22959
-
#8960 -
#8959 Nekünk Almádiban inkább csak romlott, a 3 megabit helyett fél megabit ha van a nap nagy részében. -
BP 11. kerület chello classik/extreme Nem dolgozo és mégsem változott Nem értem itt mér késik :( -
#8957 ÁÁÁÁ NEEE xD
Nem neked ment ám PyRex hanem a dolgozonetes kérdésre amugy :)
-
#8956 kicsit kérdés..lehet volt már (akkor bocsi érte)..de említettetek vmi "dolgozó-net"-et...az mi is pontosan ? -
chicco24 #8955 Hogyan tudom megváltoztatni a hálókártya mac addressét?
Mondjuk előtte akkor 20szor rossz jelszót írok be és letiltatom a hozzáférésem a chello mailhez.Hátha új jelszóval új Ip címet is kapok.
Ha nem akkor marad a mac address csere:)Ha tudnám,hogyan kell:) -
#8954 mivan neked 22mbitre emelték?ja nem, speedtest... akkor már mindent értek :) -
Holy #8953 nekem normalis csatlakozas, megse valtozott semmit a sebessegem :( -
Zenty #8952 A letöltésel nincs is gáz az elejétől fogva se! Inkább a pingre gyurnának már rá jobban.
Igaz most az is beállt ,de mindig 100 ms allatinak kéne lenije külföldi servereken is :) -
#8951 nem mert css-ozol és az 1.6 a jó -
#8950 Öcsém de menő vagy! Lehetek a barátod? -
#8949 -
Aspyrin #8948 akkor sz@ros marad :D -
#8947 huu akkkor má menőzök énis :D
Szerk:Akkorsetörlömki :PPPP -
#8946 senkit se érdekel ez... -
#8945 [IMG][/IMG] -
#8944 Ha 10mbites csomagod van mindenképpen el kell felejteni az usb-t mert a modem usb1.1 szabványt használ ami nem képes átereszteni a kellő adatmennyiséget. Az upc oldalán egyébként kint van hogy mikor fejezik be a karbantartásokat. Ha azután sincs meg a kellő sávszél akkor kezdhetsz izgulni. -
#8943 Csak a hagyományos kábeltv rendszeren keresztül van lehetőség internetre. -
#8942 Szevasztok! A IV. kerületben lakok és a tőlem 2utcával arréb lakó haveromnak 9000kb/s körül van nekem meg még mindig max 4800 de az is csak egyszer volt lehet hogy az a gond hgoy nekem USB-ről megy a net??? -
#8941 Sziasztok! Régóta gondolkodom, hogy ADSL-ről váltsak UPC chellora, de azzal nem vagyok tisztában, hogy ez a szolgáltatás min keresztül jön. Nekem UPC Direct (műholdas) szolgáltatásom van és kérdésem az volna, hogy azon keresztül is jön az internet szolgáltatás?! -
#8940 majd Organ megmondja -
lokissrác #8939 80-90 % -os belassítás asszem.. -
#8938 Azt én nagyon is jól tudom. de milyen sebességkorlátozás? :O -
lokissrác #8937 De nemtom mit parázik mindenki, sokkal jobb mint szaros 60 vagy 30 giga, vagy mint nekem 5...... :D:D:D ami volt. -
#8936 olvasd tovább... aki 3 honap alatt 1x meghaladja az atlag 250 gigat, es utanna meg1x, annak felbonthatjak a szerzodeset. -
lokissrác #8935 ráadásul ebben a hónapban aki 700 Gigát tölt, vagy akármennyit az nem para.. -
#8934 "Ráadásul a sebességkorlátozást is csak egyszer lehet eljátszani, utána kivágják a felhasználót." <---- Ez mi akar lenni? :O -
#8933 nem, ha 3 egymást követő hónap ÁTLAGA haladja meg a 250-et, akkor van zűr -
lokissrác #8932 LOL már, rosszul van megírva a cikk, hiszen ha egy hónap alatt eléri a 250G-t attól nem nem lesz semmi zűr, ha 3 hónapon keresztül mindíg meghaladja, és átlépi, akkor van zűr. -
#8931 Van akinek semmi sem elég. -
#8930 ja és az átlag fogalommal sincs tisztában ez a homár -
#8929 ezt eddig is tudtuk :)
"Az eddigi nevetséges 30 gigás korlát ugyan megszûnt, de helyette lett egy napi 2 dvd letöltésével kilõhetõ 250 gigás."
A Nagy T 150 Gb -os korlátját miért nem említi meg ez a Homár? :D -
#8928 250 giga a UPC-nél az új forgalmi korlát.forrás -
#8927 Összevetve egy olyan megoldással, ami nem kerül pénzbe szerintem nem nyerő :P
A legjobb módszer:
A modemet lehet ethernet kártyán ill. USB-n keresztül is a géphez. Ha e két mód között váltogatsz, az is IP cmí változást eredményez, mert be kell regelni újra a MAC addresst. -
do2 #8926 de amúgy van megoldás ip cserére máshogyan is:D de akkor is bekell teleefonálni:D
elég ha a chello weblapon vagy 20 rossz jelszót adsz meg a bejelentkezésnél 1 idő után letiltja a hozzáférést....
Nekem ez volt kb 1 éve aztán bekellett ttelcsizni és az ottani csákó generált nekem új jelszót a chello accomnak és tök új ipt kaptam ezmiatt
-
#8925 na mi van csak nem sikerül bejutni arra a torrent oldalra hehe -
#8924 nem és nem fognak ip-t cserélni. legjobb mód az ip cserére, ha megváltoztatod a hálókártya mac address-ét, majd újra regeled az új mac-et és akkor új ip-t is kapsz. -
chicco24 #8923 Meg tudja nekem mondani,hogy a sávszél növelés jár Ip cím cserével vagy nem? Láma kérdés,de ez van. Hülye vagyok hozzá:)Ha jár akkor kivárom a standard emelést,ha viszont nem akkor levélben megkérem az Upc-t hogy cseréljék le az Ip címem egyszeri alkalommal. -
do2 #8922 régen nem is volt forgalomkorlát a chellonál:) -
#8921 De néztem, de ugye annak a műsornak a címéhez is az alapvicc adta az ötletet. Amúgy volt 1-2 egészen jó humorista-kezdemény is :)