22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • remfarkas
  • remfarkas
    Nekünk Almádiban inkább csak romlott, a 3 megabit helyett fél megabit ha van a nap nagy részében.
  • mgenya911

BP 11. kerület chello classik/extreme Nem dolgozo és mégsem változott Nem értem itt mér késik :(
  • HunnernesKonge
    ÁÁÁÁ NEEE xD

Nem neked ment ám PyRex hanem a dolgozonetes kérdésre amugy :)
  • Shiwo
    kicsit kérdés..lehet volt már (akkor bocsi érte)..de említettetek vmi "dolgozó-net"-et...az mi is pontosan ?
  • chicco24
    Hogyan tudom megváltoztatni a hálókártya mac addressét?
    Mondjuk előtte akkor 20szor rossz jelszót írok be és letiltatom a hozzáférésem a chello mailhez.Hátha új jelszóval új Ip címet is kapok.
    Ha nem akkor marad a mac address csere:)Ha tudnám,hogyan kell:)
  • PyRex
    mivan neked 22mbitre emelték?ja nem, speedtest... akkor már mindent értek :)
  • Holy
    nekem normalis csatlakozas, megse valtozott semmit a sebessegem :(
  • Zenty
    A letöltésel nincs is gáz az elejétől fogva se! Inkább a pingre gyurnának már rá jobban.
    Igaz most az is beállt ,de mindig 100 ms allatinak kéne lenije külföldi servereken is :)
  • HunnernesKonge
    nem mert css-ozol és az 1.6 a jó
  • Zsoltika 007
    Öcsém de menő vagy! Lehetek a barátod?
  • HunnernesKonge
  • Aspyrin
    akkor sz@ros marad :D
  • HunnernesKonge
    huu akkkor má menőzök énis :D

Szerk:Akkorsetörlömki :PPPP
  • bertino
    senkit se érdekel ez...
  • Gubberx
    [IMG][/IMG]
  • Zsoltika 007
    Ha 10mbites csomagod van mindenképpen el kell felejteni az usb-t mert a modem usb1.1 szabványt használ ami nem képes átereszteni a kellő adatmennyiséget. Az upc oldalán egyébként kint van hogy mikor fejezik be a karbantartásokat. Ha azután sincs meg a kellő sávszél akkor kezdhetsz izgulni.
  • Zsoltika 007
    Csak a hagyományos kábeltv rendszeren keresztül van lehetőség internetre.
  • Fred10
    Szevasztok! A IV. kerületben lakok és a tőlem 2utcával arréb lakó haveromnak 9000kb/s körül van nekem meg még mindig max 4800 de az is csak egyszer volt lehet hogy az a gond hgoy nekem USB-ről megy a net???
  • daxan
    Sziasztok! Régóta gondolkodom, hogy ADSL-ről váltsak UPC chellora, de azzal nem vagyok tisztában, hogy ez a szolgáltatás min keresztül jön. Nekem UPC Direct (műholdas) szolgáltatásom van és kérdésem az volna, hogy azon keresztül is jön az internet szolgáltatás?!
  • bertino
    majd Organ megmondja
  • lokissrác
    80-90 % -os belassítás asszem..
  • HunnernesKonge
    Azt én nagyon is jól tudom. de milyen sebességkorlátozás? :O
  • lokissrác
    De nemtom mit parázik mindenki, sokkal jobb mint szaros 60 vagy 30 giga, vagy mint nekem 5...... :D:D:D ami volt.
  • The Garrett
    olvasd tovább... aki 3 honap alatt 1x meghaladja az atlag 250 gigat, es utanna meg1x, annak felbonthatjak a szerzodeset.
  • lokissrác
    ráadásul ebben a hónapban aki 700 Gigát tölt, vagy akármennyit az nem para..
  • HunnernesKonge
    "Ráadásul a sebességkorlátozást is csak egyszer lehet eljátszani, utána kivágják a felhasználót." <---- Ez mi akar lenni? :O
  • precision
    nem, ha 3 egymást követő hónap ÁTLAGA haladja meg a 250-et, akkor van zűr
  • lokissrác
    LOL már, rosszul van megírva a cikk, hiszen ha egy hónap alatt eléri a 250G-t attól nem nem lesz semmi zűr, ha 3 hónapon keresztül mindíg meghaladja, és átlépi, akkor van zűr.
  • mateus33
    Van akinek semmi sem elég.
  • precision
    ja és az átlag fogalommal sincs tisztában ez a homár
  • precision
    ezt eddig is tudtuk :)

"Az eddigi nevetséges 30 gigás korlát ugyan megszûnt, de helyette lett egy napi 2 dvd letöltésével kilõhetõ 250 gigás."

A Nagy T 150 Gb -os korlátját miért nem említi meg ez a Homár? :D
  • Spaw
    250 giga a UPC-nél az új forgalmi korlát.forrás
  • Mighty
    Összevetve egy olyan megoldással, ami nem kerül pénzbe szerintem nem nyerő :P

A legjobb módszer:
    A modemet lehet ethernet kártyán ill. USB-n keresztül is a géphez. Ha e két mód között váltogatsz, az is IP cmí változást eredményez, mert be kell regelni újra a MAC addresst.
  • do2
    de amúgy van megoldás ip cserére máshogyan is:D de akkor is bekell teleefonálni:D
    elég ha a chello weblapon vagy 20 rossz jelszót adsz meg a bejelentkezésnél 1 idő után letiltja a hozzáférést....
    Nekem ez volt kb 1 éve aztán bekellett ttelcsizni és az ottani csákó generált nekem új jelszót a chello accomnak és tök új ipt kaptam ezmiatt
  • rekettyes
    na mi van csak nem sikerül bejutni arra a torrent oldalra hehe
  • PyRex
    nem és nem fognak ip-t cserélni. legjobb mód az ip cserére, ha megváltoztatod a hálókártya mac address-ét, majd újra regeled az új mac-et és akkor új ip-t is kapsz.
  • chicco24
    Meg tudja nekem mondani,hogy a sávszél növelés jár Ip cím cserével vagy nem? Láma kérdés,de ez van. Hülye vagyok hozzá:)Ha jár akkor kivárom a standard emelést,ha viszont nem akkor levélben megkérem az Upc-t hogy cseréljék le az Ip címem egyszeri alkalommal.
  • do2
    régen nem is volt forgalomkorlát a chellonál:)
  • PyRex
    De néztem, de ugye annak a műsornak a címéhez is az alapvicc adta az ötletet. Amúgy volt 1-2 egészen jó humorista-kezdemény is :)