UPC Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mo.Organ
Melyik szolgáltatoknál vannak ilyen csatornák?

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

Met
azt nem értem, hogy miért nem lehet összeválogatni a csatornákat, most a családi csomag van elõfizetve de van 10-15 olyan csatorna amit sose nézek

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

precision
te meg miért nem váltasz nagyobb csomagra? nem sokkal drágábbak, pl standard v. 'neadjisten' classic

Bazinga!

schrank
nnna itt már végleg feladom <#ijedt> nem elég hogy orrvérzésig töltötök minden szart de még a tévét nézni is van idõtök nnna elmentek ti a jó... <#mf2>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

mozesapo
Én örülnék ezeknek: Skyone, Sci-Fi channel, AXN Sci-fi. Nem tudom miért az upc jóformán az egyetlen ahol AXN Sci-fi, AXN még nincs.

Munch
Én most úgy vagyok vele, hogy inkább maradna minden így ahogy van, és gyúrjunk a HDTV bevezetésére. 😉
Sebesség nem érdekel, nekem elég, hogy 10-15 perc alatt lejön egy sorozat epizód. 😄
Viszont ha lenne jó kis HD adás, mondjuk értelmes külföldi csatikkal, akkor még lehet, hogy a FOX-ra is befizetnék extracsomagként, bármennyibe kerül.

DjDano
na jó nekem classicom van és elég lenne az 50 giga is 😊)

scs17
sebesség ok, 25Gb ne viccelj má <#vigyor> (standardom van)

DjDano
Szerintem ez lesz a felállás:

Light 768/192 10GB
Standard 2560/512 25GB
Classic 5120/768 50GB
Plus 10240/1536 100GB

Azt hiszen bárki kiegyezne vele 😊

scs17
Vegyétek észre hogy az lesz amit a UPC akar 😛 😄

Én meg pont fordítva vagyok, nekem sáv kell, nem további gigabyte-ok. Vedd észre, hogy ami neked jó, másnak nem biztos.

Szerintem akinek plusz vagy classic van annak már elég a mostani sebesség is és csak a korlátot kellene növelni. Akinek pedig light és standard van annak kellene inkább igazán emelni a sebességen de mindinkább a korláton.
Nekem standard van és nem kell több sebesség emelés,mert nekem így tökéletesen megfelel. Ezért nem értem hogy mit sírnak-vinnyognak itt a chello classic és plusosok sebességemelés iránt. Mihez kell nektek???Netes forma1es versenyhez😊A letöltési korlát emelését viszont én is szivesen venném mert ez így nem európai színvonal hanem egy nagy kaki. Aki azt mondja,hogy 15 giga elég egy hónapban az csak azért mondja mert ebben az országban nõtt fel és így szokta meg. Olaszországban pl nincs ilyen faszság,hogy ilyen pofátlanul alacsony a letöltési korlát.
Szóval chello nekem sebességemelés nem kell,mert nem tudnám kihasználni,viszont plusz 15 gigát még szivesen vennék és el is várhatom.

Moddolni jóóóóóó! Xbox360 the best!

scs17
remélem a standardnál is változik vm

HunnernesKonge
Márciusban dupláznak chelloéknél, de csak classic és felette...
Ezt a hír járja DC++ és torrentes közösségekben. (eddig mindig igazuk volt...)

Letöltésem: 80GB
Chello szerint 0Mb <#hehe>
Met
nekem 33 giga, a chello szerint meg csak 20 😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

schrank
nnna megszólalt a upc hóhérja <#hehe>

PyRex
130GB felett vagyok... 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Mo.Organ
én meg 77 GB untam rá a töltögetésre. <#idiota>

schrank
maradt még 200mb azt ma meg holnap le bf2-zöm aztán jön a kegyelemdöfés <#vigyor5>

schrank
most kaptam meg mindkét mailt a 80-ast meg a 90-est egyszerre <#falbav>

schrank
lefordítanád <#hehe>

bakvarnyu
jaja elbalfaszoskodtam de a lényeg benne van<#vigyor1>

precision
ezt még gyakorolnod kell

Bazinga!

bakvarnyu

Nekem is, és jól megvagyok vele. Bár nem bánnám a korlát-és sávszél növekedést 😄

Ati

schrank
amivel nem is lenne gond ha mûködne a bakvarnyú féle ip-szûrés de nem úgy néz ki <#confused>

precision
részvétem 😊

Bazinga!

schrank
neszójjábe light-om van <#mf2>

precision
lényegtelen hogy mi lesz a classicból, ugyis pozitív változás fog jönni, ha nem lesz 6 mbit üsse kavics, az sem gond ha 3mbit marad

Bazinga!

precision
már bocs de nem mindenki warezmonkey, ja és ha emelnek a korlátot is vagy emelik vagy törlik
én ritkán töltök de akkor legyen már gyors, ergo nem izgat a korlát

Bazinga!

schrank
mit álmodoztok 6 8 mbit-rõl ha a szaros 30gb így is egy nap alatt elmegy <#idiota>

PyRex
szerintem sajnos kizárt, hogy a chello classic 6 v. 8 megabit legyen. Háát na jó, talán 6.

precision
Szerintem a upc nem drága, 9et fizetek a 3mbit/0,5 mbitért (ami nemsokára sztem 6 v. 8 mbit lesz). És ugye ehhez nem kell telefon elõfizetés.

Kiválasztottam találomra egy tcomon adsl -t szolgáltató céget a sokezer közül, és megnéztem az árait. A 4mbit/256 (!) kbit -et 8ért adják. + telefon. A 8mbit/512kbit pedig 9e + telefon + ha messze laksz a központtól akkor b*szhatod.

Asszem ennyi.

Bazinga!

Én még csak október óta vagyok chello-s, de eddig nagyjából elégedett voltam. Igaz votl némi bajom azzal hogy a chellon belüli adatforglaamamt is számolta, de ez a dolgo is most rendezõdni látszik.
A szolgáltatással különösebben nem volt baj, stabil, még a standard sávszélességét is kibírom (bár elõtte 100as hálóval nyomtam), visznt a korlát azért télleg alacsony. 15gigát nagoyn gyorsan összeszedek😊
Ha most összehsonlítjuk az új ADSL ajánlatokkal mindenképp kell lépnie valamit a UPCnek mind sávszél mind korlát fronton. Korlátban egy triplázás nekem nagyon bejönne, de az se baj ha emelik a sávszélességet is, csak a bilit legyen messze a kezemtõl <#vigyor3> de majd meglátjuk, a lényeg hogy rosszabb biztos nem lesz.
Amúgy meg ez a fórum szerintem nem arról szól hogy anyázzáto egymást a cigizés meg a szesz miatt...

Jó ping, kevés kimaradás, stb...
bld
akkor az kérdés h mirét marajak mégis mi a gyakorlati haszna, miért éri meg nekm néha másfélszerannyit fizetni ugyanazért a szolgáltatásért(sávszélt értek ez alatt)

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Mo.Organ
Mindenhol van konkurencia. A konkurencia terjeszkedik, probál olcsobb lenni. Sok embert ezzel lehet megfogni, hogy olcsó a net, a minõség meg szar, de az már mindegy a kuncsaftnak. Azt úgyis akkor tudja meg mikor használja. Ha úgy gondolod hogy az net neked jobb, akkor ha van rá lehetõséged akkor váltani kell.
Ami fontos sok szolgáltatást illetõen már nem arra törekednek a piacon lévõ szolgáltatok, hogy fillérekért adjanak szolgáltatást, hanem a minõség a lényeg. De ez a világon mindenhol gy van. Én pl: nem veszek kinai cipõt 500 forintért. Gagyi dolgokat már töröltem a napirendrõl.
De mondom ha neked az a net faszább akkor váltsál. Szabad ország. Valaki lehet onnan akar eljönni.

OFF

"A cigi nem olyan káros, sokan 90 évig élnek cigivel."

...és meddig élt volna cigi nélkül, okoska?

ON

1. Az a tény, hogy Mo-on még drága az internet a keresetkhez képest.
2. Aki az SG.hu-n fórumozik azért az nem az átlag csóró magyar, ne sírjunk.
3. Mikor emel/dupláz/eltöröl a cselló?
4. Otthon nekem Yoneked van, ami ma a legjobb ár/érték a piacon.

bld
hát ha az árakon tudnának ejteni az már önmagában elég osk embernek elég lenne, nállunk Debrecenben pl pár éve terjeszkedik a dmcc és sokakl jobbak a tarifái, remélem a upc hamarosan reagál vmit, mert különben kénytelen leszek váltani

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Megmondom õszintén, én minimálbérért melózok ebbõl kell gazdálkodnom.
Fizetni kell ezt azt,de mégis meg tudom oldani,hogy classic-om legyen.
Aki MEG AKARJA OLDANI az MEG TUDJA OLDANI.
Ilyen egyszerû a dolog.

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

schrank
pyrex adsl-nél csak üzleti vonalhoz nem kérnek telefonelõfizut <#nezze>
varjú b+ ez a qeci számolja a ip-szûrt cuccot valami itt nincs rendbe lécci nyomass már egy screen shot-ot a beállításokról hát ha én basztam el valamit <#falbav>

Mo.Organ
azt kihagytad hogy az árakat meg felezzék meg.

scs17
Mond meg nekik h minden sebességet duplázzanak + a korlátot legalább triplázzák <#vigyor3>

én személyem szerint elégedett vagyok a chello szolgáltatásával.
30gb korlátom van..de a letöltött cuccok felét ha számolja mikor éppen mûködik..pingek általában 3-9 között van CSSben..máshol 20 körül..
és eddig nem volt se net szakadásom se egyéb probléma.

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

bertino él és virul (net nélkül)
februárban már valószinüsíthetõ h lesz nete.(chello classic)
ugyanis az ADSL vonalt nem tudnak 1 személyért kialakítani.

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

PyRex
nem, de akinek nincs pénze (tehát ennyire sincs), az nem fog nyávogni, hogy miért szar a chello, mert rohadtul nem az a problémája, hogy van-e korlát, sõt, valószínû hogy egyáltalán nincs otthoni internet elõfizuja.

rekettyes
Akkor megpróbálom óvodás szinten. Általánosítás alatt azt értem : akinek nincs pénze AZÉRT NINCS ÉS KIZÁRÓLAG AZÉRT mert CIGIZIK , ALKOHOLISTA és egyéb gazember módon szórja az egyébként rengeteg pénzét. Mindenki.

PyRex
Akkor most, hogy mindenki egyetért mindenkivel, emelhetik a sávszélességünket is akár 😄DDDDDDDDD

Tigristank
Én meg nagyjából ezzel értek egyet. 😊

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

PyRex
Ezzel egyetértek!