22959
-
#9163 Nem azért gyorsabb a chello seed te ész, hanem mert a többi vonalrol le van korlátozva. Chellon kívül 8-9 K-ra most például a te képeden, de mindíg változtatgatják. -
#9162 köszi, nem, nem volt még 10 ezerszer belinkelve -
#9161 Sziasztok! Azt hiszem ebből minden kiderül: fejlesztési ütemterv -
#9160 -
#9159 Mindaz szép és jó, hogy ne rinyáljunk meg minden, nincs gond sávszéllel, aki azér rinyál eláshatja magát, meg a korlátok miatt is, mert ez igenis nagy növekedés, de 8:30-tól ma megint kegyetlen lassú.... Remélem hamar befejezik az átalakítást... -
#9158 kik? -
#9157 Tényleg nem kéne rinyálni! Azt az 1-2 ezres különbséget csengesse ki aki 2x gyorsabban akar tölteni. Szerintem nem sok. -
#9156 Na kik a leggyorsabb seederek? :D :D :D
-
#9155 :D -
#9154 Ja, hozzátenném, hogy én is igényelhettem volna közalkalmazottit (január legvégén szerződtem a UPC-val), de jött a füles, hogy emeléskor csak 5 megabit lesz majd, ígyhát nem közalkalmazotti nettel tolom és így megvan a 10megabit...
Viszont többet fizetek.
Viszont leszarom.
:DD -
#9153 Így van! Viccbazmeg ez a sírás !
Amúgymeg le lehet mondani a közalkalmazotti szerződést azt fizetni többet a 10Mbitért. Vagy lehet kussolni. Kurvára unom, hogy mindig az sír bazmeg aki lop-csal-hazudik. -
#9152 még mindíg a upc-t baszogatjátok szerintetek mi az üzlet a szolgáltatónak hogy olcsóbban adja a netet nem a upc a hanem az állam pénzéből ne hogy már a töltögetős hülyegyerekeknek támogassák a kockulását -
#9151 Te így nézed, én meg úgy hogy 2 éves hűségnyilatkozattal olcsóbban kapja a netet a normál médiumos mint én kedvezménnyel, valamint az Extreme csomaggal több mint 3x-ára nőt volna a sebesség. De téma lezérva. -
A tumi #9150 MI nem fair?
Az,hogy ugyanannyi pénzért kb 60%-al emelte a le/fel töltési sebességet?
Ez nem fair?
Na ne vicceljetek már......
-
A tumi #9149 Ilyet...
LOL
:-DDDD -
#9148 dolgoznetnek uj neve van: apronet
:D -
#9147 Minden nézőpont kérdése, de bármennyire is próbálom, nem tudom a Fair kategóriába sorolni az UPC ezen tettét... -
A tumi #9146 Nekem is dolgozónetem van,mégse sírok.
Ne legyetek telhetetlenek... -
A tumi #9145 És???
Ezzel mi a baj?
Inkább örülj vazzeg,hogy ekkorát emeltek,és nem kell többet fietned érte.
Nem elég?
Tényleg nem értelek benneteket.
-
#9144 Dolgozónet:
:( -
#9143 thx -
#9142 Én csak a modemet húztam ki és fél perc múlva dugtam be, aztán gyors lett. -
Dodo55 #9141 Nem, az hülyeség, nem tudom miért írja a UPC a modemregkor. -
#9140 modem restartkor ki kell kapcsolni a gépet? (nemhozáértö) -
#9139 Az USB max 8Mbit/s visz át max. Ezt ma délután kiprbáltam. -
Dodo55 #9138 Nekem már fél éve egy 1 gigabites hálókártyára van kötve...
Előtte egy 100-ason volt...
1.5 éve volt USB-n, amikor még lightom volt. -
#9137 korlát elvileg nincs, ja és #9135 az indok a kérdésed első felére -
s0rc3r3r #9136 Mi ez hogy az "alacsonyabb" sávszélességeket csak egy újabb hónap után emelik?? Miért nem tájékoztattak erről előbb??? Az ember már várja, és tökre örül, hogy nem kell tökölnie 180kbps-es letöltéssel(ami azért nem lassú, de gyorsnak sem mondható). Kérem uraim, korláttal mi van? Az is maradt a többinél?????? -
#9135 mert ők többet fizetnek... -
AZTA #9134 A SÁVSZÉLESSÉG EMELÉS MEGTÖRTÉNT AZ EXTREME ÉS PROFESSIONAL CSOMAGOKNÁL!
A MINIMUM ÉS MEDIUM CSOMAGOK SÁVSZÉLESSÉG EMELÉSÉT
de igazábol ezt se értem, hogy mér azoknak kezdik el emelni akiknek már amugy is több mega volt.. -
Stinh #9133 Chello Extreme USB-vel használva:
Chello Extrme UTP-re átkötve:
10mbit-hez már télleg UTP kell, az USB 1.1-el nekem max 700k volt a letöltési seb. -
Sikoly85 #9132 elvileg má mkinek eltörölték. / mediummal napi szedsz le 10 DVD-t ha jól számoltam:D -
VénJoe #9131 Sziasztok Chello-sok! Volna egy olyan kérdésem, hogy a korlátot mindenkinél eltörölték már, vagy csak azoknál, akiknél megnövelték a sáv.szélt? Bocs a tudatlanságomért! Köszi a választ -
#9130 Most jáccottam másfél órát és egyelőre nincs ping probléma. -
#9129 1,2 megaBYTE/sec -
lokissrác #9128 tumi, igazad van, 300 pénzért leszedel pl mediummal 4 napos regisztrációval 10 dvd-t kb.. -
A tumi #9127 Ilyen fizetések mellett ne is csodálkozzon senki, ha az emberek inkább letöltik azt a DVD-t amit x ezer forintért tudna megvenni. -
lokissrác #9126 Neekd minimumod van ??????????????? -
#9125 most mi is linkeljük be a pingejeinket a töltögetős -öknek -
Holy #9124 alig 5 eve vagyok "huseges" elofizetojuk, megis plussal meg mindig 6 mbitem van...