22959
-
leonaprofi #8840 Ez nagyon durva emberek! 1 Mbyte-tal töltök lefele!!!!!!WÁÁÁÁÁÁÁÁ -
#8839 Énisénisénis. Na jó nem.
Tényleg Zuglói van-e? -
do2 #8838 most nem is tudom mire használni ezt a gyors netet.. én mégse vok igazi warezhuszár:(((((((((( -
Bagoly81 #8837 ittvoltam eddigis csak nemirtam :P
gondoltam megosztom veletek -
Dodo55 #8836 Hirtelen de sok fehérvári lett ma :D
Régebben 3-4 ember volt, most meg minden 2. fehérvári -
#8835 szerintem meg leszarjuk, hogy micsinász...
Eddig kevesebbet fizettél (hogy milyen jogon azt ne feszegessük), most itt
a böjtje!
:D
Gyurcsány megmondta: konvegencia vazzeh...
:P -
Dodo55 #8834 Ja, az is jön most szépen :D
Beraktam egy 1 CD-s cuccot letölteni tesztből, mire odanéztem a kliensre 1 perc múlva, már 10%-nál járt :D
Jó, hogy pont most van freeleech, mert tudok aránylomlás nélkül tesztelni
Bár az a 2.64 bőven leromolhat :D -
#8833 Szemét upc a 17 != 20
Amugy kitérdekel :D -
Bagoly81 #8832 vagyis extreme -
Bagoly81 #8831 nekem már emelt van classic fehérvár
-
#8830 Javasolni kellene a upcnek hogy a dolgozoneteseket tegyék mondjuk 85.x.x.x tartományba és akkor a fórum tudná szűrni őket -
#8829 nem rossz csak fárasztó már hogy mindenki nyavajog miatta..
még igy is kurva gyors neted lesz. -
#8828 Elhiszem hogy rossz, de vannak itt nagyobb engedmények is, amiről te vagy én nem is tudunk.. -
#8827 [IMG][/IMG] -
#8826 te úgy sajnálunk de tényleg mi akik mindig is a teljes árat fizettük:( -
#8825 sztem befogok menni a upc-hez mert ez így nem okéé
ha 6990 is, akkor is olcsóbb a mediumosoknak mint nekem lenne a közalkalmazotti netemmel..
nem vagyok skót, de hát mivel Magyaroszágonn vagyunk, itt ugy illik hogy 10 ft ért is reklamálni kell hehehehe :)) -
#8824 Namost nehogy már a francia Battlefield szervereken tök jónak kellene lenni a ping-nek az nincs olyan messze. -
#8823 5000forint környéke = 6990.- de egyébként igazad van...
Közalkalmazotti net a médiumba: kapni fogsz egy levelet, vagy már kaptál is amiben leírják... -
#8822 Sziasztok...
Egyet nemértek..
lerágott csont de azért lenne egy kérdésem..
Van ugye ez a köznyelven mondott közalkalmazotti net..
És ugyebár, ha pl én mint classis előfizető nem 9990 et fizetek a netért, hanem köz.alkal. díjban 7600 körül, ami rendben van...
de nebasszanak fel hogy nem extrémre tesznek ami 10M lenne hanem mediumra kerülök ami 5M, ami még mindig aztmondom oké, hisz dolgozói net.. de az árakat már nem tudom lenyelni, hisz én akkor a dolgozói netemért szintén 7600 at fogok fizetni, mikor az uj mediumos 5M es internetező meg 5000 ft környékén...
akkor kidobok 2500 Ft-ot az ablakon vagy ilyenkor mi van??
Egyszerübb csomagot váltani nem?
Nem beszélve arról, hogy a chello.hu oldalon erről a "közelkalmazottak netjét medium csomagba tesszük" egy kurva szó nem esik... -
Borg #8821 Torrent is jön 979kb/s-el. Most nincs gond. -
Dodo55 #8820 Próbáltam délután demot, az is jött rendesen :) -
#8819 Hát ja, egyszer egy képnek jó, de inkább egy demo... -
Scooby87 #8818 ja és közlöm nem az egész világhálót szeretném a winyóra rakni! -
Scooby87 #8817 szted akkor ne most derüljenek ki a gyengességek,csakhogy te mai nap örülgess a hipi-szupi netednek...vagy inkább egy megbízható hálózatot szeretnél ami kibirja a megterhelést is? -
#8816 Speedtest NEM mérvadó, ne nézzétek
Kezdjetek el letölteni egy kurva nagy méretű demo-t pl. innen az sg-ről és mondjuk netlimiterrel, vagy du meterrel nézzétek mit mutat.
Most nekem is eléggé helyrejött amúgy, már a 10 megát eléri (félsiker) :) -
Dodo55 #8815 Hoppá, ez érdekes:
10000 fölötti nem volt még soha.
Az elméleti max az 10240, tehát ez 5kbps-el gyorsabb annál :) -
#8814 gyerek vagyok? :) ezt még nem mondták itt nekem
nincs közöm hogy mit szedsz csak javaslat volt mit kell felkapni a vizet...és még én vagyok a gyerek -
Borg #8813 -
#8812 Szép duel lesz :D 2chellos SW előtt 20.000(húszezer) latencyvel fog laggolni a lowlvl karik örömére
Most 13Mbitet mértem... Lehet még Cszni is tudok ma? xD -
#8811 Nálam is megjavult most -
Scooby87 #8810
most csináltam....Debrecen! -
eLiXir #8809 tudod, ha azt is 5 perc alatt hozza be... és mikor írtam a postot nem jött be szal ... :) migrálok BSre és duel :-)
btw gondolkodhatnál is, ne nézz hölyének -
Scooby87 #8808 Másik dolog,meg mi közöd mit szedek??...Amúgy is most derüljenek ki a hálozat gyenge pontjai,mint később....a terheltséget meg legalább most feltudják mérni és igazítani hozzá. -
#8807 Engem nem érdekel hogy lassu. az a lényeg hogy egy kis ideig volt gyors, tudtam csinálni egy mérést speedtest.neten és mutogathattam a sok adsles ismerősömnek. Az más kérdés hogy most ha be akarom tölteni azt a képet akkor kb 10percet kell várnom, de ez részletkérdés :D -
#8806 Még mindig qrvalassú a netem -
Scooby87 #8805 csak úgy mondtam,hogy ocska...még ennyire gyerek vagy,hogy nem érted a cinikus kijelentést... -
#8804 *feleslegesen -
#8803 ha ócska akkor minek szeded, ne terheld felesleges a rendszert pont most, az átállás alatt -
Scooby87 #8802 b,variáns...megállítod a letöltést majd újrakezded..ennyi... -
Scooby87 #8801 ha belasúltál inditsd újra a gépet minden hejre jön..ennyi...,hogy miért nem tudom,de nálam bevált...1,9-el kezdte az előbb reseteltem a gépet és most megint 800k/s-el szedek vmi külföldi lapról valami ocska demot :D