22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • Sikoly85
    Nekem csak annyit irtak levélben hogy majd április közepe fele restartoljam a modemet. Remélem nem akkor fognak nekem emelni
    Elvileg Debrecenbe április 16.ig bekell hogy fejezzék mkinek
  • chicco24
    ma kaptam levelet a chellotol amiben az van hogy április végétől lesz érzékelhető a sávszél emelés. chello standardom van.sajna április vége még rohadt messze van. Bízom benne,hogy ez csak ilyen "biztosíték" dátum és már előbb kiépítik a sávszélt itt egerben.
  • K Ace
    Valaki megerősítene abban, hogy tegnaptól már ligth-nál is eltörölték az 5gb-os korlátot?
  • AZTA
    vki nekem tudna segíteni ebben a dologban hogy hogy is van ez? :

Az 512 kbit/sec letöltési sebességű chello light internetkapcsolatát kiprobálás céljából 2007. március 1-jétől automatikusan az 5Mbit/sec letöltési sebességet biztosító új chello medium csomagra álítjuk át.

Akkor hogy is van ez? És ha igaz akkor mérnem állították át?
  • PyRex
    :)

Egyébként mostanában azzal szórakozom, hogyha töltök le torrentről és van időm, akkor mindig sebesség szerint sorba rakom a seeder-eket. És mindig a chello-sok vannak legfelül, tőlük olyan 40-100K-van jön a cucc, a többi adsl-es béna meg hátul kullog 5-10k-val jó esetben :D
  • Puntigamer
    hm.. szal elvileg mostmár nekem is 10megával kéne szednem?
    Ha, classic-ban voltam?
    Na asszem modem reset:D
  • Borg
    Úgy-úgy, méghozzá 1070kbyte/s-al perpill :)
  • nikopol
    Oks köszi az infot, akkor még várok picit a 20megámra
  • PyRex
    ahol sok a megosztó és kevés a letöltő :) És ahol lehetőleg a sok megosztó chello-s, 1mbit-es uppal :)
  • Scooby87
    dc-vel tapasztalatok...chellos-tól,jól lehet szedni?
  • SötétBarom
    Hát ezaz ! ;DD
    Remélem így is marad :)
  • Scooby87
    a torrent nekem akkár hova megyek akár milyen klienst hasnzálok 150k-val szed...honnan lehet szedni 600k-val?
  • mike0013
    az hogyan:D?
    nekem 5 mega lett a dolgozónet
  • Unknow
    Ezen mi olyan meglepő? Egyáltalán mi olyan hihetetlen? Ez nem olyan dolog amitől én jól járok ha azt mondom gyorsabb vagy bármi.
  • SötétBarom
    Ez egy dolgozónet.. Lehet, hogy vidámság van? ;DDD

• vizes
  • Neoncsoves
    107-es ping? :D
  • vizes
    Sokan fikázták eddig a UPC szolgáltatását. Kétségtelen, hogy volt nekem is gondom velük, de akkor még csak tv előfizetőjük voltam. Felbontottam a szerződést és évekig nem mentem feléjük. Tavaly rohangáltam ide-oda, hogy netet akarok, sehol nem akartak adni ISDN-kapcsolatot telefon előfizetés nélkül! Igy majdnem annyi lett volna a havidíj mint itt. Volt ahol azt igérték, hogy egy héten belül visszahívnak...
    Végül a UPC nél kötöttem ki, hétfői napon megrendeltem délelőtt 10 órakor, másnap délben neteztem. Ennyi. Eddig elégedett vagyok, pláne most.
  • deep
    Javagyúúúgy:) Akkor megejtem ha hazaérek:)
  • Zsoltika 007
    Nem lesz. Már van. Modem restart kéne.
  • Casillas
    úgy néz ki igen
  • deep
    Hello! Én most értesültem erről a revízióról. Ez most azt jelenti, hogy az én classic előfizumból 10 megabites extreme lesz???
  • Zsoltika 007
    Eddig betartották.
  • vizes
    Modem reset után extreme:
  • Sikoly85
    Én mediumos vagyok és remélem nem akarják betartani hogy április 1. emelik
  • bertino
    ez is meglehet, ja
  • gamehunter0922
    Az hogy lehet hogy ha szedek vmit ftp-ről akkor csak 350-150 között mozog pedig ha netről szedek 20mb/s tölt?Le van terhelve az szerver?
  • lokissrác
    Én minimumos vok..
  • Neoncsoves

:P
  • Mighty
    Neked sajnos várnod kell. Kétszeresen.

Várni az emelésre, ami nagy valószínűség szerint március vége előtt nem lesz.
    Várni a hálózat fejlesztésére, hogy napközben is jó legyen a net.
  • lucifer007
    kezdem uni:)Minimum emelését várom:))) mert edig csak szarozot a net föleg tgenap 5kbtl töltötem.....avan itt minimumos?:)
  • Zsoltika 007
    Emelés már megvolt mindenhol a dolgozóneteseknek a classic és plus előfizetőknek. Az már más kérdés hogy a rendszer nem bírja még. Épp ezért vannak ott a határidők mert előreláthatólag addigra fog rendesen üzemelni a dolog.
  • Mighty
    Igazság szerint nem néztem a megadott időpontban, csak 7 óra körül. Fiamat altattam 8-kor és férfiasan bevallom, én is elaludtam :)

Na majd ma este megnézem, hogy muzsikál a pingető hangszer. ;)
  • Mester01
    Szép szóval csepelen majd csak Május 28. lesz emelés.. :DD
  • Aspyrin
    Még várok vele, majd este szpemmelek
  • NeoMaN
    persze LOL
  • lbzy
    Én is meglepődtem, mivel olvastam, hogy már Zuglóban is megy a 10. Ezért is hívtam fel az üfsz-t, és kérdeztem, hogy nem-e dol***net-em van (én tudom, hogy nem, de minden elképzelhető). Most várok nyugisan ápr 6-ig, annyira úgysem kell a sávszél
  • Unknow
    Pedig de...vannak weblapok amik sokkal gyorsabban bejönnek, főleg fórumoknál látszik a dolog.
  • rekettyes
    léci. dolgozóneteset
  • Mattboy
    Ez azért érdekes, mer én is Zuglóban lakom és tegnap este a modemreset előtt 2,5 körül volt utána meg fixen 9,6....

Interesting!