UPC Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PyRex
Most akkor melyik az igaz? 😄

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

mozesapo
Elvitték a szervert a rosszfiúk. Ennyi.

schrank
ha egy kicsit visszakerestél volna rájöttél volna hogy megszûnt a HUB mert feb. 1-tõl teljesen felesleges hálózaton belüli adatforgalomra összpontosítani <#miaz> remélem nem indítottam el egy országos szintû pletykát
<#kuss>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Én meg vagyok elégedve a UPC-vel (a a tv adás más tészta..😊)...,de egy jó torrent oldal hiányzik nekem; a bay-re meg nem tudok meghívót szerezni...😞
Tudna nekem segíteni valaki? Nem jön be a chello hub. Valamit régebben be kellett állítani a hálózati kapcsolatoknál,de már elfelejtettem hogy mit. Nem tudja valaki?A tûzfalam engedi,a windows tûzfalat is levettem.De nem kapcsolódik a hubhoz.

Moddolni jóóóóóó! Xbox360 the best!

AlieN911
Igy van..Emeljenek már <#vigyor2> duplázzanak.. <#vigyor2>

Honda - The Power of Dreams

precision
adsl uploadja még mindig nevetséges chelloéhoz képest, szal amiatt nem sírok, bár ha ingyen emelik nem fogok tiltakozni 😄 ...inkább a korlátot törölhetnék el

Bazinga!

PyRex
remélem lép a chello gyorsan válaszul a tonline 8mbit-es adsl-jére (még ha nem mindenhol elérhetõ, akkor is), a plus-t minimum 10-re kéne emelniük szvsz meg nem ártana a 2mbit up sem... vagy egye fene, 1,5 de akkor ne legyen korlát 😄DDDDDDD

PyRex
Milyen reklámban? Ezt vitassuk csak meg gyorsan... 😊)))))

schrank
ki kéri kitõl ugye nem a konkurencia meggyökerezésének a módjáról írtál
amúgy rájöttem a csellóreklámban a sebesség a köbön mire céloz alig 3 hét múlva <#papakacsint>

schrank
családi ház egy része ki van adva albérletbe és két hardcore töltögetõs miatt kéne két min. ch classic a településen nem elérhetõ a dsl

Mo.Organ
Családiházas rész vagy lépcsõház?

Elvileg és gyakorlatilag is azt szokták mondani hogy nem. Vannak természetesen kivételes esetek, de akkor minden kritériumnak eleget kell hogy tegyen az illetõ. Egyébként semmi értelme sincs két elõfizetésnek egy helyen.

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

PyRex
Errõl van szó. És hosszú távon pontosan emiatt életképtelen az ADSL. Jó persze aztán jön az ADSL 2+, ésatöbbi, de az is csak 24 megabit (ha jól tudom), a chello meg már most megtehetné sok területen, hogy akár 30 megabitig felvigye a sávot (mármint technikailag "megtehetné").

Nem arrol van szó, hogy a T-Online nem akarja, hanem az ADSL-nek nagyon komoly fizikai korlátai vannak, a telefonközponttól mért távolsággal egyenes arányban csökken a nyújtható sávszélesség nagysága. 1 kmen belül meglesz a 8 mbit, de 5km-re már 1 megabitnek is örülni kell. És ezen csak nagyon drága módszerrel lehet változtatni (az eddigi egy DSLAM helyére hármat kell rakni területileg szétszórva, hogy minden elõfizetõ nagyon közel legyen).

Nekem is Light van és bízom benne hogy eccer majd egy pöppet emelnek a speed-en meg az adatkorláton <#vigyor>
schrank
figyuzzá egy lakcímre lehet több net elõfizut köttetni <#help><#ticking>

schrank
nekem light van de már nnagyon unom <#vigyor5>

mooo
Nekem classic van és már bekorlátoztak :\
PyRex
mozesapo: neked chello plus-od van, igaz? mert nekem is. ésegyikünknek sem mûködik a forgalomszámláló.. most ez lehet, hogy hülye feltevés, de az nem lehet, hogy a plus-osoknak fogják eltörölni a korlátot?

Na akkor mégsem annyira jó lépés ez a t-online-tól<#vigyor0>, bár én úgy tudom, hogy ott valamelyik csomagnál adatkorlát sincs. Ennyivel talán jobb<#fejvakaras>.
mozesapo
Na itt van az, mikor nem olvastok. Up to 4 és Up to 8 csomagok lesznek. Vagyis ahol megy 4-en v. 8-on ott megy ahol nem ott is annyit fizet mint akinek megy 4-en v. 8-on. Hogy szopatás az egész 1000-el. Érdekes helyzetet fog teremteni az elõfizetõk között.

Az nem kifejezés hogy nagyot emelt egyik t-online-os ismerõsöm mondta hogy állítólag 4mb-re és 8-mb-re is emel. Szóval a UPC-nek eléggé kedvezõ lépéseket kell tennie hogy megtartsa az elõfizetõit.<#hehe>
Szóval akkor eltörlik a korlátot.
Mert valamit lépnie kell a UPC-nek, mert a t-online elég nagyot emelt.
PyRex
Nekem is van olyan haver, aki mindig mindenért rinyál, pedig simán ki tudná fizetni... 😊

Mo.Organ
A magyar emberrel csak egy a baj. Mindent akar csak fizetni ne kelljen érte. Van olyan ismerösöm aki sajnál 2000ft többet adnia azért hogy legyen egy classic csomagja. De dohányzik és mellette a hétvégén a discoba súlyos ezreseket basz el piára. Na az ilyeneket nem tudom és nem is sajnálom, és legföképp a rinyálásuk nem érdekel. (Nem akartam itt senkire sem célozni csak a meglátásom írtam le)

scs17
erre találták ki a belépési díjat

Jah és mindez ugyanannyiba kerülne mint most a Light mivel ugye a szerzõdésben benne van hogy fix havi-díja van a netnek.
Én annak örülnék ha a Light 512/128-at felemelnék 1mb/512-ra pl. és lenne mondjuk az 5 gb helyett 10 gb korlát és akkor az lenne a chello light és ami meg most light az lenne a mégszarabb csomag amit most akarnak bevezetni kezdõknek. <#nevetes1>
schrank
adsl-nél ott van a leszívás a telefon elõfizuval aztán idéntõl azzal májerkodnak hogy a céges nethez nem kell telóra elõfizetni <#levele>

most néztem adslt, havi 4e ért lehet venni 512est. Ez alá nehéz chelloval menni, tekintve hogy a cégnek adnia kell egy sokezer ftba kerülõ kábelmodemet, aminek az árát szintén ki kell termelnie az elõfizetésnek.

schrank
akkor már csak az marad hogy marad a light a legszarabb a maga korlátjával és csinálnak egy 1Mbt-est egy ezressel drágábban és ha a light-ról mész feljebb erre a csomagra akkor adnak ajándékba egy 17"-os moncsit <#vigyor5>

Ha a Light-nál alább mennek sebességbe meg adatforgalomba nem lesz az a hülye aki arra elõfizet. Az emberek ma már azért ennyire képben vannak az internettel kapcsolatban. Én a UPC helyébe inkább a sebességet vagy az adatkorlátot növelném minden csomagban,de ez a két új csomag sztem (legalábbis a Light-nál gyengébb) nagy érvágás lesz.
aha, akkor biztos nem drágul. Viszont akkor mi lehet a totál kezdõ csomag, light alá hogy lehet menni? 512nél kevesebbet adni nem érdemes, mert minek, már az sem tétel a cég számára. Kisebb forgalmat adni sem érdemes, mert a mai webes világban (youtube, zenélgetõs weblapok, bazinagy flash reklámok) erõs anyázás lesz a vége, ami nagyon tudja rontani a cég imázsát. Nincs ötletem.

Lehetséges hogy így lesz bár én úgy tudom, (lehet hogy rosszul) hogy a szerzõdésben az áll ha pl. én 2éves hûségnyilatkozatot írtam alá, akkor nekem két éven keresztül ugyanannyi a havi díjam és benne van hogy nem emelkedhet. Na most az nincs beleírva hogy ha a két év közben valamikor megemelnék a sávszélességet a light-tal rendelkezõknek akkor nem drágulna e<#fejvakaras>.
de lehet hogy a lightot felfelé buktatják, beetetés szintjén: behoznak egy új néven egy 512est, a lightot meg megnövelik 512rõl 1 mbitre, és valamivel drágitják ezzel együtt. Az új 512re az új előfizetőknek adnak mindenféle kezdvezményt, de ha a mostani lightról térsz át (vissza) az 512esre, ezeket nem kapod majd meg.

Ha marketinges lennék, én így csinálnám. Az emberek 99%a elkönyveli hogy duplasebesség, és alig 10-15%al drágább, és nem csinál semmit.

Mighty
Nem tudom mire akarnak kilyukadni. Lightnál alább menni már nem hinném, hogy kifizetõdõ volna, bár a magyarok szinte csak az árat nézik (nõvérem is inkább a lightnál is olcsóbb legolcsóbb ADSL-t köttette be 1g-s korláttal, mert neki tényleg csak böngészésre/emailre kell). chello plus gondolom jól fogy, de nem annyira, hogy megérje egy nagyobb/gyorsabb csomag.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

schrank
aha szóval lesz két új csomag :_
- kezdõknek = még a light-nál is szarabb <#szomoru2> 2007-ben ilyent
<#levele>
- legnagyobb magánfelhasználók csomaga = agyatlanul töltögetõs <#kocsog>-nek ez lenne a korlátlan de drágább és még így se gyorsabb mint a ....-os <#nezze>

Mighty

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Nincs, majd lesz februártól márciusig tartó is 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

schrank
SUMÁK <#vigyor5>

scs17
Van vmi furcsa abban h a chello mostani akciója csak január 1-tõl január31-ig tart? 😛

Na igen,csak hogy ez egy idézet amit Heinz Guderian mondott 1936-ban.Nagyon ráérzett valamire.
Anno még nagyon is megállta a helyét.
<#buck>

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

bakvarnyu
Az aláírásod ma már nem állja meg a helyét ugyanis a jövõ nagy csatáit a lépegetõ droidok fogják megvívni a páncélosoknak csak mellékszerep jut ,ahogy a BF2142-ben is láthatjuk<#vigyor1>

Köszönöm.

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

Mo.Organ
Na kezdjük elöröl, és kultúráltan. Tehát: #5146. Nem, nem várható sebesség emelés a chello-nál.

Mo.Organ
Kaptam 5 büntetõ pontot amit egybõl vissza is vontak

bakvarnyu
haha erre mindenki bekussolt<#wink>

Aki folytatja a flamet (bármelyik oldal) az bannal távozik.
tiszteletem uraim,

endless felhasznalokent, de kenyszerusegbol most egy jo daabig chelloskent, meghivot requestelnek, man' ha van 😉
endless aranyom 1.0 400G fel, 400 le...
ha van valakinek szabad meghivoja es 5 perce, akkor legyen szives megdobalni 😉
kosz, elore is!
schrank
te most ne bíráskoggyá hanem mongyed megfele mikor lesz korlátlan és mi és meg hogy mennyivel emelik a m ejik részét <#hehe>