22959
-
#9203 valaki nyögje már be az összes chello-s ip tartományt :))) -
#9202 mindjárt megnézem ip filterrel...
-
#9201 Hát én nemtom mit látsz, de sehogy sem barátságos ez a dolog a torrentezőkkel. Remélem csak a fejlesztgetés miatt van még... -
Aspyrin #9200 Nemték. -
#9199 nem felugrik 30-ra, hanem addig 30-cal tölt, ameddig a chello-s seederek nem kapcsolódnak. -
Aspyrin #9198 1200Kb/s-el töltök esgéről :O -
#9197 Azért, mert hirtelen felugrik 30-ra a jobb pingtől, attol az még nem 30. -
Aspyrin #9196 ööööö....
Még mindig eksztrém... Kicsit magas nem? :) -
#9195 Ha marhaság, akkor mondd már meg nekem, hogy miért van az, hogy ha elkezdek letölteni és még NEM csatlakozott a utorrent sok chello-s ip-hez, akkor simán jön 30k-val máshonnan is. De ahogy sok chello-s seederhez csatlakozik, egyből leesik az előbbi helyekről 2-3k / sec-re... -
#9194 írták, hogy a limitbe ezentúl a hálózaton belüli forgalom is bele fog számítani -
#9193 :PP
thx, logoműhelyben készült -
#9192 ő úgyis tagadni fog mindent
arra gondolok ez nem-e a korlátozós időszak hagyatéka lehet, nem ezzel akarták segíteni, hogy később érjük el a limitet? -
Sikoly85 #9191 na majd ki probálom én is. ugy is van még tölteni valo:D -
Aspyrin #9190 Váó, végre egy értelmes logo :P -
Aspyrin #9189 Közkívánatra! :)
eksztrém -
#9188 Mo.Organ, mondhatnál vmit, portokat korlátoz a upc? Vagy vmi ip-filtert rakott be? -
#9187 hát eddig jópár tucat torrentet próbáltam ki, és mindehol a nem chellos ipkről max 8k -val jött... -
Sikoly85 #9186 Ez most azt jelenti hogy a chello lekorlátozta a torrentet? -
#9185 a kurva életbe -
#9184 Asszem látszik a határvonal letöltési sebesség szerint elrendezve.
Ennél már semmi nem egyértelműbb.
-
#9183 Ez egy durva marhaság. xD
Csatlakozik a seedekhez, akitől jönne gyorsabban, attol fog is gyorsabban jönni. Ennyi. Az a durva, hogy teljesen látszik, hogy mindegyik egyéb vonalrol ugyanannyival jön, és nem lépi át azt a sebességet.
A fenti két ip meg egyszerűen bérelt vonal a chellotol. Van oan is. -
#9182 Mo.Organ -ék lebuktak? -
#9181 Ez minden esetre izgalmas :) Úgy látszik, hogy a chello-n belül is torrenteznek, a felső 2 szerver is chello-s ip... :)
-
#9180 én is pont erre gondoltam -
#9179 Nemtom, nekem meg az az érzésem, hogy ezt nem a chello, hanem maga a torrent kliens csinálja. Szerintem azoknak a seedereknek ad nagyobb prioritást, amelyektől eleve gyorsabban tud tölteni. Mivel amikor pl. elindítok egy letöltést, csomó adsl-estől, meg normál szerverről is jön simán 30 kbyte feletti sebességgel, aztán ahogy csatlakozik a chello-s seederekhez, egyből leesik a többi seeder sebessége. Ezt úgy lehetne kipróbálni, hogy egy ip filterrel a torrnet kliensben kizárod a teljes chello-s ip tartományokat és így elkezdeni egy letöltést... -
#9178 Ircen, dccn keresztül egyik haver most küldött át vmit és 50kval jött tőle (512-es upja van), t-online adsl, szal ez egyre furább, lehet hogy csak torrentnél korlátoz? Ezt már tényleg kizártnak tartom. -
#9177 A monornet-adsl teljesen chellos vonalat használ.
Szervere válogatja. T-onlinetol nálam most fix 3K/s max, atw-s serverről 30 K/s, chellotol amennyit bír, miskolci kolesz vonalrol szintén 3K/sec.
Beleszól itt a upc a torrentezésünkbe erősen. Remélem nem marad így, mert akkor itt a bukta a 10 mbitben. -
#9176 ok -
#9175 A monornet adsl-esektől is jön - tudom, hogy van köze a chellohoz.
De megkeresem azt a torrentet, amelyiknél volt az a szerver, amelyikről rohadt gyorsan jött... -
#9174 viszont most jópár torrentet kipróbáltam, és mindenhol a chellos userektől jön csak 8k felett, úgy hogy nem érem el a max sebességet, szal jöhetne többel is...tényleg érdekes -
#9173 Ez hülyeség, nekem csomó szerverről jön több 100 kbyte/sec sebességgel. Volt interware-es szerver, amiről 250-nel jött a cucc. Szóval már itt bukik az állításod. UPC nem tudja bekorlátozni, ha titkosítva van... -
#9172 ezt kizártnak tartom...mindjárt le is ellenőrzöm egy másik torrenttel
ehhez sztem joga se lenne a UPC -nek -
#9171 Valaki felfogja amit mekegek?
Nem te korlátoztad be, hanem a UPC. -
#9170 ha arra célzol hogy vmi ipfiltert v. hasonló izét használok, akkor tévedsz -
#9169 Ezen is teljesen látszik, hogy chellon kívüli vonal 8K/s-re van korlátozva... -
#9168 Hoppá, kép lemaradt.
-
#9167 hát nekem márc1 óta a torr letöltési seb a felére csökkent :S remélem hogy a buherálás miatt.. -
#9166 Akkor figyeld meg a torrenteknél a peer listát. Teljesen egyértelmű, hogy mi a helyzet. Ha lehet, akkor olyannál nézd meg, ahol weben keresztül látod a peer-eket. Nem csak adsl-ről, szerverekről sem tölt gyorsabban.
Például itt egy, az aláhúzott sebességnek max 400-nak kellene lennie, és max 30-al jön. (Tudom, hogy 400, én állítottam be annyira a serveren.)
Chello most nem látszik, de figyeld meg, hogy csak chellostol jön gyorsabban. Korlátlan torrentet egyedül a hajnali órákban tapasztaltam. -
#9165 chellosok? -
#9164 Hogy mi van? Te miről beszélsz? :))
Azért gyorsabb a chello seed, mert a chello internet kapcsolattal rendelkezők túlnyomó többségének (extreme és prof előfizetők) 1mbit sávja van felfelé.