UPC Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

scs17
chello standard

HEllo! A UPC kedvezményei nekem sem tetszenek...Csak az új belépõknek van kedvezmény állandóan..aki már régóta fizeti nekik a havi több mint 10-et az le van tojva. A szolgáltatással egyébként meg vagyok elégedve, kivétel,hogy a telefon néha beszéd közben megszakad...de hát nem lehet minden tökéletes amiért egy valag pénzt kifizetünk ugye...hiszen ez gyurcsánország,itt mindent lehet.
A korláteltörlést én is nagyon várom már.
Kitartás!
chello classic:

dante3
Itt a lelassított classicom:

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

precision

Bazinga!

CzGobe
😊 az elsõ mérõvonal az 56knál van, lehet betárcsázóat is mérni 😛
elég viccesen el lehet szórakozni ezekkel.
a legjobb dw ez a 2626kbps, a legjobb up 499kbps, legjobb ping 15 (de a pingbérõ beta verzió) vicces még megnézni messzebb lévõ szervereken is... (London, Moszkva 😛, Bukarestbe 29/290 volt 😛 dw/up)

eom$

schrank
én a lekorlátozott light-osat le se merem mérni mert kiröhög a weboldal <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

CzGobe
hát nem tom, az én tesztem elég siralmas lett:

eom$

CzGobe
kb.: én ûgy emléxem a 24 mbit 2,5 kmes körzetben tartható az elosztóközponttól

eom$

precision
vedd elõ a számológéped, mert itt bizony egyik csomag sem 5x olyan gyors mint a _jelenlegi_ upc csomagok sebessége
és tipikus az a fajta ember vagy aki csak úgy dobálózik a szavakkal...elárulom neked hogy a legmodernebb adsl 40mbitje 1-2 km-en belül kb. 12 mbitre csökken...

Bazinga!

Igen a classic-ért.

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

schrank
de nálunk azt mondták évente 66K nem pénzben járó juttatás vagy mi azt hogy lehet netre csak egy részét fizetem te melyiké fizetsz ennyit a classic-ért

Mo.Organ
dolgozoNET 7290 Chello classic

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

Dolgozó netnek hívják,nekem is ez van(lényegesen olcsóbb,kb 7200FT körûl fizetek).Nagyobb cégeknél is jár(Honvédség,Posta,Máv,stb).
😊)

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

schrank
morgen tavasztól állítólag a munkahelyemen lesz valami juttatás amit akár lehet kérni internet támogatás/fizetés formájában is tudsz errõl valamit vagy csak az a közalkalmazotti kedvezményetek van <#fejvakaras>

scs17
az lenne a jó ha ez lenne igaz,mert akkor standardnál 4Mbit lenne 😊

ffxi
Jaja...

Fákjúal!

schrank
ha van itt T-s topik akkor be kell surrani pár hsz-re na persze csak inkognítóban <#ravasz1>

ffxi
Csak hogy fikázzam 😊

Fákjúal!

he? Oo

http://thenamelessphoto.com/

ffxi
Ti elhiszitek ezt a T-Com emelést?

Fákjúal!

Mo.Organ, szerintem most már kérhetnél nyugodtan prémiumot is a UPC-tõl ezért a reklámért amit itt nyomatsz <#vigyor3>
dante3
Állítólag megkezdõdtek a chello classic tesztelések:
link

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Mo.Organ
Neked az a kedvezmény hogy bemész az üzletbe és elordítod magad hogy platina kártyás vagyok. Erre mindenki neked ugrik és a s* * k.
Ez még viccnek is szar. Minek kell mindig az üzletbe menni?
Meg a magyar embert persze csak ilyenekkel lehet rávenni a sok marhaságra ha pontot adnak valamiért.
egy szóval nem mondtam hogy a Prémium kártya ér valamit, de ez most mindegy.

Azokon én is jókat röhögök amikor írja valaki,hogy a szerelõ ismerõse ezt meg azt mondta😊) A szerelõk többsége be sem teszi a lábát az UPC kihelyezett székházaiba. Nem hogy a lehetséges üzleti feltételekrõl,szerzõdésekrõl halljon. Ezek szerelõk annyit tudnak az Upc leendõ üzleti terveirõl,mint a nagymamám😊))
Az adatforgalmat mérõ dolgokról pedig annyit,hogy általában a classic vagy plus csomagot használóknak szokott az adatmérõ kihagyni.

Moddolni jóóóóóó! Xbox360 the best!

Mattboy
Off
Kemény Osztás!
ON

Meg kell tanulnunk vágyakozni azután, ami a miénk! Battlefield Nick: MattboyHUN

Zé
"Kérlek magyarázd már el akkor hogy te miért nem vagy T-Com elõfõtzetõ? (Ja és ha lehet ne gyere azzal a dumával, hogy itt meg ott nem elérhetõ.)"

Nekem TV+Chello van, anno mikor kötöttem, UPC-nek volt az ár/teljesítmény alapján az elérhetõ legjobb díjcsomagja. Eleve azért kötöttem, mert a a koaxális kábel technológiai fölényben van a sz*r rézdrót felett. Ehhez képest azt kell tapasztalnom, hogy jóval többet fizetek mint az ADSL-t használók és jóval alacsonyabb színvonalú a szolgáltatás... Kábelnél lenne meg igazán a lehetõség egy gyors sávszélesség emelésre, ezt egy UPC-s fejes maga mondta egy SG-s cikkben, hogy bármikor 30 mbit/s-ra tudnának átállni.

Aranykártyával kapcsoaltban: Platinás vagyok a T-Mobile-nál pár éve, ismerem a juttatásaikat. Mostanában szinte havonta adnak valamilyen Aranykártyás tarifakedvezményt INGYENESEN. Igen, van pontgyûjtés is és társkártya is, amirõl beszéltél. Ez speciel családoknál jól jön, ráadásul a feleségem társkártyás forgalmi díja lebeszélhetõ. De a legjobb elõnye: Platinásként kb. 10 perc alatt elintézem az üzletben a dolgomat, nem kell várnom. Na ehhez képest a UPC-nél akkor engedtek elõrébb utoljára a sorba, amikor szerzõdést kötöttem. :-)

Prémium kártya meg vicc kategóriába sorolandó :-) Atyaég, biztire kapok 5% kedvezményt!!!! Gyerekek, legalább ne égessétek magatokat ezzel az ingerküszöb alatti sz*rral, hogy ennyivel jutalmazzátok a hûséget, ha nincs pénz normális programra, ne csináljatok....<#ejnye1>
Igazad van elnéztem van meghívóm bithura de nem lehet küldeni,az endlessre igen.
Nem ezzel a felhasználónévvel vok fent.

Mighty
Igen, errõl az oldalról másoltam. Mit kellene még észrevennem?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Mo.Organ
Kérlek magyarázd már el akkor hogy te miért nem vagy T-Com elõfõtzetõ? (Ja és ha lehet ne gyere azzal a dumával, hogy itt meg ott nem elérhetõ.)
A T-Mobil aranykártyát meg kend a hajadra. Ki a f*sz akar minden héten új telefont venni, de most olvasom hogy az aranytárskártyával újabb elõfizetéseket lehet kapni. Ezzel nem sporolsz hanem mégtöbbet fizetsz a magentaszínû kecsegeknek.
Aranytárskártya
Ha csak ez a bjod akkor igényeljél még vagy húsz chello elõfizetést és biztos kapsz engedményt.
Egyébként ha van TV + Chello + Telefon elõfõzetésed akkor arra is kapsz engedményt.

Met
Azt megnézném, hogy küldesz a bh-ra meghívót....
Mondjuk minden oldalon ki van írva, hogy ne cserélgess nyilvános helyen meghívót

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Hello
A chellobay-ra csak meghívóval lehet bekerülni?
Nincs esetleg meghívója valakinek?Tudok helyette adni endless ill. bithumenre meghívót.

Zé
Ha már kötekedsz, elõtte legalább nézz normálisan körbe:
http://www.tvnet.hu/index2.php?id=cegismerteto&alid=egyhir&fajta=0&hirid=87
Zé
"szeretem ezeket a "belsõ emberektõl" szerzett infókat😊)))))
sokaknak van beésõ embere ezekszerint😊 csak mind1ik más infót tud😄😄😄"

Teljesen egyetértek! Ahelyett, hogy a UPC-s beépített emberkék a fórumozókat hülyítenék, inkább egy hivatalos bejelentést sürgetnének házon belül! Ez legalább annyira kiábrándító, mint a Prémium kártyájuk :-) Vazze ha normális lojalitásprogramot akartok csinálni, elõször nézzetek körbe legalább itthon (T-Mobile Aranykártya) <#gun>
szeretem ezeket a "belsõ emberektõl" szerzett infókat😊)))))
sokaknak van beésõ embere ezekszerint😊 csak mind1ik más infót tud😄😄😄
Mighty
Ja, ilyen kis területi lefedettségnél nem játszik be nagyon a távolság. Szóval elképzelhetõnek tartom, hogy mindenki megkapja ezt a sávszélt. Viszont még mindig csak nagyon kevés embernek elérhetõ.

A lefedett terület 😊 (a piros karika kicsit csalóka. A Kárpát utca láthatóan hosszabb)

Mighty
A tvnet honlapjáról:

"Hagyományos ADSL

(Maximális letöltési sebességek)

512 kbps > 1 Mbps

1 Mbps > 4 Mbps

2 Mbps / 3 Mbps > 8 Mbps

6 Mbps > 18 Mbps
ADSL3G

(Maximális letöltési sebességek)

1 Mbps > 5 Mbps

2,5 Mbps > 8 Mbps

3,5 Mbps > 12 Mbps

4,5 / 6,5 Mbps > 18 Mbps "

Hol van (a legkisebb csomagon kívül) az 5x-ös emelés? Kiemelném még a "Maximális letöltési sebességek" mondatot is, ami ugyebár távolság függvényében csökken. Valamint a TVNet szolgáltatási területe igencsak kicsinyke.
"Az alábbi hálózatokon szolgáltatunk:

XIII. kerület Kárpát utca és környéke"

Na ez aztán jó. Költözzön minden letöltõgép a Kárpát utca és környékére <#mf2>

PyRex
ugyanazt, amit nálunk, nincs korlát (annyi adatmennyiséget forgalmazol, amennyit akarsz), csak éppen bizonyos határ átlépése után lassabban fogsz le/feltölteni.

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

unlimitiert - ''Fair Use''

mi az ????
precision
omfglmaololrotfl

Bazinga!

PyRex
Te egyébként normálisnak mondod magad? <#idiota>
A classic 30mbit? Kisfiam, 30 megabit SEHOL sincs a chello az egész világon, még a legdurvább országok chello extreme csomagjai sincsenek 30 megásak. ADSL dettó nincs. Azért nem kéne hülyeségeket beszélni...

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

mooo
<#nyes>
A 30Gb-os korlátról egy kis offban:
Feltörték a HD DVD és Blu-Ray másolásvédelmét.
Vagyis egy film közel 20-25Gb <#vigyor5>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Mattboy
Hi allz!
5727...
Ez engem is érdekelne...
Asszociáltam már, de lehet hogy helytelenül...
Pls help us!

Meg kell tanulnunk vágyakozni azután, ami a miénk! Battlefield Nick: MattboyHUN

Classicnak 5 emilcíme és 25 aliasa lehet.

Sõt, 1TB!<#idiota>

Zé
"mondjuk szóltak a hírek errõl is,hogy classic 8mega le/1 mega fel,korlát:unlimitiert - ''Fair Use''
a plus meg 20mega le/2 fel,korlát:unlimitiert - ''Fair Use''
Meginogtam,lehet,hogy csak kitaláció?"

Vazze ez is nagyon kevés!!!! TV Net 5x-ére emelte a sávszélességet...egy szar Tv Net! Hasonlísd össze a kettõt ár/teljesítmény arányban, kiderül hogy a béka segge alatt van a UPC! 30 mbit lenne egy Classic-nál egyáltalán az elfogadható minimum!!!!!
Nem bizony, a kukac elõtti részt kell beírni. Viszont egy idõ után (azt hiszem öt sikertelen próbálkozás) letiltanak, olyankor felhívod a 1221-et és generálnak neked egy új jelszót.

Ez nagyrészt NeoMannak szólt 😛

NeoMaN
mindkettõt próbáltam
😊

Az adatforgalom mérõ oldalra fel tudok menni, oda is ezek kellenek....