22959
-
#8880 nem néztek el semmit
KÖNYÖRGÖM írja ki vki a bannerbe hogy a közalkalmazotti/dolgozó "classicot" a mediumba pakolják át, PLEASE !!! -
JAKK #8879 Miskolc
classicom volt, és nem dolgozónet
lehet h elnéztek valamit ?
-
#8878 A teljes zűr éjfélre lett kijavítva. Ekkora szopást. -
#8877 Tatabánya
-
tom235 #8876 hát halljátok az még csak hagyjám, hogy még mindig csak 512-vel töltök, de
az éjjel még az a kib.szott mérő is felszámolt 700 mb-ot. Ezek szerint még ezt a sz.r forgalomkorlátot se sikerült levenniük. a közalkalmazottas netesek meg nem tudom mért rinyálnak, egyrészt kevesebbet fizetnek mint a classicosok másrészt meg mi a f.szomért nem elég nekik az 5mbit, 10-zel sehonnan nem lehet letölteni, sőt még az 5-öt sem lehet kihasználni rendesen. -
#8875 Tudom vazzeh csak kimaradt az r betű vazzehh...
:D -
#8874 emár nem rossz:) -
#8873 [IMG][/IMG] -
Zenty #8872 LOl sikerült! Modem kihuz és:
Upc fuck ,hogy nekem kell beizzitani :D -
Holy #8871 nekem a proffal meg mindig 7200 :( -
PENGEinno3d #8870 Nah végre Debrecenben is gyorsítottak!!Itt már 10Mbt-el csordogál az adat -
Stinh #8869 Bp. XI. ker. Extreme csomag. Remélem lesz jobb is.
-
#8868 attól hogy a minimum és medium csomag sebességét csak jövő hónaptól emelik, a korlát mától ott is megszünt létezni?? -
madvi #8867 Modem kihúz, visszadug, és íme:
-
Zenty #8866 jó már kezdek ideges lenni még mindig semmi..... :(( -
:))) -
Zenty #8864 "A SÁVSZÉLESSÉG EMELÉS MEGTÖRTÉNT AZ EXTREME ÉS PROFESSIONAL CSOMAGOKNÁL!"
:DD nah evvel várjunk még -
Zenty #8863 Van és hírnévhez illően ide is útoljára jön majd az emelés mint az adsl-nél volt annó...
Legalábis nálam még alapon atom stabil,de nem 10 mb -vel... -
#8862 egy torrent is simán tud jönni 1,2 Mb/s-al
elég zsír :) -
#8861 Amúgy ha egy dolgozónetes már csak 1hónapig kevesebbet fizetett már megérte,nemhogy évekig. Mondom ezt úgy h nekünk is dolgozónet van itthon:) Nekem elég az 5mega,nem kell telhetetlennek lenni. Vagy lehet váltani az Extreme-re,s akkor ugyanannyit kell fizetni mint másnak,szörnyű... -
#8860 Mi kaptunk levelet a UPC-től,hogy Mediumba raknak.
a Medium csomag amúgy meg 2éves hűségnyilatkozattal 6900Ft,1évessel már 7900Ft. És kitudja mikor lesz olcsóbb vmelyik csomag,aztán átválthatsz,nem köt hűség. -
do2 #8859 ami viszont yó a mostani gyors chelloval meg a 250 giga forgalommal. hogy megint lehet faszán letölteni demóprogikat, meg ilyenek...
-
do2 #8858 amúgy az atw nekem soxor törölte már a weblapomat. pedig semmi illegális nincs rajta, csak az iraki kivégzettek videója meg a wtc torony.. ebbe nincs illegális... szóva néha odafigyel az atw hogy mik vannak a serverein.. -
#8857 Még ma este is lesz emelés. Ne felejtsd hogy márc 1az még 27perc :D -
#8856 amugy az korvengencia bazdmeg!! -
h3po4 #8855 Nekem megemelkedet :)
-
#8854 Az atw nem köteles figyelemmel kisérni az általa szolgáltatott ingyenes tárhelyek tartalmát... Az más kérdés hogy a meg nem nevezett weblapon kivül az összes konkurenciát 1héten belül törlik :D -
#8853 nekem semmi sem változott :S extreme és 3 mb ~ 350 töltök bárhonnan maximum szemétcség -
do2 #8852 dodo55 okés:) de ez a lényeg hogy nincs mit mókáznom... nem vok yó warezhuszár:(
-
Borg #8851 1.04MB/s :) -
Dodo55 #8850 Khmmm
Olvasd el a torrent topicban mi van írva föntre: Magyar trackerek nem léteznek, ezért a nevüket/címüket ne írd le! -
#8849 Kiütöttél, pedig majdnem ugyanezt írtam :D
Szoval do2 téged nem látunk egy hétig szvsz. Igy beirni a nevüket OMG. DELPLZ -
Dodo55 #8848 De azért mekkora kockázatot vállal az atw...
Ha lebukik, akkor milliárdokat fizethet...
Mert azért amit csinál, az erősen üzleti haszonszerzés. -
do2 #8847 van torrente mókám is, de nincs ami érdekelne:d lehet xar torrenteken vok ?:D darkside,bitgate, endless .... és mégsincs olyan ami érdekelne... -
Dodo55 #8846 Khmmm láttál te már opensource progikat tartalmazó FTP szervereket?
Fent van minden verzióból a forrás, meg 6 féle compileolt változat, 45 nyelven XD -
#8845 Persze... De a hamis is igazi. Volt hogy átirányitották egyiket a másikra letöltés szempontjábol mert gebasz volt az egyik szolgáltatóval xDDD -
Bagoly81 #8844 -
Dodo55 #8843 Amúgy még mindig megy az igazi, meg a hamis is? XD -
Bagoly81 #8842 3 nap alatt a fél netet -
#8841 Figyi. regelsz smswebre és 2nap alatt leszeded a woanoda-t.(rakd ki...) xD