22959
-
#8800 ? ha kihuzod a modem tápkábelt ujraindul a gép? loál? -
#8799 Tán kikapcsolt géppel kéne megpróbálni.
:)))))))))) -
1Obi1 #8798 Igen...Jó kis Hurley flashback lesz. :)
XIII-kerben(ahol lakok) érdekes hogy sokaknál már megtörtént az emelés.
A modemet restartolni se tudom percenként, mivel ha kihúzom a vezetéket akkor újra indul a gép.. -
#8797 Mr. Organ-ék most aztán biztos örülnek, hogy rendbetegyék az országot -
#8796 Sztem az már lost ^_^ -
#8795 ez a legnagyobb problémád ? :D -
1Obi1 #8794 Hát az kvajó, classic alatt "modemes" net..
Így hogy szedjem le holnap reggel a Lost-ot? -
#8793 Ahogy nezem par honap es keves lesz a 2x10G-s BIX kapcsolat...
Inkabb kitoroltem a BIX-es kepeket, mert lassan jon be az oldal :) -
#8792 lool, nekem felfelé megy 80k-val, lefelé meg olyan 3,4 :DDDDDDDDD
modemes idők rulez :D index.hu-ra a ping előbb 90-100 volt, most már 300-600, vagy tmed out :DDDDDDDD -
Borg #8791 Azért néha megüti a 800kb/s-et lefelé :) -
#8790 csak egy kicsit bicsaklott meg ott a végénél :D -
#8789 -
#8787 Probald megfejteni a bannerben levo tablazatot. Majd az alatta levo irast is kezdd el ertelmezni. Nem olyan nehez am :) -
chicco24 #8786 Megnyugodtam,hogy nem csak nálam szar a net. Sőt egy rakás szar:) Reméljük hogy április 1.ig nem javul meg és akkor ti is akkor élvezhetitek a gyors netet amikor mi standardosok:))Ugye milyen jóindulatú kisfiú vagyok én?:)))
Csak vicc volt:) -
#8785 Tatabányán unokatesónál egy 400k-s mail töltődik éppen le a chellos mail címről. Azt írja, hátralévő idő 7 perc. -
#8784 Light április 01től Minimum.
Azért vannak a bannerban egy sorban mert egybe tartoznak :D
jah és fentebb már írtam: április 01. Light és Standard emelés (eddig ez a legbiztosabb info) -
#8783 40% loss 125kbit/sec down 126kbit/sec up
dugom vissza a 56ks modemet ^_^ -
Borg #8782 0-200k le, 0-20 fel :)
Legalább a bixet felkészíthették volna az emelés előtt, ha már a városi dolgokat csak utána foltozgatják majd össze... -
eLiXir #8781 Sziasztok!
Azzal kezdeném, hogy lehet már kérdezték sokan, de semmi kedvem sincs visszaolvasni. Chello Light-om van, és a legutolsó számlán azt írták, hogy megduplázzák a sávszélességem, ez körülbelül 1 hónapja történt.
A "banner-beli" minimum és medium az a light és gőzömsincsmilyen csomagra vonatkozik? Netán ha nem, akkor mikor fog bekövetkezni a sávszélesség-emelés? Köszönöm,
Elixir -
Dodo55 #8780 :D
Asszem én is megpróbálom azzal.
Amúgy amikor arról nyomom, akkor is ugyanúgy számolja az adatforgalmat, mint amikor wapozok? -
#8779 Úhú gyerekek ez durva :)))))) Mobiltelefonnal gyorsabban bejön a fórum, mint chello proffal :DDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Dodo55 #8778 Az előbb egy kis időre megjavult. -
#8777 nem tart sokáig ez az állapot ugyse, sztem 1 honap alatt simán helyrejön, addig meg kibírjuk... bááárr utána nekünk lesz modemrestart, szal lehet mégis kicsit több idő lesz :D -
#8776 igazad van amúgy, mindenki félpercenként modemreset akinek még nem emeltek, akinek emeltek az a speedtest.netre veri vagy eszetlenül tölt lefele
és ez mind-mind megterheli a rendszert keményen -
#8775 mi vagyok én jövőbelátó? honnantudjam :) -
do2 #8774 volt 3 óra fasza netünk:) most meg várhatunk pár napig hogy fasza legyen -
Dodo55 #8773 20:00 előtt történt valami, de valyon mi?
Lehet akkor lett kiküldve a modemrestart parancs, és akkor emelődött azoknak is, akik még nem restartoltak?
Ez megmagyarázná, hogy előtte egy pillanatra miért esett le rohadtul a terhelés. -
#8772 pontosan annyira átmeneti, amennyire az ország majd rendbe tudja tenni
nem 2 nap -
#8771 mennyire átmeneti ? pár órás ? pár napos ? pár hetes ? vagy ez lesz egész márciusban ? -
#8770 Elindult kreténfalván a töltsünk le mindent egy nap alatt játék.
Sok p*****t most akarja megtölteni holnap reggelig az új 400GB vincsijét -
do2 #8769 fasza 100-50 között repdes a chellom.. vmi gáz van 8 ker -
#8768 CS szerverekre be sem tudok menni -
CSONTI123 #8767
Hát elég siralmas lett az eredmény :( extreme
Nah nem baj majd megjavúl :P -
#8766 húbbakker..chello alkot .. mmorpg-be aki chellos, az elkezdett lagzani mint állat..vagy ki is lett dobva..viszont böngésző megy..lehet a külföldre való netelés faszaxik ? -
#8764 nem kell fosni, átmeneti a dolog, ez 100% -
Borg #8763 Szépen haldoklik a bix... gg upc :D -
#8762 Nálam eddig minden tükörsima volt. -
Dodo55 #8761 Valami történt, mert az elmúlt 1-2 órában játszottam, 20-30-as pingjeim voltak, most meg hirtelen 90 lett, de valahogy pontosan 90, 89-90-91 között volt perceken át, mielőtt kiléptem.
Jézusom, most nézem a speedtestet, pár kilobit csak, és tök lassan jött be.
Valami nagy gáz van, remélem csak átmeneti. -
#8760 tudnivaló volt hogy nem lesz zökkenőmentes az emelés, majd megjavul -
#8759 Jó, hogy pár perce 1100 k-val töltöttem le, most meg olyan gyors, mint valami régi modem.