22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • DjDano
    Könnyen beszél az akinek Normál Classic előfizetése van, de ha nektek is közalkalmazotti Classicról Mediumba raknának ti is hőbörögnétek... arról nem beszélve, hogy a havi 700Ft-os "támogatásnak" semmi értelme. Na mindegy lényeg, hogy nálam már emeltek :)
  • rekettyes
    Jól
  • Mo.Organ
    Nem
  • HunnernesKonge
    Üdv. Szeretném megtudni hogy jól gondolom e azt amit a #8350 -ben leírtam... :D

Update:
  • Gubberx
    igen elnéztem, classicom van.
  • Mo.Organ
    a Standard nem 3072. az a classic.
    De ha elolvasnád a bannert akkor valami rémlene szerintem.
  • Gubberx
    túl szép volt az hogy ogaz legyen:)
  • HunnernesKonge
    Ez a hálózat fejlesztésének ütemterve. A központok alkatrészeinek bővítését stb. foglal magában.
    Emelni továbbra is 03.01-től emel a cég hivatalosan a plus,classic előfizetőknek és 04.01-től a standard,light előfizetőknek.

Úgy gondolom azért adták ezt hírül hogy senki se kérhessen rajtuk számon semmilyen kimaradást...

Ne csak a táblázatot nézzétek:
    "Az akár 3,5-szer nagyobb sebességek biztosítása jelentős hálózatfejlesztést igényel. A már megkezdett kapacitásbővítés várhatóan legkésőbb július 1-jéig országszerte mindenütt befejeződik. A műszaki fejlesztés fokozatosan, az egyes településeken eltérő időpontokban valósul meg, de jelenlegi előfizetők nagy többsége március és április folyamán már érzékelheti a változásokat."

Ergó akinek a központja jól felszerelt az kapja kapásból a 10/1 vagy 20/1-et márc. 1től

• chicco24
    Eger április 30??? Jó nagy szívás. Úgy gondoltam,hogy ha nem is március 1.-jén,de legkésőbb április1.jén már normális netem lesz. Erre...pfff. Faszba az egésszel.
  • Mighty
    Erre gondoltam én is, de egy megerősítés jól esne.
    Ha így valósul meg, kiváncsi leszek a latency-re.
  • leonaprofi
    Budaörs a legjobb város itt minden csúcstechnikán megy,így április 1.-én már az extrem netet használhatom elsőként.Király!!!
  • scs17
    én azt veszem ki ebből hogy amíg nem fejeződik be a fejlesztés, nem fogják tudni a max sávot biztosítani (ettől még emelhetnek előbb)
  • Tombi
    Engem is a 4. ker érdekelne elsősorban :)
  • Mighty
    Ez azért csöppet gázos. Nem az volt, hogy a classic, plus csomagok előfizetőit első lépésben emelik a nagyobbra? A "fejletlenebb" hálózatokon meg esetleg lassulások lesznek tapasztalhatóak.

Teszem azt a IV. kerületben csak április 23-án állítják át a modem cfg-ket az említett két csomagnál vagy azokat megemelik most március elején és a kisebb csomagok lesznek emelve április 23-án?
  • Gubberx
    Hááát nemtudom... nekem ugye a standard van ami 3072. Tegnap mértem sebességet mert fura volt hogy olyan lassu a net és csak 1500.. lehet nekem csökkentették:)
  • scs17
    jee fehérvár is az első zónában
  • bertino
    vhol mégis csak meg kell lennie a kiskapunak...
  • bertino
    épp ezaz, ami aggaszt engem xDDDDDDD
  • rekettyes
    Most mi van, fejlődik a város esztétikailag,van pláza tesco cora, kár hogy munkahely = 0
  • Cat #8338
    apám postás, és a Magyar Posta Rt. a UPC Magyarországnak semmilyen pénzt nem fizet azért, hogy olcsóbban tudjanak netezni a dolgozói.
  • rekettyes
    hát akkor milyen támogatás a upc ajándékba adja a közalkalmazottaknak vagy mi
  • bertino
    hát ilyen szempontból nem
    amugy ha tehetném, takarodnék innen :)
  • rekettyes
    jaja nem is olyan szar hely ez=)
  • Cat #8334
    semmilyen állami támogatás nincs rajta!
  • A tumi
    Az mért baj ha valakinek dolgozó netje van?
    Nekem is az van mégse sírok...várok.
  • Cat #8332
    bp VIII. ker, dolgozónet. Stabilan tudja ezt, hosszutávon is tartani:

"Transferred 40 files totaling 543,03 MB in 16:05 (590,19 KBps)"

Ha belegondolok, hogy 9 éve még 33-mas modemmel két éjszakán át töltöttem negyedennyit...
  • bertino
    borsodi régió első között... :-)
  • rekettyes
    király benne vagyok az első blokkba=)
  • lokissrác
    Senkit nem akarok elkeseríteni de:

A tervezett sebességnövelési ütemterv.
  • precision
    milyen csomag, hol laksz? dolgozónet? :)
  • Cat #8327
    elment nálam a net, szóval kihuztam, bedugtam, és most 590 k/seccel jön stabilan.
  • jajlis
    Most komolyan a hócipőm tele van a sok dolgozónetes nyavajgóval, basszus én classicot veszek 9900ft-ért és nem sírok hogy sok, aki meg kapja olcsóbban az állami támogatás miatt itt sír, ez a nem fer ja nekik már emeltek nekem meg majd fognak és nem sírom tele a fórumot, ha nem tetszik lehet váltani, már elegem van hogy értelmes dolgot nem lehet olvasni itt, van ilyen hogy 1221 na ott tessék.
  • Aspyrin
    ÁjjLe BoBBi
  • HunnernesKonge
    Ha copy+Paste-el raksz át máshová egy postot akkor TE mindig figyelsz arra hogy a sok ____________ ne köthessen bele igaz?

A vonalra azt képzelsz amit akarsz...
  • ÁjjLe BoBBi
    Leszarom a másik fórum másik két fórumozóját. Ez itt nem az a fórum.
  • HunnernesKonge
    "Nektek" <--- Másik fórum előző két hozzászólójára vonatkozott,

"Nincs lehetőségem dolgozónetre"
    Plusban vagyok saját pénzből = Szarok arra hogy te olcsóbban kaptad, a netet megengedhetem magamnak.

Amugy egy fórum a vélemények cseréjére alapul, ez szerintem nem volt egy offenzív hozzászólás, csak leírtam mit gondolok, ellenben te voltál az aki semmibe nézte kapásból a másikat.
  • ÁjjLe BoBBi
    Mi az hogy nektek? Mit kipzelsz ki vagy te?
    Neked meg fáj hogy nincs lehetőség dolgozónetre? Fáj hogy 2500Ft-val többet fizetsz? Ne te legyél már az aki eldönti hogy fair vagy sem.
    Az a pali...
  • HunnernesKonge
    Már egyszer leírtam a véleményem ezzel kapcsolatban egy másik fórumon.

UPC nem fog extremere emelni a dolgozónetnél. Amugy mi fáj nektek? Hogy így is 2Mbit/s el gyorsabb netet kaptok mint eddig; ugyannyiért? Vagy az hogy már nem fizettek 2500 forinttal kevesebbet -azonos szolgáltatásért- mint más?
    "Kösz a nagy semmit..." Most UPC nem gonosz, eddig volt túl jó!
    Diszkrimináltak. Pozitívan, de Diszkrimináltak.

Jöhet a flame.
  • rekettyes
    most ez csak közalkalmazottaknak van vagy mindenkinek és mennyi lóvé egy hónapra?
  • Mighty
    Ha nem tetszik, fizess elő extreme-re.