UPC Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Semmi hivatalos hír nincs még.
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Ati
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Egyébként remélem h már tényleg lesz vmi lépés a UPC részérõl, igazán bejelenthetnék már...

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
kövezzetek meg de mostanában meg vagyok elégedve a upc -vel, nem szakadozik, a sebesség stabil...stb... a korlát se zavar annyira, bár tény hogy lehetne több is, de mivel nem vagyok vmi nagy hardcore letöltõ, megvagyok a 30 gigával is
Bazinga!
de csak letelik ez a 2 év ...
ha nem változtatnak upc-nél úgy otthagyom õket mint eb a szarát<#banplz>#banplz>
szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
És annál van külön ilyen opcio, hogy ip szûrés nem kell
konfig fájlt buherálni.
Utorrent is fent van de azt még nem próbáltam.
utorrent 1.6
ja, írja a blokkoltak listáját. Kiírja azok ipjét is akikkel kapcsolatban vagyok, leellenõríztem manuál, szal összehasoníltottam azzal a ip sorral ami itt a fórumon meg van adva, és ok. Mégis számol.
eom$
Help!!!! Valaki mondjon valami okosat az elõzõ kérdésre, mert lassan kitépem a kábelt a falból....
Lécci help!
üdv
Lenne egy kérdésem, problémám: szal torrent klinesben belõve az ip-szûrés, a nem chellos tartományoknak viszlát, le is ellenõríztem manuálisan is hogy akikkel kapcsolatban voltam chellos ipvel nyomultak. Ehhez képest az a nyamvadt számláló simán beleszámolta aza adatforgalomba? Ez mitõl van? Kezd felidegesíteni. Ja, és standard csomaggal tolom.
köszi a segítséget
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
semmi varázslat, nincs ip szûrés, a belsõ forgalom max. 5 giga talán... én se értem. a forgalommérõ októberben mutatott 3MB-ot, azóta folyamatosan nulla. hehe
eom$