mindenképp, MÁRON. -
Dodo55 #8377 Ne legyél abban olyan biztos :D
Én egyik nap nem figyeltem az órát, és véletlenül 4:30-ig fent maradtam gépezni -
#8376 Új cfg kiosztásánál "elvileg" (gyakorlatilag) resetel a modem.
NSD a másik fórumon írta, hogy az ütemterv a hálózat fejlesztésre vonatkozik (vagyis helyeselt egy ilyen tartalmú hozzászólásra). Szerintem tartani fogják magukat ahhoz, vagy legalábbis megpróbálják (remélem), hogy a két magasabb csomagot emelik előbb (márc. 1.), majd később az alacsonyabbakat. Júniusig bezáródóan az ütemterv szerint.
Azt azért vegyétek figyelembe, hogy egy ütemterv bármikor változhat jó vagy rossz irányba egyaránt. -
#8375 de bizos hogy fogja bontani a kapcsolatot. De te akkor aludni fog abban biztos vagyok. Mint mindenki más. -
#8374 Mit vártál azt hogy majd részletes tervet kapsz addig mi is történik az átépítés alatt? -
#8373 Szal semmi látható jele nincs a modemen, hogy megkapta az új konfigot? Még a kapcsolatot se bontja? :) -
#8372 nem kell resetelni a modemet. -
#8371 egy hülye kérdés:) ha megemelik a sávszélt resetelni kell a modemet és onnantól él az uj sebesség? -
jajlis #8370 Nem ilyen stílusban kérdeztem,ahogy te válaszoltál, de ez téged minősít Máron. -
#8369 Mo.Organ hogyha megkapja a modem az új konfigot akkor újra is löki, szal van vmi jele hogy megkapta? Csak a percenkénti modemreset elkerülése miatt kérdezem :D -
Aspyrin #8368 -
#8367 semmit nem csinálunk addig, csak ülünk a központban és sörözünk. Ja meg olvassuk a fórumot mennyire vagytok már idegesek. -
#8366 Nem egyszerre fogják emelni mert az képtelenség szép fokozatosan... -
#8365 folyamatosan emelik a sávszélt... -
#8364 Azt írja hogy "Fejlesztések tervezett befejezése" szal szerintem ez az az időpont amíg az _összes_ csomagot megemelik. És egy korábban kiadott hír szerint márc 1től emelik a 2 felső ápr 1től a két alsó csomagot. Ez a két hír nem mondd ellent egymásnak, csupán előfordulhat az is, hogy ha neked classicod van akkor nem emelik rögtön hanem a megadott időpontig bezárólag vmikor. Szal az tuti hogy classicot emelni márc 1-én fogják _elkezdeni_ a befejezés pedig mind2 csomagra érvényes. Szerintem. -
jajlis #8363 Most néztem az ütemtervet, csak azt szeretném tudni mit csinálnak márc01-április02-ig?
Ezt tudja valaki? -
#8362 áhh miféle igazságot keresel te még ebben az országban -
#8361 Hőbörgök, mert én most 9900+ÁFA befizetése után 3 megás netet kapok. A dolgozónetesek meg sokkal olcsóbban 5 megásat!
Hol itt az igazság???
Kérdezik a skótot, hogy miért olyan szomorú.
- Tudja, csökkentették a buszjegy árát.
- Na de ezen miért kesereg, hiszen nem is jár busszal?
- Azért, mert eddig megtudtam spórolni 10 pennyt, de most már csak 5-öt tudok. -
#8360 Az hogy a céged neked nem semmit nem ad a támogatásra arról nem a UPC tehet. Gondolj bele abba is hogy aki 9900Ft fizet a netre az hogy höbölögne hogy te aki kevesebbet fizet ugyanazt a csomagot kapja mint ő. -
#8359 De miért kell hőbörögni? Majdnem a duplázódik a sebesség. Ja, az zavar, hogy aki kifizeti a teljes árat annak Extreme-lesz? Ezen könnyen lehet segíteni, mond vissza a dolgozó netet és kapod az Extreme-et. Szerinted úgy sincs értelme a 700 forintos kedvezménynek..
-
#8358 Ha a 700 forintot nem tartod soknak, akkor szabad az út a csomagmodosítás előtt.