22959
-
#8357 Könnyen beszél az akinek Normál Classic előfizetése van, de ha nektek is közalkalmazotti Classicról Mediumba raknának ti is hőbörögnétek... arról nem beszélve, hogy a havi 700Ft-os "támogatásnak" semmi értelme. Na mindegy lényeg, hogy nálam már emeltek :) -
#8356 Jól -
#8355 Nem -
#8354 Üdv. Szeretném megtudni hogy jól gondolom e azt amit a #8350 -ben leírtam... :D
Update: -
#8353 igen elnéztem, classicom van. -
#8352 a Standard nem 3072. az a classic.
De ha elolvasnád a bannert akkor valami rémlene szerintem. -
#8351 túl szép volt az hogy ogaz legyen:) -
#8350 Ez a hálózat fejlesztésének ütemterve. A központok alkatrészeinek bővítését stb. foglal magában.
Emelni továbbra is 03.01-től emel a cég hivatalosan a plus,classic előfizetőknek és 04.01-től a standard,light előfizetőknek.
Úgy gondolom azért adták ezt hírül hogy senki se kérhessen rajtuk számon semmilyen kimaradást...
Ne csak a táblázatot nézzétek:
"Az akár 3,5-szer nagyobb sebességek biztosítása jelentős hálózatfejlesztést igényel. A már megkezdett kapacitásbővítés várhatóan legkésőbb július 1-jéig országszerte mindenütt befejeződik. A műszaki fejlesztés fokozatosan, az egyes településeken eltérő időpontokban valósul meg, de jelenlegi előfizetők nagy többsége március és április folyamán már érzékelheti a változásokat."
Ergó akinek a központja jól felszerelt az kapja kapásból a 10/1 vagy 20/1-et márc. 1től
-
chicco24 #8349 Eger április 30??? Jó nagy szívás. Úgy gondoltam,hogy ha nem is március 1.-jén,de legkésőbb április1.jén már normális netem lesz. Erre...pfff. Faszba az egésszel. -
#8348 Erre gondoltam én is, de egy megerősítés jól esne.
Ha így valósul meg, kiváncsi leszek a latency-re. -
leonaprofi #8347 Budaörs a legjobb város itt minden csúcstechnikán megy,így április 1.-én már az extrem netet használhatom elsőként.Király!!!
-
#8346 én azt veszem ki ebből hogy amíg nem fejeződik be a fejlesztés, nem fogják tudni a max sávot biztosítani (ettől még emelhetnek előbb) -
#8345 Engem is a 4. ker érdekelne elsősorban :) -
#8344 Ez azért csöppet gázos. Nem az volt, hogy a classic, plus csomagok előfizetőit első lépésben emelik a nagyobbra? A "fejletlenebb" hálózatokon meg esetleg lassulások lesznek tapasztalhatóak.
Teszem azt a IV. kerületben csak április 23-án állítják át a modem cfg-ket az említett két csomagnál vagy azokat megemelik most március elején és a kisebb csomagok lesznek emelve április 23-án? -
#8343 Hááát nemtudom... nekem ugye a standard van ami 3072. Tegnap mértem sebességet mert fura volt hogy olyan lassu a net és csak 1500.. lehet nekem csökkentették:) -
#8342 jee fehérvár is az első zónában -
#8341 vhol mégis csak meg kell lennie a kiskapunak... -
#8340 épp ezaz, ami aggaszt engem xDDDDDDD -
#8339 Most mi van, fejlődik a város esztétikailag,van pláza tesco cora, kár hogy munkahely = 0 -
Cat #8338 apám postás, és a Magyar Posta Rt. a UPC Magyarországnak semmilyen pénzt nem fizet azért, hogy olcsóbban tudjanak netezni a dolgozói. -
#8337 hát akkor milyen támogatás a upc ajándékba adja a közalkalmazottaknak vagy mi -
#8336 hát ilyen szempontból nem
amugy ha tehetném, takarodnék innen :) -
#8335 jaja nem is olyan szar hely ez=) -
Cat #8334 semmilyen állami támogatás nincs rajta! -
A tumi #8333 Az mért baj ha valakinek dolgozó netje van?
Nekem is az van mégse sírok...várok.
-
Cat #8332 bp VIII. ker, dolgozónet. Stabilan tudja ezt, hosszutávon is tartani:
"Transferred 40 files totaling 543,03 MB in 16:05 (590,19 KBps)"
Ha belegondolok, hogy 9 éve még 33-mas modemmel két éjszakán át töltöttem negyedennyit... -
#8331 borsodi régió első között... :-) -
#8330 király benne vagyok az első blokkba=) -
lokissrác #8329 Senkit nem akarok elkeseríteni de:
A tervezett sebességnövelési ütemterv. -
#8328 milyen csomag, hol laksz? dolgozónet? :) -
Cat #8327 elment nálam a net, szóval kihuztam, bedugtam, és most 590 k/seccel jön stabilan. -
jajlis #8326 Most komolyan a hócipőm tele van a sok dolgozónetes nyavajgóval, basszus én classicot veszek 9900ft-ért és nem sírok hogy sok, aki meg kapja olcsóbban az állami támogatás miatt itt sír, ez a nem fer ja nekik már emeltek nekem meg majd fognak és nem sírom tele a fórumot, ha nem tetszik lehet váltani, már elegem van hogy értelmes dolgot nem lehet olvasni itt, van ilyen hogy 1221 na ott tessék. -
Aspyrin #8325 ÁjjLe BoBBi -
#8324 Ha copy+Paste-el raksz át máshová egy postot akkor TE mindig figyelsz arra hogy a sok ____________ ne köthessen bele igaz?
A vonalra azt képzelsz amit akarsz... -
#8323 Leszarom a másik fórum másik két fórumozóját. Ez itt nem az a fórum. -
#8322 "Nektek" <--- Másik fórum előző két hozzászólójára vonatkozott,
"Nincs lehetőségem dolgozónetre"
Plusban vagyok saját pénzből = Szarok arra hogy te olcsóbban kaptad, a netet megengedhetem magamnak.
Amugy egy fórum a vélemények cseréjére alapul, ez szerintem nem volt egy offenzív hozzászólás, csak leírtam mit gondolok, ellenben te voltál az aki semmibe nézte kapásból a másikat. -
#8321 Mi az hogy nektek? Mit kipzelsz ki vagy te?
Neked meg fáj hogy nincs lehetőség dolgozónetre? Fáj hogy 2500Ft-val többet fizetsz? Ne te legyél már az aki eldönti hogy fair vagy sem.
Az a pali... -
#8320 Már egyszer leírtam a véleményem ezzel kapcsolatban egy másik fórumon.
UPC nem fog extremere emelni a dolgozónetnél. Amugy mi fáj nektek? Hogy így is 2Mbit/s el gyorsabb netet kaptok mint eddig; ugyannyiért? Vagy az hogy már nem fizettek 2500 forinttal kevesebbet -azonos szolgáltatásért- mint más?
"Kösz a nagy semmit..." Most UPC nem gonosz, eddig volt túl jó!
Diszkrimináltak. Pozitívan, de Diszkrimináltak.
Jöhet a flame.
-
#8319 most ez csak közalkalmazottaknak van vagy mindenkinek és mennyi lóvé egy hónapra? -
#8318 Ha nem tetszik, fizess elő extreme-re.