UPC Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Egyébként a TV2 és az RTL klub NICAM rendszerben adja a hangot a MGM meg A2. Teljesen külömbözik a két rendszer. Egyébként meg amit írtak már neked mások is. El kellene gondolkodni azon ha mindenki másnak müxik sztereoban akkor lehet hogy nálad van a hiba.
Ha ez szar akkor nem tudod mirõl beszélsz
..sztereo / virtuális Surround hangzás A2/NICAM sztereó)..
Az az igazság hogy a MGM csatornát A2 sztereoban sugározzuk. Az mpx felirat nálad azt érzékeli hogy a csatorna nem sztereoban jön.
Kapcsolgasd a TV-et és nézd meg mondjuk hogy az RTLklubnál mit ír ki.
NICAM szterot kell hogy kiirja. Ha ezt teszi akkor a TV-en nincs rendesen beállitva az A2 sztereo hang. Állitsd be.
Ha Samsung vagy Panasonic TV-éd van akkor hát hogy is mondjam hogy ne bántsalak meg. Add el. Tapasztalat.
Ha hömbölögsz állandoan akkor azt is kapod, ha segítséget kérsz akkor megkapod. Csak ne legyél mindenben nagyon okos.
megaztán mindenki másnál sterejó,csak nálad nem,akkor szerinted mindenki hazudik ?😊
MGM
Mini CsomagEzt rakd össze hogy mennyibe kerülne az amit te szeretnél nézni.Árban mennyibe jönnél ki?
Ja amugy látod hogy mennyi adás sztereo, és mennyi a mono a kiosztásba?

Azt ki mondta, hogy magyar adásokat akarok nézni? xD
Ezaz bazz, hogy családi csomag öt rongy/hó és alig lelni benne jót, ezért inkább nem is fizetem. Plusz a képminõség felháborító.
Nyilván többe kerül, de nem lenne szar ha kitalálnák, hogy csak azért fizessek, amit nézek is, meg nem bánnám, ha nem lenne szemcsés szar a kép.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
funny😊)
Szerinted a HD box jó. Látttál már egyáltalán ilyet. Tudod mennyibe kerül a havi dija?
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
visszatérve Chello-ra😊
nézegetem a fórumot egy ideje
meg a reklámokat a tv-ben (módjával😊)
én ezt raktam ki belõle:
MT bejelentette tavaly, hogy emel jan. 15-tõl
UPC legutóbbi akcióját dec. 31-ig hirdette
januártól, nem meglepõ módon, szakítva az eddigi gyakorlattal, kitolta az utolsó akció (standard) határidejét jan. 31-re, a "nagy érdeklõdésre való tekintettel" => idõnyerés, sztem
(bár nagyon meg lennék lepve, ha váratlanul érte volna õket, lásd ipari kémkedés, stb. - ennek ellenére fura, hogy így kivárnak...)
Nagy T. jan. 15-tõl elindította az IPTV reklámot (és a szolgáltatást), nyilván ezért (is) emeltek, hiszen ezt nem lehet 512k-val
szóval sztem február elsején fogunk többet tudni Chello fronton, addig nem (max, ha kiszivárog vmi), hiszen akkor új akciót kell hirdetniük (esetleg újfent kitolnák egy hónappal, ha az egyik korábbi vélemény márciusi idõpontját vesszük alapul? - nem hiszem, de mit lehet tudni...)
a csomagok emelésérõl pedig az a véleményem, hogy muszáj lesz minden csomagon emelniük, mert nem érhetnek össze az eddig jól elkülönült elõfizetések (korlátot nem hiszem, hogy eltörlik, azt eddig is megtehették volna, ha attól félnek, hogy emiatt vesztenek elõfizetõket, hiszen az ADSL-nél gyakorlatilag már nincs egy ideje)
m.
http://thenamelessphoto.com/
Inkább fizetnék 10-15 csatornáért többet (fõleg ha profi lenne a minõség), mint ezért a sok szarért.
De tényleg, ezzel mi lesz? Konverter egy kis undormány, inkább HD-boxot lehetne bérelni... álmodozás ez... 😞