22959
-
#9284 Oszt nem mindegy? Ugyanezt a választ kaptam én is 5 upc-nél dolgozótól, semmin nem változtat. Sőtt, volt rá példa, hogy a telefonos ügyfélszolgálaton is ugyanolyan választ kaptam mint bármelyik májer "belsős"-től... -
Sikoly85 #9283 akkor biztos ugy van ahogy mongya:) -
#9282 jaj hagyad már ez olyan mint a viccben amikor a gyerekek menőznek
- az én anyukám iskolában dolgozik !
- igen és mit tanít ?
- ....takarít -
Flower #9281 Miért április 30 az 1év hűség , hisz márciusban kötöttem?!?!
chello medium
7 900 Ft akciós internet havidíj 2008 április 30-ig -
#9280 a upc -nél dolgozik, legyen elég ennyi -
#9279 nekem 12k-val csöpög az x akta 5-ös évead ami cirka egy hétig tart és nem rinyálok arról nem is beszélve hogy rajtam kívül a kutya sem szedi úgy hogy megint kell tölteni csicsolínát hogy meglegyen az up-om is -
Sikoly85 #9278 Már napok ota olvasom a hozzászolásait, de még mindig nem értettem meg hogy ki ez az ember -
#9277 Pont ezaz, hogy ettől kezdve nincs lent gyorsan.
Engem annyira nem izgat, szerverre lejön a torrent, aztán onnan stabil 1,2 MB/sec-el lejön ftp-ről, de a többiekkel szemben ez szemét dolog. -
#9276 hát pl tegnap 40k -val szenvedtem végig egy torrentet mert csak adsles seederek voltak -
#9275 feltörte a UPC szerverét és elolvasta a belső maileket -
#9274 de most nem az a lényeg, hogy gyorsan lentvan?
nektek sem jó semmi, rinya a sebesség és a korlát miatt, duplázzák a sebességet és mondhatni a korlátot is eltörlik, erre most meg mér csak attól tölt -
Sikoly85 #9273 neked honnan vannak ezek az infok? Egyébként nálam is nagyon lassu a torrent -
#9272 akkor tömegesen előforduló véletlen, hogy nem chellos userektől torrent esetében senkinek sem megy pár k -nál gyorsabban... fura :P -
#9271 UPC semmilyen torrent és letöltő oldal portját nem tiltja és nem is korlátozza le. -
#9270 Tudsz is ilyet? rákereshetnék google-ból, de nem akarok, mert unom már, hogy folyton átb*sznak. Elsőkézből származó infora szeretnék támaszkodni, priviben persze, mielőtt elkárhoztatnak engem -
#9269 nna a sok f@sz nem bír magával eddig is töltögetett orrba-szájba feleslegesen de most már kitalálták hogy 20 éves filmeket akarnak nézni mert HD és az tök jó lásd HD video topik -
#9268 jóvammá mit oktacc én már akkor megjósoltam az ilyesfajta dolgokat amikor kiderült hogy a upc horror sávszélemelést hajt végre amit valljuk be nem hiszem hogy zökkenésmentessen bírna a rendszer mert még így is az egekben vannak a pingek hogy a sok töltögetős buz; le van csitítva a torrenteken ezzel a hálózaton belüli ügyeskedéssel -
#9267 igen, le lett írva kb. 124124 -szer, hogy a mediumnak megfelelő csomagra emelik a dolgozónetet -
#9266 NNNNNNNNNNEEEEEEEEEEEEEEEMMMMMMMMMMMMMMM
OLvass már vissza legalább egy oldalt. -
#9265 A dolgozonetet is emelik?? -
#9264 Az nem urbanlegend, hogy tegnap vagy 5-en próbáltuk és akármilyen torrent oldalról a NEM CHELLO-s seederektől egyszerűen csak pár K-val jön a cucc, a chello-soktól meg ömlik. Ha tiltottam a chello-s tartományokat, akkor is a maradék nem chello-stól alig jött 40K-val összesen, pedig 150 emberhez voltam kapcsolódva... -
#9263 ja akkor értem. -
#9262 hagyjad megragadta a fantáziájukat a lekorlátozott urbanlegend -
#9261 ki korlátoz le, és mit? -
Flower #9260 Mit tudunk kezdeni az IP tartományokkal? -
#9259 Neharagudj, remélem nem okoztam komoly problémát. -
#9257 elhisszük, nem kell képlinkelgetni -
#9256 Dolgozónet: (1 perce mértem.)
-
Flower #9255 Nem tudnák. -
#9254 Nem veled volt gondom igazából, csak körülbelül két hete hallgatjuk hogy dolgozónetesek igy dolgozónetesek ugy, és ha valaki ide ír ezzel kapcsolatban ahhoz már nem tudok nem sértően hozzászólni.
Azthiszem ezentúl lakatot a pofámra, és akkor nem gázolok senki lelkébe -
Sikoly85 #9253 Remélem az ftp warezokat nem akarják lekorlátozni -
SaveMyLife #9252 Nem úgy veszem ,hogy ez jár nekem. Úgy TUDOM ,hogy ez jár nekem mint közszolgálati dolgozónak.
Mielött leszólna itt mindenki elötte le kéne magába tisztázni a dolgokat.. -
#9251 nem szar torrent oldalról kellene tölteni ahol a feladó oldal gagyi hanem egy sms oldalról.
Én most olyanrol töltöttem és nem kell azzal foglalkoznom hogy visszakell tölteni minden f***ot. Amúgy meg 200 ft-ért full sebességgel tölteni ugy az élvezet. -
#9250 Pls mondjon valaki olyan torrentoldalt, ahonnan normális (+50kB/s) sebességgel lehet szedni, mert én elhiszem, hogy jó lett a chello, meg azt is, hogy szar lett, csak szeretnék végre "rendesen" tölteni, ha már 10Mbs lett a netem. Előre is köszi. -
#9249 Ja csak szomszédod 2évre írta alá a szerződését téged meg 1évre kötne a dolgozónet vagy mi a szar, és ha lemondod akkor sincs semmi, neki meg csngetni kéne a listaár és a kedvezményes havidíj közti összeget. Ez a nemmind1. AMugy a Medium 1évre 7900.- Kérdem én hol itt az átbaszáskedvezménymegszüntetés
Köttesd egészségedre. Tudod mi a nevetséges? Az hogy eddig éves szinten 24.000Ft al kaptad olcsóbban a netet, és úgy veszed hogy ez jár neked, és ha valami történik akkor egyből a szolgáltató a mocskos kapitalista. Nem jött be nekik a dolgozónet, nem hozta azt a hasznot amit reméltek tőle. -
#9248 jauvan akkor köttesd be és ne sirjál, örüljél, hogy eddig ilyen neted volt -
SaveMyLife #9247 Nah, nekem dolgozó netem van, 7.900ft-ot fizetek érte havonta.
Szomszédomnak eddig standard -> most Medium lesz és 6.900 ft-ot fizet érte.
Sávszélességünk meg fog egyezni!
Hát nemmondom qrva nagy kedvezmény: Közszolgálati dolgozók felé most különleges ajánlatunk ,hogy megengedjük nekik ,hogy havonta egy ezressel többet fizessenek ugyanazért mint mások. Mert mi egy ilyen cég vagyunk.
Na mind1 áprilisban lejár a szerződés beköttetem az extreme-t mert ez így nevetséges. -
#9246 10mbites net csak a 8. elvégzése és sikeres nyelvtan vizsga után jár!
Persze szülői jóváhagyással.
:D -
#9245 ha átváltasz akkor 10 megás lesz de nem 7-ért -
#9244 szerinted? :)