UPC Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
ne mond már szarabbul éreznéd magad ha 4 helyett 5 mbit lenne a letöltési seb<#hehe>#hehe>
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
az hogy az up 512 marad az egyértelmû, de a másik azért nem teljesen<#lama>#lama>
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
a plus meg 20mega le/2 fel,korlát:unlimitiert - ''Fair Use''
Meginogtam,lehet,hogy csak kitaláció?
<#nemtudom>#nemtudom>
Az a baj,hogy rohadtul türelmetlen vagyok!
reálismak mondható, de azért a classic down-ja nem kevés?<#conf>#conf>
mondjuk már hány "belsõ forrásnak" köszönhetõ hírt olvastam
http://thenamelessphoto.com/
classic 4mega le/512 fel, korlát:unlimitiert - ''Fair Use''
plus 8mega le/1mega fel, korlát:unlimitiert - ''Fair Use''
új csomag!! chello extreme 16mega le/1mega fel vagy 2mega fel még nem tudni, korlát:unlimitiert - ''Fair Use''
Amúgy meg mi bajod volt vele? Sokkal jobb volt, mint a tied. 😄
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Meg kell tanulnunk vágyakozni azután, ami a miénk! Battlefield Nick: MattboyHUN
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Egyébként megjegyzem hogy az ilyen emberekkel van ki a ******* aki mindent tud és mindenben okos mert te aztán az vagy most már biztos. Te egy orvosnak is megmagyaráznád hogyan kell mûteni, mert a fórumban ezt mondták, hogy a szemmûtétet is végbélen keresztûl mûtik.
Te aztán sosem tudsz veszíteni az egyszer qrwa biztos.
De nyertél, IGAZAD VAN.......
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk