UPC Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Bazinga!
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Sebesség nem érdekel, nekem elég, hogy 10-15 perc alatt lejön egy sorozat epizód. 😄
Viszont ha lenne jó kis HD adás, mondjuk értelmes külföldi csatikkal, akkor még lehet, hogy a FOX-ra is befizetnék extracsomagként, bármennyibe kerül.
Light 768/192 10GB
Standard 2560/512 25GB
Classic 5120/768 50GB
Plus 10240/1536 100GB
Azt hiszen bárki kiegyezne vele 😊
Nekem standard van és nem kell több sebesség emelés,mert nekem így tökéletesen megfelel. Ezért nem értem hogy mit sírnak-vinnyognak itt a chello classic és plusosok sebességemelés iránt. Mihez kell nektek???Netes forma1es versenyhez😊A letöltési korlát emelését viszont én is szivesen venném mert ez így nem európai színvonal hanem egy nagy kaki. Aki azt mondja,hogy 15 giga elég egy hónapban az csak azért mondja mert ebben az országban nõtt fel és így szokta meg. Olaszországban pl nincs ilyen faszság,hogy ilyen pofátlanul alacsony a letöltési korlát.
Szóval chello nekem sebességemelés nem kell,mert nem tudnám kihasználni,viszont plusz 15 gigát még szivesen vennék és el is várhatom.
Moddolni jóóóóóó! Xbox360 the best!
Ezt a hír járja DC++ és torrentes közösségekben. (eddig mindig igazuk volt...)
Letöltésem: 80GB
Chello szerint 0Mb <#hehe>#hehe>
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Ati
Bazinga!
én ritkán töltök de akkor legyen már gyors, ergo nem izgat a korlát
Bazinga!
Kiválasztottam találomra egy tcomon adsl -t szolgáltató céget a sokezer közül, és megnéztem az árait. A 4mbit/256 (!) kbit -et 8ért adják. + telefon. A 8mbit/512kbit pedig 9e + telefon + ha messze laksz a központtól akkor b*szhatod.
Asszem ennyi.
Bazinga!
A szolgáltatással különösebben nem volt baj, stabil, még a standard sávszélességét is kibírom (bár elõtte 100as hálóval nyomtam), visznt a korlát azért télleg alacsony. 15gigát nagoyn gyorsan összeszedek😊
Ha most összehsonlítjuk az új ADSL ajánlatokkal mindenképp kell lépnie valamit a UPCnek mind sávszél mind korlát fronton. Korlátban egy triplázás nekem nagyon bejönne, de az se baj ha emelik a sávszélességet is, csak a bilit legyen messze a kezemtõl <#vigyor3>#vigyor3> de majd meglátjuk, a lényeg hogy rosszabb biztos nem lesz.
Amúgy meg ez a fórum szerintem nem arról szól hogy anyázzáto egymást a cigizés meg a szesz miatt...
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
Ami fontos sok szolgáltatást illetõen már nem arra törekednek a piacon lévõ szolgáltatok, hogy fillérekért adjanak szolgáltatást, hanem a minõség a lényeg. De ez a világon mindenhol gy van. Én pl: nem veszek kinai cipõt 500 forintért. Gagyi dolgokat már töröltem a napirendrõl.
De mondom ha neked az a net faszább akkor váltsál. Szabad ország. Valaki lehet onnan akar eljönni.
"A cigi nem olyan káros, sokan 90 évig élnek cigivel."
...és meddig élt volna cigi nélkül, okoska?
ON
1. Az a tény, hogy Mo-on még drága az internet a keresetkhez képest.
2. Aki az SG.hu-n fórumozik azért az nem az átlag csóró magyar, ne sírjunk.
3. Mikor emel/dupláz/eltöröl a cselló?
4. Otthon nekem Yoneked van, ami ma a legjobb ár/érték a piacon.
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
Fizetni kell ezt azt,de mégis meg tudom oldani,hogy classic-om legyen.
Aki MEG AKARJA OLDANI az MEG TUDJA OLDANI.
Ilyen egyszerû a dolog.
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
varjú b+ ez a qeci számolja a ip-szûrt cuccot valami itt nincs rendbe lécci nyomass már egy screen shot-ot a beállításokról hát ha én basztam el valamit <#falbav>#falbav>
30gb korlátom van..de a letöltött cuccok felét ha számolja mikor éppen mûködik..pingek általában 3-9 között van CSSben..máshol 20 körül..
és eddig nem volt se net szakadásom se egyéb probléma.
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
februárban már valószinüsíthetõ h lesz nete.(chello classic)
ugyanis az ADSL vonalt nem tudnak 1 személyért kialakítani.
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.